تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: گنو لينوكس چيست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب من الآن تقریباْ یک هفته هست که UUNTU 10.10 رو نصب کردم و زیاد تو گوگل در موردش سرچ کردم اسم گنو و کی دی ای زیاد به چشمم خورد ولی جایی به فارسی ندیدم که یه توضیحی در موردشون و تفاوتشون داده باشه و این که این ساختار های گرافیکی چه تفاوتهایی دارند و چجوری شده که به وجود آمدند ؟!

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب من الآن تقریباْ یک هفته هست که UUNTU 10.10 رو نصب کردم و زیاد تو گوگل در موردش سرچ کردم اسم گنو و کی دی ای زیاد به چشمم خورد ولی جایی به فارسی ندیدم که یه توضیحی در موردشون و تفاوتشون داده باشه و این که این ساختار های گرافیکی چه تفاوتهایی دارند و چجوری شده که به وجود آمدند ؟!
    متاسفانه شما محل مناسبی رو انتخاب نکردید
    بهتر بود اینجا یک نگاه می کردید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و فکر کنم منظور شما فرق گنوم و kde بود
    قبلا این بحث شده
    ولی با این حال گنوم : محیط پایدار و سبک
    و kde هم محیط زیبا

3. این کاربر از c30tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کد:
    قبلا این بحث شده
    و kde هم محیط زیبا
    با تشکر از آقای مهری که دست ما رو گرفتند و مثل یه بچه پیش می برند دوتا سوال دارم بخدا زیاد سرچ کردم جواب مکفی نیافتم (قطعاْ یکی قبلاْ جواب داده من بد سرچ کردم)
    ۱- هم دارم من موقع نصب لینوکس یه درایو ۵۲ گیگ رو گذاشتم برای نصب خود لینوکس(بدون اطلاعات نصبش کردم) و دیدم میگه swap درایو می خواد من هم یه درایو ۱۰۸گیگ براش گذاشتم برای swap
    خوب احتمالاْ الآن شما دارید می خندید
    و وقتی فهمیدم که باید ۴ گیگ می گذاشتم برای این منظور گفتم خوب لینوکس یه سیستم عامل پایداره پس درایو مربوط به swap رو delete کردم وازش ۴گیگ رو انتخواب کردم برای swap ولی متعصفانه برای swap نشناخته این رو هم از اونجایی می گم که از وقتی swap رو تغییر دادم دیگه تو منوی shut down گذینهء hybernite رو نداره.
    ۲- دیگه آیا منطقیه که من بردارم و تمام پکیج های توی synaptic package manager رو دانلود کنم چون امروز نشستم چند تاش رو که انگار خوب بود (از روی توضیحاتشون) دانلود و نصب کردم بعدش بعضی از فایلهای deb که قبلاْ دانلود کرده بودم و نصب نمی شد رو نصب کرد (قبلش پیقام می داد که با چه نرم افزاری بازشون کنم تقریباْ یه چیزی شبیه به open with توی ویندوز)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کد:
    قبلا این بحث شده
    و kde هم محیط زیبا
    با تشکر از آقای مهری که دست ما رو گرفتند و مثل یه بچه پیش می برند دوتا سوال دارم بخدا زیاد سرچ کردم جواب مکفی نیافتم (قطعاْ یکی قبلاْ جواب داده من بد سرچ کردم)
    ۱- هم دارم من موقع نصب لینوکس یه درایو ۵۲ گیگ رو گذاشتم برای نصب خود لینوکس(بدون اطلاعات نصبش کردم) و دیدم میگه swap درایو می خواد من هم یه درایو ۱۰۸گیگ براش گذاشتم برای swap
    خوب احتمالاْ الآن شما دارید می خندید
    و وقتی فهمیدم که باید ۴ گیگ می گذاشتم برای این منظور گفتم خوب لینوکس یه سیستم عامل پایداره پس درایو مربوط به swap رو delete کردم وازش ۴گیگ رو انتخواب کردم برای swap ولی متعصفانه برای swap نشناخته این رو هم از اونجایی می گم که از وقتی swap رو تغییر دادم دیگه تو منوی shut down گذینهء hybernite رو نداره.
    ۲- دیگه آیا منطقیه که من بردارم و تمام پکیج های توی synaptic package manager رو دانلود کنم چون امروز نشستم چند تاش رو که انگار خوب بود (از روی توضیحاتشون) دانلود و نصب کردم بعدش بعضی از فایلهای deb که قبلاْ دانلود کرده بودم و نصب نمی شد رو نصب کرد (قبلش پیقام می داد که با چه نرم افزاری بازشون کنم تقریباْ یه چیزی شبیه به open with توی ویندوز)

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •