من اونی که خریدم داخلش تیغ داره و ضامنش رو میدی پایین و به سمت بیرون میکشی ، گیر میکنه و کمربرند رو پاره میکنه
بعد همین کاری رو هم که میگی انجام میده یعنی تنظیم فاصله کمربند تا جایی که راحت باشی
من اونی که خریدم داخلش تیغ داره و ضامنش رو میدی پایین و به سمت بیرون میکشی ، گیر میکنه و کمربرند رو پاره میکنه
بعد همین کاری رو هم که میگی انجام میده یعنی تنظیم فاصله کمربند تا جایی که راحت باشی
اف تاپیک
این گیره ها عملا ایمنی ای که کمربند ایجاد میکنه رو از بین میبرهمن اونی که خریدم داخلش تیغ داره و ضامنش رو میدی پایین و به سمت بیرون میکشی ، گیر میکنه و کمربرند رو پاره میکنه
تازه خطرناک تر هم میکنتش
اگه اینها رو ببندید تو تصادف سنگین 100% 3-4 تا دنده ی شکسته رو شاختونه
دوستان نظرتون درباره 405 دوگانه سوز چیه؟
من دو هفته پیش با 405 خودمون تصادف کردم الان میخوایم بفروشیمش یه دو گانه سوزش رو بگیریم ، نظرتون چیه؟
از استارتر تاپیک هم معذرت میخوام ،حس تاپیک زدن نبود
بودجه هم 15 ، 16 تومن
یکی از مدیران لطف کنه پست منو منتقل کنه به تاپیک مشاورهدوست عزیز لطف کنید یه تاپیک جداگانه بزنید که قاطی نشه !
ممنون
Last edited by mehdi_360; 07-08-2010 at 12:25.
دوست عزیز لطف کنید یه تاپیک جداگانه بزنید که قاطی نشه !دوستان نظرتون درباره 405 دوگانه سوز چیه؟
من دو هفته پیش با 405 خودمون تصادف کردم الان میخوایم بفروشیمش یه دو گانه سوزش رو بگیریم ، نظرتون چیه؟
از استارتر تاپیک هم معذرت میخوام ،حس تاپیک زدن نبود
شما بودجتون چقدر هست !؟
اگه بودجه ات به 16 میلیون میرسه برو سمند EF7 بخر ... استهلاکش میشه گفت صفره چون پایه گازسوزه ....
ولی اگه بودجت حدود 13 میلیونه 405 دوگانه سوز خوبه
قیمت 405 گاز سوز 15 تومنه ...
سمند رو هم ثبت نام نمیکنن .
405 گاز سوز با abs و ایمولایزر 14860 تومنچه خبره مگه 405 چی داره ؟!![]()
![]()
Last edited by mehdi_360; 07-08-2010 at 20:37.
خوب سمند EF7 رو ثبت نام نمی کنند چون درخواست زیاد بوده و تولید بهش نمیرسه ... گرون هم شده انگار میخواد یه 300 بره رو قیمتش بشه 16.100 ! اینو از دوستم توی نمایندگی شنیدم
چه خبره مگه 405 چی داره ؟!قیمت 405 گاز سوز 15 تومنه ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)