1- سخت افزار خیلی زود قدیمی میشه نمیشه گفت سیستم تا فلان سال قدمی نمیشه ولی باید در نظر بگیری که دسکتاپ قابیت تعویض قطعات بیشتری نسبت به لپتاپ داره (لپ تاپ رو فقط میشه هارد و رمش رو عوض کرد ) بستگی به کارتون داره گفتم شما اول بادی بری مکس رو یاد بگیری بعد شاید فقط شما بخوای مدل های ساده رو رندر بگیری یا فقط تو شاخه معماری کار کنی باهاش (به غیر از محوطه سازی) نرم افزار مکس هر سال تغییر می کنه و ورژن جدید میاد جای قبلی رو میگیره و هرسال هم سنگین تر میشه
کد هم که زیاد سنگین نیست سبکه فقط رم بالای 2 گیگ می خواد همین
همون جور که گفتم اگه یه لپ تاپ 1400 یا بیشتر که سری گرافیکی بگیری (سری گیم برند ها هم می تونه جواب گو باشه)
برات کافیه فعلا یعن کار رو میکشه ممکنه رندر زمان بیشتری ببره ولی میگیره (درصورتی که رمش بالا باشه)
ولی در کل به نظرم لپ تاپ بگیر بهتره چون می تونی بعدا با درامدی که ازش در میاری یه دسکتاپ قوی بگیری تا اون موقع هم مکست قوی شده من اسفند واسه مکس سیستم بستم کلا شد 1600 الان هم اصلا باهاش مشکلی ندارم
فقط یه موضوع رو یادم رفت هر موقع خواستی لپ تاپ بگیری حتما براش یه کول پد خوب بگیر چون نیاز
در کل من بهت فعلا لپ تاپ رو پیشنهاد می کنم چون با یه تیر دونشون میزنی چون بعضی مواقع لازمه کار رو پیش خود کارفرما رندر بگیری
ببخشید که زیاد نوشتم
.gif)