شما حتما بهتر از من میدونید که تغییر تو کیفیت و رنگ تصویر برای کسی که میخواد همه رنگها اصل باشند یعنی فاجعه
در ضمن بدون واسطه بودن و بدون هیچگونه فیلتر نشان دادن اصله!
یک مورد دیگه الان پیدا کردم که nvidia تو محصولات تخصصی اش از کیفیت رنگ 30 بیت مثل محصولات عادی ati\amd استفاده میکند
در ضمن اگر هر شخصی یک عکس ساده با یک سیستم که کارت گرافیک nvidia داشته باشه از محیط دسکتاپ هم بندازه و یکدونه عکس هم با همون سیستم و فقط با کارت ati اونوقت متوجه کیفیت رنگ بالای محصولات amd میشود حتی مدل 3 سال پیش هم همین قابلیت رو داشت
تعداد رنگ نمایش داده شده بیشترر=کیفیت رنگ بهتر =رنگ اصلی تر و به حقیقت نزدیکتر
پس وقتی کارت ati 5 ساله به سمت کیفیت 30 بیت کوچ کرده و هنوز هم حتی متخصصان فکر میکنند برای کیفیت زنگ 30 بیت باید کارت مخصوص داشت که در مورد nvidia صحیح است چون در مدلهای عادی از کیفیت رنگ 24 بیت استفاده میکند
به صفحه اول و عکس اول مراجعه کنید.......کدوم کیفیت بالاتری داره؟آیا کیفیت بالاتر این نیست که شفاف و بدون محو شدگی باشه تا بتونید از جزیات بازی مطلع شوید....من خودم هر دو کارتهای ati....nvidia تست کردم و اختلاف عظیمی حتی در حالت عادی دیدم و خودم هم باورم نمیشد که جیفورسی که روزی برایش گرافیکهای ati رو به سخره میگرفتم این چور تو زرد از اب در بیاد!