تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: راهنمایی در مورد پروژه دانشگاه

داره خودمونی میشه mohsen_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام آقا میلاد
    متاسفانه فرصت نکردم کدی که نوشتی رو خوب بخونم اما یه دست اساسی روی کدی که خودم نوشته بودم کشیدم. از اونجا که دیگه بعیده بتونم زیاد وقت بذارم و تو هم نزدیک ارائه پروژت هستی اینه که من تا جایی که شد برنامه رو کامل شده تحویلت میدم. البته این کار، کار درستی نیست اما چون میدونم خودت تمام تلاشت رو کردی و از طرفی من یه چند باری فرصت نکردم بهت کمک کنم اینه که اینبار این کارو انجام دادم..
    در ضمن کدی که بهت میدم خیلی تابلوه که کار دانشجوی ترم اول نیست. در حقیقت من طوری نوشتم که فقط جنبه آموزشی داشته باشه و بقیه دوستان تازه وارد هم بتونن استفاده کنن. سعی کردم بیشتر قسمت هاش رو داکیومنت کنم و از متغیرهای با معنی استفاده کنم. این کار کاریه که خیلی عالیه از الان بهش عادت کنی.
    فکر کنم تمام کارایی که استادتون میخواد رو انجام میده فقط یه مورد هست که انجامش دست خودت رو میبوسه و اونم ایجاد مانع های به هم پیوستس که کار چندان پیچیده ای هم نیست.
    شما تمام کد رو خط به خط بخون و سعی کن بفهمی چیکار کردم و هر جا که فهمیدی رو به زبان خودت ترجمه کن و هرجا رم مشکل داشتی بپرس. البته همونطور که گفتم دیگه بعیده زیاد بتونم سر بزنم چون با اجازت یکی دو ماهی باید تمام وقت برم آشخوری اما تو باز بنویس شاید فرصت کردم. امیدوارم موفق باشی و شیرینی نمره هم فراموشت نشه.

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

محسن جان من دیگه تموم کردم مرسی ازت واقعا نمی دونم چطور ازت تشکر کنم
    من برنامه رو میفرستم تو صندوقت

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی عالیه که خودت تونستی بنویسی. ارزش این کارت واقعا عالیه. بهت تبریک میگم.
    من برنامه رو توی visual c نوشتم اما چون میدونستم استادتون ازتون توی turbo c خواسته اینه که به یاد گذشته ها یه سری هم توربو سی زدم و برنامه رو برات کانورت کردم تا کارت ساده تر بشه. البته من واقعا هرچی فکر میکنم دلیل اینکه چرا هنوز بعضی از استاتید turbo c رو به دانشجوها معرفی میکنن متوجه نمیشم. چون با وجود ابزارهای جدید و عالی و راحت دیگه چه نیازی به سرو کله زدن با محیط مشکل توربو سی وجود داره؟ اگر منطقشون اینه که ویژوال سی خیلی بزرگه و خیلی سطح بالاست یا مثلا انحصاریه خب میتونن دانشجوها رو با gcc به همراه واسط های خیلی جالبی مثل eclipse آشنا کنن. این محیط ها هم خیلی کاربر پسند تر هستن و هم به روز هستن و با آخرین نسخه های کامپایلر ها کار میکنن. به هر حال شایدم اونا چون استاد هستن چیزایی میدونن که ما که تازه واردیم نمیدونیم الله یعلم به هر حال میتونی با این کد راحتتر برنامه منو ران کنی و ببینی و با برنامه خودت مقایسش کنی. موفق باشی. به امید دیدار

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض یه اتفاق جالب

مثل اینکه موقعی که من نوشتم شما هم در حال تایپ بودین
    محسن جان برنامه رو نوشتم بودم و دقیقا شد همین طوری که استادمون گفته بود
    ولی این لطفی که در حق من کردی رو هیچ وقت فراموش نمی کنم البته من در حد دانشجویی نوشتم نه مثل شما حرفه ای من مجبورم این کدها رو پاک کنم ولی کدی که نوشتم رو به صندوق شما میفرستم بازم از تشکر میکنم
    شرینی نمره رو هم چون از دستم کاری برنمیاد فقط تو این شب آرزوها واست دعا میکنم تا به سلامت بری سربازی برگردی و موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خيلي ممنون دوست عزيز. همين دعات بزرگترين شيريني بود. شمام موفق باشي

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •