تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: موتورولا زوم یا آیپد2؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چهارمین باره دارم اینو تایپ می کنم هر چهار بار کامپیوتر ریست شد وسطش!!!
    من عقیده دارم که اپل سعی داره بُعد جدیدی رو توی این جور دیوایس ها به وجود بیاره... دردسر بسیار کمتری نسبت به اندروید داره و کار باهاش آسون تره و واسه راه افتادن کارتون دردسر کمتری باید بکشین... علاوه بر اینکه واسه بازده یکسان با iOS سخت افزار 1.5 - 2 برابری رو می خواد...
    این که اپل اولین تبلت رو زد هم حرف مزخرفیه!!! اگه این طور باشه شما باید بری ماشینایی که کارل بنز مرحوم ساخته رو گیر بیاری و سوار بشی!!!
    با اون دوستمون هم موافقم که مگه گوشیای سامسونگ توی بخش یخچال سازی ساخته می شن!!!
    سامسونگ و اچ تی سی موفق ترین برندای گوشیای اندرویدی هستن اون وقت شما داری می گی چون سامسونگ تو کار سیسمونی بچس در نتیجه به درد نمی خوره؟؟؟

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگه منظورت seهست که se زیر نظر sony هست نه خود سونی
    خدای من !!!!!!!! sony کجاست؟ سونی کجاست ؟
    احتمالا sony میشه ثونی ! ببخشید راست میگین شما

3. این کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه سرتیپ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خدای من !!!!!!!! sony کجاست؟ سونی کجاست ؟
    احتمالا sony میشه ثونی ! ببخشید راست میگین شما
    به به
    افرین به استعدادت تو پیچوندن بحث
    بحث سر تبلت ipad و samsung بودا!!!

---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------

چهارمین باره دارم اینو تایپ می کنم هر چهار بار کامپیوتر ریست شد وسطش!!!
    من عقیده دارم که اپل سعی داره بُعد جدیدی رو توی این جور دیوایس ها به وجود بیاره... دردسر بسیار کمتری نسبت به اندروید داره و کار باهاش آسون تره و واسه راه افتادن کارتون دردسر کمتری باید بکشین... علاوه بر اینکه واسه بازده یکسان با iOS سخت افزار 1.5 - 2 برابری رو می خواد...
    این که اپل اولین تبلت رو زد هم حرف مزخرفیه!!! اگه این طور باشه شما باید بری ماشینایی که کارل بنز مرحوم ساخته رو گیر بیاری و سوار بشی!!!
    با اون دوستمون هم موافقم که مگه گوشیای سامسونگ توی بخش یخچال سازی ساخته می شن!!!
    سامسونگ و اچ تی سی موفق ترین برندای گوشیای اندرویدی هستن اون وقت شما داری می گی چون سامسونگ تو کار سیسمونی بچس در نتیجه به درد نمی خوره؟؟؟
    عزیز انقدر منو شستی اب رفتم!!!!
    بعدش هم تخصص samsung تو گوشی و تبلت نیست و هنوزهم از تکنولوژی ها یک قدم عقبه!!!
    بهتره بگی فقط htc

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به به
    افرین به استعدادت تو پیچوندن بحث
    بحث سر تبلت ipad و samsung بودا!!!
    لول کی به کی میگه خدایی خوب رویی داری! یه ساعت میای اطلاعات غلط تحویل ملت میدی بازم از رو نمیری...!!
    اقا شما برو ببین سونی موبایل میزنه یا نه
    در ضمن یه سر بن به سایت انگدجت و مقایسه گلکسی تب 10.1 اینچی با ایپد رو بخون واست خوبه ...

داره خودمونی میشه سرتیپ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه بابا!!!
    سونی گوشی داشت و ما خبر نداشتیم!!!
    عجب
    حواسم به تبلت سونی نبود
    اما عمرا گوشی نداره
    اگه منظورت seهست که se زیر نظر sony هست نه خود سونی

دوستان مهندس!!!
    منظورم این هست که سونی مستقیما گوشی تولید نمیکنه!!!
    se زیر نظر سونی گوشی تولید میکنه
    وگرنه بیمار نیستن بزارن se!!!میزاشتن sony!!!

---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

لول کی به کی میگه خدایی خوب رویی داری! یه ساعت میای اطلاعات غلط تحویل ملت میدی بازم از رو نمیری...!!
    اقا شما برو ببین سونی موبایل میزنه یا نه
    در ضمن یه سر بن به سایت انگدجت و مقایسه گلکسی تب 10.1 اینچی با ایپد رو بخون واست خوبه ...
    دوست عزیز اگه sony مستقیما گوشی داشت
    تو نمایندگی هاش بقل tv و سینما خانگی و دورین عکاسی و فیلم برداری و m4 گوشی هم میزاشت

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیز تو چرا دعوا داری!!! بده به قرآن یکی دیگه داره گوشی و تبلت میزنه پولشو می گیره اون وخ شما به خاطرش اومدی اینجا فحش و فحش کاری!!!
    بعدش هم تخصص samsung تو گوشی و تبلت نیست و هنوزهم از تکنولوژی ها یک قدم عقبه!!!
    چـــــــی؟؟؟ دوربین مخفیه؟؟؟
    آیفون 4 دیگه قدیمی شده و اگه آیفون 5 هم بود من مقایسش نمی کردم چون سیستم عامل اپل اصلا یه فاز دیگه ای داره و اینکه می رسیم به همون مبحث شیرین بُعد در نتیجه هیچی ، آیپد 2 هم به همین دلیل اصلا مقایسش نمی کنم...
    ولی :::
    الان قوی ترین گوشی چیه؟؟؟ مسلما GS2 که فقط سنسیشن نزدیکشه که هم گرون تره هم کلفت تر هم سنگین تر هم اینکه صفحش ضعیفتره هم اینکه توی تمام مقایسه ها سرعت پایین تری داشته...
    قوی ترین تبلت چیه؟؟؟ GT P71000 (صفراش درسته؟؟؟) الان تقریبا قوی ترین تبلته ، هم نازکه ، هم سبکه ، هم مشخصات فوق العاده ای داره...
    حالا دقیقا ثابت شد خیلی هم از تکنولوژی ها جلوئه
    عزیزم با چش باز نگاه کن... من خودم اگه رییس سامسونگو میدیدم با همون کراواتش خفش می کردم ، چون کلا از سامسونگ بدم میومد... ولی فعلا چه بخوام چه نخوام توی تبلت و گوشی قوی ترینه و منم باید قبولش کنم و به همین دلیل هم می خوام تابستون GS2 بخرم...

9. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خیلی جالبه! سامسونگ این چند ساله از همه ی شرکت ها به روز تر بوده و تکنولوژیش بالاتر بوده اون وقت میگن سامسونگ عقبه !!!! شما نمی تونی یه شرکت اسم ببری که تو موبایل و تبلت تکنولوژیش بالاتر از سامسونگ باشه در حال حاضر !
    من خودم تا 2 سال پیش حالم از سامسونگ بهم میخورد ولی الان گلکسی اسش رو گرفتم و بسیار راضی هستم چون تغییر رویه داده سامسونگ و دیگه مثل قدیم نیست...

11. این کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان مهندس!!!
    تو نمایندگی هاش بقل tv و سینما خانگی و دورین عکاسی و فیلم برداری و m4 گوشی هم میزاشت
    آقا این حرفارو شما از کجا یاد گرفتی؟ سونی مستقیم گوشی تولید نمیکنه دیگه چه صیغه ایه؟ سونی اریکسون اگه سود کنه سونی حال میکنه اگه ضرر کنه سونی ضرر میکنه
    درمورد تیکه قرمز حرفتون یه مثال بزنم؟ چرا سونی توی نمایندگیهاش فیلمای تولیدی استودیوش رو برا فروش نمیزاره؟ نکنه سونی فیلمسازی نمیکنه؟ بازم مثال بزنم؟
    آقا نگاه به نمایندگیهای بی درو پیکر کشور عزیزمون نکنید. یه سر به لینک زیر بزن:
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان مهندس!!!
    آقا این حرفارو شما از کجا یاد گرفتی؟ سونی مستقیم گوشی تولید نمیکنه دیگه چه صیغه ایه؟ سونی اریکسون اگه سود کنه سونی حال میکنه اگه ضرر کنه سونی ضرر میکنه
    درمورد تیکه قرمز حرفتون یه مثال بزنم؟ چرا سونی توی نمایندگیهاش فیلمای تولیدی استودیوش رو برا فروش نمیزاره؟ نکنه سونی فیلمسازی نمیکنه؟ بازم مثال بزنم؟
    آقا نگاه به نمایندگیهای بی درو پیکر کشور عزیزمون نکنید. یه سر به لینک زیر بزن:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •