ولی مدل اتوماتش مثل اینکه abs داره
ولی مدل اتوماتش مثل اینکه abs داره
تیپ 2 و تیپ 3 درسته موتورشون با هم یکیهاینی که شما نوشتی ویژگی های تیپ 3 نیست . تیپ 3 فقط یه ABS اضافه داره و یه سری چیزهای جزئی وگرنه موتورش همون موتور ضعیف 206 تیپ 2 هست
اما از لحاز اپشن زمین تا اسمون با هم فرق میکنن!
منم از نمایندگی پرسیدم گفت ریو معمولی abs دار نداریم!بله عزیز،میتونی سفارش بدی که با ABS باشه حدود 450 تومن گرونتر درمیاد
یه فرق دیگه در ظاهر بین 206 تیپ 2 و بقیه بجز اون آرم پژو تو صندوق عقب که جابجا شده فکر کنم این باشه که شاسی تیپ 2 پائینتره البته من اینطور احساس میکنم که شاسیش یه مقدار شیب داره و ماشین ایرودینامیکتره...(دوستان نظری ندارن؟)
من خودم یه 206 تیپ 2 دارم مال 82... تا حالا ماشالله یه آخ هم نگفته... مانورش برای سبقت گرفتن تو شهر خوبه، فقط موتورش تو سربالایی تابلو کم میاره....شنیدم میگن این قدیمیاش بیشتر فرانسوی هست تا جدیدا...
شما میشه یه ذره این نظراتت رو که میدی توضیحم باهاش بدی؟
از 206 تیپ 2 شاید بهتر باشه اونم فقط موتوری و یه ذره جادار بودن ولی تیپ 3 و 6 و SD ها چی؟
اي بابا يعني اين 206 كه ميگين از پرايد هم ضعيف تره؟یه فرق دیگه در ظاهر بین 206 تیپ 2 و بقیه بجز اون آرم پژو تو صندوق عقب که جابجا شده فکر کنم این باشه که شاسی تیپ 2 پائینتره البته من اینطور احساس میکنم که شاسیش یه مقدار شیب داره و ماشین ایرودینامیکتره...(دوستان نظری ندارن؟)
من خودم یه 206 تیپ 2 دارم مال 82... تا حالا ماشالله یه آخ هم نگفته... مانورش برای سبقت گرفتن تو شهر خوبه، فقط موتورش تو سربالایی تابلو کم میاره....شنیدم میگن این قدیمیاش بیشتر فرانسوی هست تا جدیدا...
مثله همن؟
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
راستي اين پرايد چند سوپاپيه؟
پراید 1300 سی سی و 206 1400 هست.
از پراید که قوی تره.
هر دو 8 سوپاپ هستن.
البته منظور ایشون 206 تیپ 2 هست چون موتور 206 تیپ 5 یعنی 206 SD V8 دارای 110 اسب بخار قدرت و 1600 و 16 سوپاپ هست و متورش از سمند و پارس هم قویتره و محض اطلاع همین موتور روی سمند TU5 گذاشته میشه و صادر میشه به ترکیه و دیگر کشورهاپراید 1300 سی سی و 206 1400 هست
در مورد ریو شاید هیچ کس نباشه که مثل من به خاطر حرفها و وعده های سایپا دو بار پشت سر هم ریو ثبت نام کرده باشه و هر بار 6 ماه انتظار بکشه و بعد با دیدن اینکه از ABS خبری نیست ماشین رو بفروشه.
و باز هم محض اطلاع دوستان ریو اتومات هم متاسفانه ABS ندارد شما اینها رو با یه تلفن از نمایندگی هم میتونین بپرسین . دیگه از این بالاتر که من یک ماه پیش زنگ زدم به مدیریت فروش و سایپا یدک گفتن هنوز هیچ طرحی برای این نوع ترمز روی ریو وجود نداره . یارو میگفت تازه از روی که بخوان تصمیم بگیرن نصب کنند بالای 6 ماه طول میکشه تا تولید بشه باید قطعاتش بیاد بارها تست بشه بعد تولید انبوه بشه
من واقعا آینده ای برای ریو نمیبینم .
شما این موتور 206 تیپ 5 رو تا حالا توی 100000 تا تاپیک گفتی
اولا اینکه اینجا بحث تیپ 5 نیست،بحث سر تیپ 2 هست ،شما هم اگه دوبار ثبت نام کردی و بعد 6 ماه بهت دادن دگه یا از کم اطلاعیت بوده یا از شانست چون اینجا ایرانه
ما تا حالا 2 تا نوشتیم،یکی رو داریم استاده میکنیم یکیم 0 فروختیم
طبق وعده هم بهمون تحویل دادن
ریو اتومات ABS داره
خواستین آدرس میدم برین ببینین
ضما تا زمانی که 405 و 206 نیپ 2 13-14 تومن هستن مطمئنا آینده برای ریو هم وجو داره !!
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
البته 206 هم دقیق 1400 نیست اونهم 1380 و خورده ای فک کنم،پراید هم 1335 هستش
از لحاظ شتاب من پشت 206 تیپ 3 نشستم و پراید هم که الا ماشالله،من بین انژکتوری (زیمنس)پراید با 206 تیپ 3 (از نظر شتاب)فرقی حس نکردم
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
دوست عزیز از 206 تیپ 2 که واضحه بهتره،مخصوصا تا وقتی که قیمت تیپ 2 اینیه که الان هستش
اونم نه فقط به دلایلی مثل جادارتر بودن،میتونین به صفحات قبل رجوع کنین اونجا توضیحات کامل داده شده
یه بار دیگه هم میگم اینجا بحث 206 تیپ 2 هست بحث رو به 3 و 5 . SD نکشونین
آخه SD 17-9 میلیونی چه ربطی به ریو 13 میلیونی داره ؟؟؟
دوما فرمودبد تیپ 3 بهتره،اما آیا مشکل موتوری که در تیپ 2 هست در این مدل وجود نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)