تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: اهدای عضو!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    far away from here

پيش فرض

سلام اتفاقاتاپيك خوبي رو ايجاد كردي هركي كه كارت نداره اين نوشته هاش ميشه وصيت نامش

كاملا موافقم آخه وقتي خدااااي نكرده كسي مرگ مغزي بشه ديگه از نظر پزشكي يه مرده بحساب مياد ولي

از نظر خانواده ها چون اون عضو خانواده واسشون عزيزه نميخوان قبول كنن كه اين قلبي كه داره ميزنه بدون

فرمان مغزه،يعني مغز طرف مرده پس اينام ديگه دوام نميارن،يعني تو اون شرايط نميتونن اين حرفارو بپذيرن

ميخوان اين چندروزم كنارش باشن،هرچند كه اين اشتباس ،من كه كارت ندارم البته دوست دارم داشته باشم

ولي سر فيلم ملكوت با خانوادم طي كردم كه اگه خداي نكرده پيش بياد من موافقم،اينام كه همش ميگفتن

خدا نكنه،خدا نكنه،......! آخر جوابشو به من ندادن
    Last edited by Bahar-via; 16-09-2010 at 18:45. دليل: ناخوانا شدن

2. این کاربر از Bahar-via بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

با اینکه از ایجاد کننده تاپیک تشکر کردم,دلم نیومد اینجا
    هم ازشون تشکر نکنم.....
    خوشحالم که هموطنان بافرهنگی دارم.....(همچنین دوستانی که نظرشونو اعلام کردن)
    انشالا منم وارد بحث میشم به زودی......
    پ.ن:امیدوارم که حرفای همه ی ما درعمل هم همین باشه.

4. این کاربر از Lady Negar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از اینکه با من موافقید و اینکارو انجام می دید!
    توی پست اول 3 تا سوال مطرح کردم!! به نظر میاد داره فراموش میشه!!!
    نمی خواهید جواب بدید؟

داره خودمونی میشه AThEisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پیشنهاد کارش رو بابام داد !!

هممون هم رفتیم و عضو شدیم و کارت گرفتیم !!!
    حتی برادر کوچیکم !

اما از یک نظر واسم بد شد !
    هر موقع بوی سیگار میدم ! یا میفهمه مشروب خوردم ! ( بابام اهل گیر دادن نیست ! اهل حاله )
    به شوخی بهم میگه : (( بچه ! حواست به قلب و کلبه و کبد مردم باشه ! اینا امانته پیش تو ! باید سالم پسشون بدی به دیگران ))

به مامانم هم میگه : (( خانم تو مردی ! قلبت و میدم به یک دختر جوون و خوشکل ! ولی قبلش شرط میکنم اگر قلب رو گرفت باید زنم بشه ! اینجوری هم ثواب اون دنیا رو دارم ! هم عشق و حال این دنیا ))

7. 2 کاربر از AThEisT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    far away from here

پيش فرض

خیلی ممنون از اینکه با من موافقید و اینکارو انجام می دید!
    توی پست اول 3 تا سوال مطرح کردم!! به نظر میاد داره فراموش میشه!!!
    نمی خواهید جواب بدید؟

1.موافقم چون اينطوري يجور وصيت طرف بحساب مياد. حالا كه دستش كوتاس خودش از قبل رضايتنامشو پر كرده....!

2.اگه خداي نكرده بوجود بياد موافقم،البته صادقانه بگم قبلا موافق نبودم و فقط در مورد خودم رضايت داشتم ولي حالا نه،البته بستگي داره طرف كي باشه،پولش مهم نيس فقط آدم گيرندش برام مهمه.

3.آره فكردم،نه دوست ندارم خودمو جاي هيچكدوم بذارم!!!!!!!

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لطفا جواب بدین اگه میدونید.برام مهمه

من حوصله تاپیک خوندن رو نداشتم اما لطف کنید به این دو سوال من جواب بدین:
    1-امکان اینکه بعد از مرگ بخوان عضو من رو نخوان به بیماری بدن وبخوان به دانشجوهای پزشکی برای یادگیری بدند هست ؟؟؟یا مطمئن باشم حتما قلبم گیر کسی میاد؟؟اگه میگید میاد پس این دانشجوهای پزشکی درس آناتومی رو چه طور میگذرونند بالاخره باید یه جنازه جلوشون تشریح بشه یا نه؟؟این جنازه نکنه همین افرادی باشند که عضوشون رو اهدا میکنند.نه؟؟

2- امکان اینکه عضو من رو بخوان به یه غیر ایرانی بدن هم هست یا نه؟؟مثلا همین غزه و فلسطین واینا؟؟
    یا فقط به هموطنان خودمون میرسه؟؟

این سوال برام مهم بوده که پرسیدم.لطفا اگه میدونید بی جواب نذارید

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

1-امکان اینکه بعد از مرگ بخوان عضو من رو نخوان به بیماری بدن وبخوان به دانشجوهای پزشکی برای یادگیری بدند هست ؟؟؟یا مطمئن باشم حتما قلبم گیر کسی میاد؟؟اگه میگید میاد پس این دانشجوهای پزشکی درس آناتومی رو چه طور میگذرونند بالاخره باید یه جنازه جلوشون تشریح بشه یا نه؟؟این جنازه نکنه همین افرادی باشند که عضوشون رو اهدا میکنند.نه؟؟

2- امکان اینکه عضو من رو بخوان به یه غیر ایرانی بدن هم هست یا نه؟؟مثلا همین غزه و فلسطین واینا؟؟

در مورد سوال اولت که مطمئن باش اصلا همچین چیزی نیست و فقط به کسی که نیازمنده اهدا عضوه میدن
    برای اون دانشجو ها اصلا نیازی ه قلب زنده نیست ، با هر قلبی کارشون راه میفته
    سوال دومت هم فکر کنم فقط به ایرانی ها میدن چون کسایی که نیازمند هستند اینقدر زیادن که دیگه کاری به اونا ندارن
    بازم دوستان اگه اطلاع بیشتری دارن بگن
    -----------------------------------------------
    سلام اتفاقاتاپيك خوبي رو ايجاد كردي هركي كه كارت نداره اين نوشته هاش ميشه وصيت نامش

كاملا موافقم آخه وقتي خدااااي نكرده كسي مرگ مغزي بشه ديگه از نظر پزشكي يه مرده بحساب مياد ولي

از نظر خانواده ها چون اون عضو خانواده واسشون عزيزه نميخوان قبول كنن كه اين قلبي كه داره ميزنه بدون

فرمان مغزه،يعني مغز طرف مرده پس اينام ديگه دوام نميارن،يعني تو اون شرايط نميتونن اين حرفارو بپذيرن

ميخوان اين چندروزم كنارش باشن،هرچند كه اين اشتباس ،من كه كارت ندارم البته دوست دارم داشته باشم

ولي سر فيلم ملكوت با خانوادم طي كردم كه اگه خداي نكرده پيش بياد من موافقم،اينام كه همش ميگفتن

خدا نكنه،خدا نكنه،......! آخر جوابشو به من ندادن
    شما که با این کار موافقی و دوست داری این کارتو داشته باشی خب بگیر این کارتو بعد وقتی که کارت اومد به خونوادت هم بگو
    ببین چی میگن
    Last edited by MOHAMMAD2010; 18-09-2010 at 12:54.

11. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    far away from here

پيش فرض

1.نه اينظوري نيس،اونا ابتدا رو قلب مصنوعي درسو ياد ميگيرن بعد از كسب مهارت لازم با تيم پزشكي واسه يادگيري به اتاقهاي عمل ميرن.
    2. به كجاها فكرميكني!چنين چيزي نشنيدم

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

در مورد سوال اولت که مطمئن باش اصلا همچین چیزی نیست و فقط به کسی که نیازمنده اهدا عضوه میدن
    برای اون دانشجو ها اصلا نیازی ه قلب زنده نیست ، با هر قلبی کارشون راه میفته
    سوال دومت هم فکر کنم فقط به ایرانی ها میدن چون کسایی که نیازمند هستند اینقدر زیادن که دیگه کاری به اونا ندارن
    بازم دوستان اگه اطلاع بیشتری دارن بگن
    -----------------------------------------------

شما که با این کار موافقی و دوست داری این کارتو داشته باشی خب بگیر این کارتو بعد وقتی که کارت اومد به خونوادت هم بگو
    ببین چی میگن

بله دوست دارم بگيرم ولي نميدونم از كجا بايد تهيه كرد؟

13. این کاربر از Bahar-via بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.
    بله دوست دارم بگيرم ولي نميدونم از كجا بايد تهيه كرد؟
    ای بابا مگه نخوندی پست اول رو؟
    امضای منم ندیدی؟

بابا عزیر من برو توی سایت w w w . e h d a . i r فرم عضویت رو پر کن دیگه

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. سوال های جالبی پرسیدید. برای جسدهایی که در سالن های تشریح دانشگاه های علوم پزشکی هست، به گمانم خود طرف باید وصیت کنه که بدنش بعد از مرگ به این قسمت ها سپرده بشه تا دانشجویان ازش استفاده کنند. بدون اجازه، گمان نکنم از این کارها انجام بشه چون درست نیست. همین پیوند عضو هم با اجازه هست و بدون اجازه امکان نداره.
    برای اینکه به پاسخ تمام سوال هاتون برسید و خیالتون راحت بشه لطفاً به آدرس زیر مراجعه کنید که محتواش رو هم قرار دادم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تهران - کدپستی : 1955841452 ، صندوق پستی : 634-19575
    تلفن ( از ساعت 8:00 الی 14:00) - 9419 2610 (021) و 26109966 (021)
    دورنما - 26109966 (021)
    جهت پرسش در مورد وضعیت کارت ---------------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جهت پرسش در مورد فرآیند اهدای عضو -------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جهت پرسش در مورد شناسه کاربری و رمز عبور ---------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جهت ارائه پیشنهادات و انتقادات ------------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جهت پرسش در مورد نحوه عضویت در طرح سفیران ----------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •