اول بهتر بود نام کاربری بنده رو میدیدی تا مشخص بشه چقدر جوان هستم.بله به زیر 30 سال جمعیت جوان اطلاق میشه!!!
.gif)
من هم با 27 سال سن جوان محسوب میشم
نکته بعدی اینکه نگو شاید.حتما چیزی بارت نیست و جز جمعیت مزاحم و بیکار اسپم زن هستی
اینجا مثل جمعه بازار هست به نظرت چه جمله ای هست؟ توهین آمیز؟
من که کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی هستم فکر میکنم جمله کنایی باشه و کنایه آمیز سخن گفتن جر فرهنگ و زبان فارسی هست.
اینهمه آدم اومدن و رفتن..ازبین اون ها فقط جنابعالی برداشت منفی داشتی؟
تقصیر تو نیست.درس خونده بی سواد هم زیاد دیدم که در ساختن جملات عاجز هستند.تکلیف شما که مشخصه.خودتون صحت جمله بنده رو تائید کردین!!!
من میخوام ببینم شما تو این فروم چه نقشی داری؟ چکاره هستی؟
اصلا معنی فروم رو درک کردی؟ میدونی فرق سایت معمولی با انجمن چیه؟
از 2007 عضوی ولی 23 پست زدی.این پست ها هم مشخصه برای دیگران اسپم زدی.
در فروم هر کسی دانش پاسخ دادن در هر موضوعی رو داشته باشه در بحث شرکت میکنه و به تبادل دانش و افکار میپردازه.
فرق داره با اون سایت هایی که میری ازش دانلود میکنی و بعد هم میزاری میری .
در ضمن وقتی در مورد چیزی دانشی نداری تو هم مثل خیلی های دیگه بیا نگاه کن برو.اینجا جز املاک پدری شما که نیست.هر کسی بتونه به هم نوع و هم وطنش در صورت میل باطنی جواب میده.
نه کسی طلبکار هست و نه بدهکار.
من به نوبه خودم در هر قسمت از فروم پی سی ورد دانشی یا تجربه ای داشتم در اختیار دوستان دیگرم گذاشتم.
امثال شما فکر میکنند چون برای پاسخ دادن پولی دریافت نمیکنند بهتره در مباحث حتی در صورت داشتن اطلاع شرکت نکنند و به تخریب و بر هم زدن نظم پست باز شده بزنند.
دوستانی که جواب بنده رو دادند و راهنمایی کردند از روی خیرخواهی و صله صبر پاسخ دادند.
برای پاسخ دادن از بنده یا هیچ کس دیگری طلب چیزی نمیکنند.
مصداق تفکر این دسته از افراد :
تو نیکی میکن و در دجله انداز ---------------------------- که ایزد در بیاانت دهد باز
دلا چنان معاش کن که گر بلغزد پای ------------------------- فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
در ضمن اضافه کنم که همه چیز را همه کس دانند!!!
الان قرن 21 هست.فرق داره با زمان بوعلی سینا که بودند کسانی که از همه دانش زمان خود آگاه بودند.
من چیزی رو بدونم به دوستان دیگر کمک میکنم و خیلی ها نیز روحیه بنده رو دارند و به من یا دیگران کمک میکنند.
شما بهتره در وادی های تفکرات خودت سیر کنی و فکر نکن همه مثل خودت هستند.
در پست اولت اومدی گفتی جوابم هست بگردم !!! لینکی رو بزار که کسی سوالات من رو پرسیده باشه!!!
اسپم زدن کاری نداره.
مثل شما که اسپم زدی و زحمت اینکار رو کشیدی و جایزه گرفتی !!! دیگران هم زحمت کشیدن و راهنمایی کردند.
بله !!! همانطور که شما برای اسپم زدن وقت گذاشتی.دوستان دیگر هم وقت گذاشتن و راهنمایی کردند.تائید میشه !!
من یک موضوع جدید باز کردم و دوستان دیگری بعد از من از همین موضوع باز شده استفاده کردند و بد از گذشت چندین روز هنوز این قسمت نسبتا فعال باقی مونده.
بنده و این دوستان پیرو دو بیت زیر از رودکی هستیم و به این خاطر مورد سرزنش قرار نمیگیریم :
تا جهان بود از سر آدم فراز ----------کس نبود از راه دانش بی نیاز
دانش اندر دل چراغ روشن است ------- وز همه بد بر تن تو جوشن است
و شاهد شعری :
چنین گفت پیغمبر راستگوی ------ زگهواره تا گور دانش بجوی
جواب گذشته حال و آینده رو دادم !!! انتخاب با شماست
روی ظرفیت خودت بیستر کار کن و زبان مادری خودت رو فرا بگیر. در غیر این صورت از اجتماع رانده خواهی شد!!