این مشکل حل نشده؟؟
این مشکل حل نشده؟؟
چیه سامسونگ خوبه که هاردش خوب باشه..
در مورد مشکل دوستمون هم میتونم بگم ای کاش از این برنامه های درپیتی که پارتیشنت رو بدون حذف داده هات تغییر میده، استفاده نمیکرد.
من هم یه بار رو سیستم خودم نصب کردم، که ای کاش نصب نمی کردم!!![]()
آقا مشکل حل شد . خیلی راحت . با خیال راحت برید خرید کنید .
خوب خدا رو شکر یه توضیح بده چی شد؟مشکل از کجا بود؟ شما یا لپتاپ؟
این شکلک سبزه رو هم از امضات بردار![]()
انگار من وقتی پارتیشن میکردم زدم هاردو داغون کردم . که بعد از کلی وررفتن به شرکت وارد کننده تماس گرفتیم و درخواست یه هارد جدید کردیم با پارتیشن و همه چیش که برامون فرستادن و گزاشتیم روش و درست شد.
البته من گفتم این لپتاپ به دلم نچسبیده و عوضش کنید برام و اونا هم عوض کردن و یکی دیگه از پلوم برام درآوردن . ولی این جدیده هم webcame کار نمیکنه ولی دیگه حوصله گارانتی رو دوباره ندارم و همین جوری باهاش کار میکنم . انگار اصلا کابلش به بورد وصل نیست که با یه اتصال ساده حل میشه .
خوب در مورد تست بازی هم . یه COD black ops روش نصب کردم و با آپدیت گرافیک ccc2 با آخرین تنظیمات گرافیک خیلی روون و بدون لگ اجرا کرد . با شارژ 100 میشه حدود 45 دقیقه بازی کرد تا به 8 درصد برسه .
کلا 1 تا 1.5 ساعت شارژ نگه میداره .
در مورد دما هم کار لپتاپ فوق الاده هستش و نمیزاره دما بالا بمونه .
تنها نکته ای که همه با این مدل باهاش به مشکل میخورن اگه کار خیلی سنگین بکنن(رندر سنگین) باطری 6cell هست که برای این کانفیگ خیلی کمه . شنیدم تا چند روز آینده وارد میشه مدلهای 9cell و آمپر بالا تر . باطریه خودش زیر فشار بالا کم میاره و لپتاپ خاموش میشه ولی با کابل برق هیچ مسکلی نداره رو سه تا لپتاپ envy 15 چک کردم و نتیجه تو هر سه تا همین بود .
خوب من تازه به این تاپیک رسیدم!!
اولان مکان مناسبی رو شاید برای بیان انتخاب نکردین بهتر بود در بخش سوالات و مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری بیان می کردین
و اینکه شاید اسم مناسبی هم برای این تاپیک انتخاب نکردین چون این مشکلی که برای شما پیش اومده شاید بخاطر اشتباه شما بوده
برای پارتیشن بندی باید از یک نرم افزار مطمئن تر استفاده می کردین و این رو هم شما باید بدونید که نرم افزار های پارتیشن بندی تماما هیچ تضمینی ندارند ، خودشون میگن!!
اما وسم عجیبه که HP از هارد سامسونگ استفاده کرده ! همیشه روی مدل های تاپ از هارد های WD استفاده میکرد
در مورد وب کم هم دیگه حرفی نمیشه زد !!!!!!!! حق با شماست.
و این که باز تو این محدوده قیمت بنظرم بهترین انتخاب هست .......... نه؟؟؟
Last edited by biostar; 25-01-2011 at 22:06.
منم از اینکه مشکل حل شد خوشحالم
توی بسته ی لپ تاپ باطری دوم نیست؟:43:
آخه من توی یوتیوب دیدم تو بسته بود![]()
در مورد بطری 6 cell این لپ تاپ . نمیشه به 9cell تغیرش داد؟
اگر میشه ؟ چقدر هزینه بر میداره؟![]()
اینایی که میگم درسته؟
1- قیمتش 3800
2- ساب وافر و یک درایور اکسترنال تو جعبش داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)