تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: فیبر!قضیه این اینترنت فیبر نوری چیه؟!نت 50 مگ!!!

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

بابا چرا انقدر مسائلو پیچیده میکنید...؟

اینترنتی که ارگانای دولتی استفاده میکنن بسته به ارگان و خرجی که میتونه بکنه از اینم حتی میتونه بالاتر بره سرعتش... پست صفحه قبل منو بخونید و الکی اسپم نکنید پشت هم...!!!

ارگانا و سازمانای مهم دولتی که پهنای باند زیادی نیاز دارن و یا هاستینگا که نمیرن ADSL بخرن... پهنای باند میخرن..... ای بابا...

قضییه ـش متفاوته با تمام تصورات شما.... این طرفم احتمالاً یا هاستینگه و پهنای باند مال خودشونه یا ادمین/کارمند سرور یکی از ارگانای دولتی/مهم خصوصیه...

اگه بابات خر میلیاردره، توئم برو با یه مقدار رشوه جات، یکی از اینا بکش توی خونه ـت و ماهی 10-20 میلیون پولو بکن تو حلقوم شرکت زیرساخت......

والسلام... انقدر بحث و اما و اگر و تهمت و offended بودن و انگار مالتونو خوردن و غیره نداره...

منم اینو میشناسم... همه میشناسنش...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    یکم واضح تر لطفا! از چه لحاظ همه میشناسنش؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

کد:
    یکم واضح تر لطفا! از چه لحاظ همه میشناسنش؟!
    از این لحاظ که دانلود میکنه...

البته من تاحالا بهش سفارش ندادم چون خودم سرور دارم ولی میبینی که اونهمه از بچه های pt ازش تا حالا گرفتن...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آخه شبکه نهر آب نیست نصف شبی بری با بیل منحرفش کنی سمت زمین خودت ادمین شبکه واسه همین مواقع هست دیگه مطمئن باش مو رو از ماست میکشن بیرون. بعد خود جناب ادمین که از سر راه نیومده گزینش شده اومده سرکار اعتبار داره نمی یاد خودشو خراب کنه فردا بخاطر یک شغل کاذب بندازنش بیرون کلی درآمدش رو هم از دست بده. بعد هر ارگان یا موسسه به اندازه نیازش میره پهنای باند میگیره اضافه نمیاره.قبلا هم یک بحث شده بود و محتوی تاپیک تکراریه:

کد:

4. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

با ماهواره تا 32 مگابیت میشه دانلود داشت. خودم هم 16 مگ چند روزی دستم بود.البته هکی بود.
    اما من بیتشر از 32 مگ تا حالا ندیدم که تا 4 مگابایت و خرده ایی فکر کنم برسه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

آخه شبکه نهر آب نیست نصف شبی بری با بیل منحرفش کنی سمت زمین خودت ادمین شبکه واسه همین مواقع هست دیگه مطمئن باش مو رو از ماست میکشن بیرون. بعد خود جناب ادمین که از سر راه نیومده گزینش شده اومده سرکار اعتبار داره نمی یاد خودشو خراب کنه فردا بخاطر یک شغل کاذب بندازنش بیرون کلی درآمدش رو هم از دست بده. بعد هر ارگان یا موسسه به اندازه نیازش میره پهنای باند میگیره اضافه نمیاره.قبلا هم یک بحث شده بود و محتوی تاپیک تکراریه:

کد:
    اینجا ایرانه و خر تو خر تر از این حرفاس...

مثلاً طرف ادمین سرور یه ارگانی باشه یا مسئول کنترل سرور باشه و غیره، از 8 صبح تا 4-5 بعد از ظهر نهایتاً اینترنت مشغوله... پهنای باند مفته طرف میزاره دانلود توی بقیه ساعات... کی به کیه...؟ چه اتفاق میخواد بیفته...؟ من میشناسم کسایی که این کارو میکنن البته فقط واسه خودشون نه اینکه سفارش بگیرن....

هاستینگی چیزیم باشه که چه بهتر نونش تو روغنه.... حتی ممکنه تو سرور یکی از دانشگاها باشه که دیگه بیش از پیش خر تو خر تره.....

به هر حال تنها جایی که میتونه این سرعتو کسب کنه چنین جاهاییه و حتماً خودش یا مدیر شبکه ـس یا از دست اندر کارانه که به این سرعت دسترسی داره...

حالا اون ارگان/سازمان/شرکت/دانشگاه مثلاً از چند میلیون تا چند ده میلیون تومن ماهیانه واسه اینترنتش پول میده به زیرساخت، براش چه فرقی میکنه حالا مدیر و کارمندای سرورشم دانلود بکنن در ساعات تعطیلی سازمان...

در کل چیز عجیبی نیست...

در هر صورت شرکت زیرساخت (لعنت الله علیه) همه اینا رو تأمین میکنه و خودش و یا شرکتای زیرمجموعه و وابسته ـش یا شرکتای خصوصی، به بقیه میفروشن... توی نشریات ، تبلیغاتای بعضی شرکتا رو با موضوع "پهنای باند اختصاصی" حتماً دیدید... خود زیرساختم 100 درصد میده چون منبع خودشه و درآمد مستقیم بهتر از واسطه ـس...

تازه حتی لازم نیست که توی سرور باشه...! کافیه یه اتصال ریموت برقرار کنه و از کامپیوتر خونه ـش همه دانلودا و کارا رو انجام بده و بعدش بره از تو هارد سرور کپی کنه تو هارد سفارش دهنده و بفرسته در خونه ـش...
    Last edited by Cleeev; 26-08-2010 at 00:18.

7. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جناب Cleeev اگر شما اینجوری فکر میکنید من دیگه نمی تونم طرز فکر خودم رو به شما تحمیل کنم. ولی می دونم هرچیزی حسابی داره و اینها همه ثبت میشه.هیچ شرکتی راضی نیست اموالش صرف امور شخصی یک نفر بشه.
    فروشنده هم قول میدم تا 5 سال دیگه بلکه هم بیشتر نتونه تست 50 Mb از سایت زیر بندازه اگر روی نقشه ایران کلیک کنید لیست 10 شرکت برتر میاد:
    کد:
    که طبق معمول فیزیک نظری اوله.

داره خودمونی میشه totayma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت كامپيوتر

پيش فرض

بی خیال بابا اصلا به شما اینترنت 50 مگ بدن میخواین تا کی دانلود کنینفکر نون باشید که خربزه ابه...

داره خودمونی میشه wwepersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام من ديروز رفتم و كل شركت ها رو تو اينترنت گشتم من تو شهر اروميه هستم اينترنت 50 مگ هست و كاملا هم درسته ميتونم بهتون ثابت كنم و حتي ميدونم از كجا دوستت گرفته از خود مخابرات گرفته حالا من بهتون لينك سايت مخابرات آذربايجان غربي رو ميدم اونجا دست چپ تو منو نوشته ليست isp هاي استان بزنيد روش و و ليست رو دانلود كنيد بعد كه بازش كرديد ميبينيد مخابرات چه سرعتي داره فقط من تونستم توش يك جا رو پيدا كنم كه اينترنت 50 مگ داده بود اونم به شركت آنا اينترنت اروميه به نظرتون اين انصافه كه خود شركت ها برن از مخابرات اينترنت مفت بخرن و از اينترنت خودشون استفاده نكنن بعد بيان به ما اينترنت ها ي كم سرعت و در بو داغون خودشون رو با قيمت هاي هنگگفت بخرن مخابراتي كه 512 رو ميده 26 هزار تومن خودشم نامحدود 50 مگ رو هم حتما ميده 1 مليون شايدم كمتر در حالي كه ما به خوايم از اين شركت ها اينترنت 512 بگيريم بايد بالا تر از 100 هزار پول بديم حالا خودتون بريد دانلود كنيد ببينيد
    کد:
    اون لينك بالايي ماله صفحه ي اصليش بود كه بايد از منوش بريد ليست isp هاي استان رو پيدا كنيد و روش كليك كنيد وبعدش دانلودش كنيد الانم لينك صفحه ي دانلود رو هم تو زير واستون ميذارم:
    کد:

11. 2 کاربر از wwepersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

آقا چرا اینقدر بحث میکنید.
    این سرعت که چیزی نیست.

ما هم تو دانشگاهمون حدود فقط 120 تا سیستم کلاینت داریم که سرعت هرکدوم ثابت تا 3مگابایت در ثانیه میره
    طرفی هم که پشت سیستم اصلی نشسته یا به اصطلاح همون ادمین سایت هست باهام رفیقه و چندبار دیدم با سرعت 15مگابایت بر ثانیه داره دانلود میکنه.(فصل 8 سریال24 هم دادم اون واسم دانلود کرد) خدا خیرش بده.
    دانشگاه بصورت سفارشی از مخابرات فیبر گرفته و داره حالشو میبره.پهنای باند کلی دانشگاه هم فکر کنم 1گیگابایت بر ثانیه باشه. حالا فرض کنید اون اقای ادمین بیاد و بزاره رو دانلود...مگه چی میشه!! البته بنده خدا اینکاره نیست و ادم درستیه.
    ----
    راستی این طرف هم که سرعت 6مگ داره عجب پولی داره میزنه جیب!
    و مطمئن باشید 100% توی یه ارگان دولتی یا دانشگاهی هست.
    والسلام

13. این کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wwepersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خوب دوست من ما كه دانشگاه رو نميگم اگه شما دانشگاه ميگي اونه ببين ديگه خود مخابرات با چه سرعتي ميره اينترنت ما داريم سر يه آدم معمولي حرف ميزنيم كه اين كارو كرده من هر چي دارم فكر ميكنم ميگم برم تو مخابرات كار كنم بهتره يه اينترنتي در همون سرعت ها بهم ميدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •