ما که هر چی بگیم شما حرف خودتو میزنی تعصباتی که تو روی این زبان داری رو منم قبلا داشتم خیلی از حرفهایی که داری به من
میزنی من قبلا همینجا تو این فروم با کمی درجه تعصب کمتر گفتم برو بخون، ولی الان از این که کلی وقت روی این زبان گزاشتم
و زبان های برنامه نویسی دیگه رو نادیده گرفتم پشیمونم، البته با اینحا از همین زبان دارم نونم میخورم و .... ، به هر حال
در مورد اینکه جاوا چقدر تو دنیا محبوبه این سایتو خواستی ببین
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و کار تیمی هم تو ایران معنایی نداره...! (همه این رو میدونن...!)
اتفاقا داری اشتباه میکنی اگر بسترش فراهم باشه اینم ممکنه یعنی نمیشه که نباشه،
برای مثال جایی که کار میکنم روی یه پروژه تیمی نسبتا بزرگ داریم کار می کنیم
و حتی جاهای دیگه رو میشناسم که به همین شکل کار میکنند. و احتمالا خیلی جاهای دیگه من نمیشناسم
من از روی تعصب صحبت نکردم... (این شما هستید که دارید از رو تعصب صحبت می کنید...) حرف هام کاملاً منطقی و درسته...! (خودتون هم می دونید...!)
من تا الان نه گفتم ++C بهتره و نه گفتم جاوا بهترینه، بر عکس تو که از ++C یه غول ساختی
واقعاً برای این سطح فکر متأسفم...!
کل دنیا دارن با این زبان کار می کنن...! بزرگترین برنامه های دنیا هم با همین زبان نوشته شده...! (بالا چند تاش رو نام بردم...!) اونوقت شما میگید من در آوردی...!
باز حرف بی اساس می زنید، خودت می گیی VC++.NET کجای دنیا داره از این استفاده میکنه باز میگفتی MFC یا Qt
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احیانا امتحان کنید ببینید کد Net. روی OpenSolaris یا Fedora (بدون Mono چون مال ماکروسافت نیست) یا Symbian و ... اجرا میشه
اگر شد من نظرمو در این مورد عوض میکنم
در ضمن... اگه تعداد برنامه های خیلی بزرگی که با جاوا نوشته شده رو بشمارید... شاید حتی دو رقمی هم نشه...!
در این مورد فقط سکوت میکنم !1
اختیار دارین از این به بعد ما به کنسول میگیم cpp
clr, mfc رو هم نادیده میگیریم باشه
++C استاندارد قبول نداری فقط برای کنسوله ؟؟؟