تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: يك سيستم سريع تا سقف 1 ميليون بدون مانيتور نياز دارم .

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

1
    - علت اين همه تفاوت قيمت بين اين CPU اي كه شما معرفي كرديد با هم رده هاي خودش تو اينتل مثل i7 چي هست ؟ آيا اينتل بهتر نيست ؟
    Intel معماری پیشرفته تر و بهتری داره و در کنار هسته فیزیکی از Thread هم بهره میبره
    ولی این به این معنی نیست که اینتل بهتره
    AMD در کنار هزینه ای که پرداخت می کنید بازدهی و کارایی بالاتری در اختیارتون قرار میده
    و مسلما بازدهی 6 هسته فیزیکی بهتر از 4 هسته فیزیکی به 4 ترید خواهد بود
    2- با جستجو در اينترنت در جايي نوشته بود كه CPU 6 هسته اي جديد AMD در اغلب موارد كارايي اش به اندازه يك 4 هسته اي اينتل هم نمي رسد. ( البته من كه قبول نكردم! )
    نمی رسد که کاملا غلطه!!!
    ولی میشه گفت تو بعضی موارد با هم برابر و در برخی موارد اینتل قویتر و در موارد دیگه AMD قویتره
    و مسئله دیگه ای هم که هست اینه که نرم افزارهای فعلی برای 2 یا حداکثر 4 هسته بهینه شدند و در آینده با بهینه شدنشون برای 6 هسته،ارزش واقعی 6 هسته ای ها مشخص میشه
    3- علت اينكه مادربرد ايسوزي كه معرفي كرديد با توجه به امكاناتش اينقدر ارزون هست چيه ؟ آيا به اندازه مادربردهاي خانواده UD7 گيگابايت قدرت داره ؟
    امکانات خاصی هم نداره
    و نسبت به برندهایی مثل Asrock با همان امکانات گرونتر هم هست
    در کل چیپست 870 ارتقا یافته 770 هست و قیمتش هم باید نسبت به چیپست 880 و 890 پایینتر باشه
    4- بهتر نيست كه به جاي پردازنده 6 هسته اي با فركانس 2/8 گيگاهرتز يك پردازنده 3/4 گيگاهرتزي 4 هسته اي فنوم انتخاب كنيم تا سرعت اجراي تنها يك برنامه مثل ويژوال استوديو بالاتر
    بره ؟ ( فركانس بالاتر بهتره يا تعداد هسته ها ؟‌ )
    ببینید دوست من
    میشه فرکانس رو با اورکلاک و ... بالاتر برد و بهبود بخشید،ولی تعداد هسته رو نمیشه کاریش کرد!
    به نظر من خوب نیست که تعداد هسته رو فدای فرکانس بالاتر کنیم
    5- جايي خوندم كه هاردهاي هيتاچي هارد هاي بسيار كم صدايي هستند و ضريب اطمينان بيشتري دارند ،‌ آيا اين در مورد هارد سيگيتي كه معرفي كرديد هم صدق مي كنه يا نه ؟
    Seagate سری 7200.12 از سریعترین و بیصدا ترین هاردهای حال حاضر بازار هست
    6- من قبلا در ضميمه بايت خونده بودم كه رم هاي Corsair رم هاي قدرتمندي هستند ، ولي اين مارك شما زياد آشنا نيست؟ آيا رم خوبيه ؟
    در کیفیت رمهای Corsair هیچ شکی نیست ولی قیمت خیلی بالاتری نسبت به سایر برند ها دارند
    SuperTalent هم در کنار قیمت مناسب کارایی خیلی خوبی حتی در اورکلاک داره
    7- فركانس رم چقدر تو سرعت تاثير داره ، اگه تاثيرش خيلي زياده حاضر هستم از كارت گرافيك كم كنم و به جاش يك رم با فركانس بيشتر تهيه كنم .
    تو نرم افزارهای محاسباتی تاثیر داره و اگه زیاد اهل بازی نیستید میتونید این کار رو انجام بدید
    8- من تصميم دارم كه طبق گفته شما از آرايه Raid5 و Raid0 استفاده كنم به اين صورت كه هارد SSD رو مي گذارم براي نصب ويندوز ، 2 تا هارد براي اطلاعاتم به صورت Raid0 و يك هارد هم به صورت Raid5 براي تهيه بكاپ . ( مي شه جمعا 1 هارد SSD و 2 تا هارد 500گيگ براي اطلاعات و يك هارد 1 ترابايت براي بكاپ اطلاعات ) . با این حساب فکر کنم پاور رو باید قویتر در نظر گرفت تا سیستم از لحاظ مصرف کم نیاره . البته اگر قیمت 4 تا هارد 250 گیگ زیاد نشد می شه از 4 تا هارد به صورت Raid0 استفاده کرد تا سرعت به SSD هم نزدیک بشه .
    نظر شما راجع اين كار چيه ؟ توصيه ميكنيد يا نه ؟ امنيت هم كه برقرار شد ديگه مشكل چيه؟ .
    دوست عزیز شما یا باید از آرایه RAID0 و یا آرایه RAID5 استفاده کنید (هر دو بصورت همزمان نمیشه)
    در ضمن برای RAID5 باید هر 3 هارد ظرفیت یکسانی داشته باشند
    در کل تعداد هارد بالا دردسرهای خاص خودشو داره و من بیشتر از 3 تا هارد رو توصیه نمی کنم
    9- مانیتور من LG Flatron W2052S هست در انتخاب کارت گرافیک لطف کنید هماهنگی با مانیتور را رعایت کنید تا هزینه اضافی پرداخت نکنم .
    برای شما یدونه 5750 بقیمت حدود 160-165 کفایت میکنه
    10- اوركلاك رو توصيه مي كنيد يا نه ؟ دليل اينكه من قصد اوركلاك ندارم مثلا اين هست كه بدون اطلاع از جوانب كار پردازنده را تا سطح مشخصي اوركلاك مي كنم و اطلاعي از فناوري
    Turbo Core پردازنده 6 هسته اي AMD ندارم و در شرايطي كه به سيستم بار پردازشي زيادي وارد مي شود پردازنده با استفاده از اين فناوري به صورت خودكار اوركلاك مي شود و ما هم
    كه قبلا اوركلاك كرده ايم از سقف تعيين شده براي پايداري سيستم عبور خواهيم كرد و ممكن است كه به پردازنده آسيب وارد شود ( مگر اينكه CPU به صورت هوشمند تشخيص بده) .
    و از اين قبيل موارد .... با اين همه نظر شما چيه ؟
    چرا که نه!
    قابلیت Turbo Core توسط خود پردازنده انجام میشه و اورکلاک محسوب نمیشه
    و ظرفیت این پردازنده ها هم با توجه به Black Edition بودنشون بالاست و یجورایی هم خود AMD رو این قابلیت پردازنده هاش مانور میده و تبلیغ میکنه
    امروزه اکثر قطعات رو برای اورکلاک بهینه می کنند و این خودش یه امتباز مثبت برای قطعات محسوب میشه
    در کل تو اورکلاک اگه دما کنترل بشه،مشکلی بوجود نمباد
    11- این Cpu coller که بیان کردید چیه ؟ اطلاعی ندارم .
    همونطور که میدونید بر روی پردازنده هیت سینک و فن نصب میشه که برای کنترل دما تو فرکانسی که براش در نظر گرفتند مناسبه
    اگه بخواییم از پردازنده تو فرکانس بالاتر استفاده کنیم به علت افزایش توان و در نتیجه افزایش دما، مجبوریم از فن و هیت سینکهای بزرگتر و حرفه ای تر استفاده کنیم
    منظور ازCPU Cooler فن و هیت سینک هست
    12- ميشه مشخصات سيستم فعلي خود را قرار بدهيد؟ از اين سيستم چقدر راضي هستيد ؟ سرعت اجراي نرم افزارهاي سنگين و سيستم عامل چه جوري هست ؟ توضيحي بدهيد
    تا بتونم سرعت سيستم معرفي شده رو درك كنم .
    سیستم بنده از اولین سری پردازنده های Core 2 Quad اینتل یعنی Q6600 هست که با اورکلاک (با فن خودش) تا 3.0Ghz و 4 گیگ رم DDR2 با باس 800، کارایی نسبا خوبی در اکثر نرم افزارها داره
    البته بنده این سیستم رو حدود 2 سال پیش تهیه کردم
    در نهايت اينكه سيستمي كه معرفي كرديد انتظار دارم ويژوال استوديو 2008 و SQL SERVER 2008 و نرم افزارهايي مانند Dream Weaver و فتوشاپ و از اين قبيل را مانند محيط نت پد
    روان اجرا كنه و به هيچ وجه در هنگام گشت زدن در محيط نرم افزار تاخيري وجود نداشته باشه ؟ آيا اين طور هست يا خير ؟
    بنده با توجه به بودجتون سعی کردم بهترین قطعات رو بهتون معرفی کنم ولی مطمئنا این سیستم پرسرعت ترین سیستم جهان نخواهد بود و مطمئنا اگه بودجتون بالاتر می بود سیستم سریعتری میشد بست
    در کل سرعت سیستم نسبت به هزینه ای که می کنید خیلی عالی خواهد بود و اصلا نیازی به حساسیت و نگرانی بیش از حد نیست!

2. 9 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پس تا اینجا جمع بندی شد این :

CPU:AMD Phenom II X6 1055T=205
    M.B:Asus M4A87TD EVO=130
    RAM:Gskill Ripjaws 4Gb 1600 CL7 (2x2Gb)=160
    VGA:Sapphire 5750 1Gb=160
    SSD:ADATA 32Gb=130
    HDD:2 X Seagate 500Gb (7200.12) RAID0=90
    Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
    Case:Green Magnum 2=40
    Cpu Cooler: Thermaltake Sonic Tower:30
    All:997

كارت گرافيك رو 5750 گذاشتم و CPU cooler هم از همون هايي كه معرفي كرديد انتخاب كردم ، پيشنهاد ديگه داريد بفرماييد .
    ضمن تشکر از شما دوست(اان) گرامی که وقت میگذارید و با حوصله سوالات بنده را جواب می دهید مخصوصا آقاي Ultra_Black ، راجع خيلي از سوالات كاملا توجيه شدم ، فقط در رابطه با مادربرد ، هنوز كمي شك دارم ، به نظرتون براي ارتقا سيستم در آينده با مشكل مواجه نمي شه ؟
    همین پیشنهاد شما رو قبول می کنم و بس . انشاالله که اون چیزی که مد نظر من هست از آب در میآد. فقط لطف كنيد اگر تغييري
    در قطعات انتخابي مد نظر داريد ، ليست رو دوباره قرار بدهيد تا جمع بندي نهايي روشن بشه .

حالا ميرسيم به خريد قطعات :

1- بهتر نيست كه سيستم رو به صورت اسمبل شده و آنلاين از سايتهايي مانند Digikala و Rayaneh و يا Rayansaba سفارش بدم و يا از همين سايت ها قطعات را تكي حريد كنم و اينجا اسمبل كنم .

2- اگر به فروشگاه رفتم كل سيستم رو بدم برام ببندند يا قطعات را تكي تكي از فروشگاه ها مختلف تهيه كنم و سپس ببرم به يكي از همين فروشگاه ها تا برام اسمبل كنند . ( يا اينكه اگر پيشنهاد ميديد خودم ببندم )

براي خريد بهتر هر توصيه اي داريد بفرماييد .

با تشكر فرآوان /.
    Last edited by programmer 1; 07-08-2010 at 05:52. دليل: غلط املايي

4. این کاربر از programmer 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

فقط در رابطه با مادربرد ، هنوز كمي شك دارم ، به نظرتون براي ارتقا سيستم در آينده با مشكل مواجه نمي شه ؟
    شما چه انتظاراتی از مادربردتون دارید که این مادربرد نداره؟!
    همین پیشنهاد شما رو قبول می کنم و بس . انشاالله که اون چیزی که مد نظر من هست از آب در میآد. فقط لطف كنيد اگر تغييري
    در قطعات انتخابي مد نظر داريد ، ليست رو دوباره قرار بدهيد تا جمع بندي نهايي روشن بشه .
    خوبه فقط رم با تایمینگ CL7 حدود 10-15 گرونتره و CL8 حدود 160 هست
    CPU Cooler هم اگه این مدل رو پیدا نکردید بدنبال OCZ Vendetta 2 باشید
    1- بهتر نيست كه سيستم رو به صورت اسمبل شده و آنلاين از سايتهايي مانند Digikala و Rayaneh و يا Rayansaba سفارش بدم و يا از همين سايت ها قطعات را تكي حريد كنم و اينجا اسمبل كنم .
    سایتهای فروش آنلاین حداقل 10-15% گرونتر از بازار قیمت میدن و توصیه نمی کنم

2- اگر به فروشگاه رفتم كل سيستم رو بدم برام ببندند يا قطعات را تكي تكي از فروشگاه ها مختلف تهيه كنم و سپس ببرم به يكي از همين فروشگاه ها تا برام اسمبل كنند . ( يا اينكه اگر پيشنهاد ميديد خودم ببندم )
    توصیه من اینه که برای هر قطعه از مغازه های مختلف قیمت بگیرید و هرکدوم هر قطعه ای رو ارزونتر دادن،اون قطعه رو ازشون بگیرید و خودتون اسمبل کنید و اگه بلد نیستید بدبد به کسی که وارد تره براتون اسمبلش کنه

6. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوبه فقط رم با تایمینگ CL7 حدود 10-15 گرونتره و CL8 حدود 160 هست
    CPU Cooler هم اگه این مدل رو پیدا نکردید بدنبال OCZ Vendetta 2 باشید
    رمي كه معرفي كرديد cl7 هستش ، يعني دنبال cl8 باشم ؟ مثلا اين يكي چطوره از همون ماركي كه معرفي كرديد البته با كلاك cl8
    Gskill Ripjaws 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb) ؟
    Last edited by programmer 1; 08-08-2010 at 05:46. دليل: يه چيزي رو بايد اضافه مي كردم

8. این کاربر از programmer 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

رمي كه معرفي كرديد cl7 هستش ، يعني دنبال cl8 باشم ؟
    CL7 بهتره ولی قیمتش هم بالاتره
    (به اشتباه CL7 نوشته بودم و اصلاحش کردم)
    مثلا اين يكي چطوره از همون ماركي كه معرفي كرديد البته با كلاك cl8
    Gskill Ripjaws 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb) ؟
    خوبه قیمتش هم حدود 160 هست

10. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام و تشكر ،

من با خودم فكر كردم به اين نتيجه رسيدم كه اين سيستمي كه معرفي كرديد در حالت عادي به خودي خود سرعتش در حدي هست كه حالا حالاها به فكر اوركلاك نيفتم و دليل خريد اون cpu cooler هم اوركلاك پردازنده است ، پس بهتر دونستم كه cpu cooler رو هر وقت نياز به اوركلاك كردم تهيه كنم ، چون در غير اين صورت سروصداي و توان مصرفي بي دليل بالا مي ره و شما مي تونيد اين 30 تومن رم بكشيد رو يك قطعه ديگه ، هر چي كه خودتون صلاح مي دونيد . لطفا يه كاريش بكنيد من كه واقعا گيج شدم .
    يه چيز ديگه ، خواهش مي كنم ليست نهايي خريد رو برام بزاريد ( هر تغييري كه خودتون صلاح دونستيد بديد ) چون ديگه مي خوام آخر اين ماه سيستم رو بخرم . فكر نمي كردم با يك ميليون تومن باز هم نياز باشه اينقدر راجع خريد سيستم حساسيت داشته باشم ! .

با تشكر فرآوان /.

12. این کاربر از programmer 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

من با خودم فكر كردم به اين نتيجه رسيدم كه اين سيستمي كه معرفي كرديد در حالت عادي به خودي خود سرعتش در حدي هست كه حالا حالاها به فكر اوركلاك نيفتم و دليل خريد اون cpu cooler هم اوركلاك پردازنده است ، پس بهتر دونستم كه cpu cooler رو هر وقت نياز به اوركلاك كردم تهيه كنم ، چون در غير اين صورت سروصداي و توان مصرفي بي دليل بالا مي ره و شما مي تونيد اين 30 تومن رم بكشيد رو يك قطعه ديگه ، هر چي كه خودتون صلاح مي دونيد . لطفا يه كاريش بكنيد من كه واقعا گيج شدم .
    نه اتفاقا توصیه می کنم اگه فعلا اورکلاک هم نمی کنید باز هم CPU Cooler رو تهیه کنید چون نه تنها صداش بیشتر نمیشه بلکه بعلت اینکه فنش بزرگترتو دور پایین کار میکنه و صداش بطور محسوسی پایین تر میاد و همچنین دمای پردازنده هم حداقل 7-8 درجه ای خنک تر از فن استوک خواهد بود
    يه چيز ديگه ، خواهش مي كنم ليست نهايي خريد رو برام بزاريد ( هر تغييري كه خودتون صلاح دونستيد بديد ) چون ديگه مي خوام آخر اين ماه سيستم رو بخرم . فكر نمي كردم با يك ميليون تومن باز هم نياز باشه اينقدر راجع خريد سيستم حساسيت داشته باشم ! .
    سیستمتون خوبه ولی احتمالا نتونید CPU Cooler رو تو بازار پیدا کنید در اینصورت بجاش OCZ Vendetta 2 بگیرید که کارایی خوبی هم داره

CPU:AMD Phenom II X6 1055T=205
    M.B:Asus M4A87TD EVO=130
    RAM:Gskill Ripjaws 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb)=160
    VGA:Sapphire 5750 1Gb=160
    SSD:ADATA 32Gb=130
    HDD:2 X Seagate 500Gb (7200.12) RAID0=90
    Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
    Case:Green Magnum 2=40
    CPU Cooler:OCZ Vendetta 2=30
    All:997

موفق باشید

14. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ديدم يك تشكر خالي كافي نيست بابت زحمات شما دوست عزيز كه تو اين مدت واقعا خوب و توجيه كنند به سوالات بنده جواب داديد ،‌ بسيار بسيار متشكرم بابابت زحمات شما دوست گرامي ،انشاءالله در همه مراحل زندگي موفق باشيد .
    در آينده باز هم براي خريد قطعات مزاحم شما خواهم شد .

با تشكر فراوان /.

16. این کاربر از programmer 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اگه اون کارت گرافیک رو به 5770 ارتقا بدی خیلی بهتره حدود 30-40 تومن هزینه داره ولی از لحاظ کارایی (با توجه به اینکه شما اهل اورکلاک گرافیک نیستید) خیلی بهتر عمل میکنه و تا یک دو سال تو بازی ها سیستمتون تضمینه
    پس از من میشنوید برید 30-40 تومن از پسرخالتون دستی بگیرید ولی 5750 نگیرید

18. این کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام و تشکر دوباره ،

موضوعاتي هست كه هنوز برايم روشن نيست و چند تا پيشنهاد ديگه داشتم براي كارايي بهتر .

1- علت اين همه تفاوت قيمت بين اين CPU اي كه شما معرفي كرديد با هم رده هاي خودش تو اينتل مثل i7 چي هست ؟ آيا اينتل بهتر نيست ؟
    2- با جستجو در اينترنت در جايي نوشته بود كه CPU 6 هسته اي جديد AMD در اغلب موارد كارايي اش به اندازه يك 4 هسته اي اينتل هم نمي رسد. ( البته من كه قبول نكردم! )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مقاله هم جالبه تفاوت ای ام دی و اینتل و دیلیل ارزونی رو نوشته خالی از لطف نیست

20. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •