تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: w890 بهتر است یا t700

داره خودمونی میشه ali 13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض .

[QUOTE=zimka_14162;5287403]5610 قدیمیه به درد نمیخورهراستش اگه من باشم دبلیو890 رو انتخاب میکنم.
    توی این رنج فقط 6303 خوبه[/QUOTE
    حالا قیمت 5610چقدره؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

علی آقا تو چرا پای حرفت نیستی؟یک بار میگی ساده حالا گیر دادی به یک کشویی نوکیا که به نظرم و خیلی های دیگه ارزش قیمت رو نداره.5610 بدنه ی خوبی نداره.دوما توی ایران اصلا موفق نبود و الان خیلی کم توی بازار پیدا میشه و فکر کنم قیمتش هم کاملا نوسانی باشه یعنی 180 هزار بگیر تا 210 تومان.که اصلا ارزش این قیمت رو نداره.
    تو بخواهی این همه خرج کنی گزینه هایی هست که خیلی خیلی از این عتیقه ی نوکیا بهتره.
    گفتم بهت توی نوکیا تو رده ی قیمت شما 6303 بهترینه اصلا اصلا توی این شک نکن.قیمت مناسب کارآیی بالا ظاهر خوب ساده فلزی باتری خوب.فکر کنم تمام اینها کافی باشه.
    بین 6303 و سی 510 یکی رو انتخاب کن .
    سی 510 یک کم دوربین عکاسیش بهتر و از لحاظ صدا در یک سطح هستن اما 6303 فلزی جمع و جورتر و یک کمی هم فیلمبرداریش بهتره.بستگی داره با ظاهر کدوم حال کنی تفاوت زیادی با هم ندارن.من باشم سی 510 رو واسه پولی که من دارم انتخاب میکنم.
    یه توصیه اگه واقعا 150 پول داری خودت رو به زحمت ننداز و بیشتر جمع کنی.چون گوشی ارزش زیاد خرج کردن رو نداره.ممکنه یکی 200 تومان براش زیاد خرج کردن باشه و یکی هم 500 تومان.پس به خودت فشار نیار.
    اما اگه بخواهی بیشتر خرج کنی صد درصد سی 901 و elmبهتره.مزیتی که الم نسبت به سی 901 داره.وزن کمتر.ظاهر به نظر من خوشکلتر.جنس بدنه ی خوب.خوش دست تر.ا=دارای GPS که کاربردی هست و همچنین دارای wireless; که نمیدونم شما استفاده میکنید یا نه اما مثلا برای من که توی خوابگاهمون وایرلس داره من از اینترنت وایرلس استفاده میکنم.
    بازم توصیه میکنم خودت رو به زحمت ننداز بین سی 510 و 6303 یکی رو انتخاب کن.

3. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض .

علی آقا تو چرا پای حرفت نیستی؟یک بار میگی ساده حالا گیر دادی به یک کشویی نوکیا که به نظرم و خیلی های دیگه ارزش قیمت رو نداره.5610 بدنه ی خوبی نداره.دوما توی ایران اصلا موفق نبود و الان خیلی کم توی بازار پیدا میشه و فکر کنم قیمتش هم کاملا نوسانی باشه یعنی 180 هزار بگیر تا 210 تومان.که اصلا ارزش این قیمت رو نداره.
    تو بخواهی این همه خرج کنی گزینه هایی هست که خیلی خیلی از این عتیقه ی نوکیا بهتره.
    گفتم بهت توی نوکیا تو رده ی قیمت شما 6303 بهترینه اصلا اصلا توی این شک نکن.قیمت مناسب کارآیی بالا ظاهر خوب ساده فلزی باتری خوب.فکر کنم تمام اینها کافی باشه.
    بین 6303 و سی 510 یکی رو انتخاب کن .
    سی 510 یک کم دوربین عکاسیش بهتر و از لحاظ صدا در یک سطح هستن اما 6303 فلزی جمع و جورتر و یک کمی هم فیلمبرداریش بهتره.بستگی داره با ظاهر کدوم حال کنی تفاوت زیادی با هم ندارن.من باشم سی 510 رو واسه پولی که من دارم انتخاب میکنم.
    یه توصیه اگه واقعا 150 پول داری خودت رو به زحمت ننداز و بیشتر جمع کنی.چون گوشی ارزش زیاد خرج کردن رو نداره.ممکنه یکی 200 تومان براش زیاد خرج کردن باشه و یکی هم 500 تومان.پس به خودت فشار نیار.
    اما اگه بخواهی بیشتر خرج کنی صد درصد سی 901 و elmبهتره.مزیتی که الم نسبت به سی 901 داره.وزن کمتر.ظاهر به نظر من خوشکلتر.جنس بدنه ی خوب.خوش دست تر.ا=دارای GPS که کاربردی هست و همچنین دارای wireless; که نمیدونم شما استفاده میکنید یا نه اما مثلا برای من که توی خوابگاهمون وایرلس داره من از اینترنت وایرلس استفاده میکنم.
    بازم توصیه میکنم خودت رو به زحمت ننداز بین سی 510 و 6303 یکی رو انتخاب کن.
    ببخشید

5. این کاربر از ali 13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    بهترین گوشی های نوکیا و سونی اریکسون کشویی چیه؟
    t715 خوبه؟ چه قیمتیه؟
    Last edited by ali 13; 21-08-2010 at 13:24.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض .

سلام
    بهترین گوشی های نوکیا و سونی اریکسون کشویی چیه؟
    t715 خوبه؟ چه قیمتیه؟
    کسی نیست؟لطفا بگید بینt715 و w595کدوم بهتره؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

تقریبا در یک سطح هستن.شاید تی715 یک کم دوربینش بهتر باشه .فلاش هم داره.
    دبلیو595 از لحاظ موسیقی بهتره اسپیکرش بهتره.دوربینش از اون ضعیفتره.
    از لحاظ قیافه هم بازم سلیقه ای هست.

9. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •