تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: آیا هنوز امکان رشد قد دارم؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

قد بلند هم معایب خودش رو داره

کمر درد و زود تر افتاده شدن از معایب قد بلند هست
    كاملا تكذيب ميشه ! قد بلند خيلي هم خوبه
    مثلا وقتي همه يه جا جمع هستند و تو 50 سانت بلند تري راحت ميتوني جلو رو ببيني ( مخصوصا موقع تماشا دعوا :دي‌)

بزرگترین مشکلشو یادت رفت از وقتی 190 رو رد میکنی همش کلت میخوره به درو دیوار کمر درد که فکر نکنم ربطی داشته باشه اگه صاف وایسی مشکلی نخواهی داشت فقط توی پرایدو پیکان اذیت میشی
    كاملا تاييد ميشه !
    من موسسه كلاس زبان ميرم ... طبقه 11 ام هم هست ! آسانسورش هم كه هميشه پره !
    مجبوم از پله برم و بيام ... يه بار هواسم نبود محكم سرم خورد به سقف پله طوري كه خون اومد ! بعد رسيدم كلاس زبان گفتم چي شدش، هركي اونجا بود زد زير خنده !
    آخرش هم كه خون سرم بند اومد تونستم برم سر كلاس بشينم !!

نه عزیز من . قد بلند خیلی محاسن هم داره اینکه اگر به اندام خودت برسی خیلی خوش هیکل و خوش تیپ می شوی .
    اينم تاييد ميشه
    قد بلند با عضله خيلي خوشتيپ ميكنه آدم رو ( مخصوصا آدم كچل هم باشه ! )

2. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کلا قد تا دو متر خوبه
    دیگه دو متر به بالا زیادی تو ذوق میخوره

داره خودمونی میشه Prince_Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قد:182
    وزن:93
    بنظرتون راهی واسه افزایش قد هست؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به طور کلی عاملی که بیشتر باعث رشد قد در بدن میشه ،هورمون ها هستند به خصوص هورمون رشد و به سهم کمتری هورمون های تیروییدی...البته در کنار اون وراثت و تغذیه هم نقش بسزای رو دارن.هورمون رشد با اثر بر دو سر ابتدایی استخوان ها که صفحات اپی فیزی خونده میشه باعث بلند تر شدن استخوان ها میشه... عواملی که باعث تحریک این هورمون میشوند :ورزش،تغذیه پر پروتئین،خواب ،استرس ،گرسنگی، کاهش قند خون و یکسری عوامل دیگه......

البته این هورمون تا سن خاصی میتونه باعث رشد قدی استخوان بشه (تا وقتی که صفحات رشدی دو سر استخوان بسته نشده باشن،که بسته شدن این صفحات تحت تاثیر هورمون های جنسی هست،هورمون های جنسی ابتدا در سن بلوغ باعث رشد سریع استخوان ها میشن ولی رفته رفته ،خودشون باعث توقف رشد طی مکانیسمی که گفته شد میشن) و از این جا به بعد ما رشد عرضی استخوان داریم...

پس دوستانی که به خاطر بدن سازی یا دوپینگ از اندروژن ها استفاده میکنن مواظب باشن

6. 2 کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه بار دیگه واسه دوستانی که میگن امکان رشد قدی ... داریم میگم اینجوری نمیشه فهمید دوستان تنها وتنها راهش اینه که از صفحات رشدتون عکس بندازید یکی 18 سالگی بسته میشه و دیگه رشد قدی نداره یکی تو سنین بالاتر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به نظر من به عنوان یه ایرانی قد171 من کاملا کفایت میکنه.

9. این کاربر از shir_farhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    یه جایی میخوندم که افزایش قد تا سن 25 سالگی برای مردها و 20 سالگی برای خانوم ها متوقف میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

1

دوستان روی چه حسابی میگن بدنسازی رشد خراب میکنه؟! اون فشاری که تو بدنسازی به بدن وارد میشه باعث میشه ترشح هورمون رشد برای رشد عضلات... بره بالا و اون موقع هست که توی رشد قد تاثیر داره (البته در سنین رشد)
    در مورد حرکات پا هم بگم که بیشتر تاثیر را اتفاقا دارن البته گفته میشه حرکاتی مثل اسکات و پرس پا تاثیر منفی دارند ولی برای حرکات دیگه اثبات شده که بیشترین تاثیر توی ترشح hgh دارند
    دوست عزیز اینکه ورزش بدن سازی موجب عدم رشد طولی می شه رابطش با هورمون تستسترون هست.
    زمانی که فرد افزایش سن پیدا می کنه، میزان ترشح تستسترون بالا میره و این عمل باعث ایجاد یک فید بک در بدن می شه و در اثر اون کاهش ترشح ایجاد می شه و این کاهش روی سیستم هورمونی تاثیر می ذاره و رشد به حداقل می رسه.
    ورزش بدنسازی میزان ترشح تستسترون رو بالا می بره و سیکلی که براتون گفتم اتفاق می افته.
    اگر علاقه مند به بررسی این موضوع هستید می تونید توی اینترنت رابطه ی بین اپی فیز و تستسترون رو سرچ کنید.
    بسیاری از عزیزانی که ورزش پاورلیفتینگ کار می کنن، از نظر سنی، بیشتر از سن شناسنامه ای خودشون نشون می دن ( از لحاظ چهره) یکی از دلایلش همین ترشح تستسرون به مقدار زیاد و صد البته تزریق تستسرون یا مواد شبه تستسترونی هست.

نظر شما رو در مورد بسته شدن صفحات رشد تایید می کنم. بسته شدن صفحات رشد زمان مشخصی نداره ولی معمولاً این صفحات بین سنین 15 تا 17 سالگی برای دخترها و 16 تا 18 سالگی برای پسر ها بسته می شن.

12. این کاربر از Tenacious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اینکه ورزش بدن سازی موجب عدم رشد طولی می شه رابطش با هورمون تستسترون هست.
    زمانی که فرد افزایش سن پیدا می کنه، میزان ترشح تستسترون بالا میره و این عمل باعث ایجاد یک فید بک در بدن می شه و در اثر اون کاهش ترشح ایجاد می شه و این کاهش روی سیستم هورمونی تاثیر می ذاره و رشد به حداقل می رسه.
    ورزش بدنسازی میزان ترشح تستسترون رو بالا می بره و سیکلی که براتون گفتم اتفاق می افته.
    اگر علاقه مند به بررسی این موضوع هستید می تونید توی اینترنت رابطه ی بین اپی فیز و تستسترون رو سرچ کنید.
    بسیاری از عزیزانی که ورزش پاورلیفتینگ کار می کنن، از نظر سنی، بیشتر از سن شناسنامه ای خودشون نشون می دن ( از لحاظ چهره) یکی از دلایلش همین ترشح تستسرون به مقدار زیاد و صد البته تزریق تستسرون یا مواد شبه تستسترونی هست.

نظر شما رو در مورد بسته شدن صفحات رشد تایید می کنم. بسته شدن صفحات رشد زمان مشخصی نداره ولی معمولاً این صفحات بین سنین 15 تا 17 سالگی برای دخترها و 16 تا 18 سالگی برای پسر ها بسته می شن.
    حرف شما در مورد این که ترشح بالا تستسترون بالا بره .... درسته کسانی که تسترون میزنن... صفحات رشدشون بسیار زودتر بسته میشه
    ولی شما این نکته رو در نظر داشته باشید در فعالیت های سنگین که حالا ما بدنسازی مثال زدیم علاوه بر افزایش سطح ترشح تستسترون بیشتر از اون ترشح hgh (هورمون رشد) بالا میره

14. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

راستی چرا کسایی که تو سنین کم مثلا راهنمایی قدشون بلنده تو سنین دبیرستان دیگه رشد نمیکنن و از همه کوتاه تر میشن؟
    اما اونایی که طبیعی اند یهو قد می کشن؟
    (البته این ها دیده های تجربی تو 5 سال مدرسمون بود)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •