تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: تغیر کتاب حسابان؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

دوستان عزیز javad2015 و G4meH4ker !!

دوستانه توصیه میکنم این بحثهای بیهوده رو دنبال نکنین. تغییر کتب درسی همیشه یک سری نارضایتیها و کاستیها رو به دنبال خودش داشته. یادمه در سال 1384 که کتاب شیمی پیش دانشگاهی رشته ی ریاضی فیزیک عوض شد، اینقدر توش غلط بود که مجبور شدن براش یه متمم اصلاحی چاپ کنن و به همه ی دبیران شیمی سراسر کشور بدن. جالب اینجا بود که تو ضمیمه ی اصلاحی فرستاده شده هم غلط وجود داشت!

ولی در کل این بحث چیزی نیست که بخوایم سرش اعصاب خودمون رو خورد کنیم. باید باهاش ساخت.

حالا بگو ببینم ... سواد شما بیشتره یا نویسنده های کتابایی که گفتم
    نویسنده ی کتب کمک درسی همواره رویه ی انتقاد نسبت به کتابهای درسی رو داشته و دارند. چون از اونها در تالیف کتب استفاده نشده یه جورایی احساس میکنن که بهشون توهین شده و معمولا در چنین مواقعی که کتابها عوض میشه تو مقدمه ی کتابهای کمک آموزشی خودشون حرفایی مینویسن که به نظرم بیشترش از روی عصبانیته. شما زیاد جدی نگیرین.

کتابای درسی توش غلط داره، ما که با هم دعوا نداریم. بیخیال شین بشینین درساتون رو خوب بخونین
    دیگه خواهشا این بحث رو کش ندین.

موفق باشین.
    89/8/23

2. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

نویسنده ی کتب کمک درسی همواره رویه ی انتقاد نسبت به کتابهای درسی رو داشته و دارند. چون از اونها در تالیف کتب استفاده نشده یه جورایی احساس میکنن که بهشون توهین شده و معمولا در چنین مواقعی که کتابها عوض میشه تو مقدمه ی کتابهای کمک آموزشی خودشون حرفایی مینویسن که به نظرم بیشترش از روی عصبانیته. شما زیاد جدی نگیرین.
    عزیز من چکار مولف درسی دارم ؟ من دارم میگم 2 سال پیش تا تابستونی که گذشت خدا میدونه من چند ساعت وقت گذاشتم سر همین مطالب کتاب قبلی . کتاب خوبی بود با همه ی کتب مرجع معروف هم سازگاری داشت . من الان مشکل جدی دارم سر این موضوع ! هرچی قبلا خوندم با اینا تناقض داره کلا همه چیو قاطی کردم ! اینهمه تست حد زدم همش شد هیچ ؟!
    نه عزیز من این وسط از همه عصبانی ترم !

از متن اول شما این برداشت میشه که اون چند نفر به قول خودتون مثل من اومدن یه همچین اشتباه بزرگی رو دادن به خورد مردم بعدش شما تونستی پیدش کنی ..حداقل مفهومو درست برسون
    شما که 6 ساله عضوی چه طور؟... تونستی لحنتو عوض کنی؟
    شما چیکار مفهوم حرف من داری ؟ فرضا اینطور باشه و خودم کشف کرده باشم . به کی بر میخوره اگه درست گفته باشم ؟ شما پیش فرضت غلط بودن حرف من بود
    +
    شما ظاهرا انتظار داری میومدم تشکر هم میکردم . نه عزیز جواب های هویِ !
    در ضمن من 5 ساله عضو سایتم

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

شما چیکار مفهوم حرف من داری ؟ فرضا اینطور باشه و خودم کشف کرده باشم . به کی بر میخوره اگه درست گفته باشم ؟ شما پیش فرضت غلط بودن حرف من بود
    +
    شما ظاهرا انتظار داری میومدم تشکر هم میکردم . نه عزیز جواب های هویِ !
    در ضمن من 5 ساله عضو سایتم
    .................................................. .................................................. ...............................

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا به نظر من این بحث رو کشش ندیم ولی من یه چیزو کلی بگم :

تو ایران کسایی که مسوول هر کاری هستن ، اصلا به این معنی نیست که تو اون مبحث از همه وارد تر و مطلع تر باشن. این نویسنده های کتاب های درسی هم شاید ریاضیدان های خوبی باشن ولی این اصلا به این معنی نیست که اونها آموزگاران ریاضی خوبی هم باشن و از اون مهمتر نویسندگان ریاضی خوبی باشن. خیلی از بهترین ریاضی دانهای دنیا اصلا تو تدریس ریاضی موفق نبودن. شما ببین ما چند تا کتاب حساب دیفرانسیل مقدماتی تو دنیا داریم که اعتبار بالایی داشته باشن. توماس و لیتهولد و استیوارت و ... رو هم شاید از 10 تا کمتر باشن . حالا چقدر استاد تمام و پرو فسور ریاضی تو دنیا داریم ؟ فکر کنم حساب دو دوتا چهار تا باشه.

