تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: بعضی وقتها سیستمم روشن نمیشه

داره خودمونی میشه amir_aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درسته در این مورد ایراد از Sleep هست...

اما سوال من فارغ از این ماجرا هست ، یعنی با ندید گرفتن قضیه Sleep وقتی چنین ایرادی به وجود بیاد ایراد از کدوم قطعه می تونه باشه؟ آیا این اتفاق در غیر این صورت اصلا نمیفته ؟
    Last edited by amir_aria; 14-03-2011 at 18:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نه شما یه بار ویندوزو عوض کنین اصلا sleep نکنین ببینین بازم ایراد میده.آخه مین بورد وقتی صفخه ستاب بیاد یعنی سالمه.اگرم هنگ بکنه حتما cpu داغ میکنه فکر نکنم cpu شما هم داغ کنه به همین جهت فقط ایراد از sleep هست

3. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

البته یه نکته ای که هست اینه کخ ایراد از خود sleep ویندوز نیست و مشکل از کرکیه که sleep رو خراب میکنه توی سون

به نظر من اگه هایبرنت کنید دیگه این مشکل پیش نمیاد

5. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اقا ما باز هم اومدیم آخه مشکلمون حاد تر شد

دیروز یه 15-16 ساعت روشن بود تا امروز 7 صبح که تنظیم کرده بودم idm خاموش کنه و بعد که بیدار شدم دیدم خاموش شده بود

اما الان که اومدم روشن کنم تقریبا نیم ساعت طول کشید تا روشن شه هر چه قدرم del رو میزدم دیگه توی اون صفحه ی که بوت رو تنظیم میکنی هم نمیرفت وفهمیدم دیروزم که رفته از بس دیگه هی زدمو زدم و 15 دقیقه روشن بوده رفته

من سیستم قبلیم هم همین طور شده بود باید میزاشتم یه 10 دقیقه گرم شه بعد یه ریست میکردم روشن میشد یه 3 ماه با این وضع پیش رفتم تا آخرش دیگه روشن نشد و هر جا رفتم گفت باید بوردت عوض شه و به تبعش cpu و .... هم عوض شه چون دیگه بوردای جدید به این cpu ها نمیخوره(سوکت 775 چند سال بود اومده بود ماله من از اون پنتیوم 4 ها بود)

تا اینکه یه تعمیر کامپیوتری گفته از پاورته و اصلا ربطی به مادربوردت نداره و 14 تومن گرفتو عوض کرد و دوباره 1 سالی برامون کار کرد تا سیستمو فروختم
    میگفت خازن هاش باد کرده و شارژ نمیشه میگفت میتونمم همینو درست کنم اما نمیرزه و درست نیست پاورو آدم تعمیر کنه به دلیل حساسیت موضوعش که خیلی مهمه و اینم کارشو کرده تا اینکه عوض کردم

من فکر میکنم دقیقا یه همچین مشکلی هم برای این سیستمم اتفاق افتاده فقط موندم چرا پاور قبلیم یه مارکی بود که اصلا هیچ کس نشنیده بود اسمشو و 10-15 تومن خریده بودم و 5 سال کار داد اما اینی که این قدر میگند گرین خوبه گرین خوبه چرا 2 سال هم کار نداد

حالا حدسم درسته ؟یعنی واقعا پاورم مشکل پیدا کرده ؟چون نوسان برقمونم تقریبا زیاده

بعدم اگه ویندوز خراب بود دیگه باید del رو که میزدی توی صفحه مربوطه میرفت ،درسته ؟؟

پاورم تا تیر 90 گارانتی داره -به نظرتون قبول میکنند یا نه ؟یا چون یکسال و نیم کار کرده دیگه قبول ندارند ؟
    کجا باید ببرمش تعمیر ؟همون جایی که خریدم ؟اونجایی که خریدم توی لیست نمایندگی های گرین نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما یه کاری بکنین .باتری مادربوردتونو درارین .دوباره جا بزارین.
    بعد dvdrom و هاردتو و لوازم اضافی غیز از مادربورد و vga و cpu همرو درار تا پاور مصرفش بیاد پایین.
    بعد سیستمو روشن کن ببین del رو بزن اگه ستاپ بره به من بگو؟

8. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شما یه کاری بکنین .باتری مادربوردتونو درارین .دوباره جا بزارین.
    بعد dvdrom و هاردتو و لوازم اضافی غیز از مادربورد و vga و cpu همرو درار تا پاور مصرفش بیاد پایین.
    بعد سیستمو روشن کن ببین del رو بزن اگه ستاپ بره به من بگو؟

باشه-فقط شرمنده من نمیدونم این باطری کجاست ؟نزدیک cpu هست ؟چه شکلیه ؟

باشه چشم در میارم اما بعید میدونم مشکل از این باشه چون من 1.5 ساله دارم با همین پاور سنگین ترین بازی ها رو اجرا میکنم و نه هنگی دارم نه ریستی --یعنی شاید ضعیف شده ؟

حالا بد شانسی با دی وی دی رامو با هاردو.... روشن میشه چون فکر کنم دیگه خازناش گرم شدو شارژ شد هر چیم از تو برق در میارمم میزنم که خالی شه فایده نداره فکر کنم باید چندین ساعت توی برق نباشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

باری توی هر مادربوردی جاش معلوم نیست اکثرا قسمت پایین vga قرار داره مثل یه سکه دایره ای شکل به رنگ فلز نقرا ای هست.
    اونو دربیار تا بایوست کاملا clear بشه البته یه جامپری هم برای cmos هست اونم اگه تونستی درار بزار جاش.
    بعد فقط مادربورد و cpu و vga رو به پاور وصل کن.

11. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تمام قطعاتت رو باز کن از اول ببند رم رو که جا زدی یکم بیشتر فشار بده باطری مادربرد رو بیرون بیار ربع ساعت بعدش جا بزن

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •