تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 44 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

داره خودمونی میشه afshin49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    north

پيش فرض

ممنون آقا من تهران نيستم الان مطمئن تو تهران موجوده كه من 1000 كيلومتر بكوبم بيام تهران؟! به تبريز زنگ زدم يكي گفت 3.600 ! هر شهري مثل اينكه يه قيمت ميدن! تو شهر ما هم كه ماشالا اصلا پاناسونيك نماندگي نداره! اينجا همه samsung c8000 توصيه ميكنن! با تشكر از شما
    مگه دوباره میخواین VT20 بخرین ؟شما که خوش قیمت هم گرفتین و پس دادین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آره گفنم كه پشتش له شده بود به دلم نچسبيد! تصوير sd را هم كه ديدم ديگه بيشتر دلم خواست پس بدم! ولي نميدونم چرا نميتونم بازم ازش دل بكنم ! يا اينكه بقيه تلويزيونها از اين بد ترن يا هم اينكه بعد از اينمهمه انتظار واقعا چشم بسته عاشقش شدم! ولي تنها چيزيو كه فهميدن اينه كه ديگه غلط بكنم از بانه جنس بگيرم واقعا ريسكه!
    مگه دوباره میخواین VT20 بخرین ؟شما که خوش قیمت هم گرفتین و پس دادین

3. این کاربر از houmann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين ليست امتيازدهي نهايي سايت معتبر AVForums هست در مورد مدل P50VT20 پاناسونيك.

يك توضيح در مورد سيستم امتيازدهي اينكه، منظور از Reference اينه كه اونقدر عالي هست كه به عنوان مرجع مقايسه محصولات ديگه استفاده ميشه.
    با وجود تمام اين مسائل باز هم به عنوان كسي كه اين تلويزيون رو داره، پيشنهاد ميدم كه حتماً قيل از خريد بريد و از نزديك توي يكي از نمايندگي ها اين تلويزيون رو در حالي كه روشن هست و با تصاوير مختلف ببينيد. ممكنه براي بعضي ها اين مساله Flicker (سوسو زدن تصوير مخصوصاً وقتي كه تصاوير روشن و سفيد نمايش داده ميشه) حتي غير قابل تحمل باشه!
    البته طبق گفته سايتهاي مختلف اين مساله بعد از يك مدت استفاده از تلويزيون و اصطلاحاً آب بندي شدن دستگاه كمتر ميشه ولي باز هم بهتره قبل از خريد خودتون مساله رو تجريه كنيد. البته براي بسياري از افراد اين مساله اصلاً قابل تشخيص نيست كه اگر شما هم از اون دسته از افراد باشيد بايد بگم واقعاً خوش به حالتون!
    Last edited by Poisonman; 06-03-2011 at 12:49.

5. این کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ممنون آقا من تهران نيستم الان مطمئن تو تهران موجوده كه من 1000 كيلومتر بكوبم بيام تهران؟! به تبريز زنگ زدم يكي گفت 3.600 ! هر شهري مثل اينكه يه قيمت ميدن! تو شهر ما هم كه ماشالا اصلا پاناسونيك نماندگي نداره! اينجا همه samsung c8000 توصيه ميكنن! با تشكر از شما
    اینجا لیست نمایندگان فروش خود بانیان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    زنگ بزن بهشون و قیمت قطعی بگیر و ببین برای نمایش، تلویزیون باز دارند که همونجا ببینید. فکر کنم شیراز به شما نزدیکتر از همه باشه. فقط یک مسئله: تلویزیون باید ایستاده حمل بشه، باید با وانت حملش کنید. در مورد قیمت هم نه تنها هر شهری یک قیمته بلکه در تهران نمایندگی های بانیان هم هرکدوم یک قیمتی میدهند که در پستهام نوشتم!
    الان وقت ندارم یک مطلب دیگه هم در مورد گارانتی بانیان می خوام بنویسم، البته مطلب مثبته!

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

آره گفنم كه پشتش له شده بود به دلم نچسبيد!
    به نظرم شما بعد از اینکه دیدی پشت پنل له شده اصلا نباید به برق متصلش میکردی.

8. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یک مطلب دیگه هم در مورد گارانتی بانیان می خوام بنویسم، البته مطلب مثبته!
    جریان از این قراره که تلویزیون اولی که آوردن را همون موقع تحویل با تصاویر یک دستی که دوستان برای تست گذاشته بودند تست کردم. یک نقطه خاکستری روی صفحه بود که با تغییر زاویه دید، شدتش کم و زیاد می شد. فکر می کنم مربوط به فیلترهای روی صفحه بود و بنظرم پیکسل سوخته نبود. آقای نصاب که دیدش گفت تلویزیون را امروز استفاده کنید و فردا یکی دیگه میارم و همین کار هم انجام شد.

من قبلا هم از گارانتی بانیان راضی بودم (تجربه داشتم)، حالا راضیتر شدم!

10. 2 کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جریان از این قراره که تلویزیون اولی که آوردن را همون موقع تحویل با تصاویر یک دستی که دوستان برای تست گذاشته بودند تست کردم. یک نقطه خاکستری روی صفحه بود که با تغییر زاویه دید، شدتش کم و زیاد می شد. فکر می کنم مربوط به فیلترهای روی صفحه بود و بنظرم پیکسل سوخته نبود. آقای نصاب که دیدش گفت تلویزیون را امروز استفاده کنید و فردا یکی دیگه میارم و همین کار هم انجام شد.

من قبلا هم از گارانتی بانیان راضی بودم (تجربه داشتم)، حالا راضیتر شدم!
    خوب ، خدا رو شكر، خيالمون راحت تر هم شد كه با گارانتي خريديم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز.من بالاخره يك تلويزون vt20 با گارانتي خريدم! و به رسي ور vu+duo HD 3D وصل كردم و تنظيمات ر سيو رم رو كه قبلا نكرده بودم و نميدونستم انجام دادم! واقعا باور نميكنم يك تلويزون بتونه به اين زيبايي چه تو sd و چه تو Hd و چه 3d تصوير پخش كنه.تو يك كلمه ميشه گفت شاهكاره! باور ميكنيد sd هارو به قدري زيبا پخش ميكنه كه بعضا فكر ميكنم HD بوده تصوير! هركي ميخاد تو اين قيمت تلويزون بخره به برندهاي ديگه اصلا فكر نكنه منم واقعا چيزي نمونده بود اشتباه كنم. اين خريد بهترين خريدي بوده كه من تو عمرم انجام دادم. اگه سوالي بود در خدمتم.

13. 3 کاربر از houmann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز.من بالاخره يك تلويزون vt20 با گارانتي خريدم! و به رسي ور vu+duo HD 3D وصل كردم و تنظيمات ر سيو رم رو كه قبلا نكرده بودم و نميدونستم انجام دادم! واقعا باور نميكنم يك تلويزون بتونه به اين زيبايي چه تو sd و چه تو Hd و چه 3d تصوير پخش كنه.تو يك كلمه ميشه گفت شاهكاره! باور ميكنيد sd هارو به قدري زيبا پخش ميكنه كه بعضا فكر ميكنم HD بوده تصوير! هركي ميخاد تو اين قيمت تلويزون بخره به برندهاي ديگه اصلا فكر نكنه منم واقعا چيزي نمونده بود اشتباه كنم. اين خريد بهترين خريدي بوده كه من تو عمرم انجام دادم. اگه سوالي بود در خدمتم.
    آینم یه سوال :

آقا جایی میشناسی 3 تومن وام بده ؟ ا

واسه اینکه اسپم نشه : شما PS3 هم باهاش امتحان کردی مخصوصا Killzone 3 و GT5 که 3D هستن؟ اگه کسی امتحان کرده بگه ارزش داره 3 تومن پول بدم بابت این TV ؟ چون ما - هواره ندارم و سورسام بازیهای 3D و فیلم بلوری 3D

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من بازي نكردم ولي آقا اصلا خوراك اين تلويزيون گيمهاي 3 بعديه! ارزش داره وام بگيري شك نكن!
    آینم یه سوال :

آقا جایی میشناسی 3 تومن وام بده ؟ ا

واسه اینکه اسپم نشه : شما PS3 هم باهاش امتحان کردی مخصوصا Killzone 3 و GT5 که 3D هستن؟ اگه کسی امتحان کرده بگه ارزش داره 3 تومن پول بدم بابت این TV ؟ چون ما - هواره ندارم و سورسام بازیهای 3D و فیلم بلوری 3D

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •