اگر dedicated باشه پینگ شما در بدترین حالت یبن 5تا10 نوسان داره که شما طبق عکسی که گذاشتید نوسان بیشتری دارین
من با خود فراتر ماهان صحبت کردم گفتند که ما 1/3 هستیم حالا بگیرم ببینم چطوره
شرکت بهتری سراغ ندارید ؟
اگر dedicated باشه پینگ شما در بدترین حالت یبن 5تا10 نوسان داره که شما طبق عکسی که گذاشتید نوسان بیشتری دارین
من با خود فراتر ماهان صحبت کردم گفتند که ما 1/3 هستیم حالا بگیرم ببینم چطوره
شرکت بهتری سراغ ندارید ؟
یک شرکتی هم بود در سمت غرب سرویس خیلی خوبی میداد یکی از دوستان داشت میپرسم بازم اما اسم اش یادم نیست حال بازم میپرسم خدمت اتون میگم
در مورد پینک هم به نظرم خوبه نمیخوایم تصویر لینک کنیم که پینک انقدر پایین باشه برای اینترنت همین پینک هم خوبه تو تهران گویی سرویس هایی که الان میدند همه پینگ هاشون بالا 350 هست
اما پینک به دی ان اس شرکت فراتر اندیشان رو براتون گذاشتم که بین میانگین 7 میلی ثانیه هست
Last edited by sinaxex; 11-02-2011 at 19:30.
این شرکتی که گرفتین سایت نداره؟
سایت داره اما سایت اش به درد نمیخوره! i-net.ir
تو سایتش رفتم اما قیمت نداشت اگه زحمتی نیست ممکنه تمام پهنای باند ها و قیمت هاش رو بنویسی؟
درسته گفتم تو سایت اش چیزی نیست اما خوب باهاشون تماس بگیرید قیمت ها رو بهتون میدند:
مثلا من 512 رو دارم حدود 70 میدم ماهی(چند ماه بدید تخفیف میخوره بهش)
256 اش 46-7 تومان هست و 128 هم نزدیک 20 تومان
سرویس حجمی هم داره که خوب خیلی ارزان تر هست اما خوب حجم اش خیلی خیلی کمه مثلا 3 گیگه که اصلا به درد نمیخوره
یک مگ نامحدود هم فکر کنم حول و حوش 130 بود
تا هر سرعتی بخواهید میدند فقط باید زنگ بزنید سرعت های بالا رو بپرسید چند قیمت میدند
دوستان بین فراتر ماهان و شهراد کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
دوست من شهراد که خودش وایرلس ارائه نمیده یک شرکت دیگه از این شرکت دیتا میخره و به شما میده اما فراتر ماهان مستقیم به شما میده. دیگه بسته به خودتون هست دیگه به نظرم کیفیت سرویس های شهراد هم خوب هست و نظرم مثبت هست کیفیت اینترنتی هم که من دارم ازش استفاده میکنم خوب هست و مثبت هست بسته به شرایط شما و دید بهتر به انتن هاشون باید تصمیم گیری کنید
در سایتشون انگار زده که میدن . شما میدونی کدوم شرکت ها از شهراد سرویس میگیرن ؟
ظاهرا شرکتهای آواگستر و سیستک از شهراد اینترنت می گیرند .
راستی کسی می داند آنتن وایرلس negin_506 مال چه شرکتی است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)