تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: لطفا یکی مشکل سیستم نو من رو حل کنه

داره خودمونی میشه N.H.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مازندران - نکا

1

سلام ممنون دوست عزیز

جواب سوال اول: بعد از عبور صفحه اول که مشخصات سیستم رو میاره و قبل از آمدن صفحه ویندوز یهو یه صفحه میاد و هارد جلو نمیره و یا گاهی ریست میشه، ولی همین که خاموش و روشن کنم درست میشه

جواب سوال دوم: ویندوز XP ، خیر ، فقط دیشب که با برنامه HDD REGENRETOR کار کردم یه دفه اینطور شد و باز درس شد.

جواب سوال سوم: معمولا" سیستم هنگ نمیکنه، تنها مشکل ریست شدن انهم برای اولین بار است .

جواب سوال چهارم: هدسینگ پل شمالی را متوجه نشدم

این همه استاد تو این فروم هستند واقعا یکی نمیدونه مشکل سیستم من از کجاست ؟ انهم سیستمی که تمام قطعات نو هست جز هارد که انهم حدود 3 ماه بیشتر کار نکرده با یک سیستم دیگر
    هوالعلیم
    با سلام ، شما لطفا ram های سیستم را بصورت مجزا و تک تک تست کرده و نتیجه را گزارش کنید در بعضی از مواقع اشکالاتی در ماژول های ram بوجود می آید که نرم افزار cpu-z آن را نشان نمیدهد پس اگر ram دیگری در دسترس تان است سیستم را با آن چک کنید والا با ram خودتان بصورت مجزا این کار را انجام داده تا ram معیوب مشخص گردد لطفا مواردی را که عرض شد بادقت انجام دهید اگر مشکلتان حل نشد مجددا درخواست کنید تا مرحله به مرحله راهنمایی شوید ان شاالله مشکلتان حل میشود ناراحت نباشید.

2. این کاربر از N.H.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممکنه ایراد از هارد باشه با توجه به اینکه صفحه ی آبی اومده اگه یه هارد دیگه داری با اون تست کن
    رم چی با یه رم دیگه امتحان کردی؟
    از کجا میدونی رمت سالمه اول جای رمو عوض کن اگه جواب نداد با یه رم دیگه امتحان کن
    چون گفتم اگه بایوس سالم باشه این ایراد از 3 قطعه میتونه باشه رم-هارد-پاور
    Last edited by mehrdad mm; 22-08-2010 at 19:16.

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممکنه ایراد از هارد باشه با توجه به اینکه صفحه ی آبی اومده اگه یه هارد دیگه داری با اون تست کن رم چی با یه رم دیگه امتحان کردی؟از کجا میدونی رمت سالمه اول جای رمو عوض کن اگه جواب نداد با یه رم دیگه امتحان کن
    هارد رو دوباره با اون نرم افزار اسکن کردم هیچ بدسکتوری پیدا نکرد و سالمه، مهرداد اون روز یه مهندس تو روم میگفت احتمال زیاد I/O مادربردت دچار مشکل شده؟ و میگفت خازنها چون اول خالی هست نمیتونن بکشن ولی وقتی یک بار سیستم روشن خاموش بشه خازنها شارژ میشن و مشکل حل میشه، یعنی باید مادربرد گیگا رو ببرم گارانتی ؟ اینم از خرید سیستم نو تو ایران

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

رمتو هم چک کن اگه درست نشد برو سراغ مین
    من تعجبم من از این مین زیاد برای مشتری بستم تا حالا خرابی نداشت

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رمتو هم چک کن اگه درست نشد برو سراغ مین من تعجبم من از این مین زیاد برای مشتری بستم تا حالا خرابی نداشت
    رمها رو چطور چک کنم؟ اول که میخواد سیستم بیاد بالا اکی میزنه یعنی سالمه! اگه غیر از اینه بگو چطور تستشون کنم؟ واقعا دیگه موندم چکار کنم. اخه سیستم هیچ مشکلی نداره، یعنی اگر یه بار خاموش روشن کنی تا فاصله زمانی 2-3 ساعت هم باز روشن میشه ولی اگه مثلا" سرشب خاموش باشه تا صبح بعد دیگه صبح بخوای روشن کنی بایستی دو بار بزنی که بیاد بالا! اصلا اگه مشکلی برای مادربرد پیش نیاد که بیخیال این عیب شم و همیشه دو بار روشنش کنم؟

احسان شیرازی داداش شما کجا غیبتون زد؟ ولتاژ چی رو گفتی زیاد کنم؟ لطفا بیا یه راهنماییم کن همشهری

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

رم هارو تک تک چک کن
    رو همه ی اسلاتها
    یه رم نمیتونی از یکی قرض بگیری امتحان کنی؟

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من امشب یکی از رمها رو بیرون میارم که ببینم صبح روشن میشه یا نه ولی یک سوال: این دو رمی که دارم اگه بزارم روی اسلاتهای سفید و ابی بوق ممتد میزنه و نمیاد بالا، ولی حتما باید هر دو رو بزارم روی شیار سفید یا شیار ابی ، ماجرای این رنگ شیارها چی هست و باید دو تا رم روی کدامیک گذاشت؟ اصلا بنظرتون یکی رو برای همیشه بردارم ؟ چون 4 گیگ بنظرم زیاد هست و برق مادربرد نمیکشه و اینطور میشه - ممکنه ؟ ای خدا خسته شدم.... اینم از پول زبون که دادم برای این سیستم

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مازندران - نکا

1

من امشب یکی از رمها رو بیرون میارم که ببینم صبح روشن میشه یا نه ولی یک سوال: این دو رمی که دارم اگه بزارم روی اسلاتهای سفید و ابی بوق ممتد میزنه و نمیاد بالا، ولی حتما باید هر دو رو بزارم روی شیار سفید یا شیار ابی ، ماجرای این رنگ شیارها چی هست و باید دو تا رم روی کدامیک گذاشت؟ اصلا بنظرتون یکی رو برای همیشه بردارم ؟ چون 4 گیگ بنظرم زیاد هست و برق مادربرد نمیکشه و اینطور میشه - ممکنه ؟ ای خدا خسته شدم.... اینم از پول زبون که دادم برای این سیستم
    هوالعلیم
    با سلام ، دوست عزیز اگر میخواهید مشکلتان رفع شود لطفا به راهنماییهای بنده توجه بفرمایید و فقط کارهایی که به شما گفتم را انجام دهید آن مهندسی که کفته مشکل از io مادربرد تان است و خازنها باید شارژشود کاملا اشتباه و غیر علمی گفته و حرف خیلی خنده داری زده ،شما قرار بود ram ها را بصورت مجزا تست کنید و نتیجه را اعلام نمایید

13. این کاربر از N.H.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هوالعلیم
    با سلام ، دوست عزیز اگر میخواهید مشکلتان رفع شود لطفا به راهنماییهای بنده توجه بفرمایید و فقط کارهایی که به شما گفتم را انجام دهید آن مهندسی که کفته مشکل از io مادربرد تان است و خازنها باید شارژشود کاملا اشتباه و غیر علمی گفته و حرف خیلی خنده داری زده ،شما قرار بود ram ها را بصورت مجزا تست کنید و نتیجه را اعلام نمایید
    سلام من دیشب یکی از رمهای 2 گیگ را برداشتم و خوشبختانه امروز دیگه ریست نشد و همون دفه اول اومد بالا، حالا بنظرتون مشکل از رم بوده؟ اخه هر دو رم نو خریدم و با گارانتی، ضمنا" رم 2 گیگ که الان گذاشتم بنظرم برای سیستمم کم هست، چکار کنم که 4 گیگ بزارم و اون مشکل رو بهم نزنه ؟ ضمنا با نرم افزار cpu-z هر دو رم را سالم نشون میده، منتظر راهنمایی شما و دیگر اساتید هستم. با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مازندران - نکا

1

سلام من دیشب یکی از رمهای 2 گیگ را برداشتم و خوشبختانه امروز دیگه ریست نشد و همون دفه اول اومد بالا، حالا بنظرتون مشکل از رم بوده؟ اخه هر دو رم نو خریدم و با گارانتی، ضمنا" رم 2 گیگ که الان گذاشتم بنظرم برای سیستمم کم هست، چکار کنم که 4 گیگ بزارم و اون مشکل رو بهم نزنه ؟ ضمنا با نرم افزار cpu-z هر دو رم را سالم نشون میده، منتظر راهنمایی شما و دیگر اساتید هستم. با تشکر
    هوالعلیم
    با سلام ، طبق عرایضی که دیروز داشتم گفتم که برنامه cpu-z یک برنامه کامل و مدونی نیست که بشه کاملا به محاسباتش اعتماد کرد عملیاتی که معمولا یک قطعه انجام میدهد به این ترتیب است اول ورود ولتاژ و درایو شدن قطعه ، دوم ارتباط سیگنالی و فرکانسی قطعه با بقیه قطعات و ارسال سیگنال IRQ به پرداژشگر و سوم ترانسفر دیتا سخت افزار شما اگردر هر یک از این سه عامل دچار نقص یا اشکال شود سیتم یا اصلا کار نمیکند یا به درستی کار نمیکند بنده وارد بحث تخصصی نمیشوم چون در حوصله شما نیست فقط برای متوجه شدن شما باید عرض کنم وقتی که CPU -Z بدون هیچ اشکالی سلامت RAM شما را اعلام میکند سلامت 2 بخش یعنی بخش ولتاژ جهت درایو شدن قطعه و بخش ارتباط فرکانسی را گزارش میدهد اما بخش ترانسفر دیتا را چک نمیکند البته این ضعف این نرم افزار است شما در خط ترانسفر دیتا به شماره STUD6 دچار اشکال شدید یعنی یکی از RAM های شما در قسمت ماژول حامل دیتا دچار اشکال است البته این اشکال بصورت تنها در سیستم دچار ایراد نمیکند یعنی هر کدام از RAM ها را بصورت تک تک وصل کنید سیستم دچار اشکال نمیشود وقتی که یکی از RAM های شما ماژول مورد بحثش سالم است و آن یکی دچار اشکال است RAM ها باهم بنا به نا سازگاری میگذارند و سیستم شما دچار اشکال میشود شما میتوانید با یک RAM دیگر RAM های خود را تک تک تست کنید و ببینید که RAM جدیدی که آوردید با کدام یک از RAM های شما دچار این اشکال میشود.
    موفق باشید

16. این کاربر از N.H.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •