تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: چرا خريد سيستم براي گيم وقتي كنسول ها هستند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

حالا نکات مثبت و منفی کنسول به نظرم ایناس:
    +:
    1-خیال آدم راحته که کنسول بازی رو میکشه
    2- بازیهاش با Platform های زیادی به بازار میان (نه مثل کامپیوتر که اکثرا اکشن - استراتژیک و نقش آفرینی اند)
    3- بازی کردن با فامیل و اینا خیلی حال میده (هنوز لیگایی که تو PES6 میذاشتیم یادمه)
    4- بازیهای انحصاری خیلی بیشتری نسبت به PC داره (که البته همشون هم بدرد بخور نیستن)
    5- در کل دردسرش کمتره
    ....
    -:
    1- گرافیک بازیهاش به PC نمیرسه (بعضی موارد کاملا آشکاره که برای رسیدن به 30FPS مجبورن گرافیک رو کم کنن و مثلا یه افکت بلور همیشگی رو صفحه هست یا Draw Distance رو بشدت پایین میارن)
    2- بازیهای آنلاین خفن کم داره WarCraft3(DOTA!) , WOW , Counter , ...
    3- بازیهای مزخرف زیادی تو بازار هست که اگه تریلر ندیده باشید اندازه خود کنسول پول بازیهای مزخرف میدید.)
    4- بازیهای بچه گانه زیادی داره
    5- بازی آنلاین توش سخته و ریسک داره
    6 - اگه تلوزیون یا مانیتور جدا نداشته باشید ممکنه باعث اذیت خانواده بشید.
    7 - سخته اضافات بازی رو نصب کرد (Patch , DLC , ... ) و حتما نیاز به یه PC دارید.
    ...
    درکل برای بازیگرای نیمه حرفه ای شدیدا توصیه میکنم (البته به شرط اینکه بازیهای درست حسابی کنسول رو بخره) برای بازیگرای حرفه ای Gaming PC بهتره و برای بازیگرای خیلی خیلی حرفه ای کنسول + PC Gamingکه هیچ عنوان بزرگی رو از دست ندن بهتره.
    کاملا موافقم ... PC + کنسول بهترینه ... ولی اگه بخوایم یکی رو انتخاب کنیم اگه بتونی تا 1 میلیون هزینه کنی PC وگرنه کنسول (البته هزینه ی مانیتور یا تلویزیون برای کنسول جداس)

2. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه TommyT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

البته تو كنترل بازي نميتونم اظهار نظر كنم چون آنچنان تجربه اي با XBOX ندارم (كلا خودم هم با كامپيوتر بازي نمكينم و اين سيستم فقط به خاطر برادرم بود كه بستم من سالها با يك Celeron 2.8 ساخته بودم! البته نا گفته نمونه كه تا دلتون بخواد آخرين مدل هاي انواع نوت بوك رو گرفتم)
    اگر واقعا كنترل بازي با موس راحتره فكر كنم سازندگان كنسول اضافه كردن اين قابليت براشون سخت نباشه علاوه بر اون شما به چيزهاي جالبي كه در كنسول ها آمده دقت كردين دسته هاي Wii يا kinect در XOBX كه به زودي مياد و روي Xobx Slime به راحتي نصب ميشه از اين ها در PC‌ خبري نيست
    هر کس یه نظری داره ... ایکس باکس تو بازیهایی که باید شلیک کنی خیلی سخته

درسته بعد از مدتی عادت میکنی ولی باز سخت تر از کامپیوتره

هیچ وقت لذتی که بازی با کامپیوتر به من داده ایکس باکس نداده

حتی 1 دهمشم نداده

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

گرافیکه PC خداست مخصوصا که سیستم توپی باشه Xbox حال بهم نداد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خود من هم همین مشکل رو داشتم ولی یک دلیل خوب برای اختلاف بین کنسول و pc هست و اون هم این است که زمانی بود که کارت های گرافیک پی سی ها ضعیف بود و همینطور سی پی یو آن ها و در مقابل کنسول ها با کارت های گرافیک قوی تری به صحنه آمدند و cpu های چند هسته ای .... حالا مشکل اینجاست که مدت ها از عرضه آخرین کنسول های ارایه شده گذشته و کامپیوترها بسرعت از هر لحاظ از آن ها جلو افتاده اند اگر حالا فقط منظورمان بازی کردن باشد تردیدی جز گرفتن کنسول نکنید با اینکه قدیمی شده اند ولی هزینه کمتری صرف می کنید اگر با کامپیوتر بخواهید اینکار رو انجام بدهید مجبورید یک cpu چند هسته ای خوب با سرعت بالا و کارت گرافیک مدل بالا بگیرید که هزینه آن بالا است راه دیگر صبر کردن برای نسل جدید کنسول هاست که مشخص نیست چه موقعی به بازار بیایند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خود من هم همین مشکل رو داشتم ولی یک دلیل خوب برای اختلاف بین کنسول و pc هست و اون هم این است که زمانی بود که کارت های گرافیک پی سی ها ضعیف بود و همینطور سی پی یو آن ها و در مقابل کنسول ها با کارت های گرافیک قوی تری به صحنه آمدند و cpu های چند هسته ای .... حالا مشکل اینجاست که مدت ها از عرضه آخرین کنسول های ارایه شده گذشته و کامپیوترها بسرعت از هر لحاظ از آن ها جلو افتاده اند اگر حالا فقط منظورمان بازی کردن باشد تردیدی جز گرفتن کنسول نکنید با اینکه قدیمی شده اند ولی هزینه کمتری صرف می کنید اگر با کامپیوتر بخواهید اینکار رو انجام بدهید مجبورید یک cpu چند هسته ای خوب با سرعت بالا و کارت گرافیک مدل بالا بگیرید که هزینه آن بالا است راه دیگر صبر کردن برای نسل جدید کنسول هاست که مشخص نیست چه موقعی به بازار بیایند
    من 1 هفته پیش سیستم جمع کردن نزدیک 1400 شد ... در صورتی که با 340 بهترین کنسولو میتونستم بگیرم

اما لذتی که کامپیوتر به من میده شدیدا بالاست ... حس خوبی روی کنسول ندارم

حالا ممکنه یکی زندگیش کنسول باشه ... اما من نظر شخصی خودمو گفتم

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

توی 2 کلام
    1-اگه پولداری برو تو کار PC
    2-اگه بی پولی (برو بمیر) برو یه Xbox 360 elit بخر حالشو ببر
    وسلامو علیکم و رحمت ا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

تو کنسول تا ابد نمیتونی مزه ی بازی های استراتژیک رو احساس کنی!
    همین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به من هیچ وقت بازی با کامپیوتر حال نداد چون بازی به نظر من با کنسول زیباتر وبازیهایی مثل تیکن فقط برای کنسولهاست که هیچ وقت توی کامپیوتر نمی آید .

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تنها بازی که روی کنسول حال میده فوتباله ... PES لذت زیادی داره چون 2 نفرست

وگرنه بقیه بازیها فقط کامپیوتر

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •