1Intel معماری پیشرفته تر و بهتری داره و در کنار هسته فیزیکی از Thread هم بهره میبره- علت اين همه تفاوت قيمت بين اين CPU اي كه شما معرفي كرديد با هم رده هاي خودش تو اينتل مثل i7 چي هست ؟ آيا اينتل بهتر نيست ؟
ولی این به این معنی نیست که اینتل بهتره
AMD در کنار هزینه ای که پرداخت می کنید بازدهی و کارایی بالاتری در اختیارتون قرار میده
و مسلما بازدهی 6 هسته فیزیکی بهتر از 4 هسته فیزیکی به 4 ترید خواهد بود
نمی رسد که کاملا غلطه!!!2- با جستجو در اينترنت در جايي نوشته بود كه CPU 6 هسته اي جديد AMD در اغلب موارد كارايي اش به اندازه يك 4 هسته اي اينتل هم نمي رسد. ( البته من كه قبول نكردم! )
ولی میشه گفت تو بعضی موارد با هم برابر و در برخی موارد اینتل قویتر و در موارد دیگه AMD قویتره
و مسئله دیگه ای هم که هست اینه که نرم افزارهای فعلی برای 2 یا حداکثر 4 هسته بهینه شدند و در آینده با بهینه شدنشون برای 6 هسته،ارزش واقعی 6 هسته ای ها مشخص میشه
امکانات خاصی هم نداره3- علت اينكه مادربرد ايسوزي كه معرفي كرديد با توجه به امكاناتش اينقدر ارزون هست چيه ؟ آيا به اندازه مادربردهاي خانواده UD7 گيگابايت قدرت داره ؟
و نسبت به برندهایی مثل Asrock با همان امکانات گرونتر هم هست
در کل چیپست 870 ارتقا یافته 770 هست و قیمتش هم باید نسبت به چیپست 880 و 890 پایینتر باشه
ببینید دوست من4- بهتر نيست كه به جاي پردازنده 6 هسته اي با فركانس 2/8 گيگاهرتز يك پردازنده 3/4 گيگاهرتزي 4 هسته اي فنوم انتخاب كنيم تا سرعت اجراي تنها يك برنامه مثل ويژوال استوديو بالاتر
بره ؟ ( فركانس بالاتر بهتره يا تعداد هسته ها ؟ )
میشه فرکانس رو با اورکلاک و ... بالاتر برد و بهبود بخشید،ولی تعداد هسته رو نمیشه کاریش کرد!
به نظر من خوب نیست که تعداد هسته رو فدای فرکانس بالاتر کنیم
Seagate سری 7200.12 از سریعترین و بیصدا ترین هاردهای حال حاضر بازار هست5- جايي خوندم كه هاردهاي هيتاچي هارد هاي بسيار كم صدايي هستند و ضريب اطمينان بيشتري دارند ، آيا اين در مورد هارد سيگيتي كه معرفي كرديد هم صدق مي كنه يا نه ؟
در کیفیت رمهای Corsair هیچ شکی نیست ولی قیمت خیلی بالاتری نسبت به سایر برند ها دارند6- من قبلا در ضميمه بايت خونده بودم كه رم هاي Corsair رم هاي قدرتمندي هستند ، ولي اين مارك شما زياد آشنا نيست؟ آيا رم خوبيه ؟
SuperTalent هم در کنار قیمت مناسب کارایی خیلی خوبی حتی در اورکلاک داره
تو نرم افزارهای محاسباتی تاثیر داره و اگه زیاد اهل بازی نیستید میتونید این کار رو انجام بدید7- فركانس رم چقدر تو سرعت تاثير داره ، اگه تاثيرش خيلي زياده حاضر هستم از كارت گرافيك كم كنم و به جاش يك رم با فركانس بيشتر تهيه كنم .
دوست عزیز شما یا باید از آرایه RAID0 و یا آرایه RAID5 استفاده کنید (هر دو بصورت همزمان نمیشه)8- من تصميم دارم كه طبق گفته شما از آرايه Raid5 و Raid0 استفاده كنم به اين صورت كه هارد SSD رو مي گذارم براي نصب ويندوز ، 2 تا هارد براي اطلاعاتم به صورت Raid0 و يك هارد هم به صورت Raid5 براي تهيه بكاپ . ( مي شه جمعا 1 هارد SSD و 2 تا هارد 500گيگ براي اطلاعات و يك هارد 1 ترابايت براي بكاپ اطلاعات ) . با این حساب فکر کنم پاور رو باید قویتر در نظر گرفت تا سیستم از لحاظ مصرف کم نیاره . البته اگر قیمت 4 تا هارد 250 گیگ زیاد نشد می شه از 4 تا هارد به صورت Raid0 استفاده کرد تا سرعت به SSD هم نزدیک بشه .
نظر شما راجع اين كار چيه ؟ توصيه ميكنيد يا نه ؟ امنيت هم كه برقرار شد ديگه مشكل چيه؟ .
در ضمن برای RAID5 باید هر 3 هارد ظرفیت یکسانی داشته باشند
در کل تعداد هارد بالا دردسرهای خاص خودشو داره و من بیشتر از 3 تا هارد رو توصیه نمی کنم
برای شما یدونه 5750 بقیمت حدود 160-165 کفایت میکنه9- مانیتور من LG Flatron W2052S هست در انتخاب کارت گرافیک لطف کنید هماهنگی با مانیتور را رعایت کنید تا هزینه اضافی پرداخت نکنم .
چرا که نه!10- اوركلاك رو توصيه مي كنيد يا نه ؟ دليل اينكه من قصد اوركلاك ندارم مثلا اين هست كه بدون اطلاع از جوانب كار پردازنده را تا سطح مشخصي اوركلاك مي كنم و اطلاعي از فناوري
Turbo Core پردازنده 6 هسته اي AMD ندارم و در شرايطي كه به سيستم بار پردازشي زيادي وارد مي شود پردازنده با استفاده از اين فناوري به صورت خودكار اوركلاك مي شود و ما هم
كه قبلا اوركلاك كرده ايم از سقف تعيين شده براي پايداري سيستم عبور خواهيم كرد و ممكن است كه به پردازنده آسيب وارد شود ( مگر اينكه CPU به صورت هوشمند تشخيص بده) .
و از اين قبيل موارد .... با اين همه نظر شما چيه ؟
قابلیت Turbo Core توسط خود پردازنده انجام میشه و اورکلاک محسوب نمیشه
و ظرفیت این پردازنده ها هم با توجه به Black Edition بودنشون بالاست و یجورایی هم خود AMD رو این قابلیت پردازنده هاش مانور میده و تبلیغ میکنه
امروزه اکثر قطعات رو برای اورکلاک بهینه می کنند و این خودش یه امتباز مثبت برای قطعات محسوب میشه
در کل تو اورکلاک اگه دما کنترل بشه،مشکلی بوجود نمباد
همونطور که میدونید بر روی پردازنده هیت سینک و فن نصب میشه که برای کنترل دما تو فرکانسی که براش در نظر گرفتند مناسبه11- این Cpu coller که بیان کردید چیه ؟ اطلاعی ندارم .
اگه بخواییم از پردازنده تو فرکانس بالاتر استفاده کنیم به علت افزایش توان و در نتیجه افزایش دما، مجبوریم از فن و هیت سینکهای بزرگتر و حرفه ای تر استفاده کنیم
منظور ازCPU Cooler فن و هیت سینک هست
سیستم بنده از اولین سری پردازنده های Core 2 Quad اینتل یعنی Q6600 هست که با اورکلاک (با فن خودش) تا 3.0Ghz و 4 گیگ رم DDR2 با باس 800، کارایی نسبا خوبی در اکثر نرم افزارها داره12- ميشه مشخصات سيستم فعلي خود را قرار بدهيد؟ از اين سيستم چقدر راضي هستيد ؟ سرعت اجراي نرم افزارهاي سنگين و سيستم عامل چه جوري هست ؟ توضيحي بدهيد
تا بتونم سرعت سيستم معرفي شده رو درك كنم .
البته بنده این سیستم رو حدود 2 سال پیش تهیه کردم
بنده با توجه به بودجتون سعی کردم بهترین قطعات رو بهتون معرفی کنم ولی مطمئنا این سیستم پرسرعت ترین سیستم جهان نخواهد بود و مطمئنا اگه بودجتون بالاتر می بود سیستم سریعتری میشد بستدر نهايت اينكه سيستمي كه معرفي كرديد انتظار دارم ويژوال استوديو 2008 و SQL SERVER 2008 و نرم افزارهايي مانند Dream Weaver و فتوشاپ و از اين قبيل را مانند محيط نت پد
روان اجرا كنه و به هيچ وجه در هنگام گشت زدن در محيط نرم افزار تاخيري وجود نداشته باشه ؟ آيا اين طور هست يا خير ؟
در کل سرعت سیستم نسبت به هزینه ای که می کنید خیلی عالی خواهد بود و اصلا نیازی به حساسیت و نگرانی بیش از حد نیست!