تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 47

نام تاپيک: انتن های وایرلس به اسم sns – ms مال کدوم شرکت است ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا خودشون که میگند 1به 8 روز و 1 به 4 شب. اما خوب من که عملا 1 به 1 حس میکنم و گفتم واقعا دیدیکت هست من که شیری نمیبنم !من خودم رو سرعت خیلی حساس هستم به سرعت نشان دهنده دانلود منیجر هم اعتماد ندادم با برنامه مدیریت سرعت DuMetter سرعت رو لحظه به لحظه میبینم سرعت ام از 505 تا 630 نوسان داره اما نه کمتر میشه و نه بیشتر همین رنج هست(اکانت 512 نامحدود)

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

اگر dedicated باشه پینگ شما در بدترین حالت یبن 5تا10 نوسان داره که شما طبق عکسی که گذاشتید نوسان بیشتری دارین
    من با خود فراتر ماهان صحبت کردم گفتند که ما 1/3 هستیم حالا بگیرم ببینم چطوره

شرکت بهتری سراغ ندارید ؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگر dedicated باشه پینگ شما در بدترین حالت یبن 5تا10 نوسان داره که شما طبق عکسی که گذاشتید نوسان بیشتری دارین
    من با خود فراتر ماهان صحبت کردم گفتند که ما 1/3 هستیم حالا بگیرم ببینم چطوره

شرکت بهتری سراغ ندارید ؟
    یک شرکتی هم بود در سمت غرب سرویس خیلی خوبی میداد یکی از دوستان داشت میپرسم بازم اما اسم اش یادم نیست حال بازم میپرسم خدمت اتون میگم
    در مورد پینک هم به نظرم خوبه نمیخوایم تصویر لینک کنیم که پینک انقدر پایین باشه برای اینترنت همین پینک هم خوبه تو تهران گویی سرویس هایی که الان میدند همه پینگ هاشون بالا 350 هست
    اما پینک به دی ان اس شرکت فراتر اندیشان رو براتون گذاشتم که بین میانگین 7 میلی ثانیه هست
    Last edited by sinaxex; 11-02-2011 at 19:30.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یک شرکتی هم بود در سمت غرب سرویس خیلی خوبی میداد یکی از دوستان داشت میپرسم بازم اما اسم اش یادم نیست حال بازم میپرسم خدمت اتون میگم
    در مورد پینک هم به نظرم خوبه نمیخوایم تصویر لینک کنیم که پینک انقدر پایین باشه برای اینترنت همین پینک هم خوبه تو تهران گویی سرویس هایی که الان میدند همه پینگ هاشون بالا 350 هست
    اما پینک به دی ان اس شرکت فراتر اندیشان رو براتون گذاشتم که بین میانگین 7 میلی ثانیه هست
    این شرکتی که گرفتین سایت نداره؟

4. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این شرکتی که گرفتین سایت نداره؟
    سایت داره اما سایت اش به درد نمیخوره! i-net.ir

6. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سایت داره اما سایت اش به درد نمیخوره! i-net.ir
    تو سایتش رفتم اما قیمت نداشت اگه زحمتی نیست ممکنه تمام پهنای باند ها و قیمت هاش رو بنویسی؟

8. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درسته گفتم تو سایت اش چیزی نیست اما خوب باهاشون تماس بگیرید قیمت ها رو بهتون میدند:
    مثلا من 512 رو دارم حدود 70 میدم ماهی(چند ماه بدید تخفیف میخوره بهش)
    256 اش 46-7 تومان هست و 128 هم نزدیک 20 تومان
    سرویس حجمی هم داره که خوب خیلی ارزان تر هست اما خوب حجم اش خیلی خیلی کمه مثلا 3 گیگه که اصلا به درد نمیخوره
    یک مگ نامحدود هم فکر کنم حول و حوش 130 بود
    تا هر سرعتی بخواهید میدند فقط باید زنگ بزنید سرعت های بالا رو بپرسید چند قیمت میدند

10. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان بین فراتر ماهان و شهراد کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان بین فراتر ماهان و شهراد کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
    دوست من شهراد که خودش وایرلس ارائه نمیده یک شرکت دیگه از این شرکت دیتا میخره و به شما میده اما فراتر ماهان مستقیم به شما میده. دیگه بسته به خودتون هست دیگه به نظرم کیفیت سرویس های شهراد هم خوب هست و نظرم مثبت هست کیفیت اینترنتی هم که من دارم ازش استفاده میکنم خوب هست و مثبت هست بسته به شرایط شما و دید بهتر به انتن هاشون باید تصمیم گیری کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست من شهراد که خودش وایرلس ارائه نمیده یک شرکت دیگه از این شرکت دیتا میخره و به شما میده اما فراتر ماهان مستقیم به شما میده. دیگه بسته به خودتون هست دیگه به نظرم کیفیت سرویس های شهراد هم خوب هست و نظرم مثبت هست کیفیت اینترنتی هم که من دارم ازش استفاده میکنم خوب هست و مثبت هست بسته به شرایط شما و دید بهتر به انتن هاشون باید تصمیم گیری کنید
    در سایتشون انگار زده که میدن . شما میدونی کدوم شرکت ها از شهراد سرویس میگیرن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ظاهرا شرکتهای آواگستر و سیستک از شهراد اینترنت می گیرند .
    راستی کسی می داند آنتن وایرلس negin_506 مال چه شرکتی است ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •