تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: Buffalo DriveStation™ USB 3.0

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phenomenon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این هم یه سایت که مارک Buffalo میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این کارت های sata 6gb و usb3
    کد:
    فقط وسه لپ تاپش رو گیر نیووردم
    Last edited by Phenomenon; 02-09-2010 at 00:28.

2. این کاربر از Phenomenon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آقا یه سوال هارد لپ تاپت رو عوض کردی؟چون این مدل(Seagate Momentus XT 500GB 32MB Cash 4GB SSD 7200rpm) جدید اومده و سرعت فوق العاده ای داره.این هم بی تاثیر نیست.
    من می خوام هارد بگیرم.لپ تاپم اچ پی هست و پورت esata داره و هاردم 5400 دور هست.به نظرت اگه esata بگیرم بهتر باشه چون خیلی سریع نیست که usb3 رو جواب بده.درسته؟

من این مدل مدنظرم هست ولی نمی دونم بافرش چند مگ هست
    کد:
    کد:
    سلام,
    بله عزیز هارد لپ تاپ رو با Momentus XT عوض کردم. لپ تاپ منم اول هاردش 5400rpm بود. به این صورت که 2 تا هارد 500 با سرعت 5400 داشت که من یدونشو با Momentus XT عوض کردم و روش ویندوز و برنامه هام رو ریختم و اون یکی هارد هم که مونده به عنوان انباری و آرشیو استفاده میکنم. سرعت Momentus XT م خیلی خوبه چون این 4GB SSD خیلی کمک میکنه و به عنوان کش عمل میکنه اما باید در نظر داشت که هر چقدر هم سرعتش بالا باشه به یک هارد SSD کامل نمیرسه.

سرعت رایت Momentus XT همان 7200rpm است و SSD اینجا نقشی رو نداره. 4GB SSD زمانی به کمک هارد میاد که در حال رید یعنی خواندن باشه. مثلا برنامه ای رو بخوای باز کنی و یا در هنگام بوت ویندوز اما موقع نصب برنامه ها چون هیچ چیزی در حافظه هارد ثبت نشده پس کشی هم وجود نداره بنابراین سرعت نصب برنامه ها در یک هارد 7200rpm فرق چندانی با Momentus XT نداره. اما حتی اگر Momentus XT را بدون داشتن 4GB SSD در نظر بگیریم باز هم نسبت به هاردهای 7200rpm برتری داره چون 32 مگابایت کش داره.

این هارد سیگیت BlackArmor WS 110 رو در سایت اصلی سیگیت نگاه کردم اما مشخصات بافرش رو ننوشته بود.من میگردم باز هم اگر چیزی در موردش پیدا کردم بهت خبر میدم.

من موقعی که خواستم Buffalo DriveStation رو بگیرم هم به این مشکل برخوردم و نمیدونستم بافرش چنده و تا زمانی هم که با HD Tune Pro تستش نکردم معلوم نشد. اگه به بنچ مارکهای HD Tune Pro نگاه کنی بافرش رو نوشته. شما هم سعی کن دنبال بنچ مارکهایی باشی که از BlackArmor WS 110 گرفته شده شاید بتونی اطلاعاتی رو پیدا کنی.

این طور که من فهمیدم این هارد هم eSATA داره و هم میتونه از طریق USB 2.0 وصل بشه اگر اینطور باشه خوبه چون برای وصل کردن به دستگاههای دیگه مانند تی وی و یا کنسول به مشکل بر نمیخوری اما اگر فقط eSATA داشته باشه باید خوب فکراتون بکنی.

لپ تاپم اچ پی هست و پورت esata داره و هاردم 5400 دور هست.به نظرت اگه esata بگیرم بهتر باشه چون خیلی سریع نیست که usb3 رو جواب بده.درسته؟
    در این مورد واقعیتش رو بخوای هیچ فرقی نمیکنه شما eSATA بگیری و یا USB 3.0 چون این دو پورت سرعت بالایی دارند. تنها چیزی که این وسط ممکنه کمی کم بیاره هارد داخلی لپ تاپت هست که 5400rpm هست. حتی اگر شما eSATA هم بگیری باز هم نمیتونی به حداکثر سرعتی که هارد eSATA میتونه پشتیبانی کنی برسی چون خود هارد 5400rpm مانعش میشه چونکه سرعت رید و رایت یک هارد 5400rpm مخصوصا در لپ تاپ اینقدری نیست که بتونه به 100 مگابایت در ثانیه برسه.

اما اگر نظر منو میخوای به شرطی eSATA بگیر که پورت USB 2.0 رو هم داشته باشه که در آینده اگر خواستی هاردو به چیزی وصل کنی به مشکل بر نخوردی در غیر اینصورت نظرم روی USB 3.0 هست چون به تمام پورتهای USB میخوره از نسخه 1 میخوره تا 3. اما خوب هارد با داشتن USB 3.0 امکانات جانبی دیگه مانند ExpressCard هم میخواد که اینم خودش یک خرج دیگه است.

راستی این سایتی که Buffalo داشت رفتم دیدم مشخصات رو USB 2.0 زده. شایدم من پیداش نکردم.

ویرایش: بافر هارد سیگیت رو پیدا کردم. 16 مگابایته و دورشم 7200rpm
    من نمیدونم از هارد میخوای چه استفاده ای بکنی اما بافر برای یک هارد اکسترنال اینقدر مهم نیست. حتی اگر بافرش 8 مگابایت هم بود تفاوتی در سرعت خود هارد نداشت.

کد:
    تفاوت بین 2 هارد مشابه اما یکی با 8 مگابایت کش و اونیکی با 16 مگابایت کش رو که بصورت تخصصی آزمایش شدند رو میتونی در لینک زیر ببینی.

کد:
    Last edited by M E H R A N; 02-09-2010 at 03:37.

4. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    نظرتون در مورد هارد اکسترنال زير چيه؟
    verbatim usb 2 /esata combo 1.5 T
    SEAGATE BLACK ARMOR WS 110 T 1T USB2 ESATA
    مرسي

داره خودمونی میشه sobhan1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا مهران سپاس فراوان.
    Last edited by sobhan1990; 13-09-2010 at 17:55.

7. این کاربر از sobhan1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •