بعد که فایل رو انتخاب میکنم next میزنم و تو صفحه بعد تو قسمت یوزر کنار یوزر من مینویسه user unknow و بعد که فینیش رو میزنم تموم میشه و تمام مراحل رو انجام میدم ولی درست نمیشه
بعد که فایل رو انتخاب میکنم next میزنم و تو صفحه بعد تو قسمت یوزر کنار یوزر من مینویسه user unknow و بعد که فینیش رو میزنم تموم میشه و تمام مراحل رو انجام میدم ولی درست نمیشه
خب برای من هم مینویسه :
اما کار میکنه.
بعدش gpupdate میزنی ؟
با Admin این کارا رو کردی ؟
منظورت چیه که میگی با ادمین این کارو بکنم ، چطوری با ادمین وارد شم ، من وارد نیستم راهنمایی کن
با اکانت Administrator برو تو ویندوز و این کارا رو بکن.
داداش من نمیفهمم هنگ کردم یعنی چی با adminstrator برم ، از کجا چطوری ؟؟؟؟؟
شما اولی که وارد ویندوز میشی با چه اکانتی لاگین میکنی ؟
اسم Username چیه ؟
سلام؛
iranho0 عزیز، ببخشید، تازه پست هاتون رو دیدم، دیگه فکر می کنم احتیاجی به عکس نیست، شما مراحل رو درست رفتین (البته اگه همونطور که امیر خان گفتن با Administrator رفته باشین).
اینو تست کنید:
بعد از اینکه دستور gpupdate رو توی Command Prompt زدین دستور زیر رو بنویسید:
این باعث میشه فایل های Encrypt شده با Certificate جدید به روز بشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه این هم کارساز نشد در قسمت Run تایپ کنید certmgr.msc
از سمت چپ Personal و بعد Certificates رو باز کنید؛ یه عکس از این صفحه بذارین اگه ممکنه؛
اگه یه درایو غیر NTFS دارین (FAT32)، ببینید میتونید فایلهای Encrypt شده رو کپی کنید توش؟
سلام
اگر راهنمایی دوستان کارساز نشد یکی از عکسهانون را آپلود کنید تا یه راهی براتون پیدا کنیم
سلام دوستان از اینکه همه راهنمایی میکنین ممنونم ، من تمام کارهایی که شما گفتین رو انجام دادم ولی متاسفانه باز هم درست نشد . دو تا عکس هست که واستون میزارم یکی به درخواست عزیز و یکیم از پیغام خطایی که به من می ده
این عکس مربوط به پیغام خطایی هست که وقتی من تیک انکریبت رو بر میدارم و ok میزنم میده
این عکس هم به درخواست دوستمون siyah vash
![]()
شما اگه میتونی یکی از عکسهای Encrypt شده رو بزار اینجا تا من ببینم میتونم یه کاریش بکنم یا نه.
درضمن تمام این روشهایی که من گفتم برای Windows Se7en بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)