تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: cpp 2 java

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ما که هر چی بگیم شما حرف خودتو میزنی تعصباتی که تو روی این زبان داری رو منم قبلا داشتم خیلی از حرفهایی که داری به من
    میزنی من قبلا همینجا تو این فروم با کمی درجه تعصب کمتر گفتم برو بخون، ولی الان از این که کلی وقت روی این زبان گزاشتم
    و زبان های برنامه نویسی دیگه رو نادیده گرفتم پشیمونم، البته با اینحا از همین زبان دارم نونم میخورم و .... ، به هر حال

در مورد اینکه جاوا چقدر تو دنیا محبوبه این سایتو خواستی ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و کار تیمی هم تو ایران معنایی نداره...! (همه این رو میدونن...!)
    اتفاقا داری اشتباه میکنی اگر بسترش فراهم باشه اینم ممکنه یعنی نمیشه که نباشه،
    برای مثال جایی که کار میکنم روی یه پروژه تیمی نسبتا بزرگ داریم کار می کنیم
    و حتی جاهای دیگه رو میشناسم که به همین شکل کار میکنند. و احتمالا خیلی جاهای دیگه من نمیشناسم

من از روی تعصب صحبت نکردم... (این شما هستید که دارید از رو تعصب صحبت می کنید...) حرف هام کاملاً منطقی و درسته...! (خودتون هم می دونید...!)
    من تا الان نه گفتم ++C بهتره و نه گفتم جاوا بهترینه، بر عکس تو که از ++C یه غول ساختی

واقعاً برای این سطح فکر متأسفم...!

کل دنیا دارن با این زبان کار می کنن...! بزرگترین برنامه های دنیا هم با همین زبان نوشته شده...! (بالا چند تاش رو نام بردم...!) اونوقت شما میگید من در آوردی...!
    باز حرف بی اساس می زنید، خودت می گیی VC++.NET کجای دنیا داره از این استفاده میکنه باز میگفتی MFC یا Qt

کد:
    احیانا امتحان کنید ببینید کد Net. روی OpenSolaris یا Fedora (بدون Mono چون مال ماکروسافت نیست) یا Symbian و ... اجرا میشه
    اگر شد من نظرمو در این مورد عوض میکنم

در ضمن... اگه تعداد برنامه های خیلی بزرگی که با جاوا نوشته شده رو بشمارید... شاید حتی دو رقمی هم نشه...!
    در این مورد فقط سکوت میکنم !1

اختیار دارین از این به بعد ما به کنسول میگیم cpp
    clr, mfc رو هم نادیده میگیریم باشه
    ++C استاندارد قبول نداری فقط برای کنسوله ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

نه چون mfc به زبون ماشين يك مرحله نزديكتر از زبانهاي ديگست وابزار خيلي خوبي براي نوشتن برنامه هاي ويندوزيه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من تا الان نه گفتم ++C بهتره و نه گفتم جاوا بهترینه، بر عکس تو که از ++C یه غول ساختی
    CPP در برابر تمام زبان های برنامه نویسی مثل یه غول می مونه... در این شکی نیست...! به ++C می گن زبان برنامه نویسان...!

در مورد اینکه جاوا چقدر تو دنیا محبوبه این سایتو خواستی ببین
    کد:
    دلیل محبوبیت جاوا تو خارج ... رایگان بودن جاواست...!

اونجا محصولات ماکروسافت گرونه... همه میرن سراغ جاوا...! یه جورایی براشون به صرفه تره...!

باز حرف بی اساس می زنید، خودت می گیی VC++.NET کجای دنیا داره از این استفاده میکنه باز میگفتی MFC یا Qt
    باز هم می گم... کل دنیا دارن از VC++.Net واسه نوشتن برنامه هاشون استفاده می کنن... تو پست قبلی برنامه ها رو براتون نام بردم...!

احیانا امتحان کنید ببینید کد Net. روی OpenSolaris یا Fedora (بدون Mono چون مال ماکروسافت نیست) یا Symbian و ... اجرا میشه
    این چه حرفی ه که میزنید... شما هم امتحان کنید ببینید جاوا بدون Runtime رو سیستم عامل های مختلف اجرا میشه یا نه...!

برنامه های ترجمه شده به IL واسه اجرا شدن تو ویندوز نیاز به NET Framework. دارن... و تو لینوکس به Mono ...!

تازه با یه SDK میشه این برنامه ها رو روی Symbian و Pocket PC هم اجرا کرد...!

اگه بیست سال پیش این حرف رو می زدید می شد قبولش کرد... ولی الان دیگه نه... یه جورایی خنده داره...!

دیگه حال تایپ کردن ندارم... اون همه دلیل و منطق براتون آوردم ولی...

نمی دونم که چی از جاوا دیدید که اینجوری ازش دفاع می کنید...!

موفق باشید...!

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خسته نشدید انقدر تایپ کردید؟؟؟
    متاسفانه یا خوشبختانه امروزه تمام شرکت های بزرگ نرم افزاری (Adobe-Autodesk و ..) از محصولات و ابزار های شرکت Micro$oft برای گسترش پروژه های خود استفاده میکنند البته Micro$oft هم واقعا برای محصولات خود زحمت لازمو میکشه و همین قضیه باعث راضی نگهداشتن شرکت های بزرگ میشه.
    باشه از این به بعد Win32 API ، MFC ، Qt ، wxwidget و خود ++C رو همون ++C میگیم
    درسته که ++C کتابخانه های استاندارد مربوط به خودشو داره اما این دلیل نمیشه که از امکانات دیگر این زبان استفاده نشه و در ساخت پروژه های بزرگ هم همیشه از تمام قدرت و کارایی یک زبان استفاده میشه که میتونه تمام امکانات یک زبانو در بر بگیره و فقط محدود به کتابخانه های استاندارد نمیشه.
    هر وقت در رابطه با یک زبان برنامه نویسی بحث میکنید باید تمام امکانات و کارایی های اونو در نظر بگیرید.
    باز هم میگم برنامه نویس باید با توجه به هدفی که داره ، زبان مناسبو انتخاب کنه.
    انشاالله که این بحث هم هر چه سریعتر خاتمه پیدا کنه.

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دیگه دلیلی نمیبینم این بحثو ادامه بدم شما خیلی تعصب الکی دارین، جوابای غیر منطقی احساسی و خیلی بی ربط میدین

مثل این، من چی گفتم شما چی جواب دادین

لازم نیست ماکروسافت چیزی رو پشتیبانی کنه... مهم اینه که میشه برنامه های کامپایل شده توسط C++.NET رو تو پلتفرم های دیگه اجرا کرد...!
    این چه حرفی ه که میزنید... شما هم امتحان کنید ببینید جاوا بدون Runtime رو سیستم عامل های مختلف اجرا میشه یا نه...!

برنامه های ترجمه شده به IL واسه اجرا شدن تو ویندوز نیاز به NET Framework. دارن... و تو لینوکس به Mono ...!

تازه با یه SDK میشه این برنامه ها رو روی Symbian و Pocket PC هم اجرا کرد...!
    یه بار حداقل این نقاب تعصب رو بردارین پستهایی که دادم دوباره بخونید

اگه بیست سال پیش این حرف رو می زدید می شد قبولش کرد... ولی الان دیگه نه... یه جورایی خنده داره...!
    جدیدترین استاندارد ++C بگیرین بخونین، دنبال عبارت ISO/IEC 14882 بگردین، قبل اینکه باز نظر بدین اینکارو حتما انجام بدین
    Last edited by hoax3r; 22-08-2010 at 21:23.

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جاوا زبان خوبی نیست... و کارایی زیادی نداره...! (حداقل تو ایران نداره...!)
    حتی تو ایران هم کاربرد داره . کارایی هم فوق العاده داره .

تقریباً تمام نرم افزار های تجاری توسط ++C نوشته شده...!
    منبع لطفا

شما می تونید به جای مهاجرت به جاوا به C++.NET مهاجرت کنید...!
    این سی پلاس پلاس دات نت خیلی وقته عمرشو داده به سی شارپ .
    حالا چرا ؟ برا اینکه با جاوا مقابله کنه . خود مایکروسافت هم گفته که این سی شارپ همون سی پلاس پلاس دات نت هست . ولی یه خورده راحت تر شده . این یعنی ضعیف تر از جاوا و حتی ضعیف تر از سی شارپ .

جاوا ضعف های زیادی داره... سرعت اجرای برنامه هاش 10 برابر کمتر از ++C ه...!
    خب قبول سرعتش کمه . ولی نه 10 برابر . اون هم دلیل داره که سرعتش کمه . به خاطره Cross Platform بودن .
    حالا یه ضعف دیگه بگین .

CPP قوی ترین IDE ها رو داره...! برای مثال MS Visual Studio ...!

شما تو این IDE ها می تونید ظاهر برنامه رو با چند کلیک ساده و با استفاده از الگوریتم های پیشرفته Drag&Drop بسازید... دقیقاً همون طور که می خواید...!
    اول اینکه همه اینا برا جاوا هم وجود داره . ثانیا این دلیل بر برتری یک زبان هیچ وقت نبوده .

جاوا فقط به درد برنامه نویسی موبایل می خوره
    حیف برا اون وقتی که گذاشتین و جاوا یاد گرفتین .
    (البته طبق گفته خودتون که گفتین خیلی کتاب در موردش خوندم . من شخصا شک دارم).

حداقل تو ایران به درد نمی خوره
    تو ایران خیلی چیزا به درد نمی خوره .
    فکرتونو محدود نکنین .

با این یه تیکه کل حرفاتو زیر سوال بردی
    جمله خودش مشکل نداره .
    دقیقا همینی هست که گفتن . اون کتابخانه ها هستن که به یاری سی پلاس پلاس میان و میشه برنامه گرافیکی نوشت .

و کار تیمی هم تو ایران معنایی نداره
    بابا مگه وقتی کار تیمی تو ایران معنا نداشته باشه دلیل میشه که سی برتر از جاوا باشه ؟
    اصلا آخه جاوا ایران رو پشتیبانی می کنه ؟

بزرگترین برنامه های دنیا هم با همین زبان نوشته شده
    منبع پلیز

اونجا محصولات ماکروسافت گرونه... همه میرن سراغ جاوا...! یه جورایی براشون به صرفه تره...!
    نکنه می خواین سی پلاس پلاس رو هم به اسم مایکروسافت بزنین ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حتی تو ایران هم کاربرد داره . کارایی هم فوق العاده داره .
    تو ایران برنامه نویسی فقط واسه ساخت بازی کاربرد داره و بازی ها هم... همه با ++C نوشته میشن تو ایران...!

منبع لطفا
    منبع پلیز
    قبلاً هم نام بردم... خودتون هم می تونید نام ببرید...! ولی باز هم می گم...! آفیس ، ویژوال استودیو ، فتوشاپ ، مایا ، تری دی مکس ، اتوکد ، و تمام برنامه های شرکت ادوبی و... همه و همه با ++C نوشته شدند...!

یعنی واقعاً اینا منبع می خواد...؟!

دلیل همه اینا تعصب بی خوده... الکی دارین خودتون رو ناراحت می کنین...!

حالا چرا ؟ برا اینکه با جاوا مقابله کنه . خود مایکروسافت هم گفته که این سی شارپ همون سی پلاس پلاس دات نت هست . ولی یه خورده راحت تر شده . این یعنی ضعیف تر از جاوا و حتی ضعیف تر از سی شارپ .
    اگه ضعیف بود اون برنامه که نام بردم باهاش نوشته نمی شد...!

خب قبول سرعتش کمه . ولی نه 10 برابر . اون هم دلیل داره که سرعتش کمه . به خاطره Cross Platform بودن .
    حالا یه ضعف دیگه بگین .
    این هم یکی دیگه از دلایل ضعف جاوا در مقابل ++C ...!

سرعت برنامه های جاوا ده برابر کمتر از برنامه های ++C ه...! منبع = ویکی...!
    اول اینکه همه اینا برا جاوا هم وجود داره . ثانیا این دلیل بر برتری یک زبان هیچ وقت نبوده .
    هیچ IDE ای... به قدرتمندی ویژوال استودیو نیست...! این رو خودتون هم می دونید...!

حیف برا اون وقتی که گذاشتین و جاوا یاد گرفتین .
    (البته طبق گفته خودتون که گفتین خیلی کتاب در موردش خوندم . من شخصا شک دارم).
    من جاوا بلدم... از نوشتن یه برنامه ساده تحت داس گرفته... تا نوشتن برنامه های گرافیکی و اپلت ها و برنامه های موبایل...!

ولی غیر از برنامه های موبایل... هیچ کدومش به درد نمی خوره...! (اگه خواستید دلیل هم براتون میارم...!)

تو ایران خیلی چیزا به درد نمی خوره .
    فکرتونو محدود نکنین .
    ما داریم تو ایران زندگی می کنیم...! وقتی چیزی به درد نمی خوره... پس نباید دنبالش بریم...! چون به درد نمی خوره...!

نکنه می خواین سی پلاس پلاس رو هم به اسم مایکروسافت بزنین ؟
    اگه ماکروسافت نبود... ++C هیچ وقت انقدر پیشرفت نمی کرد...!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

من نگفتم که جاوا به درد نمی خوره...! (گفتم تو ایران به درد نمی خوره...!)...! حتی از یه سری از زبان های برنامه بهتر هم هست...! ولی به هیچ وجه به پای ++C نمی رسه...!

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

متاسفانه بحث داره از حالت علمی درمیاد ...
    تقریباً تمام نرم افزار های تجاری توسط ++C نوشته شده...!
    منبع لطفا
    فکر نمیکنم نیاز به منبع باشه.این بخش جزء اطلاعات عمومی یک برنامه نویس حساب میشه.

این حرف از شما(همکار انجمن C) بعیده!!!

QUOTEحالا چرا ؟ برا اینکه با جاوا مقابله کنه .خود مایکروسافت هم گفته که این سی شارپ همون سی پلاس پلاس دات نت هست . ولی یه خورده راحت تر شده . این یعنی ضعیف تر از جاوا و حتی ضعیف تر از سی شارپ
    Micro$oft زبان #C رو برای مقابله با Java ابدا کرد اما این دلیل بر ضعفیف بودن VC.Net نیست اصلا VC.Net نیازی نداره که بخواد با Java مقابله کنه.
    از کی تا حالا راحت تر شدن یک زبان به معنی قویتر شدن یک زبان هست.
    این نتیجه گیری واقعا از شما (همکار انجمن C) بعیده!!!

اون کتابخانه ها هستن که به یاری سی پلاس پلاس میان و میشه برنامه گرافیکی نوشت .
    کتابخانه های یک زبان جزء اجزای اصلی یک زبان میباشند.
    کتابخانه ها در اصل کدهای آماده از قبل نوشته شده توسط همان زبان هستند که کارو برای برنامه نویسان ساده میکنند.این کتابخانه ها از فضا که نیامده اند!!!

و در آخر هم میخوام یک تاریخچه از Java بنویسم که شاید اکثر شماها قبلا اونو خوانده باشید ولی لازم دونستم که اونو بنویسیم.

شرکت کامپیوتری Sun Microsystems در سال 1991 روی یک پروژه تحقیقاتی به نام Green سرمایه گذاری نمود. نتیجه نهایی این پروژه ، طراحی و تولید زبانی متکی به ++C بود که خالق آن نیز جیمز گاسلینگ James Gosling بود.
    پروژه Green با مشکلات متعددی روبرو شد.در اوایل دهه 1990 با آن سرعتی که شرکت Sun پیشرفته بود در دسگاههای الکترونیکی مصرفی هوشمند ، جایی برای آن پیش بینی نشده بود.پروژه در معرض خطر تعطیل شدن قرار گرفت. از خوش اقبالی روزگار شبکه جهانی Web در سال 1993 در اختیار عموم قرار گرفت و شرکت Sun از این فرصت برای Java استفاده نمود
    تا موضوعاتی پویا را به صفحات وب اضافه کند.این کارها نفس و جانی تازه در روح پروژه دمید.
    ---------------------------

Java امروزه زبانی خوب و کارامد محسوب میشه اما این دلیلی برای مقایسه و یا مقابله با زبانی همچون ++C نمیشه.
    بنده هیچ تعصبی روی هیچ زبانی ندارم و تمام زبانهای برنامه نویسیرو دوست دارم و از اکثر آنها استفاده کردم و نظر شخصیم اینه که هر زبانی در جای خود کارایی داره.
    Last edited by god of war 2; 23-08-2010 at 17:58.

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به نظرم بهتره بحث از کل کل بیاد بیرون یکم بقول پست قبلی علمی تر باشه

نمیدونم چرا VC++.net رو با ++C یکی می دونین در حالی که اون اولی رو ماکروسافت ساخته بر پایه Net. بجز سینتکس هیچ ربطی به هم ندارن
    اصلا کسی که ++C رو انتخاب میکنه براش سرعت و performance مهمه نه اینکه زودی یه برنامه بسازیه
    VC++.net رو اصلا نباید با ++C مقایسه کرد چون Net. ای هست

من میگم VC++.net زبان من درآوردی ماکروسافته باور ندارین، لینک زیر رو ببینید
    کد:
    حالا یه ضعف دیگه بگین .
    این هم یکی دیگه از دلایل ضعف جاوا در مقابل ++C ...!
    جاوا قرار نبوده سریعتر از ++C باشه چون اصلا برای این کار درست نشده

یه مقاله جالب در مورد جاوا پیدا کردم که دقیقا میگه چی هست، خوب بخونش.

کد:
    کتابخانه ها در اصل کدهای آماده از قبل نوشته شده توسط همان زبان هستند که کارو برای برنامه نویسان ساده میکنند.این کتابخانه ها از فضا که نیامده اند!!!
    کتابخانه ها رو باید دو دسته کرد یکسری کتابخانه های استاندارد زبان که در مورد ++C این کتابخانه هیچ ابزاری برای کار گرافیکی ندراه
    ولی یکسری هست که شرکت های دیگه میسازن که حتما هم نباید به همان زبان باشه میتونه به هر زبانی (از نوع native ) باشه

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فکر نمیکنم نیاز به منبع باشه.این بخش جزء اطلاعات عمومی یک برنامه نویس حساب میشه.
    اطلاعات عمومی ؟ اون وقت این اطلاعات از کجا حاصل میشه ؟
    الان دایره اطلاعات من میگه هر چی برنامه تو دنیاس با اسمبلی نوشته شده .

این حرف از شما(همکار انجمن C) بعیده!!!
    این VC++.NET از اولشم زبان گنگ و به قول یکی از دوستان من در اورده بوده و الانم هست . برا همین محبوبیت بسیار کمتر و استفاده کمتر داره .

اصلا VC.Net نیازی نداره که بخواد با Java مقابله کنه.
    VC.net نیاز نداره ولی بیلی جون نیاز داره . جنبش کلوز سورس علیه اوپن سورس .

از کی تا حالا راحت تر شدن یک زبان به معنی قویتر شدن یک زبان هست.
    من اینو نگفتم . میگم وقتی یه زبان جدیدی میاد و جای قبلی رو میگیره برا مقابله با یه چیزی این میشه ضعف قبلی .

منظورم کتابخانه iostream نیست !!!!!

Java امروزه زبانی خوب و کارامد محسوب میشه اما این دلیلی برای مقایسه و یا مقابله با زبانی همچون ++C نمیشه.
    ما هم نگفتیم کدوم یکی بهتره . فقط داریم در مقابل انتقادهای سرسختانه در مقابل جاوا می ایستیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •