تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: بازار كار كدوم زبان برنامه نويسي بهتر و داغتر و پولسازتره؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راجع به سرمایه گذاری هم کلا در ایران درین بخش سرمایه گذاری زیادی نمیشه همون مقدار کم هم بخشیش صرف واردات تکنولوژی میشه ولی خوب اگر اون تیکه باقیمانده کیک رو میخوایم....باید بتونیم چیزی فراتر از همه بدیم...

2. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

توی ایران ---> C# - ASP.NET - SQL Server
    توی جهان ---> C/C++ - Java - ASP.NET - PHP

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هزینه یک پروژه بستگی به مکانی که اون پروژه رو سفارش داده هم داره.
    به عنوان مثال پروژه هایی که از شهرداری یکی از مناطق تهران یا صدا و سیما یا ثبت احوال و یا آموزش و پرورش سفارش داده میشه معمولا قرارداد های خوبی هم برای هزینش بسته میشه.
    این پروژه ها هم معمولا با بانک اطلاعاتی و زبانهای تحت وب سروکار دارند.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

8

درسته. البته برنامه نویسهای ایرانی خیلی آماتور کار میکنند. به نظرم اگر یک برنامه نویس وب حرفه ای باشه راحت میتونه پول در بیاره . ولی الان متاسفانه هر بچه 15 ساله ایرانی داره طراحی و برنامه نویسی وب کار میکنه.
    ببخشید برنامه نویسی نمیکنن اکثرا.با مدیریت محتوا کار می کنن.
    اگه هم واقعا بلد باشن می تونن پول دربیارن.
    حالا شما چرا حسودی می کنین؟!!
    منم 15 سالمه.ادعا هم نمی کنم بلدم.چون هنوز 1 سال باید فشرده کار کنم.شما می خوای مثلا برنامه نویسیتو به رخ ما بکشی؟با عرض معذرت
    طرف با 15 هزار تومن يه هاست و دامين برات مي خريد... و سايت هم طراحي ميكرد...! (هاست و دامين = 12 هزار تومن + 3 هزار تومن دسمزد برنامه نويس... واسه طراحي سايت و....) با اين وضع بازار... اگه ماهي يه نفر هم به پستش بخوره خيليه...!
    شک نکن.مدیریت محتوا !(همون جومولا ، نیوک و ...)
    مگه داره کوه می کنه؟خوب از سرش هم زیاده !
    قيمت برنامه هاي Packer و Protecter هم انقدر زياد هست... كه هيچ برنامه نويسي جرأت نمي كنه بره طرفش...! (دويست هزار تومن به بالا...!)
    خوب ارزش پول ما پایینه.
    پول و كيفيت رابطه مستقيمي با هم دارن...! هر چه قدر پول بيشتر باشه... كيفيت بيشتر ميشه و هر چه قدر كيفيت بيشتر بشه... پول هم بيشتر ميدن...! (البته تو ايران چه كيفيت بالا باشه چه پايين فرقي نمي كنه...! يه مقدار پول ميدن...!)
    کاملا درسته.
    راستي... هدف ما از اين پست ها چيه...؟!
    دعوای همیشگی برنامه نویسا !
    من بیشتر درخواست برنامه نویسی PHP دیدم.
    ولی به نظرم ASP.NET تو برنامه ها و سایت های بزرگتر بهتره.مثلا همین بانک های خدمون ...
    Last edited by ArashMiniStar; 14-09-2010 at 16:26.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دعوای همیشگی برنامه نویسا !
    اسپم...؟!

ولی به نظرم ASP.NET تو برنامه ها و سایت های بزرگتر بهتره.مثلا همین بانک های خدمون ...
    اين يه ضعف بزرگ تو سيستم هاي ايرانيه...!

IIS هم شد وب سرور...؟!؟!

خوب ارزش پول ما پایینه.
    اون برنامه محافظي كه گفتم رو ايراني ها نوشتن...!

توی جهان ---> C/C++ - Java - ASP.NET - PHP
    توي ايران ---> Delphi - VB - SQL
    توي جهان ---> C++ - PHP - SQL

سرور وب تو ايران = IIS ، تو خارج = Apache ...!

تو ايران دقيقاً همه چيز بر عكسه...!؟!

7. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببخشید برنامه نویسی نمیکنن اکثرا.با مدیریت محتوا کار می کنن.
    اگه هم واقعا بلد باشن می تونن پول دربیارن.
    حالا شما چرا حسودی می کنین؟!!
    منم 15 سالمه.ادعا هم نمی کنم بلدم.چون هنوز 1 سال باید فشرده کار کنم.شما می خوای مثلا برنامه نویسیتو به رخ ما بکشی؟با عرض معذرت
    سلام عزیز
    بله دیگه به قول شما اصلا برنامه نمینویسن . اونایی هم که برنامه نویس هستند بسیار آماتور و سطح پایین کار میکنند.
    من حسودی نمیکنم چون اصلا تخصصم و کارم برنامه نویسی نیست (من مهندس عمران هستم)
    ولی با برخوردهای مکرر و زیادی که با برنامه نویسها داشتم اون نظر رو دادم و اون صحبتها رو کردم.

9. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اين يه ضعف بزرگ تو سيستم هاي ايرانيه...!

IIS هم شد وب سرور...؟!؟!

