سلام به همه ی دوستان
منم اتفاقا یه مدت توی این فکر بودم ...
که چرا باید قرآن و نماز رو به زبان عربی بخونیم ؟!
نمیدونم این ماجرا رو شنیدید یا نه ! ولی شنیدنش خالی از لطف نیست ...
نقل شده یه روز حضرت موسی ( البته اگه اشتباه نکنم ) داشته از یه دشتی رد میشده ، یه چوپان رو میبینه که داره میگه : خدا ، کجایی بیای موهاتو شونه کنم ؟! ، لباس نو برات بدوزم و ... ! موسی که داشته نگاه میکرده یهو قاطی میکنه (
.gif)
) به چوپانه میگه که مردک داری چی میگی ؟! خدا مگه هم سطح توئه که اینجوری میگی ! چوپانه خیلی ناراحت میشه و موسی به راهش ادامه میده ...
یکم که جلوتر میره یکی از ملائکه میاد به موسی میگه که خدا گفت چرا دل این بنده رو شکستی ؟! موسی تعجب میکنه ! میگه طرف داشت کفر میگفت !
ملائکه میگه اون داشت خدا رو ستایش میکرد ولی به زبون خودش !
شما اگه دقت کرده باشید توی قرآن گفته شده که حتی حیوانات هم خدا رو تسبیح میگن ! اما به زبان خودشون !
خوب وقتی ما بخایم با خدا راز و نیاز کنیم و نیّتمون راز و نیاز با خداست ، چه فرقی میکنه با چه زبونی حرف بزنیم ؟!
به نظر من ما اگه نماز رو فارسی بخونیم و از هشدارهایی که بهمون داده شده مطلع بشیم خیلی بهتره !
عربی که میخونیم نمیفهمیم چی میخونیم !!! فقط میخایم نماز بخونیم !!! ( چرا ؟! ) چون که عادت کردیم !
در جواب شما دوست عزیز باید بگم : ما اگه بخایم روی هر آیه و یا ذکری تفکر کنیم چیزی درست و حسابی حالیمون نمیشه
.gif)
حالا وای به حال اینکه یه زبون دیگه هم باشه !
به هرحال اگه از یه مرجع تقلید بپرسیم خیلی بهتره !
.gif)
هرچند که تا الان بحث دقیق و حکم قاطعی که میشه قرآن و نماز رو فارسی خوند صادر نشده !
ببخشید اگه زیاد حرف زدم
شاد باشید .gif)