در این مورد فقط به BWMeter بودم که اونم پاکش کردم.
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
راه حل دیگه ای نیس دوستان؟
در این مورد فقط به BWMeter بودم که اونم پاکش کردم.
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
راه حل دیگه ای نیس دوستان؟
و همچنان آنتی ویروس های من out of date:
(ارور ESET رو هم که همه دیدن)
اقا یه سر به تایپیک زیر بزن شاید مشکلت حل شه!
اگه نشد سعی کن با اسکن انلاین مشکل رو حل کنی سایتهای زیادی این خدمات رو ارائه میدن مثلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره چند آنتی ویروس دیگه رو هم امتحان کنید.من خودم kaspersky رو پینهاد میدم.
آپدیت آفلاینش رو هم از سایت زیر دریافت کنید:
اگه واقعا شما ویروسی دارید که جلوی آپدیت شدن آنتی ویروس رو میگیره باید به سازندش جایزه نوبل داد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
رسکیو دیسکش رو امتحان کردم،فایده ای نداشت.میدونی، نکته جالب برای من اینه که آپدیت آفلاین هم جواب نمیده ! این دیگه واقعا منو مشتاق می کنه که سازنده این ویروس رو از نزدیک ببینم!!!
ویروس رو نمی تونی توی فلش گیر بیاری؟ یه فلش بزن سیستم از کل فلش ارشیو بگیر بریز توی دسکتاپ. ببین توش ویروس هست یا نه. اگه بود بفرست اینجا
hirondelle جان ،دیگه بازم مشکل داشتی ویندوز رو تعویض کنید. به قول خودتون همه ی راه هارو رفتییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یادتون باشه بعد از تعویض ویندوز روی درایو ها دبل کلیک نکنید.
تا وارد ویندوز شدید فولدر اپشن رو فورا باز کنید تیک شو هیدن رو بزنید و هاید پروتکت سیستم رو بردار. وارد ریشه درایو ها شو و فایل های مشکوک رو پاک کنید. درایو هارو هم با کلیک راست سپس open باز کنید.
اگر این کارو نکنی شاید احتمال برگشت ویروس هست.
اینجاشو کامل متوجه نشدم ... و این که چطور می تونم وارد ریشه درایو شوم؟
Last edited by hirondelle; 24-09-2010 at 08:22. دليل: ویرایش!
همه محصولات آویرا رو هم امتحان کردمکم کم باید شکست رو بپذیرم!
فلش خالی به سیستم بزن سپس روی درایو فلش کلیک راست کن. سپس اد تو آرشیو بزن.
اولین سربرگ مسیر ذخیره شدن ارشیو رو بده. سپس تایید کن.
بعد برو ببین فایلی توی فلش هست یا نه ؟ اگه بود اینجا بذار ببینیم چیه. با پسورد ارشیو کنید لطفا.
ریشه درایو یعنی ابتدای درایو.
ممنون
موفق باشید
به این سوال هم جواب بده:
فولدر آپشن رو میتونی به شکل بالا بکنی > طوری که بعد از تایید همین شکل ثابت بمونه.؟
دوست خوب یه پیشنهاد دیگه ای هم بهت میکنم: نرم افزار تنظیم و بهینه سازی ریجیستری هم نصب کن و یه اسکن از تنظیماتت داشته باش. مانند tuneup .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)