سلام آقا میلاد
متاسفانه فرصت نکردم کدی که نوشتی رو خوب بخونم اما یه دست اساسی روی کدی که خودم نوشته بودم کشیدم. از اونجا که دیگه بعیده بتونم زیاد وقت بذارم و تو هم نزدیک ارائه پروژت هستی اینه که من تا جایی که شد برنامه رو کامل شده تحویلت میدم. البته این کار، کار درستی نیست اما چون میدونم خودت تمام تلاشت رو کردی و از طرفی من یه چند باری فرصت نکردم بهت کمک کنم اینه که اینبار این کارو انجام دادم..
در ضمن کدی که بهت میدم خیلی تابلوه که کار دانشجوی ترم اول نیست. در حقیقت من طوری نوشتم که فقط جنبه آموزشی داشته باشه و بقیه دوستان تازه وارد هم بتونن استفاده کنن. سعی کردم بیشتر قسمت هاش رو داکیومنت کنم و از متغیرهای با معنی استفاده کنم. این کار کاریه که خیلی عالیه از الان بهش عادت کنی.
فکر کنم تمام کارایی که استادتون میخواد رو انجام میده فقط یه مورد هست که انجامش دست خودت رو میبوسه و اونم ایجاد مانع های به هم پیوستس که کار چندان پیچیده ای هم نیست.
شما تمام کد رو خط به خط بخون و سعی کن بفهمی چیکار کردم و هر جا که فهمیدی رو به زبان خودت ترجمه کن و هرجا رم مشکل داشتی بپرس. البته همونطور که گفتم دیگه بعیده زیاد بتونم سر بزنم چون با اجازت یکی دو ماهی باید تمام وقت برم آشخوری اما تو باز بنویس شاید فرصت کردم. امیدوارم موفق باشی و شیرینی نمره هم فراموشت نشه. .gif)
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید