تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: چند سوال بسيار مهم در رابطه با رژيم غذايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkdream2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منظورتون شیری هست که برای نوزادان استفاده می شه؟ خب اون شیر مادر هست و خداوند شیر هر مادری رو بر اساس مکانیزمه بچش در نظر گرفته کقلا شیر گاو برای گوساله بسیار مفیده و سیر مادر برای فرزند بسیار مفیده تاحالا کسی رو دیدی که به نوزاداش شیر گاو بده؟ قظعا نه

2. این کاربر از darkdream2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

منظورتون شیری هست که برای نوزادان استفاده می شه؟ خب اون شیر مادر هست و خداوند شیر هر مادری رو بر اساس مکانیزمه بچش در نظر گرفته کقلا شیر گاو برای گوساله بسیار مفیده و سیر مادر برای فرزند بسیار مفیده تاحالا کسی رو دیدی که به نوزاداش شیر گاو بده؟ قظعا نه
    خيلي ممنون
    يك سوال ديگه هم داشتم، براي كم كردن يك كيلو در يك هفته ( نه به صورتي كه بعد از كم كردن دوباره دچار افزايش وزن بشم ! ) روزانه بايد چند كالري مصرف بكنم ؟ منظورم كالريي هست كه واجبه مصرف بكنم تا دچار كمبود بعضي مواد نشم، چون خيلي جاها خوندم كه اگه خيلي سخت بگيرين به خودتون و سريع لاغر بشين، سريع هم چاق ميشين
    در مورد قد و وزن هم بگم كه 10 كيلو اضافه وزن دارم و قدم هم 185 هست
    ممنون ميشم مقدار كالريي كه بايد روزانه مصرف كنم و واجبه رو بهم بگيد

خيلي ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببینید نه من و نه هیچکس دیگه مگر دکتر تغذیه نمیتونه بهتون بگه در روز چقدر کالری مصرف کنید شما بهترین کاری که می تونید بکنید اینه که حتما به یه دکتر تغذیه مراجعه کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سایت دکتر هست که من بهش مراجعه کردم و خیلی هم راضی هستم توش مطالب مفیدی هست

5. این کاربر از darkdream2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا اینه چیه اینجا می گید که شیر فلانه و شیر بیساره ؟
    هر ماده غذایی فوائد خاص خودشو داره و اگر بیش از حد مصرف بشه هم مضرات خاص خودشو داره . نمشه گفت که یک ماده غذایی همش فایده است و یکی همش ضرر . در مورد شیر هم همینطوره

من نمیدونم این دوستمون این مطالب بلند بالا را در مضررات شیر و گاو را از کجا آورده اند ولی اصلا اینطور نیست .
    طبق این متن بیماریهای زیادی مثل سرطان .بیماری کرون و غیره را به شیر نسبت داده اند ولی در هیچ کتاب علمی معتبری همچین چیزی نداریم .
    من نمی دانم نویسنده این مطالب چه مشکلی با گاوها و شیر داشته اند ولی اگر از نظر ایشان ادرار و مدفوع گاوها مشکلی را بوجود میاره خوب در مورد آدمیزاد چطور خوب یک فکری به حال انسانها بکنند اونها هم ادرار و مدفوع دارند تازه فایده ای هم ندارند .
    در هر صورت بازم تاکید می کنم که در مورد هر ماده غذایی افراط و تفریط جایز نیست حتی مواد چربی و کلسترول که اینقدر در مذمت آن سخن گفته شد . این ماده هم به اندازه خودش برای بدن انسان ضروریه .
    موفق باشید

7. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

درضمن morsadr جان، شما كه گفتي يك كيسه شير 1000 كالري داره !!
    اين كيسه شير هايي كه ما ميبينيم، 90% آب هست و 10% شير !!‌ منظور شما همين كيسه شير ها بود يا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزيز دل شما چرا نه نقطه هارو رعايت ميكني نه ويرگول نه اينتر ميزني نه ... پدرم در اومد

و : من اگه ميخواستم كلي جواب بگيرم، كلي سوال ميكردم ! اما 8 تا سوال رو از هم سوا كردم تا جداگانه جواب داده بشن ... مخصوصا شماره هاي آخر كه بسيار مهم هستند

اون قسمت قرمز رو هم واقعا نميدونستم دست شما درد نكنه كه بهم گفتي فكر كنم خدا شمارو فرستاد تا مارو از جهل بيرون بياري

لطفا درست و كامل جواب بدين ...
    بیا بزن
    برای کاهش وزن 100 رژیم نباید با محدود کردن زیاد کالری همراه باشه شما باید درصد های این 3 درشت مغذی (چربی ها کربو هیدارت پروتئین) رو دستکاری کنی و یک رژیم کم کربو هیدرات داشته باشی و مصرف پروتئین ببری بالا

10. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا اینه چیه اینجا می گید که شیر فلانه و شیر بیساره ؟
    هر ماده غذایی فوائد خاص خودشو داره و اگر بیش از حد مصرف بشه هم مضرات خاص خودشو داره . نمشه گفت که یک ماده غذایی همش فایده است و یکی همش ضرر . در مورد شیر هم همینطوره

من نمیدونم این دوستمون این مطالب بلند بالا را در مضررات شیر و گاو را از کجا آورده اند ولی اصلا اینطور نیست .
    طبق این متن بیماریهای زیادی مثل سرطان .بیماری کرون و غیره را به شیر نسبت داده اند ولی در هیچ کتاب علمی معتبری همچین چیزی نداریم .
    من نمی دانم نویسنده این مطالب چه مشکلی با گاوها و شیر داشته اند ولی اگر از نظر ایشان ادرار و مدفوع گاوها مشکلی را بوجود میاره خوب در مورد آدمیزاد چطور خوب یک فکری به حال انسانها بکنند اونها هم ادرار و مدفوع دارند تازه فایده ای هم ندارند .
    در هر صورت بازم تاکید می کنم که در مورد هر ماده غذایی افراط و تفریط جایز نیست حتی مواد چربی و کلسترول که اینقدر در مذمت آن سخن گفته شد . این ماده هم به اندازه خودش برای بدن انسان ضروریه .
    موفق باشید
    بله یک لیوان در روز شیر خوردن خوبه ولی نه دیگه نصف پاکت شیر قبول دارید؟ این مطلب بلند پایه رو هم منبعش زیرش نوشته و من از خودم در نیاوردم لطفا به من نگید درسته یا درست نیست من این مطلب رو خوندم و قانع شدم و دیگه شیر نمیخورم
    با تشکرات بسیار فراوان

12. این کاربر از darkdream2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درضمن morsadr جان، شما كه گفتي يك كيسه شير 1000 كالري داره !!
    اين كيسه شير هايي كه ما ميبينيم، 90% آب هست و 10% شير !!‌ منظور شما همين كيسه شير ها بود يا نه ؟
    بنده ذکر کردم بیشتر از 1000 کالری
    والا این که چقر شیره چقدر آب دیگه با خداست . بنده فقط کالری شیر واقعی را می گم طبق متنهای علمی حالا چقدر شیر ما با شیر واقعی تفاوت داره دیگه من نمی دونم

14. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •