تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد ram cpu mb vgaتا 350

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قيمت MSI 790GX G65 در پاساژ ايران 168000 بود. تفاوتش با BIOSTAR TA790GX A3 هم يكي اينكه side memory ام اس آي ddr3 هستش و بيوستار ddr2. يك پورت esata هم نسبت به بيوستار بيشتر داره. قيمت انفورماتيك گستر بورد biostar رو ديدم نوشته بود 126 اما به نظرم تو بازار ارزونتر باشه. اما فكر مي كنم اگر biostar نبود در درجه دوم بايد برم سراغ Asrock و بعد MSI. (گرچه از asrock خاطره خوشي ندارم!). درست مي گم؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

قيمت انفورماتيك گستر بورد biostar رو ديدم نوشته بود 126 اما به نظرم تو بازار ارزونتر باشه.
    بله
    حدود 100-110 هست
    اما فكر مي كنم اگر biostar نبود در درجه دوم بايد برم سراغ Asrock و بعد MSI. (گرچه از asrock خاطره خوشي ندارم!). درست مي گم؟
    Asrock های فعلی کیفیت خوب و قابل قبولی دارند و از این بابت خیالتون راحت باشه
    وقتی شما با قیمت پایین تر چیپست جدیدتر همراه با USB3.0 و SATA3 و...می تونید بگیرد
    خرید MSI با 45 تومن هزینه اضافی و امکانات پایین تر به نظر من اشتباهه!

3. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر Biostar 790GX A3 پيدا نشد فكر كنم مدل TA890GXE هم از BIOSTAR خوب باشه. قيمت رو انفورماتيك گستر زده 148. احتمالا تو بازار بايد بشه 130 خريد. درست مي گم؟ آيا اين برد رو هم تاييد مي كنيد؟
    البته همونطور كه شما گفتيد چيپست 890، usb3 و Sata3 داره ولي تو بررسيها ديدم كه پرفورمنس چندان بهتري نسبت به 790 نداره و حتي توي بعضي تستهاي محاسباتي ضعيف تر هم عمل كرده! البته مصرف چيپست 890 كمتر از 790 هستش و احتمالا اين افت عملكرد مربوطه به همين بهينه سازي توان مصرفي باشه. توي بازيها تا حدودي بهتر بوده كه خيلي به كار من نمياد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    ضمنا يك مزيت ديگه هم اين برد دوم BIOSTAR TA890GXE داره كه ميني هستش و اگه يه كيس كوچكتر پيدا كنم جاي كمتري مي گيره كه برام تا حدودي مهمه.

ممنون.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

اگر Biostar 790GX A3 پيدا نشد فكر كنم مدل TA890GXE هم از BIOSTAR خوب باشه. قيمت رو انفورماتيك گستر زده 148. احتمالا تو بازار بايد بشه 130 خريد. درست مي گم؟ آيا اين برد رو هم تاييد مي كنيد؟
    بله خوبه
    قیمتش هم حدود 135-140 هست
    ولی یه اشکال کوچیک داره که از USB3.0 پشتیبانی نمیکنه
    البته همونطور كه شما گفتيد چيپست 890، usb3 و Sata3 داره ولي تو بررسيها ديدم كه پرفورمنس چندان بهتري نسبت به 790 نداره و حتي توي بعضي تستهاي محاسباتي ضعيف تر هم عمل كرده! البته مصرف چيپست 890 كمتر از 790 هستش و احتمالا اين افت عملكرد مربوطه به همين بهينه سازي توان مصرفي باشه. توي بازيها تا حدودي بهتر بوده كه خيلي به كار من نمياد.
    در کل گرافیکهای آنبورد ATI 3300 و ATI 4290 تفاوت چندانی از لحاظ کارایی با هم ندارند
    ضمنا يك مزيت ديگه هم اين برد دوم BIOSTAR TA890GXE داره كه ميني هستش و اگه يه كيس كوچكتر پيدا كنم جاي كمتري مي گيره كه برام تا حدودي مهمه.
    بله Micro ATX هست

6. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با تشكر از راهنماييهاي شما امروز رفتم پاساژ ايران و سيستم رو خريدم. شانس آوردم كه نمايندگي انفورماتيك گستر رو پيدا كردم چون همه زنگ مي زدند و ازش قيمت مي گرفتند اما آدرسش رو بهم نمي گفتند.
    AMD Athlon x4 635: 105
    Asrock 890GM Pro3: 125
    Ram Adata DDR3 1333Mhz CL9 4Gb: 96
    HDD SEAGATE SATA500GB 2X: 88
    POWER MEMONEX 420W: 34
    CASE: TOPMOST: 17
    TOTAL: 465

مادربردهاي BIOSTAR هيچكدوم از دو مدل توي بازار نبود. يعني نمايندگي انفورماتيك گستر هم نداشت. TA790GX A3 رو گفت فعلا ندارم و بايد درخواست بديم تا اگر موجود باشه برات پيدا كنم كه قيمتش هم در صورت وجود 125 هستش. قيمتي هم كه به من داده بودند (سري قبل) مربوط به 790GXB بود با DDR2 كه گفت ما 96 مي ديم.
    مدل TA890GXE هم گفت هنوز وارد نشده و اگر هم وارد كنيم قيمتش 155 هستش و حدود 15 روز ديگه ميرسه.

اما من موقع خريد دقت نكردم كه اين برد ASROCK پورت IDE نداره و من هم درايو DVD از برند ASUS و IDE دارم مي خواستم از كيس قبليم نگهش دارم و بقيه اش رو بفروشم. حالا به نظر شما درسته كه از تبديل IDE به ساتا استفاده كنم و درايو دي وي دي رو به مادربرد وصل كنم. در مورد هارد مي دونم كه درست نيست و به هارد ممكنه آسيب بزنه اما در مورد DVD كه كمتر استفاده ميشه و سرعت كمتري داره هم همين موضوع صادقه؟ يا نه؟

يك سوال ديگه. آيا مادربردي كه خريدم قابليت RAID0 رو داره؟ چون توي SETUP كه چيزي نديدم! ويندوز و بوت هم كه فعلا امكان پذير نيست.
    Last edited by mehdi6409; 05-09-2010 at 01:29.

8. این کاربر از mehdi6409 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

اما من موقع خريد دقت نكردم كه اين برد ASROCK پورت IDE نداره و من هم درايو DVD از برند ASUS و IDE دارم مي خواستم از كيس قبليم نگهش دارم و بقيه اش رو بفروشم. حالا به نظر شما درسته كه از تبديل IDE به ساتا استفاده كنم و درايو دي وي دي رو به مادربرد وصل كنم. در مورد هارد مي دونم كه درست نيست و به هارد ممكنه آسيب بزنه اما در مورد DVD كه كمتر استفاده ميشه و سرعت كمتري داره هم همين موضوع صادقه؟ يا نه؟
    DVD قطعه زیاد حساسی نیست و مشکلی نداره دوست من
    يك سوال ديگه. آيا مادربردي كه خريدم قابليت RAID0 رو داره؟ چون توي SETUP كه چيزي نديدم! ويندوز و بوت هم كه فعلا امكان پذير نيست.
    بله داره
    5
    x SATA3 6.0 Gb/s connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, JBOD, RAID 10 and RAID 5), NCQ, AHCI and "Hot Plug" functions

10. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •