یکم واضح تر لطفا! از چه لحاظ همه میشناسنش؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یکم واضح تر لطفا! از چه لحاظ همه میشناسنش؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
از این لحاظ که دانلود میکنه...
البته من تاحالا بهش سفارش ندادم چون خودم سرور دارم ولی میبینی که اونهمه از بچه های pt ازش تا حالا گرفتن...
آخه شبکه نهر آب نیست نصف شبی بری با بیل منحرفش کنی سمت زمین خودتادمین شبکه واسه همین مواقع هست دیگه مطمئن باش مو رو از ماست میکشن بیرون. بعد خود جناب ادمین که از سر راه نیومده گزینش شده اومده سرکار اعتبار داره نمی یاد خودشو خراب کنه فردا بخاطر یک شغل کاذب بندازنش بیرون کلی درآمدش رو هم از دست بده. بعد هر ارگان یا موسسه به اندازه نیازش میره پهنای باند میگیره اضافه نمیاره.قبلا هم یک بحث شده بود و محتوی تاپیک تکراریه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با ماهواره تا 32 مگابیت میشه دانلود داشت. خودم هم 16 مگ چند روزی دستم بود.البته هکی بود.
اما من بیتشر از 32 مگ تا حالا ندیدم که تا 4 مگابایت و خرده ایی فکر کنم برسه
اینجا ایرانه و خر تو خر تر از این حرفاس...
مثلاً طرف ادمین سرور یه ارگانی باشه یا مسئول کنترل سرور باشه و غیره، از 8 صبح تا 4-5 بعد از ظهر نهایتاً اینترنت مشغوله... پهنای باند مفته طرف میزاره دانلود توی بقیه ساعات... کی به کیه...؟ چه اتفاق میخواد بیفته...؟ من میشناسم کسایی که این کارو میکنن البته فقط واسه خودشون نه اینکه سفارش بگیرن....
هاستینگی چیزیم باشه که چه بهتر نونش تو روغنه.... حتی ممکنه تو سرور یکی از دانشگاها باشه که دیگه بیش از پیش خر تو خر تره.....
به هر حال تنها جایی که میتونه این سرعتو کسب کنه چنین جاهاییه و حتماً خودش یا مدیر شبکه ـس یا از دست اندر کارانه که به این سرعت دسترسی داره...
حالا اون ارگان/سازمان/شرکت/دانشگاه مثلاً از چند میلیون تا چند ده میلیون تومن ماهیانه واسه اینترنتش پول میده به زیرساخت، براش چه فرقی میکنه حالا مدیر و کارمندای سرورشم دانلود بکنن در ساعات تعطیلی سازمان...
در کل چیز عجیبی نیست...
در هر صورت شرکت زیرساخت (لعنت الله علیه) همه اینا رو تأمین میکنه و خودش و یا شرکتای زیرمجموعه و وابسته ـش یا شرکتای خصوصی، به بقیه میفروشن... توی نشریات ، تبلیغاتای بعضی شرکتا رو با موضوع "پهنای باند اختصاصی" حتماً دیدید... خود زیرساختم 100 درصد میده چون منبع خودشه و درآمد مستقیم بهتر از واسطه ـس...
تازه حتی لازم نیست که توی سرور باشه...! کافیه یه اتصال ریموت برقرار کنه و از کامپیوتر خونه ـش همه دانلودا و کارا رو انجام بده و بعدش بره از تو هارد سرور کپی کنه تو هارد سفارش دهنده و بفرسته در خونه ـش...
Last edited by Cleeev; 26-08-2010 at 00:18.
جناب Cleeev اگر شما اینجوری فکر میکنید من دیگه نمی تونم طرز فکر خودم رو به شما تحمیل کنم. ولی می دونم هرچیزی حسابی داره و اینها همه ثبت میشه.هیچ شرکتی راضی نیست اموالش صرف امور شخصی یک نفر بشه.
فروشنده هم قول میدم تا 5 سال دیگه بلکه هم بیشتر نتونه تست 50 Mb از سایت زیر بندازه اگر روی نقشه ایران کلیک کنید لیست 10 شرکت برتر میاد:
که طبق معمول فیزیک نظری اوله.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی خیال بابا اصلا به شما اینترنت 50 مگ بدن میخواین تا کی دانلود کنینفکر نون باشید که خربزه ابه...
![]()
سلام من ديروز رفتم و كل شركت ها رو تو اينترنت گشتم من تو شهر اروميه هستم اينترنت 50 مگ هست و كاملا هم درسته ميتونم بهتون ثابت كنم و حتي ميدونم از كجا دوستت گرفته از خود مخابرات گرفته حالا من بهتون لينك سايت مخابرات آذربايجان غربي رو ميدم اونجا دست چپ تو منو نوشته ليست isp هاي استان بزنيد روش و و ليست رو دانلود كنيد بعد كه بازش كرديد ميبينيد مخابرات چه سرعتي داره فقط من تونستم توش يك جا رو پيدا كنم كه اينترنت 50 مگ داده بود اونم به شركت آنا اينترنت اروميه به نظرتون اين انصافه كه خود شركت ها برن از مخابرات اينترنت مفت بخرن و از اينترنت خودشون استفاده نكنن بعد بيان به ما اينترنت ها ي كم سرعت و در بو داغون خودشون رو با قيمت هاي هنگگفت بخرن مخابراتي كه 512 رو ميده 26 هزار تومن خودشم نامحدود 50 مگ رو هم حتما ميده 1 مليون شايدم كمتر در حالي كه ما به خوايم از اين شركت ها اينترنت 512 بگيريم بايد بالا تر از 100 هزار پول بديم حالا خودتون بريد دانلود كنيد ببينيد
اون لينك بالايي ماله صفحه ي اصليش بود كه بايد از منوش بريد ليست isp هاي استان رو پيدا كنيد و روش كليك كنيد وبعدش دانلودش كنيد الانم لينك صفحه ي دانلود رو هم تو زير واستون ميذارم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا چرا اینقدر بحث میکنید.
این سرعت که چیزی نیست.
ما هم تو دانشگاهمون حدود فقط 120 تا سیستم کلاینت داریم که سرعت هرکدوم ثابت تا 3مگابایت در ثانیه میره
طرفی هم که پشت سیستم اصلی نشسته یا به اصطلاح همون ادمین سایت هست باهام رفیقه و چندبار دیدم با سرعت 15مگابایت بر ثانیه داره دانلود میکنه.(فصل 8 سریال24 هم دادم اون واسم دانلود کرد) خدا خیرش بده.
دانشگاه بصورت سفارشی از مخابرات فیبر گرفته و داره حالشو میبره.پهنای باند کلی دانشگاه هم فکر کنم 1گیگابایت بر ثانیه باشه. حالا فرض کنید اون اقای ادمین بیاد و بزاره رو دانلود...مگه چی میشه!! البته بنده خدا اینکاره نیست و ادم درستیه.
----
راستی این طرف هم که سرعت 6مگ داره عجب پولی داره میزنه جیب!
و مطمئن باشید 100% توی یه ارگان دولتی یا دانشگاهی هست.
والسلام
خوب دوست من ما كه دانشگاه رو نميگم اگه شما دانشگاه ميگي اونه ببين ديگه خود مخابرات با چه سرعتي ميره اينترنت ما داريم سر يه آدم معمولي حرف ميزنيم كه اين كارو كرده من هر چي دارم فكر ميكنم ميگم برم تو مخابرات كار كنم بهتره يه اينترنتي در همون سرعت ها بهم ميدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)