ممنون
دلت خوشه ها داداش .... وظیفه کیلویی چنده .....
رگلاتور آشغال بسته به اسم ارس .. در حالی که قبلا که صحبت کردیم و بیعانه دادم و وقت داد قرار بود لووتو ببنده
مطمئنم از اونه
ممنون
دلت خوشه ها داداش .... وظیفه کیلویی چنده .....
رگلاتور آشغال بسته به اسم ارس .. در حالی که قبلا که صحبت کردیم و بیعانه دادم و وقت داد قرار بود لووتو ببنده
مطمئنم از اونه
شما شمع های موتور رو عوض کردین یا نه.
شمع مخصوص cng.
این مشکلاتی هم که گفتین عادیه . مونده به مهارت کسی که قطعات رو رو ماشین نصب میکنه و عمل تنظیم کردن رگلاتور رو انجام میده.
شمع موتور رو چک کنید.
چیزی به اسم شمع مخصوص CNG نداریم.اون شمعهایی که یه عده ای برای CNG توصیه میکنن شمعهای دو یا چند پلاتیه هستش که چندین ساله تو بازاره و قیمت بالاییم داره و چون چند جرقه ایجاد میکنه گفته میشه بهتره اما میتونه در مقابل باعث گرم تر شدن موتور شه
منکه شمعها رو عوض نکردم و کشش بدی هم نداره گرچه بپای بنزین هم نمیرسه.شاید فقط زمانیکه عمر شمعهای نو خودش سر اومد از نوع چند پلاتینه انداختم
بله عوض کردم ... سه پر انداختم .. به قیمت 13 هزار تومن
نمیدونم چیکار کنم .. بدجور گیر کردم
ما هم چند روز پیش سمند ال ایکس بیچارمونو با قیمت 850 تومن گازسوز کردیم ! کپسولش 100 کیلویی هستش ! روز اول به دلیل وجود هوا توی مخزن وقتی توی دنده 4 و 5 کلاچ میگرفتی ماشین خاموش میشد . اما الان توپ توپ کار میکنه !
طرف گفت اگه مشکلی پیش اومد بیایین پیشم .
گذشته از این حرفا شتاب ماشین با گاز خیلی افتضاحه ! تو سربالایی هایی که با بنزین راحت میرفتیم باید با گاز یه دنده سنگینش کنیم تازه با این حال جون میکنه و میره بالا ! موقع شتاب گرفتن آدم احساس میکنه ماشین فقط گاز میخوره و شتاب نداره ( حس نشستن توی پیکان به آدم دست میده )
شما که کپسول سنگینتر گذاشتی یه دستی به رگلاتور برسون
شیرشو یه مقدار بیشتر باز کن مشکلاتت حل میشه.البته مصرفشم طبعاً میره بالاتر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)