من که نشنيدم تاحالا با نصب ۲تا سيستم لود نشه.شايد به خاطر حجم بالا يه کم سرعت رو بگيره.
من که نشنيدم تاحالا با نصب ۲تا سيستم لود نشه.شايد به خاطر حجم بالا يه کم سرعت رو بگيره.
می تونی 7 نصب کنی ولی رم 1 برای اجرای pes توی 7 خیلی کمه وباید 2 باشه تا بتونی روون بازی کنی
وبا این رم باید 32 بیتی نصب کنی معمولا رم 3 به بالا 64 نصب می کنن.
سی پی یو باید بالا باشه و همچنین کش آن. من رم 2G دارم بازور کار می کند.
مجبور شدم ویستا نصب کنم چون سرعتش برای سیستم من خوبه و امنیت آن بالا است و شکل آن هم شبیه سون است.
نه تنها پس بلکه خود سیستم عامل را هم به زور می اورد
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
نه بازی رو میاره نه سیستم عامل رو
این تاپیک 3 صفحه جلو رفته و 99 درصد گفتند که نصب نکنید و عاقلانه هم همینه.يعني نصب نكنم ؟![]()
ویندوز 7 حدود 500 تا 700 مگابایت رم مصرف میکنه. پردازش CPU بالاتری نسبت به XP داره. خودش منابع گرافیکی مصرف میکنه برای ظاهرش.
خب کاملا معلومه سیستمتون کم میاره و نباید نصب کنید.
شما رمتون رو ارتقا بدین و بعد نصب کنید.
البته نه اینکه نصب نشه. براحتی نصب میشه و میتونید استفاده کنید. اما دور بازی و کارهای سنگین رو خط بکشید و برای هنگ های بی دلیل هم آماده باشید.
حالا کلآ يه امتحان کردنه ديگه.چرا اين قدر کشش ميدين؟
فوقش اينه که نميکشه و بعد se7en رو حذف ميکنيد.چيزی هم که از دست نميدين و عوض چيز جديدی هم تجربه ميکنين.
آخه pes 2011 چه گرافیک و رمی میخواد
اینم شد بازی؟
صد در صد نصب کن هیچ فرقی با اکس پی احساس نخواهی کرد برای اجرای بازی
اگر هم احساس کردی گیر میکنه تو بازی که نمیکنه
اگه کسپر داری غیرفعال کن یا مثلا بابیلون یا برنامه های اضافیو ببند (منظورم برنامه هایی که کنار ساعتته) یا تسک منجرتو ببین چه برنامه های غیر سیستمی تو mem usage فضای بیشتری گرفتن end process کن بعد از بازی دوباره اجراشون کن
به همین راحتی
مشخصات سیستمشون رو بخونید و بعد "به همین راحتی" کاربر رو به یک کار اشتباه تشویق کنید.آخه pes 2011 چه گرافیک و رمی میخواد
اینم شد بازی؟
صد در صد نصب کن هیچ فرقی با اکس پی احساس نخواهی کرد برای اجرای بازی
اگر هم احساس کردی گیر میکنه تو بازی که نمیکنه
اگه کسپر داری غیرفعال کن یا مثلا بابیلون یا برنامه های اضافیو ببند (منظورم برنامه هایی که کنار ساعتته) یا تسک منجرتو ببین چه برنامه های غیر سیستمی تو mem usage فضای بیشتری گرفتن end process کن بعد از بازی دوباره اجراشون کن
به همین راحتی
PES2011 برای اجرا حداقل 1 گیگابایت رم مازاد بر استفاده ی سیستم میخواد و حتی با رم 2 گیگابایت هر چند ثانیه لگ داره.
حتی اگر ایشون فقط ویندوز نصب کنند و بعد درایور گرافیک رو بریزند و بعد PES نصب کنند باز هم بازی اجرا نمیشه.
عجب!
بازیو تو اکسپی اجرا میکنه
بعد تو سون اجرا نمیشه؟
کاربر رو شما داری از تست کردن میندازی
مشکل کل فروم اینه که توقعات پایین کاربرای معمولی رو اصلا نمیبینند و همیشه طوری پیشنهاد میدن که ایده آل ترینه
و بهترینه
بازم میگم این بازی برای اجرا در سون با همین 1 گیگابایت به شرط نداشتن نرم افزارهای سنگین هیچ فرقی با xp نداره
اگر تو اکسپی لگ نداره تو سون هم نداره اگر هم داشته باشه اونقدر کمه که فقط به چشم کاربرای حرفه ای میاد
تیک
enable frame skiping
wait for vsync
بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)