بالای 40 فریم playable حساب میشه. همونطور که دوستمون گفتن 36 فریم ideal نیست.تازه Dirt2 خیلی گرافیک رو تحن فشار نمیزاره. برو Metro 2033 رو تست کن. تو full HD تو high هم با 5770 نمیتونی فریم مناسبی بگیری و باید بری رو medium setting.
بالای 40 فریم playable حساب میشه. همونطور که دوستمون گفتن 36 فریم ideal نیست.تازه Dirt2 خیلی گرافیک رو تحن فشار نمیزاره. برو Metro 2033 رو تست کن. تو full HD تو high هم با 5770 نمیتونی فریم مناسبی بگیری و باید بری رو medium setting.
بله مثل اینکه حق با شماست.(در رابطه با بازی مترو2033 حالا بازی قشنگی هست برم سراغش تو چه سبکیه؟)
خوب یه مورد دیگه تو نمایشگاه کامپیوتر امسال دیده بودم که بازی Resident Evil 5 رو با این سیستم داشت 54 فریم میگرفت :
CPU: Core i5 850
RAM: 6Gig
VGA: Sapphire 5870
(Full HD,DX10)
ولی من با 5770 ،62 فریم میگیرم.
نمیدونم آخه اینجا دیگه واقعا به چی بستگی داره ؟
درحالیکه سیستم بنده:
CPU: Q8400
RAM: 2G
... MB: P5Q3
(بازم از دوستان معذرت میخوام که شاید بحث رو بی ربط به این تاپیک کشش دادم)![]()
احتمالا V-sync on بوده .البته دلایل دیگری هم میتونه داشته باشه. باید setting های داخل گیم سیستم 1 رو دقیق بدونیم تا مشخص شه.
1 توصیه از من دوست عزیز : برو مترو 2033 رو بازی کن والا 1 تجربه بی نظیر رو از دست میدی.از همه نظر 1 شاهکاره ! البته امیدوارم با 1 مقدار Horror مشکل نداشته باشی ^^ وبازی سبک FPS است و از روی یکی از پرفروشترین رومانهای روسیه ساخته شده.. به شخصه تا به حال 4 بار تمومش کردم ولی بازم حوس کردم دوباره 1 دور تا آخرش برم.
این بازی به شدت گرافیک رو تحت فشار میزاره و برا بازی تو Full HD 1 5850 مینیمم کارته مورده نیازه تا تو High بشه بازی کرد.
Last edited by luches; 13-08-2010 at 03:30.
ببخشید دوست من اینجاشو متوجه نشدم
میشه یکم ...
خلاصه داستان بازی : بعد از 1 جنگ هسته ای در حال حاضر متروها به محل زندگی مردم تبدیل شده و بعد از 1 مدت تهدیدهای جدیدی پدیدار می شوند و موجودات تغییر شکل یافته به متروها حمله میکنند........... بقیشو خودت بازی کن ^^
بازی سبک Call of duty : modern warfare 2 از نظر زاویه دوربین و نوع تیراندازی و 1 کمی هم ترسناک است...در کل بازی فضای تاریک و سردی داره.
سلام دوست عزیز
رفتم بازی رو خریدم.میتونم بگم واقعا فوق العدست
خیلی هم سنگینه گرافیک رو به شدت تحت فشار میزاره و به جرات میشه گفت که هیچ بازی اینقدر گرافیک رو تحت فشار نمیزاره
تو فول اچ دی با DX11 رو high فریم خوبی نمیده باید نرمال باشه اما با DX10 رو high خیلی عالیه.
درکل ممنون که منو از بودن یه همچین بازی سنگینی مطلع کردی
![]()
قضیه Vsync رو به طور حرفه ای توضیح میدید؟
تا اونجایی که من میدونم Vsync یه جور تنظیم فریم بازیه که اگر فرضا فریم بازی بالا بود فریم رو کم میکنه تا تو نشون دادن بازی به مشکلی برنخوره (مانیتور). یعنی فرضا فریم بالای 60 رو کنترل میکنه(کمترش میکنه) که اگه Vsync off باشه و فریم بازی بالای 60 باشه اونوقت تو مانیتور یه خط هایی(انگار که تصویر بریده یا تیکه میشه) مشاهده میشه.پس در مواقعی فریم بازی خیلی بالاست کاربرد داره.در غیر اینصورت On بودنش باعث افت فریم بی دلیل میشه.
(شرمنده که نتونستم حرفه ای توضیح بدما)
Last edited by esi222; 22-08-2010 at 20:32.
اگه بازی تو سبک ((((ترس محض)))) هم خواستی فقط و فقط برو سراغ DEAD SPACE فقط قبلش اگه خدایی نکرده بیماریه قلبی داری قرص هاتو به موقع نوش جان کن دوست من......من که خودم رفتم آخر بازی ... یک روز دچار یک سری مشکلات روحی روانی شدم نرمالش حدود 14 ساعت طول میکشه تا آخرش رو بگیریالبته من با اسپیکر سراند داشتم بازی میکردم...بازیش خدای سراند هست...یه دفعه از پشت صداهایی مییومد که نگو......البته با اسپیکر 2.1 هم خیلی خفنه.......
هم ترسناکه و هم سخته......فکر کن تو فضا تنهای تنهایی و سفینه خالیه و پر از موجودات عجیب غریب......فکر کن یه دفعه وسط یک راه رو هستی و یه دفعه برق ها میره و بعد از چند ثانیه میاد بعد میبینی یه چیزی با قد بلند اون ته راهرو واساده و با حالت لرزان با قیافیه خوف ظرف یک ثانیه میرسه بهتاین یه چشمشه.....فکر کن همینجوری داری میری یه دفعه صدای جیغ و ناله و اره برقی وووو
گرافیکش هم توپه
Last edited by KING_INFERNAL; 23-08-2010 at 13:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)