تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: روش هایی برای داشتن شکمی صاف!(tumy tips)

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مکانیزم این کمربندها تقریبا مثل همون سونا هست،یعنی باعث میشه سلول ها اب از دست بدهند و چروکیده بشن واین باعث کوچکتر شدن شکم میشه...البته یعضی ها میگن این روش مناسب نیست و باعث اسیب به سلول ها میشه و فقط سایز رو کوچکتر میکنه و باعث کاهش وزن نمیشه...ولی خوب خیلی ها هم میگن همراه با ورزش براشون کارساز بوده...

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

4 حرکت شکم که معجزه میکند!3 تمرین اول تمام عضلات شکم را به حرکت وا می دارند،اثر چهارمی بر روی پهلوها می باشد .هر کدام از این حرکات را به ورزش های روزانه خود اضافه کنید انگاه متوجه خواهید شد که پس از چندی باید برای خود لباسی با اندازه جدید خریداری کنید!

دراز نشست استاندارد

• در حالی که زانوهایتان خم شده روی زمین دراز بکشید.
    کف پاها صاف است و بر روی زمین قرار میگیرد.انگشتان دست را در پشت و یا طرفین سر بگذارید.ارنج ها به سمت طرفین باشد.بال بیایید و ارنج ها را به زانو بزنید و سپس کتف و شانه را پایین اورده تا به زمین بخورند.در حین انجام حرکت سر را صاف نگه دارید و فاصله چانه از سینه حفظ شود.برای چند فانیه در ان حال باقی بمانید و سپس به وضعیت اولیه بازگردید.

توجه:سرخود را با دستانتان نکشید!تصور کنید طنابی به دور کمر شما بسته شده و حرکت را با فشاری که به عضلات شکم و کمر می اورید انجام دهید.

• دوچرخه
    روی زمین دراز بکشید و دست ها را پشت سر بگذارید.زانوهایتان را خم کنید و پاها را از زمین بلند کنید به طوری که ماهیچه ساق پا موازات زمین قرار بگیرد.ارنج یکی از دست ها را به سمت زانوی مخالف بیاورید.در این حالت پاها باید با هم زاویه 45 درجه بسازند.این حرکت را برای هر دو طرف انجام دهید.نکته ای برای تازه کارها: برای شروع میتوانید پاهای خود را بر روی زمین نگاه دارید.زمانی که ارنج خود را به سمت پا می اورید زانویتان را بلند کنید تا به هم برسند.سپس دوباره انرا روی زمین قرار دهید و حرکت را یکمرتبه دیگر تکرار کنید.

• دراز نشست عمودی
    روی زمین دراز بکشید،پاهایتان را به صورت مستقیم به بالا ببرید،دست های خود را نیز به طور عمودی در دو طرف بدن نگه دارید.نوک انگشتان دست را به نوک انگشتان پا برسانید.در این حرکت باید پاها را تا انجا که میتوانید به بالا بیاورید تا استخوان باسن از روی زمین بلند شود.نکته ای برای تازه کارها: بجای اینکه بطور همزمان دسته و پای های خود را بلند کنید،میتوانید ابتدا نیم تنه بالایی و سپس قسمت پایین دن را بلند کنید.

• پهلوها
    به سمت یکی از پهلوها دراز بکشید،زانوهای خود را خم کنید و بازویتان را به طور کامل بر روی زمین قرار دهید در حالی که ارنج با شانه در یک راستا باشد.تمام وزن خود را بر روی بازو وارد اورید و نیم تنه بالای بدن و باسن را به ارامی از روی زمین بلند کنید ،بطوریکه یک خط مستقیم از زانو تا سر حاصل شود.هرچقدر میتوانید در این حالت بمانید.برای شروع 10 تا 20 ثانیه کافی است.مدت زمان ای حرکت را باید تا یک دقیقه افزایش دهید.حرکت را برای طرف مقابل نیز انجام دهید.هر چه قوی تر میشوید،سعی کنید به بازوها و سپس پاها نیز کشش بدهید و بعد هر دو را با هم بکشید.

برگرفته از پرتال افتاب

3. این کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ممنون از مطالب مفیدتون
    من تقریبا 55 کیلو هستم از وزنم خیلی راضی نیستم می خوام به 50 برسم عضلات شکم هم تقریبا خوبه ولی خوب اگه مراقب نباشم چاق می شوم بیشتر عضلات من ناحیه ران و باسن است که می خواهم آنرا کم کنم به نظرتون چطور می تونم این چربی ها را کم کنم یک مدت دراز نشست می رفتم که تاثیرش بیشتر روی شکم بود و مشکل من حل نکرد

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

مکانیزم این کمربندها تقریبا مثل همون سونا هست،یعنی باعث میشه سلول ها اب از دست بدهند و چروکیده بشن واین باعث کوچکتر شدن شکم میشه...البته یعضی ها میگن این روش مناسب نیست و باعث اسیب به سلول ها میشه و فقط سایز رو کوچکتر میکنه و باعث کاهش وزن نمیشه...ولی خوب خیلی ها هم میگن همراه با ورزش براشون کارساز بوده...
    من که دو ساله دارم استفاده میکنم تاثیری ندیدم به اون صورت...

7. 3 کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون از مطالب مفیدتون
    من تقریبا 55 کیلو هستم از وزنم خیلی راضی نیستم می خوام به 50 برسم عضلات شکم هم تقریبا خوبه ولی خوب اگه مراقب نباشم چاق می شوم بیشتر عضلات من ناحیه ران و باسن است که می خواهم آنرا کم کنم به نظرتون چطور می تونم این چربی ها را کم کنم یک مدت دراز نشست می رفتم که تاثیرش بیشتر روی شکم بود و مشکل من حل نکرد
    خواهش میکنم،امیدوارم کمک کننده باشند....در مورد جنسیتتون نمیپرسم !ولی اگه خانم هستید به طور کلی چربی های نواحی باسن و ران در خانم ها بیشتر هستند...میشه اندازه قدتونو بگید؟در کل ورزش های موضعی اگر همراه با کاهش وزن کلی بدن نباشند تاثیر زیادی ندارند،یه مقاله ای توی پست بعدی میارم که راهکارهایی در مورد مشکل شما داده

من که دو ساله دارم استفاده میکنم تاثیری ندیدم به اون صورت...
    با توجه به توضیحاتی که قبلا میدادید شاید به این علت باشه که شکم شما بیشتر به خاطر پوست اضافی داشتن اون ناشی از دوران چاقیتون بوده و چندان چربی نداره...فکر کنم کاهش وزنتون با رژیم بوده بیشتر تا با ورزش،
    عیب رژیم هم اینه که فقط کم میکنه وزنو ولی در واقع ماهیچه نمیسازه و برعکس ماهیچه ها رو اب میکنه..که این خودش ممکنه شکمتون و سایر نواحی بدنتونو کوچکتر بکنه ولی پوست و عضلات اون ناحیه رو شل میکنه.

شاید اگه تمرینات ورزشی مستمر مربوط به شکم و کل بدن انجام دهید ، توام با همین کمربند لاغری بهتر نتیجه بگیرید.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

[QUOTE=saba_moha;5347130]خواهش میکنم،امیدوارم کمک کننده باشند....در مورد جنسیتتون نمیپرسم !ولی اگه خانم هستید به طور کلی چربی های نواحی باسن و ران در خانم ها بیشتر هستند...میشه اندازه قدتونو بگید؟در کل ورزش های موضعی اگر همراه با کاهش وزن کلی بدن نباشند تاثیر زیادی ندارند،یه مقاله ای توی پست بعدی میارم که راهکارهایی در مورد مشکل شما داده

سلام
    قدم 155 است بالا تنه ام نسبتا لاغر است و مشکلی با آن ندارم مشکلم با پائین تنه است تازمانی که ورزش می کردم خوب بود ولی یک مدت که وقت فرصت ندارم دارم چاق می شوم

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    قدم 155 است بالا تنه ام نسبتا لاغر است و مشکلی با آن ندارم مشکلم با پائین تنه است تازمانی که ورزش می کردم خوب بود ولی یک مدت که وقت فرصت ندارم دارم چاق می شوم
    سلام،قد 155 با وزن 55 کیلو متناسب هست،در واقع اضافه وزنی ندارید و فکر میکنم 5 کیلو وزن کم کردن یه خورده براتون زیاد باشه....ولی باید خیلی مراقب باشید که چاق تر از این نشید..

.کلا اینو همیشه یادتون باشه این یک تصور غلطه که در بین دخترای جامعه ما رواج پیدا کرده که باید لاغر و نی قلیونی مثل باربی باشند!..نه اینطوری واقعا خوش هیکل نیستند مهم اینه که بدن ورزیده و متناسب باشه..که صد البته در اثر ورزش و رشد عضلانی که ایجاد میکنه به دست میاد...واقعا ادم یه نگاه که به هیکل ورزشکارای زن مثل شناگرا یا ژیمناست ها میندازه خیلی خوب متوجه میشه که واقعا تناسب اندام چی هست.

و مهم نیست که ادم قد بلند باشه یا قد کوتاه،مهم اینه که تناسب اندام داشته باشه که خودشو با هر قدی نشون میده..این مقاله بعدی کمکتون میکنه
    Last edited by saba_moha; 31-08-2010 at 19:56.

11. این کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض روش های کوچک کردن باسن

[به نظر می رسد که این موضوع این روزها محبوبیت زیادی پیدا کرده است. مخصوصاً خانم ها این روزها خیلی نگران شکل باسن خود هستند و هر لباسی که تن می کنند نگرانند که باسنشان در آن بزرگ جلوه نکند. در این مقاله می خواهیم چند راه بسیار موثر برای شکل دادن و لاغر کردن باسن های چاق عنوان کنیم.
    نام علمی باسن، عضلات سرینی بزرگ می باشد. این عضلات همان عضلات گرد بالای مفصل ران است که در همه حرکات پاها شرکت دارند.
    عضلات باسن از عضلات مختلفی تشکیل شده است که عضلات سرینی خوانده می شوند که قوی ترین آنها عضله سریتی بزرگ است. همین عضله است که برای ساختن یک باسن سفت و شکل گرفته باید روی آن کار کنیم.

کار کردن روی عضله باسن
    تمرین کردن روی عضله باسن آنقدرها هم که فکر میکنید سخت نیست. تقریباً هر زمانی که از پاهایان استفاده می کنید روی این عضله کار می شود اما برای شکل دادن به عضله باید همه آن کارها را کمی سخت تر و شدیدتر از معمول انجام دهید.
    حرکات و تمرینات زیر به خوبی روی عضلات باسن کار می کنند:
    · پله نوردی
    · دویدن در کوه
    · دوچرخه سواری
    · دو سرعت
    · لانگز
    · اسکات

اما با انجام اسکات های ساده و معمولی نمی توانیم به عضلات باسن خود شکل بدهیم، با بالا رفتن عادی از چند پله هم همینطور. درمورد این عضله هم درست مثل همه عضلات دیگر برای رشد باید با اضافه کردن وزنه و شدت به تمرینات خود استقامت را بالا ببرید. یکی از بهترین نمونه ها حمل کردن یک ساک سنگین حیت پله نوردی به مدت نیم ساعت است. این حرکت به حدی روی عضلات باسنتان کار می کند که فردای آن حتماً پا درد خواهید داشت.
    اما اینهم ککمی افراطی است. بهترین و قدیمی ترین راه برای شکل دادن به عضلات باسن همان انجام تمرینات بدنسازی و کار با وزنه در باشگاه است.
    ساختن یک باسن شکل گرفته و زیبا کاری کاملاً احساسی است. مدت زمان زیادی می برد و نتیجه هم خیلی کند عایدتان می شود. اما، با اطلاعاتی که در این مقاله در اختیارتان قرار می دهیم، آب کردن چربی های اضافه باسن و شکل دادن به عضلات آن بسیار ساده خواهد بود. برای از بین بردن چربی های باسن به سرعت هرچه تمامتر باید به موارد زیر دقت کنید:
    1. کاهش وزن عمومی بدن
    بله، احتمالاً حدس می زدید. اگر می خواهید باسنی خوش فرم و زیبا داشته باشید، باید چربی هایی که احاطه اش کرده است را از بین ببرید. این هم مثل هر ماهیچه دیگر بدن است. اگر می خواهید تفکیک و شکل آن مشخص شود باید لایه چربی روی آن را آب کنید.
    اینجا نمی خواهیم به بررسی این بپردازیم که اصلاً باسن بزرگ زیباست یا کوچک. هر دو آنها زیبایی خودشان را دارند. این مقاله مربوط به خانم هایی است که می خواهند چربی باسنشان را آب کنند و ما فقط روی این تمرکز می کنیم.
    نکته ای که باید مثل همیشه متذکر شویم این است که شما نمی توانید فقط چربی یک قسمت خاص از بدنتان را آب کنید. اگر می خواهید باسنی خوش فرم داشته باشید باید چربی همه بدنتان را پایین بیاورید.
    برای کاهش سریع چربی به سه چیز نیاز دارید:
    1. رژیم غذایی
    2. تمرینات بدنسازی
    3. تمرینات ایروبیک یا هوازی
    در این مقاله هر سه آنها را به اختصار بررسی می کنیم. برای کاهش وزن باید ن بیشتر از آنچه که مصرف می کنید، کالری بسوزانید. این را با بالا بردن متابولیسمتان با خوردن غذاهای مناسب و انجام صحیح تمرینات هوازی می توانید تقویت کنید.
    2. تمرینات شدید کاردیو (هوازی)
    تا به حال یک فوتبالیست یا دونده را دیده اید که باسن زشت و چاق داشته باشد؟ مطمئناً اینطور نیست. این افراد آنقدر می دوند و حرکات مخصوص باسن انجام می دهند که دیگر چربی روی باسنشان نمی ماند. اگر شما هم می خواهید باسنتان را شکل دهید باید همان کارها را انجام دهید.
    بهترین نوع تمرینات هوازی مناسب برای باسن، نوع هوازی شدید است. دویدن روی کوه، حرکات لانگز، اسکات با پرش و امثال آن. می بینید وقتی شیل سطح را افزایش می دهید یا ورزش هوازی می کنید که باعث می شود بیشتر از حد معمول خم شوید، از عضلات باسنتان استفاده بیشتری می شود. پس اگر می خواهید باسنتان را شکل دهید باید سخت ترین نوع تمرینات هوازی را انتخاب کنید.
    3. تمرینات بدنسازی
    تمرینات بدنسازی برای باسن آنقدرها هم سخت نیست اما ضروری است. تمرینات بدنسازی نه تنها به عضلات باسنتان فرم می دهد بلکه متابولیسم بدنتان را هم بالا می برد و درنتیجه کالری و چربی بیشتری می سوزانید و در طول روز کالری کمتری جذب می کنید. همه اینها برای شکل دادن به عضله مورد نظرتان عالی است.
    بهترین تمرینات بدنسازی مخصوص باسن:
    همانطور که گفتیم، اضافه کردن استقامت به حرکات عادی بهترین ایده ممکن است. در زیر به بهترین تمرینات بدنسازی مخصوص باسن اشاره می کنیم:
    1. اسکات پرشی: این حرکت آنچنان روی پایین تنه تان کار می کند که حسابی به درد و سوزش می افتد. این حرکت خیلی سریع نتیجه می دهد.
    2. لانگز با وزنه: اگر زانو درد دارید این حرکت را انجام ندهید، در غیر اینصورت حرکتی بسیار عالی برای شکل دادن به عضلات باسن است.
    3. استپ با وزنه: ابتدا با وزنه سبک شروع کرده و کم کم آنرا سنگین تر کنید.
    4. دویدن روی کوه: یکی از بهترین و محبوب ترین حرکات است.
    5. دستگاه پرس پا: این دستگاه بدنسازی اغلب کمتر توسط خانم ها در باشگاه استفاده می شود. با کمک این دستگاه و با استفاده از وزنه های سنگین می توانید خیلی خوب روی عضلات باسنتان کار کنید.
    اینها نمونه هایی از بهترین حرکات بدنسازی مخصوص باسن بودند که برایتان عنوان کردیم. اگر همین پنج حرکت را هم به خوبی انجام دهید مطمئن باشید که نتیجه عالی نصیبتان خواهد شد.

13. این کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ممنون خوب بود
    یک مقدار درباه لانگز باوزنه و اسکات پرشی توضیح میدهید
    سابق تکواندو کارمی کردم یک روز درمیان یک ساعتی را میدویدم واقعا سوختن چربی های بدن احساس می کردم خیلی خوب بود ولی متاسفانه دوسالی که به خاطر مشغله های کاری گذاشتم کنار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •