NWZ-B153F 4G
![]()
NWZ-B153F 4G
![]()
باتریهای اینها معمولا خراب نمیشند من که 3 سال یو3 داشتم خراب نشد. بعضی از دوستانم که حدود 3 سال میشه کریتیو و ... داره بازم خراب نشده.
اگه همین سه سال رو برم باتری بخرم هزینش بیشتر میشد.
ممنون نگاه کردم.
احتمالا t8 یا همون سونی رو میخرم.
دوست عزیز درد سرهای باتری جدا، اصلا به محاسنش نمیرزه..
دستگاه شارژر و باتری های شارژی با عمر کم و درد سر حمل کردنشون زیاده..
من یه Creative ZEN 2GB داشتم تا چند وقت پیش حافظه فلشش سوخت وبا باتریش اصلا مشکل نداشتم..(از سال85 تا حالا)
خدا بیامرزتش خیلی خوشکل و شیک بود.. هفته ای یکی دو بار شارژش میکردم.. زیادم گوش میکردم..
![]()
اما یک عیبی که پلیرهای سونی دارند اینه که خیلی شارژ نگه نمیدارند؛ حدود یک ساعت
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه نمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه اساتید
من هم می خواهم یک mp3 player بخرم
عمده استفاده من از mp3 player برای یادگیری زبان است. بنابر این استفاده من از دکمه های play و pause خیلی زیاد است و باید خوش دست باشد و فاصله دکمه ها اینقدر به هم نزدیک نباشد که دکمه ها اشتباهی زده شود. و ضمنا دستم هم خسته نشود یعنی از لحاظ اصول ارگونومیمشکلی نداشته باشد چون روزی دو سه ساعت، mp3 player توی دستم است و باید مرتبا دکمه play و pause را فشار دهم.
شارژ خوب نگه دارد
به سرعت شارژ شود
پیدا کردن فایلها در آن راحت باشد
بشود فایلها را دسته بندی نمود
درست است که برای موسیقی از آن استفاده نمی کنم ولی نمیخواهم صدای انکرالاصوات از خود تولید کند
کار کردن با آن راحت باشد
اگر رادیو و امکان ضبط کردن داشت که چه بهتر؛ ولی اگر هم نداشت برام مهم نیست
ضمنا قیمتش هم گرون نباشه. یک چیز ارزون و دم دستی ولی بادوام میخوام
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم![]()
irever E50
از کریتیو نمیگم چون ارزون هاش اتصال از نوع MSC ندارند
از کوون نمیگم چون ارزون ترینی که به کارت میاد i9 هست
سن دسیک هم فقط clip+ هست که شارژ زیاد نگه نمیداره
سونی هم NWZ-B153F 4G که اشاره شد مدل خوبی هست
یکی از برتریهای پلیر های سونی شارژ فوق العاده شونه فقط بعضی مدلهای کوون مثل سونی در این زمینه عالین.
سونی سال 2005 پلیری با 33 ساعت شارژ به بازار داده بود با ابعاد همین پلیری که این جا هست!
با عرض معذرت لطف کنید اطلاعاتی که از اینور اونور میخونید رو به دیگران ندید.حداقل یه بار یه پلیر سونی رو آزمایش میکردید بعد مثل ...ها فتوا صادر میکردید.
نمی دونم روی چه حسابی میگین که این مدل شارژ فوق العاده ای داره. ممکنه مدلهای دیگر سونی قابلیت شارژ بالایی داشته باشند ولی این مدل را من از فروشنده هم که پرسیدم همین حرف را به من زد. البته یک مزیت بسیار عالی که این مدل دارد این است که ظرف 3 دقیقه برای یک ساعت پخش موزیک شارژ می شود.
به هر حال خوشحال می شوم اگر در مورد همین مدل سونی تجربه دیگری دارید به من هم بگویید
ضمنا اگر کسی جایی در شیراز سراغ داره که +sansa clip داشته باشه به من هم خبر بده
سلام
ممنون از راهنماییتون
پس به نظر شما iriver E50 و NWZ-B153F 4G مناسب هستند.
اطلاعی از قیمت آنها ندارید؟
ضمنا در مورد مطلب بالا آیا شما هم تایید می کنید که NWZ-B153F 4G شارژ خوبی نگه میداره؟ یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)