تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: آیا میشود عشق خود را فراموش کرد؟نظریات و تجربیات:

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از نظر روانشناسی که وصال مدفن عشق است..

اما نظر من:
    فراموش؟؟؟
    عشق و فراموش؟؟؟
    اونم ، اینقدر الکی؟؟؟

اولین باری که یه همچین موضوعی ذهن منو درگیر کرد بعد از فوت بابابزرگم بود... چند ماه بعد مامان بزرگم خونمون بود و در حالیکه بیماری سختی داشت و اون بیماری رو حاصل غم از دست دادن همسرش میدونست... دعا کرد و گفت: خدایا همون جور که حج آقا رو ببردی... مهرش رم از دل مو ببر (با لهجه نوشتم)
    پیش خودم از ته دل براش احساس تاسف کردم... تاسف از این که با این همه سن، احساسات در این حد ابتدایی ای داره... حاج آقات تا وقتی بود میخاستیش... حالا که نیست نمیخای خواسته باشیش؟؟؟ نمیخای با یاد و خاطره ش زنده باشی... یعنی اون دیگه برای تو تموم شده؟ این که میشه وجود مادی....
    بی بی جان من، من اگه جای تو بودم میدونی به خدا چی میگفتم؟؟ میگفتم بهش خوب شد منو زودتر نبردی... آخه من طاقت غمگینی حاج آقا رو ندارم... حاضرم خار به چشم خودم بره اما به پای حج آقا نه.... خدا رو شکر که اگر غمی هم بود سهم من شد... نه سهم اونی که نبودنش منو مریضم کرده....
    درک کردن هنر عشق کار هر کسی نیست ... شنیدین میگن خربزه خوردی پای لرزش هم بشین... شنیدین شاعر میگه: عشق اول نمود آسان ولی افتاد مشکل ها....
    میخام اینو بگم که عشق زیباست؛ حتی اگر ازش برای یک عمر ، فقط آه و حسرت بمونه ........
    من زندگی پر از غمی که با عشق باشه رو ترجیح میدم به زندگی ای سراسر شادی و لذت اما دریغ از سر سوزنی عشق.
    اگه عاشق بودی و یه روزی هم به عشقت رسیدی که خوشا به سعادتت... اما اگر نرسیدی... میتونی یه عمر شاعرانه و فداکارانه زندگی کنی... میتونی هم همه چی رو از یاد ببری و بری دنبال دیگری؛ و نشون بدی که بویی از عشق و عبودیت نبردی... نشون بدی که عاشق بودن بهانه ی تو بود؛ و نه احتیاجت....
    یه چیز دیگه هم اضافه کنم... هرکسی لیاقت اینو نداره که عاشقش بشی... وقتی دنبال چیزی هستی، اعلاش رو پیدا کن، حتی اگر دست و بالت خیلی خالیه.....

خدایا عاشقان را با غم عشق آشنا کن!

اگه عاشق باشیم، دوری هم شیرنه....

.
    .

دختر خانومی رو تو دانشگامون دوست داشتم که خیلی شبیه کایرا نایتلی بود
    سلام حمید
    این چیه نوشتی؟؟ یعنی منظورم اینه که خیلی باحال نوشتی... خوشم میاد همه جا ثابت میکنی که عاشق کایرا نایتلی هستی...
    آفرین... به این میگن عشق.... تو کایرا رو دوست داری حتی با این که مال تو نیست....

