تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: خرید لپ تاپ از آمریکا؟ آیا مقرون به صرفه است؟

داره خودمونی میشه pooladi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

مهمترین دلیلی که میخوام لبتاپ رو از اونجا بگیرم اینه که کیفیت دستگاههای اونجا با اینجا فرق میکنه. وگرنه اگه این حرف شما درست باشه (که البته با بیشتر افرادی که مشورت کردم خلاف حرف شما رو گفتن، اون هم تا تأکید زیاد) خوب معلومه که اینجا لب تاپو میگیرم چون حداقل میتونم از نزدیک ببینم تستش کنم و به قول شما یه اسم گارانتی هم داره.
    بله تفاوت دارند ولی نه اینقدری ک حالا فکر کنی 1 چیز دیگه ای باشه...

این مدل سونی رو که گذاشتم اینطور که تو سایت زده بود مدل جدیدی بود، البته تو این زمینه اطلاعات زیادی ندارم. در ضمن من تو ایران لب تاپ های سونی با مشخصات پایینتر از این رو، با قیمتهای بالاتر دیدم. شما میدونید قیمت این مدل یا شبیه اون تو ایران چقدره؟ یا اینکه قیمت به روز رو چطور و از کجا میتونم بگیرم؟
    مشخصاتشو دقیق دیدم.حالا اگه این نباشه ،شبیه این در ایران حدود 1.200 قیمت داره(تقریبا ب صورت دقیق).اما،اما گرافیکش معمولیه!(البته برای 13 اینچ خوبه) ب پورتهاش نگاه کنی خیلی نزدیک ب همه. و باتریش حتما زیر 3 ساعت کار میده (2 گرافیک نداره.یعنی سویچ نمیشه).البته dvd داره و usb3 خوبه.من از 100 نمره 84 میدم

سری z سونی که گرونه و اصلا به کار من نمیاد. در مورد enya 14 موافقم اونهم جزء انتخابهام هست (هرچند من سایز 13 رو بیشتر ترجیح می‌دم) اما در مورد acer اگرچه شنیدم جدیدا ترکیب کیفیت و قیمتش خوبه، اما این شنیده ها اونقدر زیاد و قوی نبودن که من رو به خریدن این مارک مشتاق کنن.
    متشکرم از راهنماییت.
    اگر دنبال 13 اینچ هستی پس بگذار بگم(من خودم 13 رو قبول دارم.سبکه(همه کسانی ک براشون 14 یا 15 خریدم از وزن زیاد شکایت دارند.) از وقتی ک ایسر وارد بازار ایران شده،بنده زیاد ایسر خریدم و همه عالی هستند(نسبت ب قیمت).حالا این مدلی ک معرفی کردم سبکترین و قدرتمند ترین لپ تاپ دنیاست(شما بهتر پیدا کردی ب ما هم نشون بده).یه رویو گذاشتم.سرچ کنی پیدا میکنی.یکی از دوستان قرار شده برام بیاره.خلاصه تایید میشه.اگر هم اصلا پشیمون شدی ک دوست شما براتون لپ تاپی بیاره.بگید 2 تا از این مدل برای من بیاره.همینجا اعلام میکنم ؛برای هر کدام 100 دلار ب شما اضافه بر قیمت پرداخت کنم(درکل200)(نقدا)

اول ببخشید کمی اف تاپیک میشه
    جسارتا اون کسانی که به شما مشورت دادن اطلاعاتشون مربوط به 15 سال پیش بوده الان با این بازار جهانی دیگه کی میاد این همه به خودش زحمت بده یه لپ تاپ رو از اونور ور داره بیاره اونم لپ تاپ 1000 دلاری!!
    مگه شما فکر میکنی برای کسی که بخواد با لپ تاپ کار کنه و به روز باشه عمر یه لپ تاپ چقدره حداکثر 2 سال بعد فاتحش خوندس
    من هم تجربه خرید لپ تاپ تو ایران رو داشتم و هیچ مشکلی هم نداشت فکر میکنی از هزاران نفری که در روز تو همون پایتخت لپ تاپ میخرن کسی رو خارج ندارن یا اونی که 4 تومن پول اپل میده نمیتونه بگه کسی براش بیاره مطمئن باش میتونه دیگه دوران این چیزها گذشته دوست عزیز!!!
    جسارتا این کاری که شما میکنی قبلا توجیه داشت ولی الان همه چیز تو ایران پیدا میشه که وقتی ضرب و تقسیم کنی همون میشه یعنی پول وقت و الافی که جنست بیاد و ....
    موفق باشی
    سلام حال شما خوبه؟ درسته ک 15 سال پیش هم کامپیوتر داشتیم و اطلاعات ما مال اون موقع نیستا...حالا 1 بنده خدا راهنمایی خواسته هر کسی بنا ب دیدگاهش نظری داده،نظر همه محترم هستشف،شما همه رو بشنو و بهترین رو انتخاب کن.با احترام
    Last edited by pooladi; 22-04-2011 at 19:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله تفاوت دارند ولی نه اینقدری ک حالا فکر کنی 1 چیز دیگه ای باشه...

مشخصاتشو دقیق دیدم.حالا اگه این نباشه ،شبیه این در ایران حدود 1.200 قیمت داره(تقریبا ب صورت دقیق).اما،اما گرافیکش معمولیه!(البته برای 13 اینچ خوبه) ب پورتهاش نگاه کنی خیلی نزدیک ب همه. و باتریش حتما زیر 3 ساعت کار میده (2 گرافیک نداره.یعنی سویچ نمیشه).البته dvd داره و usb3 خوبه.من از 100 نمره 84 میدم

اگر دنبال 13 اینچ هستی پس بگذار بگم(من خودم 13 رو قبول دارم.سبکه(همه کسانی ک براشون 14 یا 15 خریدم از وزن زیاد شکایت دارند.) از وقتی ک ایسر وارد بازار ایران شده،بنده زیاد ایسر خریدم و همه عالی هستند(نسبت ب قیمت).حالا این مدلی ک معرفی کردم سبکترین و قدرتمند ترین لپ تاپ دنیاست(شما بهتر پیدا کردی ب ما هم نشون بده).یه رویو گذاشتم.سرچ کنی پیدا میکنی.یکی از دوستان قرار شده برام بیاره.خلاصه تایید میشه.اگر هم اصلا پشیمون شدی ک دوست شما براتون لپ تاپی بیاره.بگید 2 تا از این مدل برای من بیاره.همینجا اعلام میکنم ؛برای هر کدام 100 دلار ب شما اضافه بر قیمت پرداخت کنم(درکل200)(نقدا)

سلام حال شما خوبه؟ درسته ک 15 سال پیش هم کامپیوتر داشتیم و اطلاعات ما مال اون موقع نیستا...حالا 1 بنده خدا راهنمایی خواسته هر کسی بنا ب دیدگاهش نظری داده،نظر همه محترم هستشف،شما همه رو بشنو و بهترین رو انتخاب کن.با احترام
    بهتر نیست این مطلب اخر رو خودتون رعایت کنید یادم نمیاد تا به حال برای اینکه کسی نظرش رو گفته بهش گفته باشم حال شما خوبه !!!!!!
    رعایت ادب در هر جایی لازمه حتی در یک محیط مجازی
    ضمنا من نیاز به راهنمایی در این زمینه نداشتم دوست دیگری راهنمایی خواستن
    در انتها همین که شما acer رو که یه لپ تاپ low range هست و با طراحی ضعیف و کیفیت پایین بهترین لپ تاپ دنیا میدونین نشونه تخصص بالاتون هست
    ترجیح میدم دیگه ادامه ندم
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

بهتر نیست این مطلب اخر رو خودتون رعایت کنید یادم نمیاد تا به حال برای اینکه کسی نظرش رو گفته بهش گفته باشم حال شما خوبه !!!!!!
    در انتها همین که شما acer رو که یه لپ تاپ low range هست و با طراحی ضعیف و کیفیت پایین بهترین لپ تاپ دنیا میدونین نشونه تخصص بالاتون هست
    موفق باشید
    سوتفاهم شد.بنده احوال پرسی کردم قربان.این کلمه عادت من هست و در بیشتر پستهام استفاه میکنم(میتونید جستجو کنید).بله من هم از راهنمایی و فرمایشات شما تشکر کردم.ببینید!
    ما ادعای تخصص نکردیم ک! همینجا اعلام میکنم ک از شما بی تخصصترم. من فقط نظر شخصیم رو عرض کردم. در مورد ایسر جای بحث هست ک اینجا جای اون نیست.
    اما این مدل خاص ایسر.اول:شما دیدیدش؟دوم:منظورم از نظر قدرت و کارایی و پردازش و زمان باتری...حتی زیبایی بود.
    با احترام

4. این کاربر از pooladi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

1. نزدیک بودن پورتها به همدیگه ایراد محسوب می‌شه؟ یعنی چه مشکلاتی میتونه درست کنه؟
    2. سویچ نشدن گرافیک یعنی چی؟ (هیچ اطلاعی تو این زمینه ندارم)
    3. راستش گرافیک اصلا به کار من نمیاد. اون چیزی که بیشتر واسم مهمه سرعت بالا تو برنامه های معمولی از جمله office هست.
    4. صددرصد داشتن DVD برام مهمتر از گرافیک هست.
    5. تو مشخصاتش که زده بود 7.5 ساعت! یعنی این واقعی نیست؟

حالا این مدلی ک معرفی کردم سبکترین و قدرتمند ترین لپ تاپ دنیاست(شما بهتر پیدا کردی ب ما هم نشون بده).یه رویو گذاشتم.سرچ کنی پیدا میکنی.یکی از دوستان قرار شده برام بیاره.خلاصه تایید میشه.
    بله بعد از کلی گشتن پیداش کردم که مشخصات کاملش رو گذاشته بودین. البته تو خود سایت acer نتونستم این مدل رو پیدا کنم. مشخصات خیلی خوبی داشت اما همونطور که قبلا گفتم گرافیک اصلا به درد من نمیخوره (اصلا کاری یا برنامه‌ای که گرافیک سنگین بخواد انجام نمی‌دم) ولی در عوض قدرت پردازنده، سرعت بالا +‌امکانات جانبی (همچون DVD ، ساپورت پورت‌های معروف + حجم کم و سبکی) خیلی برام مهمتره.یعنی اگر تو این رنج قیمت و شرایط بتونم مدلی با پردازنده i7 پیدا کنم اونو انتخاب می‌کنم.
    و در کل خیلی ممنون از راهنماییت.

موفق باشید
    دوست عزیز اگر تو این تایپیک به شما بی‌احترامی شده (که البته جناب pooladi گفتند که سوء تفاهم شده) اما با این حال من از شما معذرت‌خواهی می‌کنم. باز هم خوشحال می‌شم از تجربیات و تخصص‌تون استفاده کنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

1. نزدیک بودن پورتها به همدیگه ایراد محسوب می‌شه؟ یعنی چه مشکلاتی میتونه درست کنه؟
    2. سویچ نشدن گرافیک یعنی چی؟ (هیچ اطلاعی تو این زمینه ندارم)
    3. راستش گرافیک اصلا به کار من نمیاد. اون چیزی که بیشتر واسم مهمه سرعت بالا تو برنامه های معمولی از جمله office هست.
    4. صددرصد داشتن DVD برام مهمتر از گرافیک هست.
    5. تو مشخصاتش که زده بود 7.5 ساعت! یعنی این واقعی نیست؟

بله بعد از کلی گشتن پیداش کردم که مشخصات کاملش رو گذاشته بودین. البته تو خود سایت acer نتونستم این مدل رو پیدا کنم. مشخصات خیلی خوبی داشت اما همونطور که قبلا گفتم گرافیک اصلا به درد من نمیخوره (اصلا کاری یا برنامه‌ای که گرافیک سنگین بخواد انجام نمی‌دم) ولی در عوض قدرت پردازنده، سرعت بالا +‌امکانات جانبی (همچون DVD ، ساپورت پورت‌های معروف + حجم کم و سبکی) خیلی برام مهمتره.یعنی اگر تو این رنج قیمت و شرایط بتونم مدلی با پردازنده i7 پیدا کنم اونو انتخاب می‌کنم.
    و در کل خیلی ممنون از راهنماییت.
    1.نه ایراد بزرگ.مثلا اگر از usb استفاده کنی دیگه ممکنه نتونی فیشhdرو هم وصل کنی(جا نمیشه)
    2. و 3
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4.پس حتما dvd دار بگیرید
    5.بله اون رو ک زده(تجربه ثابت کرده)... جالبه همونجا رویو آخر رو بخون!زده زیر 3 ساعت!
    اگر توی گوگل سرچ میکردید صفحه اول بود.(i7 مصرف برق بیشتری داره! لازم نیست...)
    پس با این اوصاف،همین مدلی ک انتخاب کردید خیلی خوب و قوی هستش(ب جز چنتا مشکل کوچولو)
    ولی چیزی شبیه این ک همون سری s در ایرانه، آن چنان تفاوت قیمت نداره.حالا بازم انتخاب با شماست.

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من برادرم کانادا هست...
    چه مدلی‌ از اونجا بگیرم بهتره که اینجا پیدا نمی‌شه..؟
    از کجا بگیرم بهتره..?(سایت،استور،...)(معرف ‌ کنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پس با این اوصاف،همین مدلی ک انتخاب کردید خیلی خوب و قوی هستش(ب جز چنتا مشکل کوچولو)
    ولی چیزی شبیه این ک همون سری s در ایرانه، آن چنان تفاوت قیمت نداره.حالا بازم انتخاب با شماست.
    ممنون از توضیحاتت
    البته هنوز قطعی این مدل رو انتخاب نکردم (مخصوصا اینکه مشخص شد زمان نگهداری شارژ پایینی داره حتما باید تجدید نظر کنم)
    باید چند ساعتی وقت بزارم و چند تا مدل انتخاب کنم. تا چند روز دیگه مدل‌های انتخابیمو اینجا مطرح می‌کنم تا دوستان در موردش نظر بدن و بهترینو انتخاب کنم.
    با این حال از مدل‌های پیشنهادی دوستان هم استقبال می‌کنم.

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون از توضیحاتت
    البته هنوز قطعی این مدل رو انتخاب نکردم (مخصوصا اینکه مشخص شد زمان نگهداری شارژ پایینی داره حتما باید تجدید نظر کنم)
    باید چند ساعتی وقت بزارم و چند تا مدل انتخاب کنم. تا چند روز دیگه مدل‌های انتخابیمو اینجا مطرح می‌کنم تا دوستان در موردش نظر بدن و بهترینو انتخاب کنم.
    با این حال از مدل‌های پیشنهادی دوستان هم استقبال می‌کنم.
    چه مدلی‌ انتخاب کردین..؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    منو هم راهنمایی کنید
    یه مدل سونی وایو به اسم sony vaio duo 13 به دلم نشسته که همون طور که می دونید سونی تولیداتش رو برای هر جایی با مشخصات متفاوتی می زنه، من می خوام 3g داشته باشه و خلاصه از یه مدلش تو اروپا به نام svd1321m2e خوشم اومده و حالا می خوام به یکی از اقوام بگم واسم بیاره. قیمتش که تو ایران خیلی متفاوت با قیمت جهانیشه، لطفا در این مورد به من نظر بدید.

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

عزیز این تاپیک واسه 3 سال پیش هستش. لطفا به تاریخ ها دقت کنید و تاپیک های زیرخاکی رو بیرون نیارین. انتظار ندارین که این آدمهای بالائی این تاپیک هنوز سه ساله که در این خصوص حرف بزنند ؟!
    البته چون پست اول شماست اشکال نداره.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •