تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: دوربین عکاسی خبرنگارها

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

برای SLR بودجه حداقل بالای 1.5 میلیون و تازه برای شروع پیشنهاد میشه(بنظر من یه چیزی حدود 3.4 الی 4)

اگر بودجت کمتره برو دنباله SLR Like
    سلام

من با این رویکرد موافق نیستم
    به عنوان مثال همین 500d که دوربین خوبی هم هست و با لنز کیت 18-55 میشه تا 700 تومن هم تهیه کرد
    و اگر پول زیادی هم داشته باشی مثلا تا یک میلیون میشه یه 55-250 هم خرید که از لحاظ رنج هم مشکلی نباشه

هزینه بیشتر از این برای کسی که میخوا تفننی عکاسی کنه شاید لازم نباشه و حتی اگر بتواند بالاتر هزینه کند برای شروع بی مورد

اما دنیای slr چیز دیگریست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    لنز شو واید بگیرم یا معمولی؟

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

من با این رویکرد موافق نیستم
    به عنوان مثال همین 500d که دوربین خوبی هم هست و با لنز کیت 18-55 میشه تا 700 تومن هم تهیه کرد
    و اگر پول زیادی هم داشته باشی مثلا تا یک میلیون میشه یه 55-250 هم خرید که از لحاظ رنج هم مشکلی نباشه

هزینه بیشتر از این برای کسی که میخوا تفننی عکاسی کنه شاید لازم نباشه و حتی اگر بتواند بالاتر هزینه کند برای شروع بی مورد

اما دنیای slr چیز دیگریست
    به هر حال این جمله جمله ی استاندارد و جهانی در مورد عکاسی با SLR است.اگه دلت بخواد میتونم دلالیل درستی این جمله رو برات بگم
    اتفاقا شاید برای خیلی ها مفید باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه میشه بگید .ممنون

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

ما 500D کنن داریم با لنز 18-55 دوربین خوبیه البته کار به اون شکل حرفه ای باهاش نمی کنیم ولی خوب گاهی وقتا واسه جشن های پایان تحصیلات مهد کودک ها و مدارس میبرم. بیشتر هم واسه مسافرت استفاده میشه.
    فیلم هم باکیفیت HD میگیره البته 20 فریم(کیفیت پایین تر 30 فریم) که اصلا واسه صحنه های سریع خوب نیست ولی برای صحنه هایی که نیاز به حرکت زیاد دوربین نداره فیلمش خیلی خوبه تو این صحنه ها کیفیتش از دوربین فیلم برداری مون هم بهتره

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من راستش اطلاعات دقیقی ندارم فقط این رو شنیدم که دوربینی خوبه که قابلیت فیلم برداری نداشته باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

ممنون میشم دلایل این جمله رو بگید

برای SLR بودجه حداقل بالای 1.5 میلیون و تازه برای شروع پیشنهاد میشه(بنظر من یه چیزی حدود 3.4 الی 4)
    چون در ایران این قانون برای من اثبات نشده

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

عرض کنم که مشکل از جایی آغاز میشه که شخص بسراغ عکاسی پرتره و تله و ماکرگرافی میره و این برای یه علاقه‌مند به SLR کاملاً طبیعی محسوب میشه.

حتی پرتره:
    Fبالای لنز کیت در برابر F 2٫8 یک لایک که DOF بیشتری ایجاد میکند خیلی زودشخص رو متوجه این موضوع میکنه که لنز کیت برای عکاسی پرتره بهترین انتخاب نیست در ضمن خیلی وقت‌ها با کمک تأثیر مناسب زوم بالا بر پرسپکتیو پرتره که در این مثال در لایک وجود دارد رضایت چندانی از یک 18-55 با F3٫6 نخواهد داشت.

استفاده از تله:
    موضع وقتی محسوس تر خواهد بود که برای عکاسی در مناظری باشید که استفاده از تله زوم بتونه کادر بندی و اندازه متفاوتی رو برای سوژه ایجاد کنه.مثلا وقتی دارید از تله 400 میلیمتری یه لایک استفاده میکنید٫واقعاً شاید با هیچ ترفندی نشه از 55 میلیمتر یه لنز کیت خروجی مناسبی بدست اورد.

ماکرو:
    گرچه تکنیک لنز معکوس میتونه برای 18-55 استفاده بشه اما هیچ وقت نمیتونه با ماکروگرافی یه لایک برابری کنه.

برای کسی که از SLR استفاده میکنه در خوش‌بینانه ترین حالت یه لنز walk around و یه لنز واید توصیه میشه تا بتونه رنج مناسبی رو برای عکاسی در اختیار داشته باشه.(و این یعنی حداقل بعد از مدتی بتونه مثلاً فقط یه walk aroun بخره)

البته مسلماً اگه کاربرد خاصی مد نظر باشه شاید SLR بتونه با لنز نرمال(لنز کیت) از پسش بر بیاد.

دلم میخواست همه ی این‌ها را با مثال بگم اما عدم دسترسی به اینترنت پرسرعت تا هفته ی دیگه کار رو موکول به یه فرصت دیگه کرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

البته این مطالب در جای خود صحیح هست و حتی پای کیفیت و شارپنس و ca و... مطلب دیگه هم به میان میاد
    اما شخصی که در دو راهی slr و like مانده و از طرفی علاقه زیادی به عکاسی داره
    و دید بلند مدت و یا با انگیزه ای داره خرید like و جذب شدن به تله و ماکرو اون یه لذت زودگذر خواهد بود

من 500D به همره 18-55 و 55-250 رو پیشنهاد دادم
    که فکر کنم با مطالب شما در یک سو هستند فقط ارزانتر از 5D با 24-70 , 70-200 هستند
    و طبیعتا پول کمتری هم برایشان پرداخت میشود

در مورد استفاده از تله هم باید بگم کمتر عکاسی بجز حیات وحش یا ورزشی از لنز بالای 200 میلیمتر استفاده میکنه
    و فاصله 400 در بین استفاده کنندگان عادی بیشتر در بین LIKE دارها موردتوجه هست

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

البته این مطالب در جای خود صحیح هست و حتی پای کیفیت و شارپنس و ca و... مطلب دیگه هم به میان میاد
    اما شخصی که در دو راهی slr و like مانده و از طرفی علاقه زیادی به عکاسی داره
    و دید بلند مدت و یا با انگیزه ای داره خرید like و جذب شدن به تله و ماکرو اون یه لذت زودگذر خواهد بود

من 500D به همره 18-55 و 55-250 رو پیشنهاد دادم
    که فکر کنم با مطالب شما در یک سو هستند فقط ارزانتر از 5D با 24-70 , 70-200 هستند
    و طبیعتا پول کمتری هم برایشان پرداخت میشود

در مورد استفاده از تله هم باید بگم کمتر عکاسی بجز حیات وحش یا ورزشی از لنز بالای 200 میلیمتر استفاده میکنه
    و فاصله 400 در بین استفاده کنندگان عادی بیشتر در بین LIKE دارها موردتوجه هست
    وقتی حداکثر برای لنز کیت 55 است فکر نکنم 200 یا 400 چندان فرقی کند از ان کذشته اگر قرار است شخص تا 1 میلیون هزینه کند که می شود همان جمله معروف.(بگذریم آدم 1 میلیون هزینه کند ومثلا 1.400 برای D90 با 18-200 نیکور هزینه نکند!!!)
    اومدی نسازی

یه جمله دیگه

اگه تا حالا با 55-250 و مثلا 18-200 عکس انداخته باشی انصافا به این لنز جه امتیازی میدهی
    من نه از این لنز خوشم میاد نه 500 دی
    بنظر من 450 دی یا 550 دی هر دو شون عالیند و دی 90 نیکون هم عالیه
    Last edited by sastwhc; 15-08-2010 at 22:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •