این مشکل علامت زرد رو من هم تجربشو داشتم. مودم مشکل خاصی نداره. ولی یکبار اگر بخوای دوباره کانفیگ کنی ممکنه وایرلس هیچ جوری وصل نشه. اینقدر ور رفتم که نفهمیدم چطوری درست شد.
این مشکل علامت زرد رو من هم تجربشو داشتم. مودم مشکل خاصی نداره. ولی یکبار اگر بخوای دوباره کانفیگ کنی ممکنه وایرلس هیچ جوری وصل نشه. اینقدر ور رفتم که نفهمیدم چطوری درست شد.
با سلام
من مودم dlink 2640u دارم. میخوام یه کانکشن برا اتصال به اینترنت بسازم تا اتوماتیک وصل نشه و براش پسورد بذارم ولی نمیدونم چجوری باید این کارو بکنم لطفاً راهنماییم کنید
اول باید یک کانکشن از نوع bridge در ویندوز بسازید
سپس در حالیکه مانند همیشه به اینترنت وصل هستید در قسمت آدرس بنویسید 192.168.1.1
(در صورتیکه آیپی مودم را تغییر نداده اید)
سپس به قسمت Advanced setup و بعد WAN رفته و سپس edit را بزنید.
next را بزنید و در صفحه بعد بجای PPPoE گزینه Bridging را انتخاب کنید و بقیه صفحات هم next بزنید.
حالا میتونید با استفاده از اون کانکشن که ساختید به اینترنت وصل بشید.
نکته مهم : پسورد adsl خودتون رو باید داشته باشید تا در هنگام ساخت کانکشن از اون پسورد استفاده کنید.
من بطور خلاصه توضیح دادم و در صورتیکه باز هم سوالی داشتید به این تاپیک سر بزنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و خسته نباشید
من حدود دو هفته اس که از صبانت اینترنت میگیرم و مودمم 2640u هستش
روزهای اول که اینترنتم وصل شده بود هر چی مودممو روشن میکردم چراغ dslش چشمک میزد.
بعد با یکی صحبت کردم گفت تو قسمت advanced setup>dsl برم و سه تا تیک adsl2 و +adsl2 و AnnexLرو بردارم مشکل حل شد و دستگاه به راحتی کانکت میشد و چراغ اینترنت هم روشن میشد و وایرلس هم کار میکرد.
همون موقع که نتم راه افتاد کانکشن boardband pppoe تو ویندوز درست کردم (اون موقع اصلا از autoconnect بودن مودم خبر نداشتم) و هر وقت مودم رو روشن میکردم و مودم به نت کانکت میشد ، با کانکشن ویندوز هم کانکت میشدم.
الان یه چند روزیه که چراغ adsl روشنه ولی چراغ internet روشن نمیشه.با این که اصلا به تنظیماتش دست نزده بودم کار خاصی باهاش نکرده بودم.
فریمورشو آپدیت کردم ، چندبار ریستش کردم و دوباره setup کردم (دقیقا مطابق روشی که همه جا میگن)
فایده نداره که نداره.
الان دیگه فقط با کامپیوتری که به یه پورتش وصله میتونم برم نت و وایرلس و پرتهای دیگه تعطیلن.
چیکارش کنم؟؟
مرسی از توجهتون.خواهشنا کمک کنید..
دوستان چرا به قوانین فروم توجه نمی کنید ؟؟؟
1- سوالات مربوط به اینترنت در این تاپیک نیست.
2- باید در تاپیک مربوطه جستجو کنید بعد تاپیک جدید ایجاد کنید.
-----------------------
شما پسورد اشتباه در مودم وارد کردید (در صورتیکه بقیه تنظیمات تغییر ندادین)
این مودم گاهی اوقات این مشکل داره که پسورد حذف میشه
-- حذف شود (تکراری) --
Last edited by oj2008pc; 03-03-2011 at 02:49.
یک مزیتی که این مدل داره امکان استفاده از فیرمورهای لینوکسی مثل openwrt است که تو رنج قیمت زیر 50 تومن فکر کنم تکه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط این وایرلسش نمیدونم چرا برای بعضی ها دردسر درست میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من هم یه مودم 2640u دارم به یه مشکل عجیب بر خوردم
اونم اینه که رو پیسی خیلی راحت نصب میشه ولی رو لب تابم نه با کابل نه با وایرلس وصل میشه البته با وایرلس کانکت نشون میده ولی روش یه علامت تعجب داره و هیچ سایتیرو باز نمیکنه جالب ترش اینه که لب تابو یه جای دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشت نمی دونم چرا رو خط خودم این جوریه اگه میشه راهنماییم کنید ممنونتون میشم
آقا واسه من طبق عکس وصله ولی وایرلس کانکت نمیشه فقط از طریقه لن وصل میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کامل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کسی میدونه چرا این مودم وایر لسش اینقدر برد کمی داره؟
میگن صد متر برد داره ولی سی متر هم به زور جواب میده و وقتی قطع میشه دیگه وصل نمیشه. من با موبایل وصل شدم.
کسی علتش رو میدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)