تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: عدم اعتماد

داره خودمونی میشه ascension's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ?why do you want to know

پيش فرض

سلام دوستان تصادفا منم همچین مشکلی دارم که شاید شدیدتر هم باشه چند ماه پیش تو یک تاپیک دیگه
    صحبت کرده بودم دربارش که حتی کارت زرد و جریمه هم شدم از طرف مدیر

من همیشه فکر میکنم که مشکل ودردسری از طرف دیگران برایم ایجاد میشه

یعنی اینطرور خیال میکنم که مشکلی که تو فیلم و سریالها برای بازیگران اتفاق افتاده

برای من انهم شدیدتر اتفاق میوفته که باعث اضطراب خیلی شدید ، تپش قلب زیاد ، لرزیدن و تکان خوردن شدید بدنم مخصوصا دستهام میشه

یعنی فک کنم خیالپردازی همراه با بدبینی شدید باعث شده

. اینو بگم من خودم تو محیط پر تنش و خشن خونه بزرگ شدم . مدرسه راهنمایی و دبیرستان هم خیلی بد گذشت واسم .

یعنی از طرف همکلاسی ها مورد تمسخر شدید قرار میگرفتم که باعث ایجاد عقده های شدید و خشم های پنهانشده .

تو اموزشی سربازی هم سرگروهبان خیلی یلی اذیتم کردش مثل جهنم شده بود برام

پدرم تا همین چند سال پیش خیلی شدید منو اذیت و ازار میکرد .

البته اینکه با این همه فشار شدید روانی دیوونه نشدم لطف خدا و تحمل و هوش خودم هستش

لطفا ادرس و شماره تلفن یه روانشناس یا روانپزشک خیلی خوب تو تهران یا تبریز رو بهم بدین
    کسی که به کارش مسلط باشه و وقت بذاره
    بنظر من شما می تونید در مورد خودتون خیلی امیدوار باشید چون شرایط استرس زای سخت محیطی که داشتید گواه بر این هست که انها بر شما تاثیر گذاشتند نه اینکه شما بدلیل وراثتتان از انها تاثیر پذیرفته باشید.بنابرین با تغییر شرایط بیرونی می توانید خیلی از مسائلی که بدانها دچار شده اید رو حل کنید. البته دارو درمانی در وهله ی اول بنظر من مورد نیاز هست تا برای درمانهای شناختی و رفتاردرمانی شما را اماده کند.(البته نه اینکه نیاز حاد ومبرم به دارو داشته باشید،دارو برای رفع اضطرابی که پیدا می کنید می تواند مفید باشد تا شما را برای اینکه از قرارگیری در موقیتهای جدید نترسید ،اماده کند تا کم کم به این برسید که ترس ندارد و ازازبدبینی خلاص شوید)(خیلی از روشهای مقابله با ترس هست که درمانگران رفتار گرا انها را خوب بلد هستند)
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از ascension بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما از خیلی لحاظها در وضعیت خوبی هستی . فقط اینو فهمیدم!
    بزرگترین مشکل من این هست که یک سری افکار مزاحم میاد سراغم و باعث نگرانی و استرس من میشه
    اون افکار 99 درصد موارد باطل بوده و خلاف اون طوری کمه فکر میکنم ثابت میشود.فکر هایی که از 10 هزار مورد شاید یک موردش درست در بیاد و به وقوع بپوینده
    اما راهی میخوام تا از ذهنم این موارد را پاک کنم. اعصابم رو همین افکار مزاحم بهم ریخته .... در روز یک بار میاد سراغم و تمرکزم رو از کار میاره بیرون

4. 2 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ?why do you want to know

پيش فرض

بزرگترین مشکل من این هست که یک سری افکار مزاحم میاد سراغم و باعث نگرانی و استرس من میشه
    اون افکار 99 درصد موارد باطل بوده و خلاف اون طوری کمه فکر میکنم ثابت میشود.فکر هایی که از 10 هزار مورد شاید یک موردش درست در بیاد و به وقوع بپوینده
    اما راهی میخوام تا از ذهنم این موارد را پاک کنم. اعصابم رو همین افکار مزاحم بهم ریخته .... در روز یک بار میاد سراغم و تمرکزم رو از کار میاره بیرون
    یکسال افکار مزاحم و چند ماه هم شک ، درسته؟
    سس که میریزین روی غذا بعد یاد خون می افتین از لحاظ نجاست بدتون میاد یا اینکه بخاطر وحشتناک بودن خون بدتون میاد و دلهره پیدا میکنین؟(از خود خون هم می ترسید؟)
    توی این یکسال تغییرات مهمی توی زندگیتون داشتین؟مثلا تغییر شغل ، فوت بستگان ،سانحه دلخراش و..؟
    برای رهایی از این افکار مزاحم کار خاصی هم انجام میدین ؟مثلا تکرار یه عمل خاص یعنی یه کاری رو مثل شستن مداوم ،وارسی کردن (چک کردن زیاد قفلهای در ، شیر گازو..)و ...؟
    در مورد محتوای اون افکارهم یکم توضیح میدین؟
    Last edited by ascension; 23-01-2011 at 19:24. دليل: حواسپرتی

6. این کاربر از ascension بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

كلا افراد بدبين و شكاك دوپامين مغزشون بالاست درسته؟چون افراد كه ماده شيشه هم مصرف ميكنن تقربيا اينجوري بدبين ميشن

8. این کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یکسال افکار مزاحم و چند ماه هم شک ، درسته؟
    سس که میریزین روی غذا بعد یاد خون می افتین از لحاظ نجاست بدتون میاد یا اینکه بخاطر وحشتناک بودن خون بدتون میاد و دلهره پیدا میکنین؟(از خود خون هم می ترسید؟)
    توی این یکسال تغییرات مهمی توی زندگیتون داشتین؟مثلا تغییر شغل ، فوت بستگان ،سانحه دلخراش و..؟
    برای رهایی از این افکار مزاحم کار خاصی هم انجام میدین ؟مثلا تکرار یه عمل خاص یعنی یه کاری رو مثل شستن مداوم ،وارسی کردن (چک کردن زیاد قفلهای در ، شیر گازو..)و ...؟
    در مورد محتوای اون افکارهم یکم توضیح میدین؟
    شک زیاد مهم نیست و باهاش کنار میاییم
    نمیدونم یادم میافته به خون وقتی سس میریزم
    حاا کفر نعمت نشه اما سر غذا بی اختیار یاد نجاسات میافتم...آره یک جوری میشم خون رو میبینم
    نه چک خاصی نمیکنم و بهش فکر میکنم که اون مورد اون چیزی که فکر میکنم بوده یا خیر

10. 2 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ?why do you want to know

پيش فرض

من فکر می کنم شما وسواس فکری داری .راجع به این اختلال می تونی سرچ کنی ببینی که اینطور هست یا نه.

12. این کاربر از ascension بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ?why do you want to know

پيش فرض

كلا افراد بدبين و شكاك دوپامين مغزشون بالاست درسته؟چون افراد كه ماده شيشه هم مصرف ميكنن تقربيا اينجوري بدبين ميشن
    این شکاک و بدبین بودن یه نشانه برای بیماری های مختلفی هست مثلا توی افسردگی هم هست علاوه بر اینکه در اسکیزوفرنی و شخصیت پارانوئید هست. منتها شدتهاشون و اینکه اصلا نسبت به چه چیزی بدگمان هستند، در بیماریهای مختلف فرق داره. افراد اسکیزوفرنی دوپامین مغزشون بالاست و نوعی از اسکیزوفرنی ها مبتلا به شک هستند ولی از این نمیشه نتیجه گرفت که پس همه ی افراد دارای شک دوپامین مغزشونم بالاست. چون همونطور که گفتم توی افسردگی هم شک هست ولی لزوما دوپامین مغزش بالا نیست . مگه اینکه یه افسرده به اسکیزوفرنی هم مبتلا باشه !

14. این کاربر از ascension بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرج

6

عدم اعتماد یه حس منفیه که اولش با شک وتردید شروع میشه. بعضی وقتا آدما به خاطر بی توجهی یا بی اهمیت قرار گرفتن توسط اطرافیان اینطوری میشن.در مورد اینکه میترسی دردودل کنی بگم که زیادم بد نیست چون لزومی نداره آدم همه حرفاشو به دیگران بگه. این خودش باعث راز دار بودنت میشه ولی اگه میدونی با گفتنش بهت کمک میشه حتما به آدم با صلاحیت بگو.بهتره با این حس بد بینی نسبت به خانوادت مبارزه کنی چون اصلا خوب نیست. اینم بگم که دنبال راهکار نباش که یکی بهت پیشنهاد کنه . فکر و اراده خودت بهترین راهکاره
    در ضمن بهتره خودت و تواناییهاتو به اطرافیانت نشون بدی تا اگه فکر نه چندان خوبی هم در موردت میکنن رفع بشه......تو میتونیییییییییییییی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من فکر می کنم شما وسواس فکری داری .راجع به این اختلال می تونی سرچ کنی ببینی که اینطور هست یا نه.
    بله خودم هم شک کردم وسواس عملی ندارم که شیر گاز رو 10 بار چک کنم اما وسواس فکری دارم
    آیا وسواس فکری قابل درمان هست؟ یا قرص هایی که میدهند جنبه تسکینی و آرام بخشی دارد؟

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

لطفا دوستا درباره مشکل منم توضیح بدن . پست بالا رو بخونین

من همش فکر های ازار دهنده سراغم میاد یعنی همیشه فک میکنم که مشکل و بلایی سرم میاد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •