تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 12 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 112

نام تاپيک: Medal of Honor - نسخه Console

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

البته اینو در نظر بگیرید که با کنسول نمیتونید با حداکثر جزییات بازی کنید چون قدرت پردازش کنسول پایینتر از pc هست و فکر کنم اگه منتظر نسخه pc باشیم بهتر میشه در مورد گرافیک صحبت کرد ...!
    اگه لطف کنید در مورد گیم پلی یکم توضیح بدید ممنون میشم ....
    مردیم از بی بازیی ... کلی دلمون صابون زدیم .....
    دوست گل من........ .

به غیر از چند بازی مثه crysis و mafia2 و metro2033 بقیه بازیهای چند سال اخیر پلتفرم ساختشون یا "lead platform" شون دستگاه x360 بوده(و البته گاهی هم ps3)...

یعنی بازی با x360 بازی ساخته میشه بعد روی پلتفرمهای دیگه پورت میشه........حالا بله درسته گرافیک شما قوی هم باشه به میزان معینی میتونین گرافیک بهتری رو نسبت به نسخه کنسول دریافت کنید ......ولی نه دیگه آنقدری که مثلا گرافیکmoh تو کنسول رو تبدیل به کرایسیس تو pc بکنه(چون ساختار کلی مبتنی بر گرافیک کنسول هستش)

اگر این جرییات و اختلافات خیلی فاحش و مشخص بود امتیازات دو نسخه در خیلی از بازیهای دیگه با هم یکسان نمیشدن(البته به جز استثناهایی که در بالا مثال زدم)
    امیدوارم متوجه شده باشین......... .

در مورد گرافیک این بازی هم مشکل اساسی هستش و بعضی جاها ناامید کننده ظاهر میشه.......گیم پلی هم خیلی هیجان و حس نداره...... .
    Last edited by halflife g; 12-10-2010 at 00:13.

2. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یاراتم که یجورایی نقش ابدوغ خیار دارن
    خدایااااا...!!!

جالب اینکه بیشتر از اینکه بسمت شما شلیک کنن در حال فرار از شما هستن
    دیگه اینجورا هم که شما بزرگش می کنین نیست...درسته بعضی قسمتهاش ضعیف کار شده ولی درست نیست انتقادات به این شدت نسبت به بازی بگیریم...
    البته اینو در نظر بگیرید که با کنسول نمیتونید با حداکثر جزییات بازی کنید چون قدرت پردازش کنسول پایینتر از pc هست و فکر کنم اگه منتظر نسخه pc باشیم بهتر میشه در مورد گرافیک صحبت کرد ...!
    تا حدودی قبول دارم...
    یعنی بازی با x360 بازی ساخته میشه بعد روی پلتفرمهای دیگه پورت میشه
    مطمئنین این بازی اول رو x360 پورت شده ؟ خب اگر اینچنین باشه که شما میگی پس زیاد فرقی با pc نمی کنه...گرافیک و پردازش تصویر x360 خیلی نزدیک به pc هست
    +
    البته جسارت نباشه ولی بهتر نیست این همه از بدیهای بازی نقدتون رو بیان می کنین کمی هم به نکات مثبتش اشاره کنید...اینجوری تاپیک پیش بره همه با هم سر اختلاف نظراتشون به مشکل می خورن
    Last edited by B.3.S.T; 12-10-2010 at 00:34.

4. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مطمئنین این بازی اول رو x360 پورت شده ؟ خب اگر اینچنین باشه که شما میگی پس زیاد فرقی با pc نمی کنه...گرافیک و پردازش تصویر x360 خیلی نزدیک به pc هست

بله دوست من lead platform این بازی کنسول هستش نه خود pc ......یعنی 90 درصد بازیهای بازار اینطوری هستن..چون برای سازنده بیشتر صرفه داره .......... .

البته جسارت نباشه ولی بهتر نیست این همه از بدیهای بازی نقدتون رو بیان می کنین کمی هم به نکات مثبتش اشاره کنید...اینجوری تاپیک پیش بره همه با هم سر اختلاف نظراتشون به مشکل می خورن
    بازی قشنگیه همین....البته من که نه(من تو همون مرحله 2 ولش کردم) ولی بعضی دوستان چند مرحله رفتن جلوتر(مثلا مرحله های 4 به بعد) و میگن گرافیک و گیم پلی هیجانی تر شده...... .

در کل انتظار یه شاهکار رو نداشته باشین....چون اگه با این طرز تفکر بازی رو شروع کنید حالتونو می گیره....ولی به عنوان به یازی زیبا و در حدود امتیاز 8 تا 9 قشنگه....... .

6. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان که کممی جلو رفتم دارم به این نتیجه میرسم گرافیکش واقعا خوف خوفه از این نظر از cod یه سر و گردن بالا تره
    واقعا باید افرین گفت من که کفم برید ...دمو هاشم گرافیک خوبی دارن....
    و صدا گذاریشم خداییش توپپپپ من تو کمتر بازی اینقدر با صداش حال کردم
    فقط تنها مشکل نداشتن جلوه های هالیوودیه ......راستی این بازی بد جوری داره قدرت نظامی امریکا رو به رخ میکشه بد بخت افغانیا تو بازی نمیدونن از کجا بخورن کلا تبلیغات داره داد میزنه ولی خوب واقعیتم داره دیگه امریکا کجا با اون هواپیماهای بدون سرنشین افغان کجا با اون ak47 تای زاقارتشون خودتو ن قضاوت کنید دیگه بازی چجوریاس من ک دلم واسه افغانیا سوخت
    یه چیز ضایع هم هوش مصنوعی دشمناس که تا یکقدمیشونم بری جلو کاریت ندارن افغانین دیگه
    و اینکه مونم این یارو داستی چرا تو شبم عینک میزنه عاشقه بد بخت
    به دوستان پیشنهاد میکنم 4 مرحله برن جلو بعد در رابطه با گرافیکش نظر بدن چون زمین تا اسمون با اولش فرق میکنه
    درجه normall برید خیلی بازی easy میشه سعیر کنید هارد برید
    تنوع اسلحههمون بهتر که با تفنگ اصلیتون برید چون رو زمین جز ak 47 چیز دیگه ای نمیتونین پیدا کنین
    Last edited by amaranth_silent; 12-10-2010 at 01:24.

8. 4 کاربر از amaranth_silent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

بازی هم مثل خیلی از چیزای دیگه سلیقه اییه
    شاید یه نفر خوشش بیاد یه نفر هم نه ولی من در کل انتظار ندارم بترکونه چون COD دیگه جا افتاده تو این سبک بازی و فعلا کسی نمی تونه به پاش برسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی زیبایی هستش تا اینجا....
    یه چیزی بین cod و bad company 2 هستش

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم دیروز بازی را تهیه کردم( نسخه 360 ) و فقط مرحله اول بازی را هم انجام دادم .
    بازی در سبک خودش بازی خوبی هست ولی در مقایسه با cod به نظر من که ضعیف تره .
    حتی در مقایسه با بد کمپانی 2 که خود الکترونیک آرتز هم ساخته باز به نظر من ضعیف تره .
    کلا گیم پلی یه جوره خاصی و اون هیجان دو تا بازی که گفتم را نداره . اما خود در نوع خودش بازی قابل قبولی هست .

12. 2 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    میدونید مشکل مدال کجاست ؟ اینه که یه حریف گردن کلف به اسم کال اف تو سبک خودش داره که دائما با اون مقایسش میکنن و مطمئنا هم کم میاره. مشکل EA هم اینه که خودشون هم خودشونو با کال اف مقایسه می کنن و دست به کارای تقلیدی میزنن به نظر من اگر کار به کار اون بازی نداشته باشن و سرشون به کار خودشون باشه و بازی خودشونو درست کنن موفق تر میشن . ( ولی هرچی هم بسازن به کال اف نمیرسه ).

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

بابا نکنید.......
    این بازی طرفدارای خاص خودشو داره چرا اینقدر بد میگین از این بازی.....
    یکی انتقاد میکنه 7/8 نفر پشت سرش تشکدر مکنن....

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

لطفا پاک شود
    Last edited by The Rover; 13-10-2010 at 17:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •