راجع به سرمایه گذاری هم کلا در ایران درین بخش سرمایه گذاری زیادی نمیشه همون مقدار کم هم بخشیش صرف واردات تکنولوژی میشه ولی خوب اگر اون تیکه باقیمانده کیک رو میخوایم....باید بتونیم چیزی فراتر از همه بدیم...
راجع به سرمایه گذاری هم کلا در ایران درین بخش سرمایه گذاری زیادی نمیشه همون مقدار کم هم بخشیش صرف واردات تکنولوژی میشه ولی خوب اگر اون تیکه باقیمانده کیک رو میخوایم....باید بتونیم چیزی فراتر از همه بدیم...
توی ایران ---> C# - ASP.NET - SQL Server
توی جهان ---> C/C++ - Java - ASP.NET - PHP
هزینه یک پروژه بستگی به مکانی که اون پروژه رو سفارش داده هم داره.
به عنوان مثال پروژه هایی که از شهرداری یکی از مناطق تهران یا صدا و سیما یا ثبت احوال و یا آموزش و پرورش سفارش داده میشه معمولا قرارداد های خوبی هم برای هزینش بسته میشه.
این پروژه ها هم معمولا با بانک اطلاعاتی و زبانهای تحت وب سروکار دارند.
ببخشید برنامه نویسی نمیکنن اکثرا.با مدیریت محتوا کار می کنن.درسته. البته برنامه نویسهای ایرانی خیلی آماتور کار میکنند. به نظرم اگر یک برنامه نویس وب حرفه ای باشه راحت میتونه پول در بیاره . ولی الان متاسفانه هر بچه 15 ساله ایرانی داره طراحی و برنامه نویسی وب کار میکنه.
اگه هم واقعا بلد باشن می تونن پول دربیارن.
حالا شما چرا حسودی می کنین؟!!
منم 15 سالمه.ادعا هم نمی کنم بلدم.چون هنوز 1 سال باید فشرده کار کنم.شما می خوای مثلا برنامه نویسیتو به رخ ما بکشی؟با عرض معذرت
شک نکن.مدیریت محتوا !(همون جومولا ، نیوک و ...)طرف با 15 هزار تومن يه هاست و دامين برات مي خريد... و سايت هم طراحي ميكرد...! (هاست و دامين = 12 هزار تومن + 3 هزار تومن دسمزد برنامه نويس... واسه طراحي سايت و....) با اين وضع بازار... اگه ماهي يه نفر هم به پستش بخوره خيليه...!
مگه داره کوه می کنه؟خوب از سرش هم زیاده !
خوب ارزش پول ما پایینه.قيمت برنامه هاي Packer و Protecter هم انقدر زياد هست... كه هيچ برنامه نويسي جرأت نمي كنه بره طرفش...! (دويست هزار تومن به بالا...!)
کاملا درسته.پول و كيفيت رابطه مستقيمي با هم دارن...! هر چه قدر پول بيشتر باشه... كيفيت بيشتر ميشه و هر چه قدر كيفيت بيشتر بشه... پول هم بيشتر ميدن...! (البته تو ايران چه كيفيت بالا باشه چه پايين فرقي نمي كنه...! يه مقدار پول ميدن...!)
دعوای همیشگی برنامه نویسا !راستي... هدف ما از اين پست ها چيه...؟!
من بیشتر درخواست برنامه نویسی PHP دیدم.توی ایران ---> C# - ASP.NET - SQL Server
ولی به نظرم ASP.NET تو برنامه ها و سایت های بزرگتر بهتره.مثلا همین بانک های خدمون ...
Last edited by ArashMiniStar; 14-09-2010 at 16:26.
اسپم...؟!دعوای همیشگی برنامه نویسا !
اين يه ضعف بزرگ تو سيستم هاي ايرانيه...!ولی به نظرم ASP.NET تو برنامه ها و سایت های بزرگتر بهتره.مثلا همین بانک های خدمون ...
IIS هم شد وب سرور...؟!؟!
اون برنامه محافظي كه گفتم رو ايراني ها نوشتن...!خوب ارزش پول ما پایینه.![]()
توي ايران ---> Delphi - VB - SQLتوی ایران ---> C# - ASP.NET - SQL Server
توی جهان ---> C/C++ - Java - ASP.NET - PHP
توي جهان ---> C++ - PHP - SQL
سرور وب تو ايران = IIS ، تو خارج = Apache ...!
تو ايران دقيقاً همه چيز بر عكسه...!؟!
سلام عزیز
بله دیگه به قول شما اصلا برنامه نمینویسن . اونایی هم که برنامه نویس هستند بسیار آماتور و سطح پایین کار میکنند.
من حسودی نمیکنم چون اصلا تخصصم و کارم برنامه نویسی نیست(من مهندس عمران هستم
)
ولی با برخوردهای مکرر و زیادی که با برنامه نویسها داشتم اون نظر رو دادم و اون صحبتها رو کردم.
کاملا تائید میشه
راجع به برعکس بودن هم بیشتر بر میگرده به همون ضعف تئوریک......کار کردن با IIS کانفیگ کمتری میخواد تا Apache همینطور دانش کمتر.....ولی برای فرد کاردان داشتن پارامترهای بیشتر آزادی یعنی انعطاف و قدرت بیشتر.....به نظر من 90 درصد اقبال ASP.NET هم سادگی کار باهاش هست...من منکر ساده بودن نیستم ولی به شرطی که ساده بودن از قدرت و کیفیت کم نکنه .... خلاصه اینکه من خیلی کم پروژه مبتنی بر ASP.NET دیدم که چیز خوبی از آب درومده باشه...
توی زبانهای برنامه نویسی هم همینطوره....
ایشون سایت طراحی نمیکنه ... قالب های آماده رو ادیت میکنه.طرف با 15 هزار تومن يه هاست و دامين برات مي خريد... و سايت هم طراحي ميكرد...! (هاست و دامين = 12 هزار تومن + 3 هزار تومن دسمزد برنامه نويس... واسه طراحي سايت و....) با اين وضع بازار... اگه ماهي يه نفر هم به پستش بخوره خيليه...!
برای یه برنامه نویس خوب همیشه کار با حقوق عالی هست به شرط اینکه خود برنامه نویس ایده های عالی داشته باشه
الان سایت ها از مشکل کلیشه ای بودن رنج میبرن و سایت های سازمان های بزرگ رو اگه ببینید همیشه ساختار متفاوتی دارن
به نظر شما این سازمان ها میان 15 تومن میدن به اون نفری که قالب ادیت میکنه ؟ عمرا ! برای اینکه متفاوت باشن میان کلی پول میدن
به یه برنامه نویس که نمونه کار عالی داشته باشه و میگن یه چیز متفاوت برای ما طراحی کن ... مطمئن باش به اندازه ی حقش به اون برنامه نویس
حقوق میدن چون صد در صد باز هم بهش احتیاج دارن.
یه سری گروه هم دیدم که دارن روی ساخت انجین بازیسازی یا نرم افزار های گرافیکی کار میکنن
به نظر من برنامه نویسی از اون حالت یکسان و یکنواخت طراحی نرم افزار حسابداری یا وب داره خارج میشه
بله... خوشبختانه تنها چيزي كه تو ايران داره يه كم به صورت حرفه اي دنبال ميشه... و پيشرفت چشمگيري هم داشته و خواهد داشت... ساخت انجين و بازي ها كامپوتري ه...!یه سری گروه هم دیدم که دارن روی ساخت انجین بازیسازی یا نرم افزار های گرافیکی کار میکنن
به نظر من برنامه نویسی از اون حالت یکسان و یکنواخت طراحی نرم افزار حسابداری یا وب داره خارج میشه
ولي... هنوز جاي كار زياد داره...! بايد سرمايه گذاري بيشتري تو اين زمينه بشه...!
البته دليل اين پيشرفت اينه كه تو ايران ، ديد بيشتر كاربرا از كامپيوتر يه وسيله واسه بازيه...! (جاي تأسف داره... ولي از يه لحاظ خيلي خوبه...!)
البته يه مشكل ديگه هم هست...! ساخت انجين و بازي هاي كامپيوتري... فقط به صورت گروهي ممكنه...! و ما ايراني ها هم تو كار گروهي خيلي ضعيف هستيم...! معمولاً بار گروه مي افته دوش يك يا چند نفر...! و اعضاي گروه با جون و دل كار نمي كنن...!
البته پتانسيل زيادي تو ايران وجود داره...! (چي گفتم...!؟!)
مشكل اينجاست كه تو راه درست سرمايه گذاري نميشه...! مثلاً فوتبال...! (البته بحث مربوط ميشه به برنامه نويسي و ربطي به فوتبال نداره...!) همه مي دونن كه فوتبال ايران بيشتر از اين نمي تونه پيشرفت كنه... اونوقت هر سال ميان كلي سرمايه گذاري مي كنن و... زور مي زنن تا فوتبال رو بكشن بالا...!
ولي... الان همين بحث ساخت بازي و انجين و... با اين كه با يه كم سرمايه گذاري بيشتر ميشه... كلي تو اين زمينه پيشرفت كرد و... ولي...!
ديگه حال تايپ كردن ندارم...! اين همه تايپ كردم...! چه فايده اي داره...؟! هيچي...!؟!
نمونش؟راجع به برعکس بودن هم بیشتر بر میگرده به همون ضعف تئوریک......کار کردن با IIS کانفیگ کمتری میخواد تا Apache همینطور دانش کمتر.....ولی برای فرد کاردان داشتن پارامترهای بیشتر آزادی یعنی انعطاف و قدرت بیشتر.....به نظر من 90 درصد اقبال ASP.NET هم سادگی کار باهاش هست...من منکر ساده بودن نیستم ولی به شرطی که ساده بودن از قدرت و کیفیت کم نکنه .... خلاصه اینکه من خیلی کم پروژه مبتنی بر ASP.NET دیدم که چیز خوبی از آب درومده باشه...
توی زبانهای برنامه نویسی هم همینطوره....
میشه توضیح بدید چه کاری رو میشه با PHP نوشت ولی با ASP.NET نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)