مگه دوباره میخواین VT20 بخرین ؟شما که خوش قیمت هم گرفتین و پس دادین
مگه دوباره میخواین VT20 بخرین ؟شما که خوش قیمت هم گرفتین و پس دادین
آره گفنم كه پشتش له شده بود به دلم نچسبيد! تصوير sd را هم كه ديدم ديگه بيشتر دلم خواست پس بدم! ولي نميدونم چرا نميتونم بازم ازش دل بكنم ! يا اينكه بقيه تلويزيونها از اين بد ترن يا هم اينكه بعد از اينمهمه انتظار واقعا چشم بسته عاشقش شدم! ولي تنها چيزيو كه فهميدن اينه كه ديگه غلط بكنم از بانه جنس بگيرم واقعا ريسكه!
اين ليست امتيازدهي نهايي سايت معتبر AVForums هست در مورد مدل P50VT20 پاناسونيك.
يك توضيح در مورد سيستم امتيازدهي اينكه، منظور از Reference اينه كه اونقدر عالي هست كه به عنوان مرجع مقايسه محصولات ديگه استفاده ميشه.
با وجود تمام اين مسائل باز هم به عنوان كسي كه اين تلويزيون رو داره، پيشنهاد ميدم كه حتماً قيل از خريد بريد و از نزديك توي يكي از نمايندگي ها اين تلويزيون رو در حالي كه روشن هست و با تصاوير مختلف ببينيد. ممكنه براي بعضي ها اين مساله Flicker (سوسو زدن تصوير مخصوصاً وقتي كه تصاوير روشن و سفيد نمايش داده ميشه) حتي غير قابل تحمل باشه!
البته طبق گفته سايتهاي مختلف اين مساله بعد از يك مدت استفاده از تلويزيون و اصطلاحاً آب بندي شدن دستگاه كمتر ميشه ولي باز هم بهتره قبل از خريد خودتون مساله رو تجريه كنيد. البته براي بسياري از افراد اين مساله اصلاً قابل تشخيص نيست كه اگر شما هم از اون دسته از افراد باشيد بايد بگم واقعاً خوش به حالتون!![]()
Last edited by Poisonman; 06-03-2011 at 12:49.
اینجا لیست نمایندگان فروش خود بانیان:زنگ بزن بهشون و قیمت قطعی بگیر و ببین برای نمایش، تلویزیون باز دارند که همونجا ببینید. فکر کنم شیراز به شما نزدیکتر از همه باشه. فقط یک مسئله: تلویزیون باید ایستاده حمل بشه، باید با وانت حملش کنید. در مورد قیمت هم نه تنها هر شهری یک قیمته بلکه در تهران نمایندگی های بانیان هم هرکدوم یک قیمتی میدهند که در پستهام نوشتم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان وقت ندارم یک مطلب دیگه هم در مورد گارانتی بانیان می خوام بنویسم، البته مطلب مثبته!![]()
به نظرم شما بعد از اینکه دیدی پشت پنل له شده اصلا نباید به برق متصلش میکردی.آره گفنم كه پشتش له شده بود به دلم نچسبيد!
جریان از این قراره که تلویزیون اولی که آوردن را همون موقع تحویل با تصاویر یک دستی که دوستان برای تست گذاشته بودند تست کردم. یک نقطه خاکستری روی صفحه بود که با تغییر زاویه دید، شدتش کم و زیاد می شد. فکر می کنم مربوط به فیلترهای روی صفحه بود و بنظرم پیکسل سوخته نبود. آقای نصاب که دیدش گفت تلویزیون را امروز استفاده کنید و فردا یکی دیگه میارم و همین کار هم انجام شد.
من قبلا هم از گارانتی بانیان راضی بودم (تجربه داشتم)، حالا راضیتر شدم!
خوب ، خدا رو شكر، خيالمون راحت تر هم شد كه با گارانتي خريديم.![]()
با سلام خدمت دوستان عزيز.من بالاخره يك تلويزون vt20 با گارانتي خريدم! و به رسي ور vu+duo HD 3D وصل كردم و تنظيمات ر سيو رم رو كه قبلا نكرده بودم و نميدونستم انجام دادم! واقعا باور نميكنم يك تلويزون بتونه به اين زيبايي چه تو sd و چه تو Hd و چه 3d تصوير پخش كنه.تو يك كلمه ميشه گفت شاهكاره! باور ميكنيد sd هارو به قدري زيبا پخش ميكنه كه بعضا فكر ميكنم HD بوده تصوير! هركي ميخاد تو اين قيمت تلويزون بخره به برندهاي ديگه اصلا فكر نكنه منم واقعا چيزي نمونده بود اشتباه كنم. اين خريد بهترين خريدي بوده كه من تو عمرم انجام دادم. اگه سوالي بود در خدمتم.
آینم یه سوال :
آقا جایی میشناسی 3 تومن وام بده ؟ا
واسه اینکه اسپم نشه : شما PS3 هم باهاش امتحان کردی مخصوصا Killzone 3 و GT5 که 3D هستن؟ اگه کسی امتحان کرده بگه ارزش داره 3 تومن پول بدم بابت این TV ؟ چون ما - هواره ندارم و سورسام بازیهای 3D و فیلم بلوری 3D
من بازي نكردم ولي آقا اصلا خوراك اين تلويزيون گيمهاي 3 بعديه! ارزش داره وام بگيري شك نكن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)