بعدشم خیلی از دبیرهای ریاضی به این کتاب ایراد گرفتن. منتهی چون تو پیشونی اونها خورده معلم و نه مثلا آقای دکتر ، کسی تره هم براشون خورد نمی کنه، که اگه انصاف داشته باشیم بهترین کسی که این کتاب ها رو باید نقد کنه همین معلم ها هستن که هر روز با این کتاب در گیرن ، خیلی هاشونم کارشناسی ارشد و حتی دکترا دارن و لی خوب تو ایران متاسفانه مقام معلم رو هممون می دونیم کجاست.

30-40 سال پیش ( شاید هم بیشتر ) نظام آموزشی ایران 2 دوره 6 ساله بود. بعد اومدن و بنا به دلایلی اونو به سه دوره 5 ساله ابتدایی ، 3 ساله راهنمایی و 4 ساله دبیرستان تقسیم کردن. بعد سال 74 اومدن و نظام جدید رو آوردن و سال چهارم دبیرستان اسمشو حذف کردن و گذاشتن پیش دانشگاهی و اعلام کردن که باید با آزمون واردش شد. یعنی دبیرستان شد سه سال. بعد آزمونو بر داشتن و گفتن امتحان نمی خواد همه برن پیش دانشگاهی .

امسال دوباره اومدن گفتن که پیش دانشگاهی رو حذف می کنیم و بشه همون سال چهارم دبیرستان قدیم. حالا شورای انقلاب فرهنگی تصویب کرده که دو باره دوره آموزش عمومی بشه 2 تا دوره 6 سال یعنی عین 50 سال پیش.

ایران رو نمی دونم ولی تو هر جای دیگه دنیا به این نحوه برنامه ریزی آموزشی میگن فاجعه. حالا شما اومدی از نویسنده های کتاب درسی دفاع یا انتقاد می کنی؟ خانه از پای بست ویران است...

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بعدشم خیلی از دبیرهای ریاضی به این کتاب ایراد گرفتن. منتهی چون تو پیشونی اونها خورده معلم و نه مثلا آقای دکتر ، کسی تره هم براشون خورد نمی کنه، که اگه انصاف داشته باشیم بهترین کسی که این کتاب ها رو باید نقد کنه همین معلم ها هستن که هر روز با این کتاب در گیرن ، خیلی هاشونم کارشناسی ارشد و حتی دکترا دارن و لی خوب تو ایران متاسفانه مقام معلم رو هممون می دونیم کجاست.
    سلام عزیز
    مرسی از نظرت .
    اتفاقا یکی از معلم های ما بود گفت که مولف های کتاب درسی معمولا خودشون معلم نیستن و خیلی همه چیو ایده آل فرض میکنن !
    به هر حال من آشنایی باشون ندارم ولی کلا یه چیزی تو جامعه ما هست هر کی تازه میاد رو کار برای اینکه خودی نشون بده میگه اه اینا کهنه شدن به درد نمیخورن همه چیش غلطه دوباره از نو شروع کنید . حالا بهترش کنن یا نه دست خداست ! ولی به نظر من سری قبلی کتاب های ریاضی هیچ عیبی نداشت . اگرم میگن حجمش زیاد بوده باید میومدن حجم عربی و درسای دیگه رو کم میکردن نه حسابان که پایه ی همه چیزه ! کسانی که رشتشون ریاضیه میخوان مهندس شن اکثرا و برای اینکه تو کارشون موفق باشن نیاز به یه حد خاصی از تسلط بر ریاضی دارن . این حد رو کتاب درسی تعیین نمیکنه اما میتونه کمک کنه ما بش برسیم

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

مهم روشها و قلق های حل مساله هاست. هر چه قدر هم که در تعاریف ریز بشیم و از خط به خط کتابهای درسی بخوایم ایراد بگیریم بازم تضمین نمیکنه که وقتی یه سوال یا یه تست رو میذارن جلومون بتونیم از پسش بر بیایم. من اگه خدای تعاریف دقیق و علمی ریاضی هم باشم اگه لم های حل مساله رو کار نکرده باشم به درد نمیخوره. این قلق ها و لم ها هم چیزی نیست که با تغییر کتابهای درسی عوض بشن و اصطلاحا به درد نخور بشن.
    کتاب حسابان قدیم (که فکر کنم تالیفش برمیگشت به قبل از انقلاب) انصافا کتاب خوبی بود ولی با خوندن اون کتاب هم هیچ کس نمیتونست ادعا کنه که مسائل مختلف در زمینه ی حد و مشتق رو میتونه به راحتی حل کنه. همونطور که کسانی که تو دانشگاه کتاب ریاضی عمومی استوارت و یا لیتهلد رو پاس میکنن هم نمیتونن ادعا کنن که چون این دو کتاب از بهترین کتب ریاضی تالیف شده در جهان از لحاظ تعاریف هستند پس قطعا میتونن تستهای ریاضی 1 و 2 کنکور ارشد رو کامل بزنن.
    بنابراین بنده باز هم شما دوستان خودم رو از بحث بیهوده در این رابطه برحذر میکنم و توصیه میکنم که روش حل مساله یاد بگیرین تا این که بخواین روی تعاریف ریز و دقیق بشین. تو امتحان نهایی آخر سال سوم و همچنین تو کنکور کسی نمیآد از شما جدیدترین تعریف حد چپ و راست رو بپرسه. بلکه مسائل هموناییه که همیشه بوده و باید بتونین از پسش بر بیاین.

یه نکته ی دیگه هم میگم که سر هر قضیه ای کاستی ها رو به پای کل سیستم آموزشی کشور ننویسین. یه قسمت از یه کتاب درسی از بین این همه کتاب درسی موجود مشکل داره که آدم نباید چشماشو ببنده بگه کلا نظام آموزش و پرورش از بیخ و بن مشکل داره و اله و بله ... مضافا بر اینکه این گونه بحثها مسیر تاپیک رو هم از جریان اصلی منحرف میکنه.

موفق باشین.
    89/8/24

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مهم روشها و قلق های حل مساله هاست. هر چه قدر هم که در تعاریف ریز بشیم و از خط به خط کتابهای درسی بخوایم ایراد بگیریم بازم تضمین نمیکنه که وقتی یه سوال یا یه تست رو میذارن جلومون بتونیم از پسش بر بیایم. من اگه خدای تعاریف دقیق و علمی ریاضی هم باشم اگه لم های حل مساله رو کار نکرده باشم به درد نمیخوره. این قلق ها و لم ها هم چیزی نیست که با تغییر کتابهای درسی عوض بشن و اصطلاحا به درد نخور بشن.
    کتاب حسابان قدیم (که فکر کنم تالیفش برمیگشت به قبل از انقلاب) انصافا کتاب خوبی بود ولی با خوندن اون کتاب هم هیچ کس نمیتونست ادعا کنه که مسائل مختلف در زمینه ی حد و مشتق رو میتونه به راحتی حل کنه. همونطور که کسانی که تو دانشگاه کتاب ریاضی عمومی استوارت و یا لیتهلد رو پاس میکنن هم نمیتونن ادعا کنن که چون این دو کتاب از بهترین کتب ریاضی تالیف شده در جهان از لحاظ تعاریف هستند پس قطعا میتونن تستهای ریاضی 1 و 2 کنکور ارشد رو کامل بزنن.
    بنابراین بنده باز هم شما دوستان خودم رو از بحث بیهوده در این رابطه برحذر میکنم و توصیه میکنم که روش حل مساله یاد بگیرین تا این که بخواین روی تعاریف ریز و دقیق بشین. تو امتحان نهایی آخر سال سوم و همچنین تو کنکور کسی نمیآد از شما جدیدترین تعریف حد چپ و راست رو بپرسه. بلکه مسائل هموناییه که همیشه بوده و باید بتونین از پسش بر بیاین.

یه نکته ی دیگه هم میگم که سر هر قضیه ای کاستی ها رو به پای کل سیستم آموزشی کشور ننویسین. یه قسمت از یه کتاب درسی از بین این همه کتاب درسی موجود مشکل داره که آدم نباید چشماشو ببنده بگه کلا نظام آموزش و پرورش از بیخ و بن مشکل داره و اله و بله ... مضافا بر اینکه این گونه بحثها مسیر تاپیک رو هم از جریان اصلی منحرف میکنه.

موفق باشین.

89/8/24

خوب من می خواستم به نوشته شما چند تا ایراد بگیرم و پاسخ بدم ولی پاراگراف آخر رو که خوندم و متوجه شدم که اون 3 خط اولش با چه دیدی نوشته شده ، دیدم حق با شماست و ادامه بحث اصلا فایده ای نداره.

موفق باشید
    Last edited by bida; 15-11-2010 at 19:19.

9. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من کتابای ریاضی جدید طوری تالیف شده اند که آمار قبولی بالاتر بره!!!

نوع کاور+صفحه آرایی و جنس کاغذ و استفاده از المان های گرافیکی این کتابا رو شبیه به کتابای دوره ابتدایی کرده!!!!!

11. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

به نظر من کتابای ریاضی جدید طوری تالیف شده اند که آمار قبولی بالاتر بره!!!

نوع کاور+صفحه آرایی و جنس کاغذ و استفاده از المان های گرافیکی این کتابا رو شبیه به کتابای دوره ابتدایی کرده!!!!!
    خوب وقتی ساده بشه برای همه ساده میشه !
    بعد کنکور رقابتش بیشتر میشه و نزدیک تر
    من ترجیح میدم تا حد امکان کنکور سخت تر باشه

13. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •