تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: لینوکسی‌ها : ما بیشتر از یک درصدیم !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مشکل اصلی اینه که ما اینجا سرعت اینترنتمون برای استفاده از لینوکس خیلی کمه به خاطر همین برای نصب برنامه ها و گشتن تو اینترنت دنبال اونا مشکل داریم.
    از یه طرفم چون متاسفانه خیلی ها از امتحان کردن چیزای جدید میترسن کاربرای لینوکس و مک از ویندوز خیلی کم تره.
    وگرنه ابتکار عملی که کاربر توی لینوکس داره رو به هیچ وجه نمیتونه تو ویندوز داشته باشه

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یکی از مهمترین دلایل استفاده نکردن از لینوکس مشکل هایی هست که کاربر با این سیستم عامل داره.بنده حدودا یه ساله با لینوکس اشنا شدم چند بار رفتم طرفش ولی چون یه سری سوال داشتم که حل نشد بی خیالش شدم.اگه کاربر سوالاتش حل بشه که بتونه کارهای عادیشو با لینوکس انجام بده اهسته اهسته بطرف لینوکس کشیده میشه ولی وقتی به یه مشکل میخوره و به جواب نمیرسه میره از همون ویندوز استفاده میکنه.
    این سوال یکی از کابر هاست و جوابی که به ایشون داده شده
    با سلام و تشکر دوست من
    ولی متاسفانه من اصلا انگلیسیم خوب نیست که بخوام از این طریق تحقیق کنم
    بعدش هم ایننترنتم همین p30world رو به زور باز می کنه به همین خاطر همین جا دنبال جوابهام هستم شما هم اگه بتونی یک توضیح فارسی بدید ممنون میشم
    با تشکر
    من روزی که کار با لینوکس رو شروع کردم، از اینترنت دایل‌آپ که رسیوش توی بهترین شرایط 3کیلوبایت بود شروع به تحقیق کردم و هر جمله رو از یکجا گیر آوردم.
    نظر شخصی من اینه که اگه کسی برای حل مشکلش تلاشی نکنه پس مستحق بدست آوردن نتیجه نیست. شما اگه ایرانی نبودی چکار میکردی دوست عزیز؟ انجمن فقط برای استفاده بعنوان مصرف‌کننده نیست، بلکه برای تبادل نظره.
    شما یه نگاه به انجمن‌های غیر فارسی زیان بنداز و ببین مشکلات اینچنینی با چه پاسخ‌هایی مواجه میشن؟ توی انجمن‌ها و گروه‌هایی که من عضوم، اگه چنین سوالی پرسیده بشه تنها پاسخشون گوگل هست و بس.

بنده یه پیشنهاد دارم یه تایک زده بشه و کابر های معمولی (نه مدیر و نه کابر های فعال یا مسئول)
    Last edited by pars20; 01-03-2011 at 19:05.

3. این کاربر از pars20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

یکی از مهمترین دلایل استفاده نکردن از لینوکس اینه که کاربر سوال های بی جوابی درمورد این سیستم عامل داره.بنده حدودا یه ساله با لینوکس اشنا شدم چند بار رفتم طرفش ولی چون یه سری سوال داشتم که حل نشد بی خیالش شدم.اگه کاربر سوالاتش حل بشه که بتونه کارهای عادیشو با لینوکس انجام بده اهسته اهسته بطرف لینوکس کشیده میشه ولی وقتی به یه مشکل میخوره و به جواب نمیرسه میره از همون ویندوز استفاده میکنه
    پشت این قضیه یک سری قضایای مافیایی هست، یک سری شرکت های غول که رقابت با اونها صرفا در قالب جوامع گسترش دهنده به این سادگی ها نیست، با اینکه شرکت های بزرگی مانند کنونیکال توزیع هایی مانند اوبونتو را پشتیبانی می کنند ولی قدرت این شرکت ها در مقابل مثلا شرکت مایکروسافت چه از نظر مالی و چه از نظر نفوذی حرفی برای گفتن ندارد!
    اکثر سوالات کاربران به چه دلیلی هست؟
    شما یک لپ تاپ می خرید که لیبل "طراحی شده برای ویندوز X " رو روی خودش داره! یا هر قطعه سخت افزاری که می خرید لیبل رو داره! بعد ما می خواهیم روی اینها لینوکس نصب کنیم! مشخص هست که کاربران با 1001 مشکل روبرو خواهند شد و خیلی از این مشکلات هم بدون حل هستند. مشکل درایور، مشکل نشناختن سخت افزارهای خاص، مشکل نبود نسخه های لینوکسی برنامه های خاص (حتی برنامه ای مانند یاهو مسنجر!!!)، وابستگی بیش از حد دنیا به فرمت های مایکروسافتی و ...
    در این بین خیلی تلاش هم شده، پروژه ی واین، برنامه هایی مانند VLC ، درایورهای اپن سورس، برنامه های جایگزین و ... ولی وقتی مثلا برنامه ای مانند pc suite نوکیا فقط برای ویندوز هست و یک کاربر سوالی می پرسه که مثلا چطور در لینوکس گوشی خودم را آپدیت کنم! خوب این سوال جواب نداره چون جوابی از طرف نوکیا براش نیامده!

امیدوارم متوجه شده باشید، که راه سختی پیش روی دنیای اپن سورس و مخصوصا گنو/لینوکس برای بدست آوردن درصد درصد سهم بازار هست، و در این بین هم کاربران لینوکس هستند که باید دوام بیاورند، من خودم جزو کسانی هستم که با داشتن 2 سیستم عامل کاملا موافقم، خودم هم دو سیستم عامل دارم، دبیان و ویندوز اکس پی، چون داشتن تعصب کاری بجای نمی بره، و خیلی کارها هست که در ویندوز راحت انجام میشه و من زمان اینکه برای انجامش ساعت ها وقت بزارم و تنظیم کنم ندارم! مثال خیلی ساده مایکروسافت ورد هست که در خیلی جاها فرمت استاندارد برای نوشتن داکیومنت هست، با Openoffice.org بنویسی در مقصد با بهم ریختگی فونت و اسپیسینگ و ... مواجه خواهی شد! که برای من صرف نمی کنه!

به همین دلیل مشکل، بیشتر از اونکه فکر کنید مافیایی هست

5. 6 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •