خوشبختانه من تا در مورد یه چیزی کامل تحقیق نکنم واردش نمیشم همیشه هم به فرم های اینترنتی اتکا نمی کنم تا الان از چند نفر برنامه نویس هم سوال کردم .نتایج خوبی داشت .البته توی فرمها هم در بعضی موارد خیلی خوب هستن مخصوصاً بحث ها جنجالی چون هرکی در مورد ویژگی های زبان خودش و کاستی ها زبان دیگری حرف میزنه که باعث روشن شدن خیلی مسائل میشه .یه اشتباهی که اکثرا می کنیم اینه که رو حرف هر کسی اتکا میکنیم، شما اگر هدفت معلومه، حوزه کاریت مشخصه بگرد دنبال
بهترین افراد تو اون زمینه اونا رو الگوی خودت قرار بده پا میشی میای تو این فروم سوال میکنی هر کی میاد برات یه چیزی میگه
این بیشتر باعث گمراهی شما میشه
مشکل خیلی از برنامه نویسهای ما همینه مطمئن هستم یه روزی ایران هم به جامعه قوانین نرم افزار می پیونده.(ای کاش زودتر اینکار صورت بگیره )اون موقع دیگه بحث نرم افزاری توی ایران فقط کا با جداول و دیتابیس نخواهد بود.پروژ هایی مثل انبار داری، حسابداری، فروشگاه بزنی درسته API زیاد بدرد نمیخوره ولی اگه غیر از اینه و هدفای بزرگ داری سعی کنی API ها
رو تا یه حدی بشناسی اینی که میگم در مورد هر سیستم عاملی است چه ویندوز، لینوکس، مک یا هر چیز دیگه