تو ايران دقيقاً همه چيز بر عكسه...!؟!
    کاملا تائید میشه

راجع به برعکس بودن هم بیشتر بر میگرده به همون ضعف تئوریک......کار کردن با IIS کانفیگ کمتری میخواد تا Apache همینطور دانش کمتر.....ولی برای فرد کاردان داشتن پارامترهای بیشتر آزادی یعنی انعطاف و قدرت بیشتر.....به نظر من 90 درصد اقبال ASP.NET هم سادگی کار باهاش هست...من منکر ساده بودن نیستم ولی به شرطی که ساده بودن از قدرت و کیفیت کم نکنه .... خلاصه اینکه من خیلی کم پروژه مبتنی بر ASP.NET دیدم که چیز خوبی از آب درومده باشه...
    توی زبانهای برنامه نویسی هم همینطوره....

11. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

طرف با 15 هزار تومن يه هاست و دامين برات مي خريد... و سايت هم طراحي ميكرد...! (هاست و دامين = 12 هزار تومن + 3 هزار تومن دسمزد برنامه نويس... واسه طراحي سايت و....) با اين وضع بازار... اگه ماهي يه نفر هم به پستش بخوره خيليه...!
    ایشون سایت طراحی نمیکنه ... قالب های آماده رو ادیت میکنه.

مشكل اينجاست كه بازار برنامه نويسي وب هم خراب شده...!
    برای یه برنامه نویس خوب همیشه کار با حقوق عالی هست به شرط اینکه خود برنامه نویس ایده های عالی داشته باشه
    الان سایت ها از مشکل کلیشه ای بودن رنج میبرن و سایت های سازمان های بزرگ رو اگه ببینید همیشه ساختار متفاوتی دارن
    به نظر شما این سازمان ها میان 15 تومن میدن به اون نفری که قالب ادیت میکنه ؟ عمرا ! برای اینکه متفاوت باشن میان کلی پول میدن
    به یه برنامه نویس که نمونه کار عالی داشته باشه و میگن یه چیز متفاوت برای ما طراحی کن ... مطمئن باش به اندازه ی حقش به اون برنامه نویس
    حقوق میدن چون صد در صد باز هم بهش احتیاج دارن.

یه سری گروه هم دیدم که دارن روی ساخت انجین بازیسازی یا نرم افزار های گرافیکی کار میکنن
    به نظر من برنامه نویسی از اون حالت یکسان و یکنواخت طراحی نرم افزار حسابداری یا وب داره خارج میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه سری گروه هم دیدم که دارن روی ساخت انجین بازیسازی یا نرم افزار های گرافیکی کار میکنن
    به نظر من برنامه نویسی از اون حالت یکسان و یکنواخت طراحی نرم افزار حسابداری یا وب داره خارج میشه
    بله... خوشبختانه تنها چيزي كه تو ايران داره يه كم به صورت حرفه اي دنبال ميشه... و پيشرفت چشمگيري هم داشته و خواهد داشت... ساخت انجين و بازي ها كامپوتري ه...!

ولي... هنوز جاي كار زياد داره...! بايد سرمايه گذاري بيشتري تو اين زمينه بشه...!

البته دليل اين پيشرفت اينه كه تو ايران ، ديد بيشتر كاربرا از كامپيوتر يه وسيله واسه بازيه...! (جاي تأسف داره... ولي از يه لحاظ خيلي خوبه...!)

البته يه مشكل ديگه هم هست...! ساخت انجين و بازي هاي كامپيوتري... فقط به صورت گروهي ممكنه...! و ما ايراني ها هم تو كار گروهي خيلي ضعيف هستيم...! معمولاً بار گروه مي افته دوش يك يا چند نفر...! و اعضاي گروه با جون و دل كار نمي كنن...!

البته پتانسيل زيادي تو ايران وجود داره...! (چي گفتم...!؟!)

مشكل اينجاست كه تو راه درست سرمايه گذاري نميشه...! مثلاً فوتبال...! (البته بحث مربوط ميشه به برنامه نويسي و ربطي به فوتبال نداره...!) همه مي دونن كه فوتبال ايران بيشتر از اين نمي تونه پيشرفت كنه... اونوقت هر سال ميان كلي سرمايه گذاري مي كنن و... زور مي زنن تا فوتبال رو بكشن بالا...!

ولي... الان همين بحث ساخت بازي و انجين و... با اين كه با يه كم سرمايه گذاري بيشتر ميشه... كلي تو اين زمينه پيشرفت كرد و... ولي...!

ديگه حال تايپ كردن ندارم...! اين همه تايپ كردم...! چه فايده اي داره...؟! هيچي...!؟!

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

راجع به برعکس بودن هم بیشتر بر میگرده به همون ضعف تئوریک......کار کردن با IIS کانفیگ کمتری میخواد تا Apache همینطور دانش کمتر.....ولی برای فرد کاردان داشتن پارامترهای بیشتر آزادی یعنی انعطاف و قدرت بیشتر.....به نظر من 90 درصد اقبال ASP.NET هم سادگی کار باهاش هست...من منکر ساده بودن نیستم ولی به شرطی که ساده بودن از قدرت و کیفیت کم نکنه .... خلاصه اینکه من خیلی کم پروژه مبتنی بر ASP.NET دیدم که چیز خوبی از آب درومده باشه...
    توی زبانهای برنامه نویسی هم همینطوره....
    نمونش؟
    میشه توضیح بدید چه کاری رو میشه با PHP نوشت ولی با ASP.NET نمیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •