تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: چگونه یک معتاد اینترنت در ایام آمادگی کنکور دسترسی خود را به نت محدود کند؟

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    به نظر من دو مدل داره:
    اگه قبل از زمان کنکور خوندن اینطور نبودی و الان اینطور معتاد شدی، به نظر من همه ش از زیادی استرس یا کمبود استرس کنکوره!
    توی نموداری که یه بار فکر کنم گزینه 2 نشون داد در مورد استرس، این بود که وقتی استرس خیلی زیاد یا خیلی کم باشه، آدم درس نمیخونه! به جا درس خوندن کارایی میکنه که وقتشو فقط و فقط داره هدر میده! نه اینکه مثلا از وقت درس خوندن بزنه و بره یه کار سودمند بکنه ها! توی اطرافیانم که دیدم دقیقا همینطور بود!

اگه قبل کنکورم همینطور بودی، پس این یه عادت دراز مدته و خیلی سخت میشه ترکش کرد ولی میشه!

به نظر من یه نفرت خیلی زیادی به این کار توی خودت ایجاد کن! مثلا وقتی داری از در اتاق میای تو که بری سمت اینترنت به خودت بگو: حالا برم، آخرش که چی؟ چندبار اینو بگو و بعد اگه خواستی برو نت! در حیت تو نت گشتنم هی همین جمله رو سعی کن تکرار کنی. (اینو واسه این گفتم چون شنیدم که یه جمله رو چندبار که تکرار کنی میره تو ضمیر نا خودآگاهت!)

بعدم موقع رفتن سر درس، هی با خودت نگو که من فداکاری میکنم که دارم درس میخونم چون از وقت نتم زدم! پس تو مغزم هیچی نمیره! بگو تنها کار مثبتی که دارم امروز انجام میدم همینه! یا یکی از دوستام حتی میگفت: "من به خودم میگفتم اگه درس بخونم خواب شبم بهم میچسبه! فقط واسه همین میخوندم!!" یا من اینطور بودم که نمیرفتم سر درس ولی وقتی میرفتم خوشم میومد ادامه بدم! برام شروعش سخت بود! برای همین میگفتم میرم اگه بد بود برمیگردم! : دی (البته این روش واسه درسهایی که توش قوی نیستی نتیجه عکس داره!)
    نمیدونم این کارا برات سودمند باشه یا نه، ولی به من خیلی جاها کمک کرده!

ببخشید زیاد شد و موفق باشی

2. 3 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

سلام

کاری که من خودم پارسال کردم این بود....برای مثال اگه روزی 6 ساعت پای نت هستی میتونی قدم اول از ساعتش کم نکنی....تبدیلش کنی به یه روز در میان 6 ساعت....اگه دیدی خیلی بهت فشار میاد () زمان نت رو نصف کن ولی هرروز....
    یعنی روزی 3 ساعت....به مرور باید کمش کنی تا برسه به 1 ساعت و نیم ساعت....وقتی به 1 ساعت برسه دل کندن از نت برات راحت تر میشه

خیلی برنامه ها هست....خیلی کارها میتونی بکنی

ولی مهم ترین اصل اینه که خودت رو مجبور کنی کاملا دقیق به برنامه ت عمل کنی....حتی 5 دقیقه هم این ور و اون ور نشه....

اگه میبینی خودت نمیتونی میتونی مثلا به یکی از دوستات بگی سر یه ساعتی زنگ بزنه کنترلت کنه که در حال شیطونی نباشی

4. 2 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

چگونه یک معتاد اینترنت در ایام آمادگی کنکور دسترسی خود را به نت محدود کند؟
    اینکه خودش بصورت عقلی "درک کند" و بعد "بخواد" که اینکار رو بکند ! همین !

6. این کاربر از Reza Razor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام
    دوستان که در جریان تاپیک گذشته که احداث کرده بودند هستند

تاپیکی که تبدیل به منبع بسیار مفید انگیزشی شده بود

با توجه به اینکه این مسئله مشکل بسیاری از کنکوری ها من جمله خودم می باشد تصمیم به احداث این تاپیک گرفتم

با توجه به انگیزه زیادی که در تاپیک گذشته گرفتم اما مشکلی که دارم از معتادین اینترنت هستم
    تقریبا روزی 6 ساعت از وقت خود را در نت میگذرانم
    با توجه به این که این که 6 ساعت میتواند صرف درس شود اما به هیچ عنوان نمی توانم دسترسی خود را قطع کنم یا حداقل محدود کنم

اگر حداقل در سایت های مفید سبر میکردم ناراحت نبودم ولی بیشتر در سایت های سرگرمی و تفریحی میگردم
    سلام .دمت گرم که یه همچین تاپیکی زدی بازم دمت گرم تو روزی 6 ساعت پای نت هستی ولی من از موقعی که از مدرسه میام بعد از ناهار خوردن میشینم پا کامپیوتر تا موقع شام بعد از شام هم که فیلم و بعدش خواب .و امروز با خوندن راهنماییهای دوستان تصمیم گرفتم نت رو کمتر کنم چون من بیشتر تو پی سی ورلد هستم متوجه شدم که از ساعت 2 تا 5 دوستان کم هستن و من در اون ساعات همینجوری الکی دارم وقتم رو هدر میدم . وقتی هم که مدرسه هستم با خودم میگم از فردا دیگه درس میخونم ولی نمیشه. ولی میخوام تصمیم بگیرم از این به بعد اون ساعاتو برم کتابخونه درس بخونم .به نظر من اگه تو هم میبینی در ساعاتی که در نت هستی داری الکی وقتتو هدر میدی همینکاروبکن.

8. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    گمونم این 6 ساعت رو همین جوری گفتی
    زمان که نمی گیری روزی چقدر پای نت می شینی
    یه روز کمه و یه روز زیاد
    وقتی میشینی چند تا سایت چک میکنی و یکم وبگردی
    با زمان گرفتن مشکلت حل نمیشه

یکی از دوستان میگفت که چوبی ترکه ای بده دست یه نفر حالیت بکنه دنیا دست کیه
    این خوبه ولی بستگی به خودت داره که چه طور آدمی باشی

به نظر من خونه و جایی که کامپیوتر هست درس نخون
    برو کتابخونه
    اگه کتابخونه کامپیوتر داره هم برو یه کتابخونه دیگه

هنوز کنکور واست این قدر مهم نشده که بشه همه چیزت که بخوای دست از تفریحت بکشی
    خودت هم که نمی تونی خودت رو مجبور کنی

بعد همه اینها اگه نشد هر چند ساعت میخوای روزانه درس بخونی بگو حبست کنن

نشد میای از همه خداحافظی میکنی که دیگه برنگردی و در و دیوار اتاق و خونه رو هم پر میکنی از کاغذهایی که با جمله هاشون بهت تشر میزنن یا انگیزت رو بیشتر میکنن که هر وقت دیدی یادت بیفته چیکاره ای؟

این روش آخری رو میتونی و بهتره که اول انجام بدی دی:
    علی علی

10. 2 کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز من دقیقا مثل شما بودم ولی
    من هم شدید سیگاری بودم هم قبل کنکور صبح ساعت 9 مودم روشن میکردم تا 12 شب
    دیدم اینطوری که نمیشه چیکار کردم رویه تیکه کاغذ بنویس کنکور بعد بچسبون روی پاور کیس کامپیوترت همین کارو کردم برای سیگار روش با مازیک نوستم سرطان الان 1.5 ساله لب به سیگار نزدم کنکور هم اونی که میخواستم قبول شدم

12. این کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من هم ميتونين كم كم كمش كنين.اما صفرش نكنين. مثلا به اين برسونين كه آخر هقته ها فقط بياين.
    هميشه يه زماني رو بذارين براي خودتون كه هر چي خواستين برين نت. مثلا بعد يه آزموني يا اگه همچين چيزي هم به نظرتون زياده بگين هر چي الان نرفتم بعد كنكور جبران ميكنم.
    يه مدتي كه براي تفريح نياين نت خود به خود بعدش اونقدرها هم علاقه مند نيستين كه 5-6 ساعت بشينين.

14. این کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

مشکلاتت چقدر شبیه منه

بهترین راه اینه که خودت رو از کامپیوتر دور کنی . مثلا من در مدت کنکور ... کامپیوتر خراب شده بود ... عین بچه ادم نشستم درسمو خوندم ... شما هم کاری نداره ... سی.پی.یو ناقابل رو در بیار و خیلی اروم تحویلش بده به یه نفر که برات محفوظ نگهش داره. حداکثر یک هفته اول نعشگی می کشی. سختته. و ممکن درس نخونی. ولی بعدش راحت می شی.

راه دوم اینه که اگه به اینرنت فقط معتادی ، مودم رو در بیاری و بندازیش دور . راه های دیگه هم اینه که خودتو از محیط خونه خارج کنی. مثلا درس خوندن رو ببری تو کتابخونه.

نظر دیگر دوستانو وقت نکردم بخونم.حتما نظرات خوبی داشتن. در مجموع همتتت رو قوی کن. هدفت چیز مهمیه و اینها در مقابلش هیچن.

اگه بدونی بعد دانشگاه چقدر وقت داری بیای نت. این چند ماهی رو بیخیال میشی ...

موفق باشی ...

16. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

به نظر من شبها یه 2 ساعت برو و بعدش بگیر بخواب . از صبح اصلا روشن نکن pc رو تــــــــــــــــــــا شب

18. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

شما به معتاد بگو روزي 3 ساعت پا مواد باش بعد كمش كن تا بشه 1 ساعت بعد موادو ترك كن!مطمئنا جواب نميده!
    بهترين راه اينه:ADSL رو قطع كن.با سرعت ذغالي كه كار كني كم كم درس از نت لذت بخش تر ميشه!

20. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •