ممنون.. یه فن خوب میشه معرفی کنین؟ نوع فن به نوع مادربرد ربطی نداره؟
ممنون.. یه فن خوب میشه معرفی کنین؟ نوع فن به نوع مادربرد ربطی نداره؟
میتونی یه گرین بوفالو بخری که کاملا سایلنت هست..... 18 تومنهممنون.. یه فن خوب میشه معرفی کنین؟ نوع فن به نوع مادربرد ربطی نداره؟
فن هم به مادربرد مربوط میشه چون سوکت ها با هم تفاوت دارن
![]()
ممنون، خوب الان بنظرتون واسه مادربوردم چه فنی مناسبه؟ ( مادربردم ASUS P5PL2)
Last edited by farshidcivil; 28-08-2010 at 20:45.
من می گم یه فن بگیر که پیچش راحت بسته بشه من فقط 10 دقیقه با پیچاش ور رفتم تا بسته شد
(حواست باشه پیچ های فن خراب نباشه)
فن خوبی که بگیری همیشه دمای سیستمت کم وخوه مثلا من قبل از عوض کردن فن دمای سیستم 50 یا 48 بود الان شده 34 یا بعضی وقتی 31 یا 28(وقتی کولر روشنه)
پس دفت کن همین فنی هم که دوستمون میگن کیفیتش خوبه
من خیلی جاها خوندم که برای تعویض فن به لورکلاک هم اشاره کردن، یعنی چی اورکلاک؟ یا مثلا واتر کول، یه سری اصطلاحات واسم نا اشناست
Last edited by farshidcivil; 28-08-2010 at 23:01.
بنده هم اطلاعی ندارم
ولی تا اونجایی که می دونم ربطی به فن نداره !
شما فن قدیمی رو از جا در میاری بعدش یه فن جدید جاش می زاری(م این کار رو کردم وسیستممون هنوز نفس می کشه) .همین ، دیگه اور کلاک ومورکلاک و چهار کلاک نمی خواد
(باید دقت کنی که سوکت جدید به جا سوکت مادربورد بخوره فکر کنم نکته ی مهمش این بود)
البته دوستان اگه من اشتباه می کنم بهم بگین
اینم یه مقاله شاید فرجی شد من خوندم قاطی کردم حالا شما بخون بین چی میشه
تیبان:
اورکلاک چیست ؟
timing of a computer so that the processor will work at a higher speed than indicated by the computer supplier (for example: run at 200MHz instead of 166 MHz)
-------------------------------------------------------------------------------------------
این کلمه انگلیسی تعریف اورکلاک به زبان 1 جمله ای هستش . حالا مفهومش یعنی چی؟
اورکلاک به زبان ساده یعنی انفجار ولی نه اون انفجار واقعی انفجار به معنی اینکه یک قطعه سخت افزاری توسط نرم افزار در محیط ویندوز یا به وسیله bios مادربورد در سرعت انتقال داده ها تغییر ایجاد بشه کم بشه یا زیاد بشه و معمولا روال کار بر اینه که این سرعت ها زیاد بشه و تا جایی که قطعه شما امکان تحمل این فشار رو داشته باشه و هنگ نکنه و یا نسوزه.
------------------------------------------------------------------------------------------
یک مثال: سی پی یو AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ رو می خواهیم تبدیل کنیم به
سی پی یو DualCore AMD Athlon 64 X2, 2320 MHz 4400+
رای اینکه شما این کارو انجام ندید من فقط نتایج اون رو برای شما میزارم چون 1 اشتباه کوچولو ممکنه باعث بشه که سی پی یو
شما بسوزه و خر بیار و باقالی ببر...
-------------------------
مشخصات سی پی یو اول :
CPU Properties:
CPU Type: + AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000
CPU Alias Brisbane
CPU Stepping BH-G1
Instruction Set x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3
Original Clock 2100 MHz
Min / Max CPU Multiplier 4.0x / 10.5x
Engineering Sample No
L1 Code Cache 64 KB per core (Parity)
L1 Data Cache 64 KB per core (ECC)
L2 Cache 512 KB per core (On-Die, ECC, Full-Speed
---------------------------------------------------------------------------------
سی پی یو در حالت اورکلاک شده:
Overclock
CPU Properties
:
CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+
CPU Alias Brisbane
CPU Stepping BH-G1
Engineering Sample No
CPUID CPU Name AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+
CPUID Revision 00060FB1h
CPU Speed:
CPU Clock 2319.5 MHz (original: 2100 MHz, overclock: 10%)
CPU Multiplier 10x
CPU FSB 232.0 MHz (original: 200 MHz, overclock: 16%)
HyperTransport Clock 1159.8 MHz
Memory Bus 463.9 MHz
DRAM:FSB Ratio CPU/5
CPU Cache:
L1 Code Cache 64 KB per core (Parity)
L1 Data Cache 64 KB per core (ECC)
L2 Cache 512 KB per core (On-Die, ECC, Full-Speed
----------------------------------------------------------------------------------------
برای اورکلاک کردن قطعتون میتونید از طریق bios مادربوردتون اگه ساپورت کنه استفاده کنید .از طریق نرم افزار هم میشه داخل ویندوز
ولی توصیه بنده به شما اینه که اول تحقیق کنید چند تا مطلب هم از تو سایت های دیگه بخونید بعد شروع به این کار کنید چون فوق العاده خطرناکه
فنو عوضش کردم صداش که کم شده ولی یه مشکل بزرگ دارم ، موقع روشن کردن سیستم چن بار بوق میزنه و اروره FAN ERROR رو میده و باس F1 و بزنم تا بالا بیاد، ممکنه فنو بد نصب کرده باشم، دیگه محکمتر از این نمیشد
فکر نکنم ربطی به محکم بود داشته باشه
بهتره در کیس رو باز بزاری و اون موقع روشن کن وببین چه جوری اصلا روشن می شه؟ درست می چرخه ؟شاید سیم ها وفیش هاش رو بر عکس زدی؟یا اینکه جای فیشش لق بوده
یه عکس هم اگه می تونی از فن جدید که نسب هست و جای فیشش بزار ببینم !![]()
با توجه به عکس ها شما فیش فن سی پی یو رو زدین به جای فن پاور البته خوب راه دیگه ای هم نداشتین چون نمیخوره بهش
فکر کنم اگر بایوس در حالتی باشه که سرعت فن رو با دمای سی پیو تنظیم کنه شما به مشکل بخوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)