تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: سیستم برای max و cad؟؟؟؟

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب داداش همون جور که گفتم شما می تونید با یه لپ تاپ خوب (تا1400) براحتی رندر بگیرید ولی خوب اگه همین بودجه رو بزاری واسه pc چیز بهتری گیرت میاد هر کدوم رو دوست داری بگیر چون نمی خوای که باهاش انیمیت کنی ولی هواست باشه حتما و حتما رمش بالای 4 باشه من ازرم پایین خیلی کشیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinskandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش با این اوصافی که شما میگی...حتما لبتاب بگیرر...اولا اونی که معرفی کردی جزو قوی ترینای بازاره ثانیا لبتاب واسه دانشگاه مثه نون شب میمونه.....من بودم حتما لپتاپ میخریدم

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

خوب داداش همون جور که گفتم شما می تونید با یه لپ تاپ خوب (تا1400) براحتی رندر بگیرید ولی خوب اگه همین بودجه رو بزاری واسه pc چیز بهتری گیرت میاد هر کدوم رو دوست داری بگیر چون نمی خوای که باهاش انیمیت کنی ولی هواست باشه حتما و حتما رمش بالای 4 باشه من ازرم پایین خیلی کشیدم
    دوست من ممنون از راهنماییت
    ولی میشه به این سه سوال من جواب بدی؟
    1:این لپ تاپی که گفتم میشه هم با رم 6 گرفت هم با 8.بنظرت با این مشخصات تا چند سال دیگه واسه مکس و کد کافیه؟(کلا مکس و کد سی پی یو و رم لازم دارند دیگه؟ آخه من کار نکردم هنوز و نمیدونم چی ب چیه!)
    2:گفتی واسه کارای سنگین مکس خوب نیست لپ تاپ؟بنظرت تا فارغ التحصیلی کارهای من دانشجوی معماری در چه حدیه؟(قضیه اون کار کردن و بازار کار رو هم در نظر بگیر)
    3:به تجربه شما اگه بخوام این مشخصات لپ تاپو سیستم ببندم قیمت سیستم چند میشه؟

ببخش اینقد اذیت میکنم ها
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1- سخت افزار خیلی زود قدیمی میشه نمیشه گفت سیستم تا فلان سال قدمی نمیشه ولی باید در نظر بگیری که دسکتاپ قابیت تعویض قطعات بیشتری نسبت به لپتاپ داره (لپ تاپ رو فقط میشه هارد و رمش رو عوض کرد ) بستگی به کارتون داره گفتم شما اول بادی بری مکس رو یاد بگیری بعد شاید فقط شما بخوای مدل های ساده رو رندر بگیری یا فقط تو شاخه معماری کار کنی باهاش (به غیر از محوطه سازی) نرم افزار مکس هر سال تغییر می کنه و ورژن جدید میاد جای قبلی رو میگیره و هرسال هم سنگین تر میشه
    کد هم که زیاد سنگین نیست سبکه فقط رم بالای 2 گیگ می خواد همین
    همون جور که گفتم اگه یه لپ تاپ 1400 یا بیشتر که سری گرافیکی بگیری (سری گیم برند ها هم می تونه جواب گو باشه)
    برات کافیه فعلا یعن کار رو میکشه ممکنه رندر زمان بیشتری ببره ولی میگیره (درصورتی که رمش بالا باشه)
    ولی در کل به نظرم لپ تاپ بگیر بهتره چون می تونی بعدا با درامدی که ازش در میاری یه دسکتاپ قوی بگیری تا اون موقع هم مکست قوی شده من اسفند واسه مکس سیستم بستم کلا شد 1600 الان هم اصلا باهاش مشکلی ندارم
    فقط یه موضوع رو یادم رفت هر موقع خواستی لپ تاپ بگیری حتما براش یه کول پد خوب بگیر چون نیاز
    در کل من بهت فعلا لپ تاپ رو پیشنهاد می کنم چون با یه تیر دونشون میزنی چون بعضی مواقع لازمه کار رو پیش خود کارفرما رندر بگیری
    ببخشید که زیاد نوشتم

تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

1- سخت افزار خیلی زود قدیمی میشه نمیشه گفت سیستم تا فلان سال قدمی نمیشه ولی باید در نظر بگیری که دسکتاپ قابیت تعویض قطعات بیشتری نسبت به لپتاپ داره (لپ تاپ رو فقط میشه هارد و رمش رو عوض کرد ) بستگی به کارتون داره گفتم شما اول بادی بری مکس رو یاد بگیری بعد شاید فقط شما بخوای مدل های ساده رو رندر بگیری یا فقط تو شاخه معماری کار کنی باهاش (به غیر از محوطه سازی) نرم افزار مکس هر سال تغییر می کنه و ورژن جدید میاد جای قبلی رو میگیره و هرسال هم سنگین تر میشه
    کد هم که زیاد سنگین نیست سبکه فقط رم بالای 2 گیگ می خواد همین
    همون جور که گفتم اگه یه لپ تاپ 1400 یا بیشتر که سری گرافیکی بگیری (سری گیم برند ها هم می تونه جواب گو باشه)
    برات کافیه فعلا یعن کار رو میکشه ممکنه رندر زمان بیشتری ببره ولی میگیره (درصورتی که رمش بالا باشه)
    ولی در کل به نظرم لپ تاپ بگیر بهتره چون می تونی بعدا با درامدی که ازش در میاری یه دسکتاپ قوی بگیری تا اون موقع هم مکست قوی شده من اسفند واسه مکس سیستم بستم کلا شد 1600 الان هم اصلا باهاش مشکلی ندارم
    فقط یه موضوع رو یادم رفت هر موقع خواستی لپ تاپ بگیری حتما براش یه کول پد خوب بگیر چون نیاز
    در کل من بهت فعلا لپ تاپ رو پیشنهاد می کنم چون با یه تیر دونشون میزنی چون بعضی مواقع لازمه کار رو پیش خود کارفرما رندر بگیری
    ببخشید که زیاد نوشتم
    اختیار داری.لطف میکنی جواب میدی به من سمج
    دوست من بازم نگفتی این لپ تاپ رو اگه سیستم بگیرم چند میشه حدودا؟!
    بنظرت این لپ تاپ واس آموزش مکس و بازار کار کافیه؟من فکر میکردم میگی که چون میخای کارکنی سیستم بگیر که جوابگوی کارت باشه!!
    (خوب خودمم دلم با لپ تاپه،چون میبینم دوستان ترم بالایی میارند دانشگاه و با خودم میگم هرچی هم خونه مجزا داشته باشم بازم وقتی برمیگردم شهرستان اگه با خودم ببرمش بد نیست.)
    قیمت ها کی خوبه؟اواسط خرداد؟لپ تاپ هم اونجا ارزونه؟

ممنونم.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فعلا لپ تاپ جواب کارات رو میده مکس اونقدرها هم سنگین نیست که ..
    در مورد قیمت تو قطعات حرفه ای دسکتاپ با لپ تاپ فرقی نمی کنه شما اگه با همین مشخصات بگیری (البته در نر داشته باش تو دسکتاپ شما می تونی تایمینگ و باس رمتون رو مشخص کنید) وهیچ وقت هم که نمیرید رم در رده رم لپ تاپ بگیری پس یه قیمت میشه
    منم به خاط همین گفتم لپ تاپ بگیر تو دانشگاه خیلی بدرد می خوره ولی سعی کن لپ تاپ خوب بگیری با بودجه 1500 که cpu وram قوی داشته باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فعلا لپ تاپ جواب کارات رو میده مکس اونقدرها هم سنگین نیست که ..
    در مورد قیمت تو قطعات حرفه ای دسکتاپ با لپ تاپ فرقی نمی کنه شما اگه با همین مشخصات بگیری (البته در نر داشته باش تو دسکتاپ شما می تونی تایمینگ و باس رمتون رو مشخص کنید) وهیچ وقت هم که نمیرید رم در رده رم لپ تاپ بگیری پس یه قیمت میشه
    منم به خاط همین گفتم لپ تاپ بگیر تو دانشگاه خیلی بدرد می خوره ولی سعی کن لپ تاپ خوب بگیری با بودجه 1500 که cpu وram قوی داشته باشه
    ببخش عزیز ولی منظورتو در مورد قیمت قطعات معادل در دسکتاپ متوجه نشدم!
    میشه بیشار توضیح بدی که قیمت قطعات لپتاپ مورد نظرم معادل دسکتاپ گند میشه ؟(مث اینکه گفتید شرایطشون باهم فرق میکنه.حدودی هم بفرمایید اشکال نداره)

ممنون دوست معمار

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دسکتاپ ارزونتر درمیاد شما با بودجه ای که برای لپ تاپ می زارید می تونید یه دسکتاپ قدرت مند تر بخرید

9. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دسکتاپ ارزونتر درمیاد شما با بودجه ای که برای لپ تاپ می زارید می تونید یه دسکتاپ قدرت مند تر بخرید
    برای بار n ام میپرسم از خدمتتون،مثلا اون لپ تاپ 1500 که گفتم مشخصاتشو با 6تا8 گیگ رم معادلش در دسکتاپ چه قیمتی میشه؟(جون من باز نگو ارزونتره.یه قیمت بگو خیال منو راحت کن ببینم اختلاف حدودیشون چقدره.)

مرسی دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آخه مشخصات کامل لپ تاپ رو ه نگفتی در ضمن قطعات لپ تاپ با کامپیوتر فرق می کنه
    مثلا اگه رمش رو باس 1600 و تایمینگ 9 فرض کنیم یا گرافیکش رو هم gtx 540 یا هاردش هم 500 معمولی بگیریم
    1300 شاید بتونی ی کیس جمع نی با این مشخصات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •