تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: مشکل با بخاری پراید

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من 4 تا پراید تا الان داشتم همشون همین بوده اوضاعش فکر کنم دریچه های جلو اصلا به بخاری متصل نیستند و این یک نمره منفی برای این خودرو محسوب میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دقیقا این مشکلو منم دارم با اینکه 132 اس ایکسه ولی از دریچه های جلو باد سرد میزنه اگه کسی مشکلشو میدونه یه راهنمایی تپل کنه
    با سلام . پراید پراید است شما خیال کردید 132sx بغیر از تغییر در چراغها !!!!! تفاوت یا برتری دیگری بر سایر پرایدها دارد ؟!؟
    در ثانی دریچه های جلوی پراید اصلاً برای کولر است نه بخاری .

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دقیقا این مشکلو منم دارم با اینکه 132 اس ایکسه ولی از دریچه های جلو باد سرد میزنه اگه کسی مشکلشو میدونه یه راهنمایی تپل کنه
    مجموعه کنترل بخاریهای موجود در انبار قطعات یدکی هم همه همین مشکل رو دارن. احتمالا این یک مشکل اساسی در شرکت تولید کننده این قطعست!
    شاید با گذاشتن ابر دور دریچه ورودی هوای روبرو مشکل حل بشه و این مستلزم یه باتریساز قابل و پر حوصلست.
    احتمالا هم باید ببری باتریسازیهای بیرون چون این کار رو در نمایندگی بعید می دونم برات انجام بدن.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

با سلام . پراید پراید است شما خیال کردید 132sx بغیر از تغییر در چراغها !!!!! تفاوت یا برتری دیگری بر سایر پرایدها دارد ؟!؟
    در ثانی دریچه های جلوی پراید اصلاً برای کولر است نه بخاری .

کلیه دریچه ها برای کولر فعال هستند ولی فقط دریچه جلو برای بخاری کار نمیکنه که اونم ضعف در طراحی و مهندسی روی این قطعه بوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

واقعا مسخره هست
    من تا بحال پراید نداشتم

علاوه بر ضعیف بودن باد گرم فقط از جلو شیشه و زیر پا میزنه

انقدر سخته لوله کشیدن یا متصل کردن به دریچه جلو؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض تقویت بخاری پراید

با سلام
    یه سوال داشتم چجوری میشه بخاری رو کاریش کرد وقتی مثلا به زیر شیشه تنظیم میکنیم با قدرت به زیر شیشه بزنه نه اینکه از همه دریچه هوا بزنه ؟
    در ضمن بخاری من طرف راننده زیر شیشه خیلی ضعیفه اینو چجوری میتونم درستش کنم ممنون میشم جواب بدین

با تشکر
    سلام دوستان راه حل قطعی مشکل بخاری پراید رو یک جوان ایرانی حل کرده که شرکت سایپا ازش حمایت نکرد تا مشکل پراید حل بشه: یک قطعه بنام آنی گرما ساخته که بخاری پراید رو فوق العاده تقویت می کنه و تو تابستون از بالارفتن آمپر به خاطر کولر گرفتن جلوگیری می کنه، من خودم دو ساله نصبش کردم حرف نداره فوق العادس....آنی گرما Anigarma.ir

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

واقعا مسخره هست..من تا بحال پراید نداشتم
    علاوه بر ضعیف بودن باد گرم فقط از جلو شیشه و زیر پا میزنه
    انقدر سخته لوله کشیدن یا متصل کردن به دریچه جلو؟
    سلام
    لگنهای ایران لگن و سایپا لگن با پیشرفته ترین روشهای بساز بندازی طراحی و ساخته میشه
    ارزانترین مواد اولیه , قدیمیترین ماشین آلات , کمترین و ارزانترین نیروی کار و فروش با بالاترین قیمتی که زورشون میرسه

سیستم کولر و بخاری و کانالهای زیر داشبورد پراید از بنجلترینها در جهان هست و عمداً اینجوری ساخته میشه تا خون مردم رو بمکند با حمایت حامیانشون
    اگر کسی بخواد این ایرادها رو برطرف کنه باید خودش دست به آچار باشه و داشبورد رو باز کنه کانالها و خصوصاً دریچه ها رو با مواد باکیفیت مثل ام دی اف 4mm و لوله های pvc سازه
    لولاهای دریچه ها رو عوض کنه تا خراب نشه . دور تا دور دریچه ها رو اسفنج درزگیر بزنه تا وقتی بسته میشه کاملا کیپ بشه

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

قطعه آنی گرما در جهت بهبود کارایی و تکميل‌کننده سيستم گرمايشي خودروي پرايد اختراع گردیده است. این قطعه با نصب بر روی سرسیلندر خودرو، مانیفولد را از مسیر گردش آب از موتور به رادیاتور بخاری حذف می‌کند و باعث می‌شود بخاری اتومبیل در کمتر از 4 دقیقه به دمای مطلوب برسد که در کاهش سوخت نیز تأثیر بسزایی دارد. قطعه تکمیل‌کننده سیستم گرمایشی خودروی پراید با شماره اختراع 85781 به ثبت رسیده است و دارای مجوزهای لازم از سازمان صنعت، معدن و تجارت می باشد. anigarma.ir

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام بخاری پراید من مشکل این است صبح ماشین را روشن میکنم بخاریش را همچنین تا ماشین گرم بشه وبعد یک ربع که میرم سوار بشم برم میبینم بخاری باد سرد میزنه این درحالی است که امپر بالا است چند تا گاز میدم وشروع به حرکت میکنم باد گرم میزنه رادیات بخاری عوض کردم ضمنا ماشین دو گانه اشت مدل 87 هنوز درست نشده

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام بخاری پراید من مشکل این است صبح ماشین را روشن میکنم بخاریش را همچنین تا ماشین گرم بشه وبعد یک ربع که میرم سوار بشم برم میبینم بخاری باد سرد میزنه این درحالی است که امپر بالا است چند تا گاز میدم وشروع به حرکت میکنم باد گرم میزنه رادیات بخاری عوض کردم ضمنا ماشین دو گانه اشت مدل 87 هنوز درست نشده
    مشکل گردش آب در رادیاتور بخاری هست
    به همون باتری ساز مراجعه کنید تا بررسی کنن

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •