یعنی گارانتی سریر خوب نیست ؟
کیفیت تصویر بین ایسر و لنووو کدومشون بهتره ؟
کیفیت چطور ؟
یعنی گارانتی سریر خوب نیست ؟
کیفیت تصویر بین ایسر و لنووو کدومشون بهتره ؟
کیفیت چطور ؟
دوستان 4520 اچ پی از لحاظ دیزاین خیلی از جی 62 و ایسر سرتره .
پایین ترین قیمتش 660 هست که طرف میگفت با گارانتی 700
کیفیت تصویر نمی دونم اما من زیاد از خرابی ایسر و لونو نشنیدم این احتمال لم هست تو فروش زیاد نداشته و استفاده کنندش کم هست اینطوره اما من دل یا ایسر یا لونو می گیرم از برند دل با کانفینگی که گفتم تا 600 باشه من دل انتخاب می کنم.راسی قطعاتی هم که تو ایسر استفاده شده می گن عالی هست مثل هاردش که وسترن یا درایوش فکر کنم ال جی وای فایی ایناش می گن حرف نداره.خرابیشم که زیاد نبوده در ضمن این گرم کردنش هم تو بدنش کم نسبت به هم کانفیگ های خودش.گارانتی ایسر چیه؟
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
فقط اینو می دونم اچ پی گارانتی رسمس در ایران نداره.قبلا می گفتن داشت اما به دلیل تحریم نداره از خیلی ها که تو کار نوت بوک بودن می گن اچ پی ای بی ام اینا کیفیتشون سخت افزاری اینا خوبه اما نباید ریسک کرد چون قطعه الکتریکی هستن و حساس مخصوصا ال سی دی می گه گارانتی دار باشه بهتره.اچ پی هم که گارانتیش این شرکت هایمی کنن فکر کنم ارزش نداره.
Leveno که بدرد نمیخوره از ایسر چیزی کسی سراغ داره با حدود همین مشخصات ؟
من یه مدل پیدا کردم با گارانتی سازگار چطوره؟
Acer Aspire 5741-332G32Mnck
CPU Intel Core i3 330M@2.13GHz, 3MB L3 Cacheکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Memory DDRIII 2GB 1333MHz (Single Channel)
Hard Disk Capacity 320GB SATA 5400RPM
Optical Drive Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)
Graphic Intel HD Graphics (On CPU)
Display 15.6" HD (1366 x 768) LED-Backlight LCD
Communication Atheros AR5B93 Wireless Network Adapter
Broadcom Netlink 1000 Ethernet
Camera
Broadcom Bluetooth 2046
Security Kensington Lock
Ports 3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Headphone
Mic
Others Keyboard: Arabic, Num-Pad
Weight 2.6 Kg
Battery 6Cell 48Wh (Up to 4 hours)
Color Brown - Textured
Operating System Linux Linpus
Last edited by oveisi2005; 06-02-2011 at 22:01.
تو این رنج قیمت هاردها همشون 5400 دور هستند ؟ 7200 پیدا نمیشه؟
لونو که کمتر گزارش خرابی اینا داره که در ضمن سازگارم گارانتیش میکنه.مگه مشکل داره عزیز اگه هست بگو منم بدونم.تا بهتر تصمیم بگیرم
مشکلش نمیدونم چی هست اما فروش کمتری داره و کسانیکه باهاشون صحبت کردم بهم ایسر پیشنهاد دادن بعد HP ولی همگی قبول داشتن کیفیت تصویر HP بهتره در ضمن بیشترین فروش رو داره
لونو رو کسی پیشنهاد نکرد
امروز هم که یکی از بچه ها تو این تاپیک گفت G62 سرعت هاردش 7200 دور هست
یه بنده خدا هم که میگفت 5400 دور اذیتم کرده
فکر کنم باید برم سراغ همون G62
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
اون گزارش خرابی رو بیخیال شو من هم اون رو دیدم
اگه به ون امار میخای نظرتو عوض کنی داری اشتباه میکنی
ایسر هم خوبه خدایی.منم لونو رو بیخیال شدم.دور هارد بالا زیادم مهم نیست فکر کنم.کاش این اچ پی لعنتی گارانتی تو ایران داشت.اون موقع جی62 رو انتخاب می کردم.اگه با کانفینگ G62 -a11 دل یا ایسر گیر بیاد زیر600 دل یا ایسر انتخاب می کنم نشد می رم جی62
ایسرم خدایی خوبه کسایی که دارن اونقدرا هم مشکل ندارن باهاش.
اینم هست خوبه میگم من که اهل بازی نیسم.خوب سی پی یو Cor i3 بدردم نمی خوره که خدایی یک سی پی یو پنتیوم کور 3 مگ کش خوبه دیگه اونم با قیمت 520 تومن. همه خصوصیات جی62 رو هم داره گارانتی هم داره
اینم مشخصات
CPUPentium Dual-Core P6200@2.13GHz, 3MB L3 Cache MemoryDDRIII 2GB 1333MHz (Single Channel) Hard Disk Capacity500GB SATA 5400RPM Optical DriveDual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) GraphicIntel HD Graphics (On CPU) Display15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD CommunicationAtheros AR5B97 Wireless Network Adapterکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Broadcom NetLink 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth Atheros SecurityKensington Lock Ports3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Headphone
Mic OthersKeyboard: Arabic, Num-Pad Weight2.6 Kg Battery6Cell 48Wh (Up to 3.5 hours) ColorBlack - Textured Operating SystemLinux Linpus
دوستان راسی تفاوت پردازش این دو سی پی یو چقدره با هم زیاده یا نه؟
Pentium Dual-Core P6200@2.13GHz, 3MB L3 Cache با Intel Core i3 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
قردت این سیپی یو با هم چقدر فرق می کنه؟میشه توضیحی بدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)