تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربورد » تعمیرات تخصصی مادربورد

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

حرارت چیپ ها خوبه ...
    بایوس روی سوکت نیست ...ولی مشکلاینجاست که .. گفتید 8 پایه ؟ یعنی کنار چیپ شمالی هستش؟
    معمولا بایوس پایین است کنار چیپ جنوبی روش مدل مین رو نوشته

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kuoroshg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض فریاد آرام

سلام
    من دوتا سیستم دارم که تقریبا دارای یک سخت افزارند از جمله cpu intell e7500 و مادربرد gigabyte ep41t_ud3l حالا یکیشون که گارت گرافیکش ati 4670 بوده روشن می شه ولی تصویر نداره بعد حدودا 5 دقیقه هم خاموش می شه و دیگه با کلید روشن نمیشه بجز برقشو قطع و دوباره وصل کنی. امروز نشستم و قطعاتشو رو سیستم سالم کذاشتم وقتی کارت گرافیکشو کذاشتم تاگهان بوی سوخت از کارت بلند شد منم زود از برق بیرون کشیدمش. بعد مادربرد رو گذاشتم رو سیستم سالم بازم تصویرش رفت حالا من موندم با یک مادربرد و یک گارت گرافیک(ati 4670) خراب. حالا باید چیکار کنم؟ راهی هست بشه درستشون کرد؟ مشکل از چیه؟
    Last edited by kuoroshg; 11-07-2012 at 00:09.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من دوتا سیستم دارم که تقریبا دارای یک سخت افزارند از جمله cpu intell e7500 و مادربرد gigabyte ep41t_ud3l حالا یکیشون که گارت گرافیکش ati 4670 بوده روشن می شه ولی تصویر نداره بعد حدودا 5 دقیقه هم خاموش می شه و دیگه با کلید روشن نمیشه بجز برقشو قطع و دوباره وصل کنی. امروز نشستم و قطعاتشو رو سیستم سالم کذاشتم وقتی کارت گرافیکشو کذاشتم تاگهان بوی سوخت از کارت بلند شد منم زود از برق بیرون کشیدمش. بعد مادربرد رو گذاشتم رو سیستم سالم بازم تصویرش رفت حالا من موندم با یک مادربرد و یک گارت گرافیک(ati 4670) خراب. حالا باید چیکار کنم؟ راهی هست بشه درستشون کرد؟ مشکل از چیه؟
    یعنی رو مین خودتون قطعات سالم گذاشتین باز هم تصویر نیومده ؟ بدون 4670 با یک گرافیک دیگه
    از طرفی هم 4670 هم که خراب شده

داره خودمونی میشه kuoroshg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

قطعات خودم که کاملا سالمند
    اول nvidia ی خودم رو برداشتم و 4670 گذاشتم که بوش بلند شد
    دوم nvidia ی خودم رو گذاشتم سر جاش و این دفعه مادر برد رو عوض کردم
    یعنی در هر نوبت فقط یک قطعه از سیستم خراب رو سیستم سالم می ذاشتم
    کارت گرافیکه دو قسمتش خیلی داغ می شه در حد انفجار
    1 _خود قسمت ic مرکزی که خمیر و فن روشه
    2 _ قسمتی که دو قطعه هست که روش نوشته r60m
    سعی می کنم عکسشو بزارم
    Last edited by kuoroshg; 12-07-2012 at 13:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    من لپ تاپم مشکل داره کلید پاور و که میزنم صفحه رو نمایش نمیده و زود دوباره ریستش میکنه خواهش میکنم کمکم کنید.
    باتشکر.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من یکهی از سیستمهای شرکت رو برای بازدید دوره ای و نظافت بردم بعد از باد گرفتن توی کیس فن سی پی یو و هیت سینک رو باز کردم تا خمیر سیسلیکون مجدد روی پردازنده بزنم بعد از این کار دیگه سیستم بالا نمیاد روشن میشه اما تصویر نمیده هیچ بوقی هم نمیزنه سیستم سی پی یو رو روی یه مین دیگه انداختم جواب داد یعنی چه بلایی میتونه سر مین اومده باشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان من یکهی از سیستمهای شرکت رو برای بازدید دوره ای و نظافت بردم بعد از باد گرفتن توی کیس فن سی پی یو و هیت سینک رو باز کردم تا خمیر سیسلیکون مجدد روی پردازنده بزنم بعد از این کار دیگه سیستم بالا نمیاد روشن میشه اما تصویر نمیده هیچ بوقی هم نمیزنه سیستم سی پی یو رو روی یه مین دیگه انداختم جواب داد یعنی چه بلایی میتونه سر مین اومده باشه؟
    یا فن سی پی یو خوب بسته نشده یا اینکه ممکنه سوکت سی پی یو کثیف شده باشه یا خمیری چیزی روی سوکت ریخته شده باشه اگه این موارد رو چک کردین بهتره یک دور با دیباگر هم تست کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فن سی پی یو خوب بسته نشده
    از این مورد مطمئنم

ممکنه سوکت سی پی یو کثیف شده باشه
    اتفاقا با اسپری ناهید تمیز کردم سوکت رو

خمیری چیزی روی سوکت ریخته شده باشه
    یه تیکه خیلی ریز دستمال کاغذی که برای تمیز کردن سیلیکون قدیمی استفاده کرده بودم رفته بود لای پینهای سوکت که با پیچ گوشتی ریز در اوردمش..نکنه نا خوداگاه اسیب زده باشم به سوکت..
    بهتره یک دور با دیباگر هم تست کنید
    ندارم متاسفانه دیباگر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

از این مورد مطمئنم

اتفاقا با اسپری ناهید تمیز کردم سوکت رو

یه تیکه خیلی ریز دستمال کاغذی که برای تمیز کردن سیلیکون قدیمی استفاده کرده بودم رفته بود لای پینهای سوکت که با پیچ گوشتی ریز در اوردمش..نکنه نا خوداگاه اسیب زده باشم به سوکت..

ندارم متاسفانه دیباگر
    بهتره قطعات دیگر رو هم تست کنید مثلل رم و گرافیک و پاور و باتری مین و دیفالت کردن بایوس اگه نتیجه نداد همون مین ایراد داره و بیشتر هم میتونه از سوکت سی پی یو باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بهتره قطعات دیگر رو هم تست کنید مثلل رم و گرافیک و پاور و باتری مین و دیفالت کردن بایوس اگه نتیجه نداد همون مین ایراد داره و بیشتر هم میتونه از سوکت سی پی یو باشه
    مشکل از سوکت cpu بود که 2 تاش کج شده بود با پیچ گوشتی ریز و با دفت زیاد تونستم صافشون کنم و درست شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •