تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: کمک فوری برای ارتقای سیستم خیلی فوری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام.مرسی دوست عزیز.
    پس قطعا phenom x4 945 از i3 540 سرتره دیگه.فقط موندم که چرا قیمت 540 یهو تا 172 تومن هم رفته بود.الان فکر کنم 155.160 باشه.
    برای این پردازنده x4 945 مادر برد asrock extermre870 3 مناسبه؟یا icafe 870 ؟
    قیمت روز و دقیقیه ای قطعات و تو بازار تهران با چه سایتی میشه چک کرد؟میهن مارکت؟رایان صبا؟لیون؟اینا همه هر کدوم به قطعات یجور یه قیمت میدن.دلیلش چیه؟کدوم درسته؟
    دوست عزیز الان این بنچمارکهایی که برام گذاشتی 460 از 6850 و 5830 هم سرتر بود.تو بعضی ها هم نه.پس قطعا از 5770 خیلی سرتره دیگه درسته؟دوبرابرش میشه؟
    9600 gt ddr2 میشه اور کرد؟در حالت عادی دماش 60 میشه.
    پاور مناسب 460 چیه؟ برندهای مختلف 460 ایا کیفیتشون هم تفاوتی داره؟
    مرسی

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آخه مگه میشه دو گرافیک 5770 که هر کدوم از 800 پردازنده سایه زن در فرکانس 850 مگاهرتز استفاده میکنه با گرافیک 5870 که از 1600 سایه زن در فرکانس 850 مگاهرتز استفاده میکنه برابر بشه!!مگه اینکه بازدهی در کراس فایر کارت صد در صد باشه که محاله و مساوی با 5850 میشه
    دوست عزيز شما فقط تعداد سايه زن ها و ملاك قرار ميدين و ميگين 5870 دو برابر 5770 قدرت داره.
    پس فركانس پردازنده گرافيكي - مقدار رم مجموع - پهناي باند مجموع و ... رو در نظر نميگيرين؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

با سلام.مرسی دوست عزیز.
    پس قطعا phenom x4 945 از i3 540 سرتره دیگه.فقط موندم که چرا قیمت 540 یهو تا 172 تومن هم رفته بود.الان فکر کنم 155.160 باشه.
    برای این پردازنده x4 945 مادر برد asrock extermre870 3 مناسبه؟یا icafe 870 ؟
    سلام. خواهش میکنم...

قطعا سرتره...

Asrock 870 Extreme 3 کاملا مناسبه و عالیه.

در ضمن با خرید 6850 بر روی این برد بعدا میتونید با یکی دیگه CF کنید... 460 درسته عملکرد Tessellation بهتری داره ولی اون طوری قابلیت Crossfire رو از دست میدید.

قیمت روز و دقیقیه ای قطعات و تو بازار تهران با چه سایتی میشه چک کرد؟میهن مارکت؟رایان صبا؟لیون؟اینا همه هر کدوم به قطعات یجور یه قیمت میدن.دلیلش چیه؟کدوم درسته؟
    من فقط از لیون (درستش لاین) خرید کردم و مطمئنه. بقیه رو نمیدونم.

دوست عزیز الان این بنچمارکهایی که برام گذاشتی 460 از 6850 و 5830 هم سرتر بود.تو بعضی ها هم نه.پس قطعا از 5770 خیلی سرتره دیگه درسته؟دوبرابرش میشه؟
    460 نمیشه گفت از 6850 سرتره... برابرن.

از 5830 درسته قویتره.

از 5770 که قویتره ولی چه قدرش رو از همون بنچمارک ها میتونید ببینید... ولی به نظرم اگه میتونید 6850 یا 460 بگیرید تردید نکنید.

پاور مناسب 460 چیه؟ برندهای مختلف 460 ایا کیفیتشون هم تفاوتی داره؟
    سیستم نهایی تون رو بگید تا پاور رو بشه گفت.

برند های معتبر خیر فرق چندانی ندارن در مدل رفرنس (مدل خود Nvidia بدون آورکلاک و تغییر فن)

بهترین برند Nvidia از لحاظ پرفرمنس و قیمت EVGA هست.

4. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام.ممنون دوست عزیز.
    من اهله کراس فایر نیستن.همین قدرم بزور پولشو جور کردم.مشخصات 460 و میتونی بذاری ببینم؟
    پاور مناسب برای همین گرافیک با پردازنده 945 و مادربرد 870 ازراک چیه؟نظرت راجبه پاور tsco 700 چیه؟30 تومنه.
    واسه خرید منظورم نبود واسه چک کردنه قیمتها منظورم بود که چه سایتی درست و مناسبه؟
    گارانتیه evga خوب هست؟فارس گارانتیش درسته؟
    مرسی

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

من اهله کراس فایر نیستن.همین قدرم بزور پولشو جور کردم.مشخصات 460 و میتونی بذاری ببینم؟
    برای آینده نگری گفتم... اگه فکر میکنید در آینده هم سمت CF نمیرید خوب دیگه CF براتون مزیت نیست.

البته دقت کنید مدل SE از مدل معمولی ضعیف تره و تقریبا با 786mb برابره.

پاور مناسب برای همین گرافیک با پردازنده 945 و مادربرد 870 ازراک چیه؟نظرت راجبه پاور tsco 700 چیه؟30 تومنه.
    اگه آورنمیکنید و قطعات دیگه ای مثل چند تا هارد ندارید Green 635b-US رو بهتون پیشنهاد میکنم.

ولی اگه آور میکنید 685b به بالا براتون مناسبن.

واسه خرید منظورم نبود واسه چک کردنه قیمتها منظورم بود که چه سایتی درست و مناسبه؟
    همون طور که گفتم بنده فقط L i o n رو میشناسم و با بقیه آشنایی ندارم
    Last edited by Erfan.; 02-03-2011 at 11:14.

7. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •