1. نزدیک بودن پورتها به همدیگه ایراد محسوب میشه؟ یعنی چه مشکلاتی میتونه درست کنه؟
2. سویچ نشدن گرافیک یعنی چی؟ (هیچ اطلاعی تو این زمینه ندارم)
3. راستش گرافیک اصلا به کار من نمیاد. اون چیزی که بیشتر واسم مهمه سرعت بالا تو برنامه های معمولی از جمله office هست.
4. صددرصد داشتن DVD برام مهمتر از گرافیک هست.
5. تو مشخصاتش که زده بود 7.5 ساعت! یعنی این واقعی نیست؟
بله بعد از کلی گشتن پیداش کردم که مشخصات کاملش رو گذاشته بودین. البته تو خود سایت acer نتونستم این مدل رو پیدا کنم. مشخصات خیلی خوبی داشت اما همونطور که قبلا گفتم گرافیک اصلا به درد من نمیخوره (اصلا کاری یا برنامهای که گرافیک سنگین بخواد انجام نمیدم) ولی در عوض قدرت پردازنده، سرعت بالا +امکانات جانبی (همچون DVD ، ساپورت پورتهای معروف + حجم کم و سبکی) خیلی برام مهمتره.یعنی اگر تو این رنج قیمت و شرایط بتونم مدلی با پردازنده i7 پیدا کنم اونو انتخاب میکنم.
و در کل خیلی ممنون از راهنماییت.
1.نه ایراد بزرگ.مثلا اگر از usb استفاده کنی دیگه ممکنه نتونی فیشhdرو هم وصل کنی(جا نمیشه)
2. و 3
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.پس حتما dvd دار بگیرید
5.بله اون رو ک زده(تجربه ثابت کرده)... جالبه همونجا رویو آخر رو بخون!زده زیر 3 ساعت!
اگر توی گوگل سرچ میکردید صفحه اول بود.(i7 مصرف برق بیشتری داره! لازم نیست...)
پس با این اوصاف،همین مدلی ک انتخاب کردید خیلی خوب و قوی هستش(ب جز چنتا مشکل کوچولو)
ولی چیزی شبیه این ک همون سری s در ایرانه، آن چنان تفاوت قیمت نداره.حالا بازم انتخاب با شماست.