2. 5 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام حمید
    این چیه نوشتی؟؟ یعنی منظورم اینه که خیلی باحال نوشتی... خوشم میاد همه جا ثابت میکنی که عاشق کایرا نایتلی هستی...
    آفرین... به این میگن عشق.... تو کایرا رو دوست داری حتی با این که مال تو نیست....
    سلام
    آره من به عشق کایرا زنده ام .هر روز باید به سایتش سر بزنم ببینم چه خبره!!!!!!!!
    نزدیک 1000 تا ازش عکس دارم

اون دختره که من عاشقشم با کایرا مو نمیزنه!!!!!!!!
    تو صفحه قبل گفتم که وقتی میبینمش هیچ حسی نسبت بهش ندارم ولی منظورم رو اشتباه رسوندم
    من منظورم این بود که نمیخوام مزاحمش بشم که از دستم ناراحت بشه

به خدا وقتی میبینمش یه حس عجیبی پیدا میکنم یه جورایی به خودم افتخار میکنم که عاشقشم

به نظر من اگه یه انسان واقعا عاشق باشه نمیتونه عشقشو فراموش کنه شاید در آینده با کس دیگه ای ازدواج کنه ولی مطمئنم که عشقش رو هیچوقت از یاد نمیبره

من خیلی عشقمو دوست دارم.توکل میکنم به خدا.........
    اگه قسمت باشه من و اون به هم میرسیم ولی اگه خدا نخواست راضیم به رضاش

انشاالله عشقم خوشبخت باشه .حال میخواد با هر کی زندگی کنه.من وقتی تو دانشگاه میبینم داره با دوستاش میخنده به قرآن مجید از ته دلم شاد میشم و خدا رو شکر میکنم

ولی دست از تلاش برنمیدارم!!!!!!!!!!!
    من میخوامش و برای این خواستم باز هم تلاش میکنم .البته طوری که ناراحت نشه و اذیت نشه

به نظر من عشق بهترین نعمتی هست که خدا به انسان داده باید قدرشو دونست
    ما باید به وسیله ی عشق زمینه به تکامل و سعادت برسیم
    باید خدامون رو بهتر بشناسیم

یه چیزی رو هم بگم تا وقتی که احساس نکردید که تا حدودی خودتو و دنیای اطرافتون رو میشناسید بدونید که عاشق نشودی

عشق برای انسانهایی هست که تونستن خواسته های شهوانی و نفسانی رو از درون روح خودشون بیرون کنن
    پس به هر دوست داشتن عشق نگید
    Last edited by hamid_diablo; 26-04-2011 at 21:21.

4. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4MaRyAm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم میخام یه سوال بپرسم البته با اجازه صاب تاپیک

اگه به عشقت نرسی با یکی دیگه ازدواج کنی! اون عشق میتونه رو احساست نسبت به این یکی تاثیر بد داشته باشه؟

6. 2 کاربر از 4MaRyAm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منم میخام یه سوال بپرسم البته با اجازه صاب تاپیک

اگه به عشقت نرسی با یکی دیگه ازدواج کنی! اون عشق میتونه رو احساست نسبت به این یکی تاثیر بد داشته باشه؟
    تاثیر بد؟
    باید دید اون رابطه چطور بوده و چطوری پایان پیدا کرده
    ولی اگه عشق بوده !
    در تاثیر گذاشتنش شکی نیست!
    شاید خیلی وقتا هم مقایسه پیش بیاد!

8. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در کل بگم دوست من ..... همه چی دست خود آدمه .میتونی تمام سعیت رو بکنی و فراموشش کنی و کسی رو به جاش بیاری که اون یادت بره ( البته اگه بره )
    هم میتونی مثل من بگی یادشم قشنگه و حاضر نشی به کسی جز اون فکر کنی ( هر چند اگه اشتباه باشه )

تصمیم با خودته .....

وقتی خدا در دل های شکسته جای دارد .... چرا بر دستان کسی که بارها دلم را شکست بوسه نزنم ؟

10. 2 کاربر از ramin1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

بیخیالش میشی , اما فراموشش نمیکنی.. , یه سر به امضام هم بزنید

12. 2 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

بازم سلام.
    رفیق اینو بهت بگم.
    اولا تعصب نداشته باش.خودتو ببین کجایی و هدفت رو هم مشخص کن.ببین کجا باید بری.واسش تلاش کن بعدا پشیمون نشی.

تو هی بهش فکر میکنی و میگی اره دیگه از این بهتر پیدا نمیشه و هیشکی مثل این نیست از دست بره دیگه تمومه و ....
    به همین راحتی ازش یه غول میسازی که دیگه شکستنش کار کراما کاتبینه.

شرمنده اینو میگم ولی باید بدونی این واسه همه اتفاق میفته.بی برو برگرد.مهم عکس العمل تو در مقابل اونه.اینقدر ادمارو اینجوری دیدم.

خودمم چند وقت پیش همین مشکلو داشتم.الحمد الله از خود چاره ساز درماندگان خواستم کمک کنه.دیگه حل نشدن مشکل معنی نداره.

اخر بحثم بگم:
    امیر المومنین علی (ع):عشق انسان را کور و کر و نابینا میکند.
    امیدوارم رفتارمون مثل کورکورانه نباشه و از دیگران عبرت بگیریم و این حباب تعصب رو بشکنیم تا واقعیت رو ببینیم.مطمئنا در این صورت بعدش پشیمون نخواهیم شد.

تا بعد

14. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام
    به نظره من کلا هر رابطه ای که بین پسرا و دخترا بوجود میاد کلا تا آخره عمر همراهشان خواهد چه رابطه ی عشقی باشی چه الکی و ....
    و عمرا فراموش بشه
    شاید بعضیا بگن آره ما فراموش کردیم و ... ولی این چه فراموش کردنیه که تو هنوز بهش فکر میکنی. علت این کار هم جذبه ای که دو طرف بهم دارند یعنی یه جورایی علاقه بین دو جنس مخالف. مخصوصا اگه به هم نرسند.
    ممکنه که افراد حتی ازدواج هم کرده باشند ولی حتما هر از گاهی فکرشان به کسی دیگه ای که یه زمانی باهاش رابطه داشته یا رابطه نداشته و یه جورایی عاشقش بوده میرسه و شاید احساس افسوس هم بخوره.
    ولی خدا رو چه دیدی من خیلی از کسایی که به هم رسیدند رو دیدم که چقدر پشیمون میشن که چه غلطی بود کردم با این ازدواج کردم.
    Last edited by omid.pari; 28-04-2011 at 22:42.

16. 4 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان عزیز بر اساس تجربه هایی که بنده حقیر بدست آوردم یا با کسی دوست نشید یا اگه میخواید همون از اولش تکلیفه خودتون

روشن کنید که میخواید بمونید یا برید!

خدا رو خوش نمیاد کسی رو اذیت کنید.باور کنید دختر ها نمیتونن کسی رو فراموش کنن.میزنید زندگی طرف رو نابود میکنید میره!

الان با یکی هستم که طرفه قبلی زده بود نابودش کرده بود.الان جوری شده که از خدا هم شاکیه و همه اعتقادات مذهبی رو گذاشته

کنار!با اینکه با منه و به اعترافه خودش من از همه لحاظ بهترم ولی بازم دلش گیره اونه!

من خودم درده عاشقی و... کشیدم و آخرش هم بهش نرسیدم ولی الان خدا رو شکر میکنم که نرسیدم ولی هنوز تهه دلم میلرزه

وقتی یادش میفتم ولی فقط یک هفته نابود شده بودم ولی دخترا اینجوری نیستن.

18. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

عشق جایگاه بسیار مقدسی داره... چون تو عشق هست که ما ایثار، گذشت، صداقت، مهربانی، بخشندگی و... رو میبینیم... ویژگی هایی مثبتی که در حالت عادی ما کمتر میبینیمش یا شاید اصلا نمبینیمش... این دوست داشتن و عشق هست که ما رو به خیلی از این ویژگی های مثبت میرسونه... چون ذاتا انسان خواستار خوبی هاست...
    ولی همونطور که خیلی از دوستان گفتن تعبیر غلطی از سوی کسانی که ندانسته مخالف یا موافق عشق هستند رواج پیدا کرده... گروهی عشق رو با شهوت، زشتی، گناه و... اشتباه گرفتند و گروهی هم شهوت، زشتی و گناه رو با عشق اشتباه گرفتند...

20. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •