تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: راهنمایی : نوشتن برنامه برای ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه resident2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مگه مهمه همه جای ایرن سرای من

پيش فرض

یه اشتباهی که اکثرا می کنیم اینه که رو حرف هر کسی اتکا میکنیم، شما اگر هدفت معلومه، حوزه کاریت مشخصه بگرد دنبال
    بهترین افراد تو اون زمینه اونا رو الگوی خودت قرار بده پا میشی میای تو این فروم سوال میکنی هر کی میاد برات یه چیزی میگه
    این بیشتر باعث گمراهی شما میشه
    خوشبختانه من تا در مورد یه چیزی کامل تحقیق نکنم واردش نمیشم همیشه هم به فرم های اینترنتی اتکا نمی کنم تا الان از چند نفر برنامه نویس هم سوال کردم .نتایج خوبی داشت .البته توی فرمها هم در بعضی موارد خیلی خوب هستن مخصوصاً بحث ها جنجالی چون هرکی در مورد ویژگی های زبان خودش و کاستی ها زبان دیگری حرف میزنه که باعث روشن شدن خیلی مسائل میشه .

پروژ هایی مثل انبار داری، حسابداری، فروشگاه بزنی درسته API زیاد بدرد نمیخوره ولی اگه غیر از اینه و هدفای بزرگ داری سعی کنی API ها
    رو تا یه حدی بشناسی اینی که میگم در مورد هر سیستم عاملی است چه ویندوز، لینوکس، مک یا هر چیز دیگه
    مشکل خیلی از برنامه نویسهای ما همینه مطمئن هستم یه روزی ایران هم به جامعه قوانین نرم افزار می پیونده.(ای کاش زودتر اینکار صورت بگیره )اون موقع دیگه بحث نرم افزاری توی ایران فقط کا با جداول و دیتابیس نخواهد بود.

2. این کاربر از resident2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نمی خواستم دوباره وارد این بحث بشم نمیدونم چرا باز اومدم
    لول جالبه اتفاقا من خودم یه آدم فوق بی حالم معجزه بوده اومدم تو این بحث و چند تا پست پشت سر هم دادم احتمالا این جناب رزیدنت کریزمایی چیزی داره!
    ================

اگه هدفت از برنامه نویسی اینه که.....
    اصلا همین جا این حرف اشتباه هست ! اصلا هدف نباید برنامه نویسی و برنامه نویس بودن باشه هدف باید دیویلاپمنت و دیویلاپر شدن باشه که تازه برنامه نویسی میره آخرین لایه دیویلاپمندی!چرا یکی مثل دکتر رانکوهی میاد توی کلاس درسش می گه که یاد دادن برنامه نویسی در دانشگاه توهینی هست به دانشجو؟
    کسی می تونه جایی از نوشته های من چه اینجا چه جاهای دیگه چیزی رو پیدا کنه که من گفته باشم حالا که WinForm و ابزارهای پیشرفته اومدن که کارها رو راحت کردن پس کشکی و پشمی مثلا بیای نرم افزار حسابداری بنویسی؟یا ارکیتکتهای نرم افزاری و چرخه های تولید نرم افزار پشم هستند؟!
    فقط این دوستمون یه حرف خوبی زد که من هم قبول دارم آدم نباید از هر کسی سوال کنه بهترین منبع کسانی هستند که تو کار تدریس دروسی مثل "مهندسی نرم افزار" و RUP و دیتابیس و مدلینگش و.....هستند افرادی حرفه ای که احتمالا خودتون حتما تو محیط دانشگاه خواهید دید
    ویرایش:
    @ resident راستی اون چیزی هم که گفته بودین تا حدی درست هست مایکروسافت قدرت جاوا رو درک کرده بود و می خواست جاوا و برنامه نویسهاش و بسمت خودش بیاره ( C# تقلیدی از جاوا هست) و زبانهایی مثل J++ رو قبل از دات نت و J# رو بعد از دات نت معرفی کرد ولی هر بار هم شکست خورد مثلا همین J# توی ویژوال استادیوی 2005 وجود داشت و بعد سان قرار دادش و باهاش بهم زد و کلا یه پروژه باطل شده هست و دیگه جزو زبانهای ویژوال استادیو محسوب نمیشه برای اطلاعات بیشتر خودت می تونی سرچ کنی
    فعلا
    Last edited by Mehran NZ; 23-04-2011 at 02:20.

داره خودمونی میشه Qadiany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام به همه دوستان و مهندسای نرم افزاری و سخت افزاری.
    ارادت مندیم. من مهندس نرم افزار نیستم ، کارم انیمیشن و طراحی سه بعدی هست و بخاطر علاقه ای که به برنامه نویسی گرافیکی داشتم به سراغ Direct3D که بخشی از دایرکت ایکس هست رفتم و البته بخاطر سادگی یاد گرفتن با دلفی برنامه هامو کار میکردم. تقریبا یکی دو سال طول کشید تا با دایرکت تری دی تونستم برنامه های قابل قبولی بنویسم و چند تا کار طراحی هم با گروهمون سفارش گرفتیم و انجام دادیم.
    بنده که با دایرکت ایکس کار کردم پیشنهاد میکنم که دوستمون کمی برنامه نویسی ویندوز در حدی که یک پنجره ساده و نهایتا چند تا دکمه بتونه توش بگذاره یاد بگیره و بعد دایرکت ایکس رو یاد بگیره (می دونم که خیلی سخته ولی چون خودم تونستم پس میگم میشه).
    و اما دایرکت ایکس چیه؟
    دایرکت ایکس یکسری API هست که به برنامه نویس اجازه میده که مستقل از سخت افزار کاربر ، از سخت افزار با تمام تواناییش استفاده کنه و بدون اینکه فکرش درگیر کدهای هر سخت افزار از شرکتهای مختلف برای انجام دستورات بشه ، از توابع دایرکت ایکس استفاده کنه و فکرش رو صرف خلاقیت بکنه. دایرکت ایکس فقط تحت ویندوز کار میکنه توسط مایکروسافت ارائه می شه و اکثرا برای نرم افزار های ملتی مدیا استفاده میشه که بخشهای مختلفی داره که هر کدوم برای ارتباط با بخشی از توانایی های سخت افزار استفاده میشن از جمله :
    Direct3D برای گرافیک سه بعدی
    DirectSound برای صوت
    DirectMusic برای موسیقی
    DirectPlay برای بازی شبکه ای
    DirectInput برای دستگاه های ورودی مثل موس، کیبورد و جوی استیک
    در حالی که OpenGL فقط رابط گرافیکی هست و میتونیم اون رو فقط معادل Direct3D که بخشی از DirectX هست حساب کنیم.
    البته اگر دوستمون بخواد کار گرافیکی با دایرکت تری دی انجام بده لازمه که کمی هم با 3DsMax یا Maya و مانند اینها کار کنه چون باید با مفاهیم گرافیک سه بعدی آشنا باشه وگر نه خیلی که زرنگ باشه میتونه نهایتا یه Box یا یه متن سه بعدی نمایش بده البته یک
    نکته مهم هم وجود داره اینکه اگر میخای دایرکت ایکس رو یاد بگیری به نظرم اگه از ورژن DirectX9 شروع کنی راحت تر باشه حتی کتاب فارسی هم داره. الان که این متنو مینویسم DirectX11 روی دستگاهم نسبه و DirectX11_SDK رو هم دارم ولی چون سخت افزار های قدیمیتر نمیتونن اونو پشتیبانی کنن از طرفی هم یاد گرفتنش سخت تر از DirectX9 هست بیخیالش شدم.
    خود 3DsMax برای نمایش Viewport اش هم از Direct3D و هم از OpenGL میتونه استفاده کنه که به طور پیشفرض روی دایرکت ایکس تنظیمه طبق تجربه بنده هم با دایرکت ایکس هماهنگ تر هست. مایا هم همینطور و هسته اصلی مایا با ++C نوشته شده. البته برای شروع کار، مایا مشکلتر و تخصصی تره و من برای شروع 3DsMax رو پیشنهاد میکنم.
    بازم اگه نظری دارید بفرمایید.
    موفق باشید.

5. این کاربر از Qadiany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    بهتره ++C رو بذارید کنار و اونو فراموش کنید.
    البته من نمیدونم این تاپیک مال کی هست که الان اومده بالا....
    اگر با دایرکت ایکس میخواهید کار کنید بهتره زبان XNA رو حالا با سی شارپ(پیشنهاد میشه) یا وی بی کار کنید.
    یا میتونید با خود WPF یا WP7 یا Silverlight کار کنید.
    این سه زبان کپی هم هستند و کافیست یکیشو یاد بگیرید.
    موفق و سربلند باشید در پناه حق.

7. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Qadiany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام.
    بهتره ++C رو بذارید کنار و اونو فراموش کنید.
    البته من نمیدونم این تاپیک مال کی هست که الان اومده بالا....
    اگر با دایرکت ایکس میخواهید کار کنید بهتره زبان XNA رو حالا با سی شارپ(پیشنهاد میشه) یا وی بی کار کنید.
    یا میتونید با خود WPF یا WP7 یا Silverlight کار کنید.
    این سه زبان کپی هم هستند و کافیست یکیشو یاد بگیرید.
    موفق و سربلند باشید در پناه حق.
    خیلی ممنون از راهنماییتون. البته خیلی فرقی نمیکنه چون توابع دایرکت ایکس تو هر زبانی که دایرکت ایکس با اون ارائه شده باشه یکی هست و مهم اینه که شما بتونید درک خوبی از این توابع داشته باشید و البته ریاضی هم خیلی مهمه مخصوصا برای Direct3D که خیلی از ماتریس ها استفاده میکنه پس باید اون ها رو یاد بگیریم و دایرکت ایکس تو زبانهای مختلف از یک شیوه استفاده میکنه و مهم اینه که شما با محیط نرمافزارتون و کامپایلرتون آشنایی داشته باشید و باهاش احساس راحتی کنید. هرچند که دایرکت ایکس توسط مایکروسافت به زبان ++C ارائه میشه و نمونه ها و Sample ها و Referencهای اون معمولا با زبان ++C هست ولی بنده به خاطر آشنا بودن با دلفی با همون کارم رو شروع کردم و مشکلی هم از این جهت ندارم.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •