فكر نميكنم فاصله قيمت گارانتي با بدون گارانتي اينقد باشه كه شما گفتين
بعد هم فرهنگ كالاي با گارانتي خريدن ديگه بايد يواش يواش جا بيفته
به نظر من كسي كه فقيره ال سي دي نميخره![]()
فكر نميكنم فاصله قيمت گارانتي با بدون گارانتي اينقد باشه كه شما گفتين
بعد هم فرهنگ كالاي با گارانتي خريدن ديگه بايد يواش يواش جا بيفته
به نظر من كسي كه فقيره ال سي دي نميخره![]()
لطفا لينك دانلود بديد
C650 46بدون گارانتی:حدود 1430
C650 46 با گارانتی حدود 2200(قیمت یک ماه پیش نمایندگی)
حدود700 (البته یه کم بیشتر) اختلاف زیادی نیست؟؟؟
همچین فرهنگی رو میخوام 100 سال سیاه نباشه.این فرهنگ نیست.کلاهبرداریه به صورت قانونی!قاچاق رو ترجیح میدم به این گارانتی.![]()
ظاهرا بخاطر گارانتي كه خود سازنده قطعات (سوني) داره ميده ما بايد پول زور به نمايندگي بديم
يه زماني (10-12سال پيش) تو كار فروش كامپيوتر بودم ...قطعات را سازنده گارانتي مي كرد و تو بازار عرف شده بود 40 تومان اضافه مي گرفتند و مي گفتند اين بابت گارانتي است ... از اين دست داستانها زياده ....
هفته پيش زنگ زدم به ماديران قيمت ميني پروژكتور اپتما را قيمت بگيرم گفت 380 من گفتم تو همه جا -بجز ايران- قيمت اين بالاي 250 نيست چرا شما كه مي گيد نمايندگي رسمي هستيد اينقدر گران ميديد . گفت گارانتي + هزينه هاي ورود گفتم خودتان بهتر مي دانيد كه اينگونه نيست چون گارانتي را شما نمي كنيد سازنده ميكنه يعني اگه قطعه اي خراب بشه نهايتا از خود شركت اپتما هزينه را دريافت خواهيد كرد و هزينه هاي ورود كالا -همانطور كه مي دانيم - از بسياري از كشورهاي ديگه پايينه .
واقعيت اينه كه دوستمان گفت ....نوكيا مدل جديد ميده در كل دنيا مثلا 500 دلار ..ايران نمايندگي رسمي ميده 800 دلار !!!!!
چند بار نظر خودم رو درمورد گارانتی گفتم..شرکتی که 50% روی جنس به خاطر گارانتی مسخرش میکشه کارش چیزی مثل دزدی هست.کلاهبرداریه به صورت قانونی
امیدوارم جاهایی مثل بانه اونقدر رونق بگیره و مردم اونقدر از بانه خرید کنن که این شرکتها بفهمن که مردم گلابی نیستن که اینا هر جنسی رو به هر قیمتی به مردم بندازند.
هیچ کس بدش نمیاد جنس با گارانتی بخره ولی وقتی میبینی برای 1 سال یا 18 ماه گارانتی اینهمه پول ازت میگیرن زورت میاد..ادا اطوارهاشون وقتی گارانتی لازمت شد بماند.
شرکت بازرگانی ایران چرا گارانتی رو کرد 2 سال؟ فکر میکنم یکی از دلایل عمده همین خرید مردم از بانه هست.
دوست عزیز نظر شخصی من اینه که : دلیل اینکه سونی مالزی اونطوری به شما جواب داده اینه که اونا دارن سونی ایران رو حمایت می کنن و با هم در ارتباط هستند و به خرید های انجام شده از نمایندگی رسمی ایران توجه می کنن و پاسخ میدن. به همین دلیل از شما مدرکی دال بر خرید از نمایندگی رسمی ایران می خوان. یعنی می گن اگر از نماینده رسمی ما در ایران خریدین، ما پاسخگو هستیم وگر نه، به ما ربطی نداره. (در واقع می خوان با عدم حمایت از کانال های غیر مجاز ، مردم رو به سمت خرید از نماینده رسمی هدایت کنن) حالا اینکه سونی مالزی و یا نمایندگی رسمی ایران کار درستی می کنن یا نه رو کاری نداریم و اینجا جای بحث نیست
اینکه جواب شما رو ندادند، به این معنی نیست که جنس شما تقلبیه. اشتباه نکنید! شاید معنیش اینه که ما مسئولیت جنس های خریداری شده از کانال های غیر رسمی رو به عهده نمی گیریم.
بهترین کاری که به عقل من میرسه اینه که یه ایمل بزنی و موضوع رو دقیق باز کنی و بگی که در ایران غیر از نماینده رسمی از چه کانالی فروخته میشه و بگی از کجا خریدی و ازشون بخوای توضیح بدن.
به نظر میرسه انگلیسیت خوبه و خودت بتونی ایمیل بزنی. در غیر این صورت متن فارسیش رو برام پیام خصوصی کن. من برات متن انگلیسیش رو می فرستم
باز هم میگم نظر شخصی منه و حاصل تجربه شخصی. دوستان و اساتید اینجا خیلی خیلی بهتر از بنده میدونند.
Last edited by soheildolatabadi; 06-08-2010 at 16:40.
خب كاملا مشخصه فن هاي بانه اينجا رو قرق كردن
من نه پدركشتگي با بانه دارم نه برادر خوندگي با هر نوع گارانتي
اما بارها ديدم كه مشكلي براي سيستم هاي صوتي و تصويري پيش اومده و گارانتي رايگان مشكل رو حل كرده
شما كه با اين تفكر تكليفتون روشنهقاچاق رو ترجیح میدم به این گارانتی
قاچاق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
کلا من با مسئله قیمت و میزان سود و بقیه مسائل کاری ندارم ولی میدونم درصدی که نمایندگی ها و شرکتهای گارانتی کننده روی اجناسشون میکشن بخشیش به خاطر گمرکی ای هست که دولت به عنوان حمایت از صنایع داخلی! بر روی این اجناس میکشه فکر میکنم برای لوازم الکترونیکی 30 تا 40 درصد (شاید هم بیشتر) قیمت کالارو باید گمرکی بدن تا جنس از گمرک ترخیص بشه راجب ماشینهای خارجیم وضع به همین منواله در حدود 130 درصد گمرکی ماشینهای خارجی هست.
با احتساب میزان گمرکی که نمایندگیها میدن من فکر میکنم سود هر دستگاهی که تو ایران فروخته میشه حدودا 30 تا 40 درصد هست که بین نمایندگی و فروشنده تقسیم میشه و فروشنده های بانه ای هم تقریبا همین مقدار و البته کمی بیشتر سود میکنن ولی در عوض چون گمرکی نمیدن همون مقدار پول رو از قیمت کالا کم میکنن.
قربون دهنت اخوي
هر چيزي دليلي داره
وقتي كالايي گرونتره دليل داره
وقتي هم ارزونتره بازم به دلايلي اين جور شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)