BZ7 هم قول میده اول بپرسه جریان چیه بعد اظهار نظر کنه!!!!خب نمیدونست دیگه![]()
BZ7 هم قول میده اول بپرسه جریان چیه بعد اظهار نظر کنه!!!!خب نمیدونست دیگه![]()
شخصیت خودشون را نشان دادند
hd 6850
ربطی به هارد دیسک نداره
6850 حدود دو برابر 450 قدرت داره
نخیر 6850=460
اصولا NVIDIA به خاطر گرمای بال زیاد سوخته میده و چای تغجب نیست
فکر نکنم اون 4 تا چیز هم درست بلد باشند
به همین خاطر است که حرفه ایی ها خیلی کم میایند
به ما هم بگو خوب
450<5770
موافقم
شما که میدونید برید قشنگ عکس ها رو ببینید و یکم هم آب میوه هویج برای زیاد شدن سوی چشم بد نیست
هر کی تست کنه به حرف من میرسه و شما هم تا خودت تست نکردی لطفا چیزی نگویید
و من به خاطر جهل و نادانی خیلی ها نا امید شدم از اثبات کردن وگرنه حقیقت مثل روز روشنه و بعضی ها چشمها را بستن
خیلی هم درست استنباط کردند
شما هم دقیق برو اون پست را ببین و خودت هم تست کن و بعد اضهار نظر کنید
در مورد 6850 و 460.با شما کاملآ مخالفم.در حالت ریفرنس تقریبآ با هم برابرند اما در حالت اور کلاک 460 از رو 6850 رد میشه(البته تا حدودی 6870 اور شده رو هم شکست میده).دلیل اول من خودم چند بار مقایسه کردم.دلیل دوم هم این ادرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوختن زیاد Nvidia و آب هویج و ... لطفآ دلیل بیاورید و مدرک ارائه کنید.
در مورد تست.من چند بار تست کردم و به حرف شما نرسیدم.
در مورد حقیقت هم شما لطف کنید بگید این روزی که میگی کجاست تا ما هم چشمامون رو باز کنیم تا بتونیم ببینیم.![]()
1.منظورم از امتیاز این بود که به 5770 ویندوز 7.3 میده به کارت من داده 7.4.
2.من 3بار با ATI کار کردم و تاوان سنگینی دادم!کلا ضرر!!!!!!!!!!2تاش سوخت.یکیش هم خیلی ضعیف بود واسه بازی.الان هم نگاه کنی gamer های حرفه ای از nvidia استفاده میکنن
3.ضمنا همین شتاب دهنده Physic که کارت های geforce دارن انقد کارایی قدرتمندی داره که کل radeon رو تحت الشعاع قرار میده
4.ازت خواهش میکنم 2باره خواستی تست کنی Physic رو تو بازی روشن کن و با مدل مشابهی که داری مقایسه کن
5.ما که باهم دعوا نداریم،داریم بحث فنی میکنیم
6.موفق و پیروز باشید!!!!!!!!!!!1![]()
دوست عزیز خودتو خسته نکن اگه از میلاد پستی دیدی نخون برو بعدی این عادتشه رو هوا یه چیزی میگه (بدون مدرک)
450 هم نمیشه دقیق گفت ولی بین 5750 و 5770 قرار میگیره تقریبا.
موفق باشید
شما میخوای سر هر چیز با همه بحث کنی؟ عزیز در اون تاپیک هم اومدی هی حرف خودتو زدی باعث شدی قفل شه...
شما برای حرفی که میزنی مدرک داشته باش تا این مشکلات پیش نیاد.
ما اون جا عکس هم گذاشتیم و کوچکترین تفاوتی ندیدیم...
باز دوباره........اصولا NVIDIA به خاطر گرمای بال زیاد سوخته میده و چای تغجب نیست
مدل هایی از Nvidia که مشکل گرما داشتن(470-480-465) TJ بالایی داشتن و در برند های معتبر مشکلی رو شاهد نبودیم...
در حال حاضر هم که 460 و مدل های پایینتر و سری 500 از نظر دما هیچگونه مشکلی ندارن.
شکا اگه مشکلی با بنده داری میتونی در پروفایلم بهم بگی... این جا جاش نیست...فکر نکنم اون 4 تا چیز هم درست بلد باشند
Last edited by Erfan.; 10-05-2011 at 17:40.
اتفاقا برام جالبه!!!!!!!!
چون هیچ جای دیگه همچین چیزی نخوندم!!!!!
شاید میلاد هم تا یه جاهایی راست بگه ولی باز باید روش کار کرد تا به یه نتیجه منطقی رسید.
از دوستان کسی تو بازی Crysis2 یا Dead Space2 که موتور های قوی دارن مدل های مشابه nVidia و ATI رو مقایسه کردن؟؟؟؟؟
من از روی تجربه nvidia رو قوی تر میدونم.بخصوص همراه با شتاب دهنده Physic که شاهکار nvidia ست.
ولی اگه کسی رو این بازی ها مقایسه کرده نتیجه رو بگه!
یا عکس آپ کنه!!!!!!
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
خداوکیلی مشکلات شخصی تون رو بصورت خصوصی حل کنید نه تو صفحات فروم.اینجا فقط با اطلاعات و مدرک بحث کنید!!!!!
امان از حرف بی منطق بعضیها
ای کاش به جای اینکه بنشینند و دونه دونه پستهای بچه هارو تو یک پست کپی پیست کنن و الکی زیر سوال ببرن و بحث رو به چالش ببرن مینشستند یکم تو اینترنت در مورد کارائی قطعات تحقیق میکردن و به دانششون افزوده میشد
بچه ها اگه ناحق میگم بگین
بحث دانش فردی نیست.به نظر من این خیلی خوبه که یکی به چیزی انقد دقت میکنه ، میوفته دنبالش و به خودش جرآت میده تو این زمینه با بقیه بحث کنه.ولی باید شرایط مقایسه درست باشه تا در اون شرایط نتیجه رو دید.چون اگه همچین چیزی به طور درست بین کارت های گرافیک بود مطمونا متخصصین ATI از این شگرد تبلیغاتی استفاده بهینه میکردن.
ولی با این حال من مشتاقم با میلاد به نتیجه برسم.البته منطقی!!!!!!!![]()
Last edited by Amirrezaajalli; 10-05-2011 at 18:00.
آقا این قبلا تجربه شده![]()
مطمئن باش به هیچ نتیجه ای نمیرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)