تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 59

نام تاپيک: تلوزيون سوني خريداري شده از بانه مورد تاييد قرار نگرفت!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من که جای بحث کردن در این مورد نیست چون آخر سر باعث دلخوری میشه.من که میگم هر کی میخواد بره اصلشو با گارانتی بگیره و 600-700 تومن بیشتر بده.ما فقیر فقرا هم میریم تقلبیشو میگیریم و حالشو میبریم
    دیگه بی پولی این مشکلاتم داره که آدم نتونه اصلشو بگیره
    فكر نميكنم فاصله قيمت گارانتي با بدون گارانتي اينقد باشه كه شما گفتين
    بعد هم فرهنگ كالاي با گارانتي خريدن ديگه بايد يواش يواش جا بيفته
    به نظر من كسي كه فقيره ال سي دي نميخره

2. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما میتونید با اتصال کامپیوتر به ال سی دی خریداری شده و استفاده از برنامه Everest ٰ در قسمت Display و سپس Monitor برند پنل و سایر مشخصات پنل رو ببینید و نتیجه رو هم اینجا اعلام کنید ؛ بنده 99 درصد مطمئنم که تلویزیون شما تقلبی نیست.
    لطفا لينك دانلود بديد

4. این کاربر از parsa52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

فكر نميكنم فاصله قيمت گارانتي با بدون گارانتي اينقد باشه كه شما گفتين
    بعد هم فرهنگ كالاي با گارانتي خريدن ديگه بايد يواش يواش جا بيفته
    به نظر من كسي كه فقيره ال سي دي نميخره
    C650 46بدون گارانتی:حدود 1430
    C650 46 با گارانتی حدود 2200(قیمت یک ماه پیش نمایندگی)
    حدود700 (البته یه کم بیشتر) اختلاف زیادی نیست؟؟؟
    همچین فرهنگی رو میخوام 100 سال سیاه نباشه.این فرهنگ نیست.کلاهبرداریه به صورت قانونی!قاچاق رو ترجیح میدم به این گارانتی.

6. 7 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ظاهرا بخاطر گارانتي كه خود سازنده قطعات (سوني) داره ميده ما بايد پول زور به نمايندگي بديم
    يه زماني (10-12سال پيش) تو كار فروش كامپيوتر بودم ...قطعات را سازنده گارانتي مي كرد و تو بازار عرف شده بود 40 تومان اضافه مي گرفتند و مي گفتند اين بابت گارانتي است ... از اين دست داستانها زياده ....
    هفته پيش زنگ زدم به ماديران قيمت ميني پروژكتور اپتما را قيمت بگيرم گفت 380 من گفتم تو همه جا -بجز ايران- قيمت اين بالاي 250 نيست چرا شما كه مي گيد نمايندگي رسمي هستيد اينقدر گران ميديد . گفت گارانتي + هزينه هاي ورود گفتم خودتان بهتر مي دانيد كه اينگونه نيست چون گارانتي را شما نمي كنيد سازنده ميكنه يعني اگه قطعه اي خراب بشه نهايتا از خود شركت اپتما هزينه را دريافت خواهيد كرد و هزينه هاي ورود كالا -همانطور كه مي دانيم - از بسياري از كشورهاي ديگه پايينه .
    واقعيت اينه كه دوستمان گفت ....نوكيا مدل جديد ميده در كل دنيا مثلا 500 دلار ..ايران نمايندگي رسمي ميده 800 دلار !!!!!

8. 3 کاربر از parsa52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کلاهبرداریه به صورت قانونی
    چند بار نظر خودم رو درمورد گارانتی گفتم..شرکتی که 50% روی جنس به خاطر گارانتی مسخرش میکشه کارش چیزی مثل دزدی هست.

امیدوارم جاهایی مثل بانه اونقدر رونق بگیره و مردم اونقدر از بانه خرید کنن که این شرکتها بفهمن که مردم گلابی نیستن که اینا هر جنسی رو به هر قیمتی به مردم بندازند.

هیچ کس بدش نمیاد جنس با گارانتی بخره ولی وقتی میبینی برای 1 سال یا 18 ماه گارانتی اینهمه پول ازت میگیرن زورت میاد..ادا اطوارهاشون وقتی گارانتی لازمت شد بماند.

شرکت بازرگانی ایران چرا گارانتی رو کرد 2 سال؟ فکر میکنم یکی از دلایل عمده همین خرید مردم از بانه هست.

10. 5 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheildolatabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز نظر شخصی من اینه که : دلیل اینکه سونی مالزی اونطوری به شما جواب داده اینه که اونا دارن سونی ایران رو حمایت می کنن و با هم در ارتباط هستند و به خرید های انجام شده از نمایندگی رسمی ایران توجه می کنن و پاسخ میدن. به همین دلیل از شما مدرکی دال بر خرید از نمایندگی رسمی ایران می خوان. یعنی می گن اگر از نماینده رسمی ما در ایران خریدین، ما پاسخگو هستیم وگر نه، به ما ربطی نداره. (در واقع می خوان با عدم حمایت از کانال های غیر مجاز ، مردم رو به سمت خرید از نماینده رسمی هدایت کنن) حالا اینکه سونی مالزی و یا نمایندگی رسمی ایران کار درستی می کنن یا نه رو کاری نداریم و اینجا جای بحث نیست
    اینکه جواب شما رو ندادند، به این معنی نیست که جنس شما تقلبیه. اشتباه نکنید! شاید معنیش اینه که ما مسئولیت جنس های خریداری شده از کانال های غیر رسمی رو به عهده نمی گیریم.

بهترین کاری که به عقل من میرسه اینه که یه ایمل بزنی و موضوع رو دقیق باز کنی و بگی که در ایران غیر از نماینده رسمی از چه کانالی فروخته میشه و بگی از کجا خریدی و ازشون بخوای توضیح بدن.
    به نظر میرسه انگلیسیت خوبه و خودت بتونی ایمیل بزنی. در غیر این صورت متن فارسیش رو برام پیام خصوصی کن. من برات متن انگلیسیش رو می فرستم

باز هم میگم نظر شخصی منه و حاصل تجربه شخصی. دوستان و اساتید اینجا خیلی خیلی بهتر از بنده میدونند.
    Last edited by soheildolatabadi; 06-08-2010 at 16:40.

12. 2 کاربر از soheildolatabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب كاملا مشخصه فن هاي بانه اينجا رو قرق كردن
    من نه پدركشتگي با بانه دارم نه برادر خوندگي با هر نوع گارانتي
    اما بارها ديدم كه مشكلي براي سيستم هاي صوتي و تصويري پيش اومده و گارانتي رايگان مشكل رو حل كرده
    قاچاق رو ترجیح میدم به این گارانتی
    شما كه با اين تفكر تكليفتون روشنه
    قاچاق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

14. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

چند بار نظر خودم رو درمورد گارانتی گفتم..شرکتی که 50% روی جنس به خاطر گارانتی مسخرش میکشه کارش چیزی مثل دزدی هست.

امیدوارم جاهایی مثل بانه اونقدر رونق بگیره و مردم اونقدر از بانه خرید کنن که این شرکتها بفهمن که مردم گلابی نیستن که اینا هر جنسی رو به هر قیمتی به مردم بندازند.

هیچ کس بدش نمیاد جنس با گارانتی بخره ولی وقتی میبینی برای 1 سال یا 18 ماه گارانتی اینهمه پول ازت میگیرن زورت میاد..ادا اطوارهاشون وقتی گارانتی لازمت شد بماند.

شرکت بازرگانی ایران چرا گارانتی رو کرد 2 سال؟ فکر میکنم یکی از دلایل عمده همین خرید مردم از بانه هست.
    کلا من با مسئله قیمت و میزان سود و بقیه مسائل کاری ندارم ولی میدونم درصدی که نمایندگی ها و شرکتهای گارانتی کننده روی اجناسشون میکشن بخشیش به خاطر گمرکی ای هست که دولت به عنوان حمایت از صنایع داخلی! بر روی این اجناس میکشه فکر میکنم برای لوازم الکترونیکی 30 تا 40 درصد (شاید هم بیشتر) قیمت کالارو باید گمرکی بدن تا جنس از گمرک ترخیص بشه راجب ماشینهای خارجیم وضع به همین منواله در حدود 130 درصد گمرکی ماشینهای خارجی هست.
    با احتساب میزان گمرکی که نمایندگیها میدن من فکر میکنم سود هر دستگاهی که تو ایران فروخته میشه حدودا 30 تا 40 درصد هست که بین نمایندگی و فروشنده تقسیم میشه و فروشنده های بانه ای هم تقریبا همین مقدار و البته کمی بیشتر سود میکنن ولی در عوض چون گمرکی نمیدن همون مقدار پول رو از قیمت کالا کم میکنن.

16. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کلا من با مسئله قیمت و میزان سود و بقیه مسائل کاری ندارم ولی میدونم درصدی که نمایندگی ها و شرکتهای گارانتی کننده روی اجناسشون میکشن بخشیش به خاطر گمرکی ای هست که دولت به عنوان حمایت از صنایع داخلی! بر روی این اجناس میکشه فکر میکنم برای لوازم الکترونیکی 30 تا 40 درصد (شاید هم بیشتر) قیمت کالارو باید گمرکی بدن تا جنس از گمرک ترخیص بشه راجب ماشینهای خارجیم وضع به همین منواله در حدود 130 درصد گمرکی ماشینهای خارجی هست.
    با احتساب میزان گمرکی که نمایندگیها میدن من فکر میکنم سود هر دستگاهی که تو ایران فروخته میشه حدودا 30 تا 40 درصد هست که بین نمایندگی و فروشنده تقسیم میشه و فروشنده های بانه ای هم تقریبا همین مقدار و البته کمی بیشتر سود میکنن ولی در عوض چون گمرکی نمیدن همون مقدار پول رو از قیمت کالا کم میکنن.
    قربون دهنت اخوي

هر چيزي دليلي داره
    وقتي كالايي گرونتره دليل داره
    وقتي هم ارزونتره بازم به دلايلي اين جور شده

18. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. این کاربر از Nikonian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •