من 4 تا پراید تا الان داشتم همشون همین بوده اوضاعش فکر کنم دریچه های جلو اصلا به بخاری متصل نیستند و این یک نمره منفی برای این خودرو محسوب میشه
من 4 تا پراید تا الان داشتم همشون همین بوده اوضاعش فکر کنم دریچه های جلو اصلا به بخاری متصل نیستند و این یک نمره منفی برای این خودرو محسوب میشه
با سلام . پراید پراید است شما خیال کردید 132sx بغیر از تغییر در چراغها !!!!! تفاوت یا برتری دیگری بر سایر پرایدها دارد ؟!؟
در ثانی دریچه های جلوی پراید اصلاً برای کولر است نه بخاری .
مجموعه کنترل بخاریهای موجود در انبار قطعات یدکی هم همه همین مشکل رو دارن. احتمالا این یک مشکل اساسی در شرکت تولید کننده این قطعست!
شاید با گذاشتن ابر دور دریچه ورودی هوای روبرو مشکل حل بشه و این مستلزم یه باتریساز قابل و پر حوصلست.
احتمالا هم باید ببری باتریسازیهای بیرون چون این کار رو در نمایندگی بعید می دونم برات انجام بدن.
کلیه دریچه ها برای کولر فعال هستند ولی فقط دریچه جلو برای بخاری کار نمیکنه که اونم ضعف در طراحی و مهندسی روی این قطعه بوده
واقعا مسخره هست
من تا بحال پراید نداشتم
علاوه بر ضعیف بودن باد گرم فقط از جلو شیشه و زیر پا میزنه
انقدر سخته لوله کشیدن یا متصل کردن به دریچه جلو؟
سلام دوستان راه حل قطعی مشکل بخاری پراید رو یک جوان ایرانی حل کرده که شرکت سایپا ازش حمایت نکرد تا مشکل پراید حل بشه: یک قطعه بنام آنی گرما ساخته که بخاری پراید رو فوق العاده تقویت می کنه و تو تابستون از بالارفتن آمپر به خاطر کولر گرفتن جلوگیری می کنه، من خودم دو ساله نصبش کردم حرف نداره فوق العادس....آنی گرما Anigarma.ir
سلام
لگنهای ایران لگن و سایپا لگن با پیشرفته ترین روشهای بساز بندازی طراحی و ساخته میشه
ارزانترین مواد اولیه , قدیمیترین ماشین آلات , کمترین و ارزانترین نیروی کار و فروش با بالاترین قیمتی که زورشون میرسه
سیستم کولر و بخاری و کانالهای زیر داشبورد پراید از بنجلترینها در جهان هست و عمداً اینجوری ساخته میشه تا خون مردم رو بمکند با حمایت حامیانشون
اگر کسی بخواد این ایرادها رو برطرف کنه باید خودش دست به آچار باشه و داشبورد رو باز کنه کانالها و خصوصاً دریچه ها رو با مواد باکیفیت مثل ام دی اف 4mm و لوله های pvc سازه
لولاهای دریچه ها رو عوض کنه تا خراب نشه . دور تا دور دریچه ها رو اسفنج درزگیر بزنه تا وقتی بسته میشه کاملا کیپ بشه
قطعه آنی گرما در جهت بهبود کارایی و تکميلکننده سيستم گرمايشي خودروي پرايد اختراع گردیده است. این قطعه با نصب بر روی سرسیلندر خودرو، مانیفولد را از مسیر گردش آب از موتور به رادیاتور بخاری حذف میکند و باعث میشود بخاری اتومبیل در کمتر از 4 دقیقه به دمای مطلوب برسد که در کاهش سوخت نیز تأثیر بسزایی دارد. قطعه تکمیلکننده سیستم گرمایشی خودروی پراید با شماره اختراع 85781 به ثبت رسیده است و دارای مجوزهای لازم از سازمان صنعت، معدن و تجارت می باشد. anigarma.ir
سلام بخاری پراید من مشکل این است صبح ماشین را روشن میکنم بخاریش را همچنین تا ماشین گرم بشه وبعد یک ربع که میرم سوار بشم برم میبینم بخاری باد سرد میزنه این درحالی است که امپر بالا است چند تا گاز میدم وشروع به حرکت میکنم باد گرم میزنه رادیات بخاری عوض کردم ضمنا ماشین دو گانه اشت مدل 87 هنوز درست نشده
مشکل گردش آب در رادیاتور بخاری هست
به همون باتری ساز مراجعه کنید تا بررسی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)