نه عزیز من
اختلافشون خیلی کمه !!!
حالا اگه دوست داری از physx استفاده کنی میتونی 9600 رو نگهداری و 5770 رو هم بزاری بغلش !!!
اینطوری physx هم از دست نمیدی !!!
نه عزیز من
اختلافشون خیلی کمه !!!
حالا اگه دوست داری از physx استفاده کنی میتونی 9600 رو نگهداری و 5770 رو هم بزاری بغلش !!!
اینطوری physx هم از دست نمیدی !!!
سلام
چطور میشه با 5770 physx رو روشن کرد؟
اول باید برنامه nvidia physx نصب شده باشه !!!
توی هر بازی که از physx پشتیبانی میکنه باید تو تنظیماتش قسمتی داشته باشه که بشه physx روشن و خاموش کرد !!!
به نظر من وجود physx توی کارتهای nvidia یه برتری هست نسبت به ati هرچند جزی و Ati هم فعلا کم اورده!!!!!
دوستان طرفدار ati که میگن وجود physx چیز مهمی نیست پس چرا در به در دنبال کارتهای Ageia Physx هستن که بتونه physx رو براشون اچرا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم قبلاً انویدیا داشتم الان 5850 دارم
تا حالا که نبود physx رو احساس نکردم
قبل از اینکه 5850 بگیرم میخاستم از همین Ageia Physx بزارم کنارش ولی وقتی دیدم physx اونطور چیز مهم و تاثیر گزاری نیست بیخیال شدم
ati الان فروشش از انویدیا بیشتر شده اگه معنی کم اوردن اینه شما درست میگی !!!!
مگه ملاک قدرت فروش بیشتره!!!!!
فعلا که قویترین کارت گرافیک برای nvidia است (حتی 10%)
البته من تعصب رو برند nvidia یا ati ندارم ولی فعلا physx انویدا کارایش نسبت hovoc بیشتره![]()
فعلاً قویترین کارت با اختلاف زیاد 5970 ه
لطفاً نگو که کارت تک ملاکه و اگه مثلاً 2تا 480 بزنه قویتر میشه چون با این دما و مصرفی که 480 و کلاً سری 400 (به استثنا 460) دارن اصلاً نمیشه 2 تاییش کرد
ملاک قدرت فقط فیزیک نیست ... دما و مصرف و قیمت نسبت به کارایی مهمتر از فیزیکه و به همه ثابت شده خریدار اینا براش مهمتره و میبینی که فروش ati بالاتر رفته
من که چیزی از physx ندیدم و به نظرم بیشتر جنبه تبلیغات داره و ارزش نداره به خاطرش انویدیا خریده بشه
البته 460 ارزش خرید داره
درسته و hovoc نسبت به physx انویدیا حرفی برای گفتن نداره!!!
در مورد قویترین کارت که اینجور مقایسه اصلا درست نیست !!! چون از کجا معلوم اگه ati مثل nvidia به توان مصرفی کارت و در نتیجه دمای بالای کارت توجه نمیکرد محصولی بهتر از nvidia نداشت؟!!
چرا نگم تک کارت ملاکه!!ما باید بین 480 با 5870 حرف بزنیم.اگه اونجوری باشه که asus کارت گرافیکی زده که توش 2 تا 480 رو مجتمع کرده با یه خنک کننده بزرگ که از 5970 هم قوی تره
اخه من کی گفتم ملاک قدرت فیزیک هست!!!!؟؟؟؟ ولی قبول هم ندارم که دما و مصرف از کارایی کارت گرافیگ مهمتر باشه ولی در جای خودش دما و مصرف و به خصوص قیمت مهم هستن
physx هم درسته تاثیر کمی داره فعلا ولی وجودش بهتر از نبودش هست
Last edited by wildhunter; 05-09-2010 at 09:30.
فعلاً قویترین کارت با اختلاف زیاد 5970 ه
لطفاً نگو که کارت تک ملاکه و اگه مثلاً 2تا 480 بزنه قویتر میشه چون با این دما و مصرفی که 480 و کلاً سری 400 (به استثنا 460) دارن اصلاً نمیشه 2 تاییش کرد
ملاک قدرت فقط فیزیک نیست ... دما و مصرف و قیمت نسبت به کارایی مهمتر از فیزیکه و به همه ثابت شده خریدار اینا براش مهمتره و میبینی که فروش ati بالاتر رفته
من که چیزی از physx ندیدم و به نظرم بیشتر جنبه تبلیغات داره و ارزش نداره به خاطرش انویدیا خریده بشه
البته 460 ارزش خرید دارهدرسته و hovoc نسبت به physx انویدیا حرفی برای گفتن نداره!!!
در مورد قویترین کارت که اینجور مقایسه اصلا درست نیست !!! چون از کجا معلوم اگه ati مثل nvidia به توان مصرفی کارت و در نتیجه دمای بالای کارت توجه نمیکرد محصولی بهتر از nvidia نداشت؟!!میبینم که همتون شدین صاحب سبک و دلال وبرای تکنولوژی دو تا شرکت نظریه میدین..........چرا نگم تک کارت ملاکه!!ما باید بین 480 با 5870 حرف بزنیم.اگه اونجوری باشه که asus کارت گرافیکی زده که توش 2 تا 480 رو مجتمع کرده با یه خنک کننده بزرگ که از 5970 هم قوی تره
اخه من کی گفتم ملاک قدرت فیزیک هست!!!!؟؟؟؟ ولی قبول هم ندارم که دما و مصرف از کارایی کارت گرافیگ مهمتر باشه ولی در جای خودش دما و مصرف و به خصوص قیمت مهم هستن
physx هم درسته تاثیر کمی داره فعلا ولی وجودش بهتر از نبودش هست
بازم از این بحث های بیخود .
بس کنین دیگه فاتحه فروم خوندین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)